Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
bejelölöd magad a képen...
Tyler1
"betageled magad"

azaz?😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

feldarabolod, feltöltöd, és betageled magad. Én havernak írtam ki, hogy PENIS pl 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tyler1
ilyet hogy lehet? 😮

Havernak is ilyen van, csak bal oldalt õ, jobb oldalt bnõje 😊

szucsy89
ez jó😊
Adaaam

ötletes..

everything's better with music

bakkerman
szeret lájkolni az biztos...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tommygear
igen mivel azt meglehet nézni amit éppen likeolt az illetõ, kiírja üzenõfalra hogy xxx kedveli mercedes és 10 további oldalakat, és itt rá lehet klikkelni a 10 továbbira, de ez még mindig nem az összes barátom 😉
stílusodon meg változtathatnál, csak annyi volt a kérdés, hogy hol lehet megnézni az összes oldalt
jhetedikj
szerintem ezt nem tudod itt megcsinálni, mindenképpen vissza kell neki is jelölnie újra

anno 1987

tigeroo
ha 1 ismerõst töröltem utólag vissza tudom venni úgy hogy ne legyen gáz (ne vegye észre hogy töröltem, mint msnnél?)
precision
tehát tudod hol találod a régi funkciót az új helyén (raktál róla screenshotot is) és mégis azt mondod, hogy nem lehet megnézni õket 😊
értem 😊

nyilván mi ilyen belsõ facebookos emberek vagyunk és csak neked csak itt csak most visszaállítjuk a régi fajta kinézetet, azaz "elõvarázsoljuk" neked a régi ablakos "likeolt fasságok" oldalt 😊

Bazinga!

Peetboy
A t-mobile oldalán írják az Iwiw is ingyen nézhetõ mobilon. Iwiwen képeket is ingyen lehet nézni?
Mert nem írja az adatforgalmat csak a facebooknál.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

tommygear
erre gondolok, ezt hogy lehetne elõvarázsolni?

tommygear
jajj ne okoskodjunk már kérlek 😊 amit oda kitesz az nem minden amit like-olt az illetõ

én ezekrõl beszélek, ezek is bejöttek egy normális átteknithetõ ablakban a régi profillal most meg egybe vannak hányva azt annyi

He, bejelölöd, aztán õ visszajelöli, nem kell itt email cím

tigeroo
tesómékat bejelöltem ismerõsnek, kapcsolatoknál meg beírtam a nevüket testvérnek...a facebook felajánlotta hogy írjam be az email címüket így kapnak róla értesítést és kapcsolatcímke lesz köztünk...de semmi 2napja küldözgetjük de semmi

bugos vagy mi?
Nekem pl mobilom nem jeleníti meg a képeket, szal ingyen van. Meg talán a 0.facebook.com le is tiltja a képeket

Peetboy
Akkor miért mondják rá ingyenes, ha kép nézésért számláz, ez egy átverés. Majd még jobban utána járok ennek, hátha mégis az egész ingyen van. Vagy nézem az egyenleget.

De ha már egy képet megjelenítesz akkor elkezdi számlázni.

REAL MADRID

jhetedikj
csak a t-mobile hálozatában a 0.facebook.com címrõl tudod elérni ingyenesen

anno 1987

Peetboy
Sziasztok!
A Facebook-ot mobilról teljesen ingyenesen lehet használni? Adatforgalmi díj és más költségek nélkül?

precision
mi az hogy nincs benne minden? néha látni is kéne nem csak nézni 😊

pl egyik ismerõsömnél:

alapból 5 -öt mutat kategóriánként (helyspórolás miatt), de ott a gomb
és voilá:

Bazinga!

tommygear
kategóriákra bontva megvan, de úgy mint régen nem tudom megnézni, hogy kiad egy listát az összesrõl mint pl a közös ismerõsökrõl
mert a kategóriákra bontásban nincs benne minden
jhetedikj
hmm akkor most már lehet én is megnézem

am visszatértem fb-re😄

anno 1987

Nálam az év filmje, nagyon jó lett.

REAL MADRID

lol, linket rá 😄

megvan

Adaaam
ezt ki csinálta? 😄

everything's better with music

toysoldier
sztem jó film lett, nekem bejött

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

precision
én még nem láttam, annyira nem érdekel 😊

Bazinga!

ZilogR
A Facebook filmrõl vélemény? Visszaolvasok itt, hátha írt már róla valaki...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

precision
elsõ nemtom miért fontos amúgy, de tény hogy nem lehet megnézni
a mikor léptem be tényleg értelmetlen szerintem 😄
új profilban bal oldalt infó "fül" -nél láthatsz mindent amit lájkolt, egy helyen összegyûjtve, kategóriákra bontva

Bazinga!

Blokkold, majd unblokkold és nem lesz bejelölve :p

tommygear
nem tudod megnézni kit jelöltél be, mikor léptél be, az új profil óta nem találom más milyen oldalakt lájkolt, meg még rengeteg ilyen apróság amit 5 perc lenne beiktatni
precision
pl?

Bazinga!

tommygear
de olyan alapvetõ dolgok nincsenek ezen az oldalon, azokat is kéne már pótolni
precision
nekem az új youtube is jobban tetszik mint a régi
ez egyénfüggõ persze, szubjektív dolog... és fejlesztõ legyen a talpán az, aki úgy tud fejleszteni hogy minden ember tetszését ugyanúgy elnyerje (nem is lehet ilyet amúgy 😊)

Bazinga!

precision
a facebook.com -on, még mielõtt belépnél, a regisztráció gomb alatt van egy ilyen:

"Oldal létrehozása közszereplõ, együttes vagy vállalkozás számára."

Itt tudsz ilyesmit csinálni.

Bazinga!

HöfEE
Nem jövünk rá, hogy jó. Pl. youtubenál a legutóbbi nagy frissítés/arculatváltásnál voltam ugyanennyire kiakadva. Megszoktam már az új rendszert de még mindig szarabb mint a régi. A history azóta nem mûködik rendesen és ahogy elnézem ez nem is lesz megjavítva. PLaylistek átláthatatlanok és nehezen kezelhetõek.A videó kommentek teljesen egybefolytak anno, ezen már kicsit javítottak de még mindig szar. Ja és amikor még csillagokkal lehetett 1-5 között osztályozni egy videót nem kellett az összes videoklipnél a nyomorult justin bieberes hsz-eket olvassam azokról aki dislike-ot nyomott.
A lényeg az, hogy egyszerûen nem értem miért kell valamit megváltoztatni ami bevált és jól mûködik? Pláne, úgy hogy rosszabb lesz. Ki van adva a "vezetés" által hogy márpedig Updatelünk és kész?! Tiszta kommunizmus.

Rash87
Valaki nem tudja,hogy ha létre akarok hozni,egy vállalkozásnak,tegyük fel egy újságnak Facebook oldalt,akkor azt hogyan tehetem meg? Vagy hol írnak errõl?

Glory, Glory Man. United!

precision
amúgymeg mindig ez van 😊 megy a sírás ha változás van, aztán megszokjuk/játok, és rájöttök, hogy jó 😊 aztán ha megint változás van, vissza fogjátok sírni ezt, amit most fikáztok 😄

amúgy meg ITT lehet átváltani az újra... vissza nem lehet már ezután a régire
de tökmind1, mert fokozatosan mindenkit átállítanak rá, én már most átváltottam rá, hogy mihamarabb megszokjam

sok újdonság nincs benne amúgy, nekem tetszik, használhatóbb mint a régi
ráadásul (mármint akinek ez fontos) folyamatosan jelennek meg rá "témák" így egyedivé varázsolható a profilod (mint myspace -nél)... mondjuk ez engem annyira nem izgat 😊

Bazinga!

precision
ez már rég nem mûködik 😊

Bazinga!

xxdani
Vissza lehet állítani az elõzõ stílusú adatlapra mert frissítettem de visszafele nem tudom hogy kell :S

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

HöfEE
Egy nagy ló#&!@t! Nem lehet hamarabb megtudni pont hogy nehezebben eddig a profilkép alatt szépen ki voltak írva a fõ infók, most az rá kell kattintanom külön.Egyébként meg egy ÓTVAR szar lett ez az új profil egy színes maszlag telebaszva képekkel. Kezd átmenni ez a facebook óvodába komolyan mondom.

Attól még stabil, nem omlik össze. Csak szédül 😄

A Chat funkció nálam elég sokszor nem tölt be...
Vagy például mostanában ha valami értesítést kapok (valaki kommentelt, vag ilyenek), akkor azt általában 20-30 perc késéssel kapom meg az FB-n. Ja, és az e-mail címemre is duplikálva jönnek a FB-s üzenetek.

Instabil ? Hol ?

Tyler1
amúgy vicces, hogy mennyire instabil az oldal, és mégis arra van eszük, h az adatlapot fejlesztgessék...

Adatokat hamarabb meg lehet tudni így az emberrõl, szal lájk 😄

tigeroo
Bring Back the Old Facebook Profile Layout ezt lájkolni