Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
stílusodon meg változtathatnál, csak annyi volt a kérdés, hogy hol lehet megnézni az összes oldalt
anno 1987
értem 😊
nyilván mi ilyen belsõ facebookos emberek vagyunk és csak neked csak itt csak most visszaállítjuk a régi fajta kinézetet, azaz "elõvarázsoljuk" neked a régi ablakos "likeolt fasságok" oldalt 😊
Bazinga!
Mert nem írja az adatforgalmat csak a facebooknál.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
én ezekrõl beszélek, ezek is bejöttek egy normális átteknithetõ ablakban a régi profillal most meg egybe vannak hányva azt annyi
bugos vagy mi?
REAL MADRID
A Facebook-ot mobilról teljesen ingyenesen lehet használni? Adatforgalmi díj és más költségek nélkül?
pl egyik ismerõsömnél:
alapból 5 -öt mutat kategóriánként (helyspórolás miatt), de ott a gomb
és voilá:
Bazinga!
mert a kategóriákra bontásban nincs benne minden
REAL MADRID
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
a mikor léptem be tényleg értelmetlen szerintem 😄
új profilban bal oldalt infó "fül" -nél láthatsz mindent amit lájkolt, egy helyen összegyûjtve, kategóriákra bontva
Bazinga!
ez egyénfüggõ persze, szubjektív dolog... és fejlesztõ legyen a talpán az, aki úgy tud fejleszteni hogy minden ember tetszését ugyanúgy elnyerje (nem is lehet ilyet amúgy 😊)
Bazinga!
"Oldal létrehozása közszereplõ, együttes vagy vállalkozás számára."
Itt tudsz ilyesmit csinálni.
Bazinga!
A lényeg az, hogy egyszerûen nem értem miért kell valamit megváltoztatni ami bevált és jól mûködik? Pláne, úgy hogy rosszabb lesz. Ki van adva a "vezetés" által hogy márpedig Updatelünk és kész?! Tiszta kommunizmus.
Glory, Glory Man. United!
amúgy meg ITT lehet átváltani az újra... vissza nem lehet már ezután a régire
de tökmind1, mert fokozatosan mindenkit átállítanak rá, én már most átváltottam rá, hogy mihamarabb megszokjam
sok újdonság nincs benne amúgy, nekem tetszik, használhatóbb mint a régi
ráadásul (mármint akinek ez fontos) folyamatosan jelennek meg rá "témák" így egyedivé varázsolható a profilod (mint myspace -nél)... mondjuk ez engem annyira nem izgat 😊
Bazinga!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Vagy például mostanában ha valami értesítést kapok (valaki kommentelt, vag ilyenek), akkor azt általában 20-30 perc késéssel kapom meg az FB-n. Ja, és az e-mail címemre is duplikálva jönnek a FB-s üzenetek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.