3646
www.facebook.com
-
Információk -> Tevékenységek és érdeklődésnél (szerkeszt) -> Érdeklődési körnél rákattintasz a nem kívánt oldal ikonjára, majd mellette jobb oldalt megjelenik a kijelölt oldal képe és neve, valamint az eltávolítás opció. -
az már rég megvolt, a lentebb leírtakhoz folyamodva sem lesz jó. -
és ha behozod a kérdéses oldalt, és a bal oszlopban legalul rányomsz, hogy Unlike? -
az érdeklődésnél a további (egyéb) érdeklődéseket miért nem tudom kitörölni? beállításoknál rányomok a listájukon hogy 'oldal törlése'
de attól még ugyan ott ottvannak az adatlapomon! -
a csoportban fent van egy gomb (Edit Settings) és ott kell a pipát kivenni az "Also send an email to: ímélcím" elől. -
Viszont van ugyanott egy link, 'Change email settings for individual groups', szerintem ezzel lehet kikapcsolni -
ha egy csoportba valaki tesz vejegyzesd, mindig kuld rola emailt. Nem lehetne kikapcsolni, hogy ilyenkor ne kuldjon? beallitasok/ertesitesek/csoportok alatt ilyen opcio nincs :/ -
Jaaa! :)
Köszike.
Lyukasbogrács Neked is.
Régen volt, amikor egymás alatt helyezkedtek el a képek az albumrendezőben., vagy miben(nem tudom a nevét), és ott ki lehetett jelölni egy pöttyel, hogy melyik kép legyen a profilképem, illetve melyik legyen az album "előlapja".
Ezt nem találtam.., mert új lett. -
ez bevált, köszi -
Debizony! Nekem csak így jött össze a multkor! -
az nem az -
a magyarban is egyszerű:
PorThréé készítése az adatlapomhoz... -
abban az előbukkanó képnézegetőben is mutatja:
de ha címsorban nyomsz egy entert (vagy csak simán egy F5-öt), akkor behozza rendesen:
és ilyen lesz az aktuális profilképnél:
ˆ jhetedikj: arra nyomj, hogy Remove as Profile Picture, ettől még a kép ott marad az albumban, de már nem lesz profilképként beállítva. -
Az a buziság, hogyha új profilképet akarsz, akkor nem lehet kiválasztani azok közül, amiket már feltöltöttél(legalábbis én így vettem észre, de nem is olyan rég még volt ez a lehetőség)hanem fel kell tölteni, ésha Te ugyanazt a képet akarod profilképnek, ami már fel van töltve a profilkép albumba, akkor még1x fel kell töltened, így kettő ugyanolyan képed lesz, vagy a régit törlöd.
Ez valóban így van? -
Törölsz minden profilképet. -
hogyan tudom beállítani, hogy ne legyen profilképem? -
nem. látom az állapotfrisiitését az ismerősnek, és van hogy tudom az oda iirt kommenteket likeolni van hogy nem... -
Cat 02 #1183 Nem lehet, hogy nem ismerősöd ? -
itt kerdezem: iOS re keszult fb appnal miert van az, hogy nem minden kommented tudok likeolni? amikor likeolnek hsz t akkor nemtok, ha nem akkor meg van :/ -
Cat 02 #1181 Az nem az offline ?
Edit: jaa, az hold jel szerintem :D amúgy ja, ha sokáig nem csinálsz semmit -
gondolom ha nem nyomsz meg semmit az oldalon pár percen belül -
a cseten mikor lesz valaki elfoglalt vagy mifene? (Szürke félrakiraka szerű)
-
:)
Köszi. -
ez nem májwip meg iviv. -
igen csak azokból. -
Dean Winchester #1175 jó lenne ha fejlesztene a fb
ha valakit bejelölök és az illető elutasítja akkor kapjak már róla egy üzenetet...
mert most az van ,hogy megjelölés ismerősként újra klikkelhetővé válik sajnos -
Üdv.
Valahol nem lehet megnézni, hogy ki, mikor lépett be utoljára?
..vagy erre csak az üzifalon lévő elfogadásokból(ismerős visszaigazolására értem)kommentekből, kép hozzáadásokból lehet következtetni? -
tul sokat lattam mar... :D -
Mosmé'mondod?
-
oke oke, csak ilyen segitokesz vagyok, mindenkit tudatlannak nezek, es probalok rajtuk segiteni :D -
Tudom, legközelebb úgy fogalmazok, hogy megértsd a poént(?)!
-
az meg valami szarsag volt(valami scriptet kellett vetenni a cimsorba), de nem tudom pontosan, csak kaptam a flémt, hogy van nem tetszik gomb
-
Nekem a fb csak a kapcsolattartásra kell, néha beszélgetek valakivel, de minden alkalmazás és felkérés az összes fosch játék reklámmal együtt tiltásra és továbbgörgetés sorsára jut!:D
A szmálylit azé tettem oda, me' vitzeshnek leltem, így nemvettem komolyan!
Bár aszongyák van nemteccik gomb is fb-on!:D:D:D:D -
[spoiler]
ugye nem hiszed el? :D -
You have turned off all platform apps, games and websites.
ilyenkor örülök, hogy ezt már rég megtettem. -
Lol!:D -
Rotcsa #1164 EZt holt találtad? -
yeeenky #1163 Nem tetszik benne, hogy a chat beszélgetések egy helyre mentődnek az üzenetekkel és a törlés sem túl egyszerű. -
Dean Winchester #1162 The Messages service is temporarily down for maintenance. We're constantly working hard to make a better product for you. Please be patient, and the system will be back up shortly.

-
ez az új rendszer pff :S