3646
www.facebook.com
  • Kly
    Információk -> Tevékenységek és érdeklődésnél (szerkeszt) -> Érdeklődési körnél rákattintasz a nem kívánt oldal ikonjára, majd mellette jobb oldalt megjelenik a kijelölt oldal képe és neve, valamint az eltávolítás opció.
  • tigeroo
    az már rég megvolt, a lentebb leírtakhoz folyamodva sem lesz jó.
  • Lyukasbogrács
    és ha behozod a kérdéses oldalt, és a bal oszlopban legalul rányomsz, hogy Unlike?
  • tigeroo
    az érdeklődésnél a további (egyéb) érdeklődéseket miért nem tudom kitörölni? beállításoknál rányomok a listájukon hogy 'oldal törlése'

de attól még ugyan ott ottvannak az adatlapomon!
  • Lyukasbogrács
    a csoportban fent van egy gomb (Edit Settings) és ott kell a pipát kivenni az "Also send an email to: ímélcím" elől.
  • chhaya #1195
    Viszont van ugyanott egy link, 'Change email settings for individual groups', szerintem ezzel lehet kikapcsolni
  • Jim Morrison
    ha egy csoportba valaki tesz vejegyzesd, mindig kuld rola emailt. Nem lehetne kikapcsolni, hogy ilyenkor ne kuldjon? beallitasok/ertesitesek/csoportok alatt ilyen opcio nincs :/
  • Tarajos Sül
    Jaaa! :)
    Köszike.
    Lyukasbogrács Neked is.
    Régen volt, amikor egymás alatt helyezkedtek el a képek az albumrendezőben., vagy miben(nem tudom a nevét), és ott ki lehetett jelölni egy pöttyel, hogy melyik kép legyen a profilképem, illetve melyik legyen az album "előlapja".
    Ezt nem találtam.., mert új lett.
  • jhetedikj
    ez bevált, köszi
  • ajem kisa
    Debizony! Nekem csak így jött össze a multkor!
  • Ic3 m4n
    az nem az
  • Yan
    a magyarban is egyszerű:

PorThréé készítése az adatlapomhoz...
  • Lyukasbogrács
    abban az előbukkanó képnézegetőben is mutatja:

de ha címsorban nyomsz egy entert (vagy csak simán egy F5-öt), akkor behozza rendesen:

és ilyen lesz az aktuális profilképnél:

ˆ jhetedikj: arra nyomj, hogy Remove as Profile Picture, ettől még a kép ott marad az albumban, de már nem lesz profilképként beállítva.
  • Tarajos Sül
    Az a buziság, hogyha új profilképet akarsz, akkor nem lehet kiválasztani azok közül, amiket már feltöltöttél(legalábbis én így vettem észre, de nem is olyan rég még volt ez a lehetőség)hanem fel kell tölteni, ésha Te ugyanazt a képet akarod profilképnek, ami már fel van töltve a profilkép albumba, akkor még1x fel kell töltened, így kettő ugyanolyan képed lesz, vagy a régit törlöd.
    Ez valóban így van?
  • Kly
    Törölsz minden profilképet.
  • jhetedikj
    hogyan tudom beállítani, hogy ne legyen profilképem?
  • Jim Morrison
    nem. látom az állapotfrisiitését az ismerősnek, és van hogy tudom az oda iirt kommenteket likeolni van hogy nem...
  • Cat 02 #1183
    Nem lehet, hogy nem ismerősöd ?
  • Jim Morrison
    itt kerdezem: iOS re keszult fb appnal miert van az, hogy nem minden kommented tudok likeolni? amikor likeolnek hsz t akkor nemtok, ha nem akkor meg van :/
  • Cat 02 #1181
    Az nem az offline ?

Edit: jaa, az hold jel szerintem :D amúgy ja, ha sokáig nem csinálsz semmit
  • Lyukasbogrács
    gondolom ha nem nyomsz meg semmit az oldalon pár percen belül
  • xxdani
    a cseten mikor lesz valaki elfoglalt vagy mifene? (Szürke félrakiraka szerű)
  • Tarajos Sül
    :)

Köszi.
  • Lyukasbogrács
    ez nem májwip meg iviv.
  • banok
    igen csak azokból.
  • Dean Winchester
    jó lenne ha fejlesztene a fb
    ha valakit bejelölök és az illető elutasítja akkor kapjak már róla egy üzenetet...
    mert most az van ,hogy megjelölés ismerősként újra klikkelhetővé válik sajnos
  • Tarajos Sül
    Üdv.
    Valahol nem lehet megnézni, hogy ki, mikor lépett be utoljára?
    ..vagy erre csak az üzifalon lévő elfogadásokból(ismerős visszaigazolására értem)kommentekből, kép hozzáadásokból lehet következtetni?
  • Jim Morrison
    tul sokat lattam mar... :D
  • ajem kisa
    Mosmé'mondod?
  • Jim Morrison
    oke oke, csak ilyen segitokesz vagyok, mindenkit tudatlannak nezek, es probalok rajtuk segiteni :D
  • ajem kisa
    Tudom, legközelebb úgy fogalmazok, hogy megértsd a poént(?)!
  • Jim Morrison
    az meg valami szarsag volt(valami scriptet kellett vetenni a cimsorba), de nem tudom pontosan, csak kaptam a flémt, hogy van nem tetszik gomb
  • ajem kisa
    Nekem a fb csak a kapcsolattartásra kell, néha beszélgetek valakivel, de minden alkalmazás és felkérés az összes fosch játék reklámmal együtt tiltásra és továbbgörgetés sorsára jut!:D
    A szmálylit azé tettem oda, me' vitzeshnek leltem, így nemvettem komolyan!
    Bár aszongyák van nemteccik gomb is fb-on!:D:D:D:D
  • Jim Morrison
    [spoiler]
    ugye nem hiszed el? :D
  • Lyukasbogrács
    You have turned off all platform apps, games and websites.
    ilyenkor örülök, hogy ezt már rég megtettem.
  • ajem kisa
    Lol!:D
  • Rotcsa
    EZt holt találtad?
  • yeeenky
    Nem tetszik benne, hogy a chat beszélgetések egy helyre mentődnek az üzenetekkel és a törlés sem túl egyszerű.
  • Dean Winchester
    The Messages service is temporarily down for maintenance. We're constantly working hard to make a better product for you. Please be patient, and the system will be back up shortly.

• jhetedikj
    ez az új rendszer pff :S