3646
www.facebook.com
  • N o N a m e
    nekem is ilyen lett... fú de idegesítő! bár szimpatikus is, mert ott felül jelennek meg az új bejegyzések, csak na.. nincs semmi értelme, mert a falon is ott vannak.. :D
  • Khemyz
    nekem volna egy olyan problémám, hogy azok az ablakok, ahol eddig láttam a születésnaposokat, azt hogy ki bökött meg stb, eltűnt jobboldalról.
    helyette most valami görgethető ablak van ott, status updates: minden, amit az ismerőseim csinálnak, ott megjelenik (like, komment, fingás, akármi) kb mint a főoldalon/falamon.
    nem tudja valaki hol lehet ezt kikapcsolni, eltűntetni onnan?
  • tommygear
    na most miez, hogy a chat üzenetekből random pár mondatot bedobál nekem a beérkező üzenetek közé?
  • chhaya #1237
    Edit Profile > Profile Picture > Row of photos at top of profile: [Unhide All]

(ha még aktuális :)
  • chhaya #1236
    Az üzeneteknél ki lehet kapcsolni, hogy a szmájlikat ne konvertálja képpé? Olyan gagyik.:/
  • Jim Morrison
    de most nem a teljes tiltasra gondolok hanem tudod, hogy en modjam meg mit lathasson mit nem. pl ne lassa a kepeket amiken bejeloltek pl. vagy az is 3 nap?
  • Kiado
    Régen 3 napot várni kellett, hogy újra le tudjál valakit tiltani.
  • Jim Morrison
    na nekem is leginkabb angol mar a fb :D

am ha valakit leveszek tiltolistarol, utana a sima privacy settingsnel miert nem tilthatom le? :D hogy ne teljesen. nem irja ki a nevet :/ mikor fogja?
  • Ic3 m4n
    Olvass kicsit lejjebb.
  • Kiado
    Ha a profilkép mappában egy régebbi képet akarok beállítani kezdőképnek, azt hogy tudom megcsinálni úgy, hogy ne kelljen megint feltöltenem gépről?
  • clio1616v
    az én fiókom chatjével nincs gond
  • jhetedikj
    clio allergiája van a facebooknak
  • clio1616v
    a safari és a firefox is ugyan ezt csinálja
  • tommygear
    internet explorer a hiba neve
  • clio1616v
    ilyennel találkoztatok? a chat össze van csúszva

• LoSA
    Felém is.
  • jhetedikj
    itt is
  • tigeroo
    szerintem ugyan az mint nekem #1203-ben, 1 nap után mentette el a változásokat....
  • LoSA
    Srácok, nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma, hogy... Tudjátok szeretnék "kreatív" adatlapot csinálni, hogy fent képeket megjelölök, amik valami képet jelenítenek meg... Csak hiába jelölöm be a képeket, egyszerűen nem jelenik meg itt a fenti sávban. Pedig a bejelölést biztosan jól csinálom, mert a fényképek között ott vannak a képe, hog be van jelölve... Mi lehet a gond?
  • Tigristank
    Nálam is. :D
  • toysoldier
    csak nálam van az, hogy egyre több minden angol magyar helyett? :D
  • jhetedikj
    FBI Headquarters
    935 Pennsylvania Avenue, NW
    Washington, D.C. 20535-0001
    (202) 324-3000
  • JGTC
    Hi. Szeretnék kérni egy kis segítséget.
    Az van hogy a jelszót elfelejtettük, és ezért kértünk egy passcode-ot amit elvileg elküld az oldal a mail címre amivel regeltünk, és ezt a kódot ha a face oldalán beírom akkor lehet egy új jelszót kreálni.
    Csak hogy nem küldik meg napok óta a kódot, ergó nem tudunk belépni, ami kissé bosszantó kezd lenni.
    Tudnátok valami tippet, hogy hova érdemes ilyenkor írni, mivel én nem találtam semmi olyan elérhetőséget ami érdemes lenne rá? Köszi előre is!!!
  • masssza
    Az a gondom, hogy az üzenetek chat-ként jelenik meg. Mi lehet a gond?
  • Jim Morrison
    ranyomt a tiltasra
  • Jim Morrison
    koszi, de nem ertem ha valakit felveszek csaladtagnak miert nem ajanlja be automatikusan a tiltasat
  • N o N a m e
    ha mutat többet, megy a like!
  • szabii98
    /off
    Hy!
    http://www.facebook.com/onlineszepsegverseny
    Legyetek szívesek nyomni 1 likeot Klaudia Kránitzra hogy nyerhessen. Mindenkinek köszi!
    /on
  • jhetedikj
    úgy nézem hivatalos
  • precision
    rámész az adatlapjára, legalul van egy olyan hogy személy jelentése/tiltása asszem
  • N o N a m e
    hivatalos, vagy fan-made?
  • Jim Morrison
    nem lehet valahogy egy szemely teljesen letiltani, hogy egyaltalan ne lassa a dolgaimat?
  • Victor1103
    parancsolj
  • Yan
    link?
    mert tuti elfelejtek rákeresni :)
  • Victor1103
    Az Sg.hu-nak már van facebook oldala. Idáig 11-en lájkolták ami szégyen gyalázat. Gondoltam kiírom aki akar járuljon hozzá a szám gyarapodásához!
  • Quantumleap
    Szevasztok! Az a bajom, hogy tegnap reggel óta nem tudok belépni a Facebook-ra. Azt írja, hogy a fiókom felfüggesztésre került. Pedig a saját nevemen vagyok, nem osztottam meg jogvédett tartalmat, nem sértegettem senkit, és semmi ilyesmi. Mi ilyenkor a teendő?
  • Lyukasbogrács
    más böngészőben próbáltad már?
  • tigeroo
    nemtudom mert a változtatások mentése alatti rséznél a 'további oldalak'-ban vannak ezek. ha kitörlöm őket, csak betudom zárni azt az új ablakot. a beállítás résznél akkor se tudom elmenteni a változást, de ha ismét rámegyek a 'további oldalakra' a bezárás után egyből ott vannak mintha mi se történt volna
  • Kly
    Mentetted a változtatásokat?
  • tigeroo
    #1197.