3646
www.facebook.com
-
Rotcsa #1160 AZ "elküldött üzenetek" funkció teljesen eltűnt.
Az üzenetek és a chat beszélgetések egybeömlesztve....:S áááááá ! mi a franc lett ezzel?!! -
Rotcsa #1159 Banyek, nekem megváltozott az üzenetküldő rész kezelőfelülete.
Nem olyan, h külön gomb van a törlésre, anem egy fogaskerekes legördülő menüből lehet kiválasztani. Tök szar így...:S -
#1158 Nekem is így néz ki, a chat beszélgetéseket pedig ugyanúgy menti, mintha valójában üzenetek lennének, tehát azok közé menti. -
#1157 Egy ismerősöm feltöltött egy parás videót, de le is szedte. Én nem látam még a vidit, tehát nincs a gépemen sehol semmilyen cache-ban. Valahogy elő lehet túrni fb-ról? -
Dean Winchester #1156 majd megnézem mert chatelni nem szoktam fb-n..
az üzenetküldője már így is majdnem chat kinézetű
ugye eddig ha két üzit írtál gyorsan válaszként valakinek akkor a teló nem mutatta csak az utolsó üzit ,mostmár mutatja mindet ! -
#1155 és nektek van chat mentés? -
Cat 02 #1154 Így. -
#1153 nekem ilyen, csak más a betűtípus :D -
#1152 wtf
akkor egy képet a tiédről, hogy tudjam milyen kéne legyen :D -
#1151 lool nem is így néz ki :D -
#1150 Nektek hogy néz ki az üzenetek menüpont?
Itt hol kéne legyenek a chat beszélgetések? -
#1149 akinek nem menti, azt szeretné, akinek meg mentni szabadulna tőle meg... :D
elvileg nem lehet kikapcsolni sehol, de ez mi? 2 féle fb van vagy wtf???:D ilyet még nem láttam -
#1148 1. Mivel lehet bekapcsolni? mert nekem nem menti... pedig jó lenne! :)
2. Nekem pár nap után megjött, lehet ha neked van többszáz képed, ismerősöd, stb, ami lassítja a dolgot :D -
#1147 kezdheted az írását:D -
Rotcsa #1146 Kéne ide valami FAQ, mert úgy látom kérdések vannak ezerrel, de válaszok nem igazán :D -
Rotcsa #1145 Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1.Hogy állíthatom be, hogy ne mentse az üzenetek közé a chat beszélgetéseimet?
2.A fiókbeállításoknál rányomtam az "adataid letöltése" gombra, azt írták ki idő, amíg összeszedik az adatokat, de ennek már több, mint egy hete és még nem jött e-mail, hogy mi van vele. Mikorra várható? -
#1144 Igaza van szucsynek, (még) nem jelölt vissza. Ha bejelölsz valakit, az adatvédelmi beállításainak függvényében több információhoz, oldalhoz férsz hozzá, mint az ismerősnek jelölés előtt (pl. láthatóvá válik az üzenőfala) -
Dean Winchester #1143 de ha nem jelöl vissza akkor az üzenőfalamon nem kéne látni ,hogy miket csinál,nem? :D -
#1142 nem jelölt vissza -
#1141 szintén -.- -
Dean Winchester #1140 ja :S velem is előfordult már ilyen -
#1139 erre senki? -
Ferenc4 #1138 köszi -
#1137 Profile > Edit profile > Featured people -
Ferenc4 #1136 Sziasztok.az Unokatestvér ,testvér dolgot hogy kell feltüntetni.sehol se találom a beállítását! -
huti20 #1135 Ez nekem is kellene.. :D -
#1134 ha bejelöltem valakit és már aktívkodik facebookon (látom az üzifalamon hogy rak ki pl. zenét) de a profilján még azt írja hogy ismerősnek jelölés elküldve akkor wtf? nem fogadta el a jelölést vagy csak bug? -
#1133 Biztos volt már kérdés, hogy lehet beállítani, hogy ne naplózza a chat beszélgetéseket az üzenetek között? -
#1132 egy non-ismerősnek küldtme 1 üzenetet, de a face kiírta hogy jelenleg nem elérhető blabla. na most , hol tudom megnézni hogy azóta elküldte-e vagy újra kéne küldenem? üzenetre rámegyek a profilján az illetőnek nem mutatja a "naplózást" csak írja hogy küldjön üzenetet sablon izé szöveg -
123xyz #1131 hello.
nekem egy olyan problémám akadt, hogy beállítottam egy felhasználónevet múlt héten, és azóta az adatlapomat nem tölti be, mert nem találja. meg ha az értesítéseknél saját bejegyzésemre mennék, ami az adatlapomon lenne ugye, azt se tudja mindig betölteni, csak a kezdőlapon lévő hírfolyamban láthatom a bejegyzéseimet, már amennyi ott van...
valakinek valami ötlet? próbáltam keresni ilyen hibabejelentős oldalt, de annyit ír hogy nem elérhető (súgó -> hibaelhárítás) -
#1130 3rd party cookie-k nincsenek engedélyezve talán? -
#1129 Miert van az, ha likolni akarok egy oldalt, akkor mindig kidobja, hogy regisztracio vagy bejelentkezes? idegesit. -
Dean Winchester #1128 lol -
#1127 A(z) faktyom kivan a(z) likecombat.com-ból -
#1126 rájöttem, hogy tényleg van Fb-n Nem tetszik gomb -
#1125 tiltsuk be!! -
cargame #1124 Sok barom allatja minden szarsagot elhisz...es tele van ezert mocskolva az egesz FB...szanalom -
#1123 De asszem csak ecce lehet!:) -
#1122 De mindenkinek IPhoneja van netán ingyen osztogatják?: D -
#1121 SPAM VIRUS SENKI NE ÍRJA BE LOL már!!!! nekem kb 20 ismerősöm írta be az 20 oldal spam -.-"
Aki hülye volt és beírta az próbálja meg beírni a keresőbe Norton Safe Web és engedélyez, használd, hátha jó vmire. Nálam még mindig futtatja a keresés xd nem is csoda.