3646
www.facebook.com
  • N o N a m e
    nekem egy hete kb. :D

Most a tegnapi sidebar kapcsolt ki.. rohadék Facebook szórakozik itt velem, otthagyom mindjárt a fenébe!
  • precision
    a chat->üzenetek integráció már "ezer éve" így van, nem kell félni :)
  • Peetboy
    Sziasztok!

Nem tudom beállitani a profilképet a meglévő képből.
    A másik gondom, mitől kezdte el menteni a Chat üzeneteket????
    Eddig sosem mentette azt.
    És törlés helyett, archiválja az üzeneteket az micsoda?????
    Ugye nem törték fel a Facebookomat?
  • N o N a m e
    nekem is ez van, sőt, hiába kattintok a Try it now-ra, a következő oldalbetöltésnél újra előjön...
  • DaemoonHunter
    na van itt egy kis probléma...
    a helyzet az hogy eltűnt a chat fül, helyette egy ilyen szöveg van:
    "A Faster Way to Message
    Just click to start a conversation with the friends you message the most. "
    Firefox, chrome bármi is legyen nem tudom eltüntetni a szöveget, vagy ha igen néha előjön a hide gomb akkor a chat fül üres...
    Esetleg valami megoldás?
  • banok
    Nekem is szinte alig van olyan az ismerettségi körömben aki nincs rákattanva a Facebookra.
  • Lyukasbogrács
    talán a közös ismerősök száma szerint, a ~20 legtöbből, véletlenszerűen 10-et, mert ha jól tudom változik, de azért mégis olyanok vannak ott, akiket ismersz, vagy ismerhetsz.
  • szucsy89
    Lehet volt már kérdés, ha ráviszem egy ismerősöm adatlapjára, mi alapján válogatja ki a profilképe alatt azt a pár ismerőst?
  • xxdani
    Ohh köszi. a legördülő menüt nem néztem :)
  • Adaaam
    A csoportban felül van olyan opció hogy beállítások módosítása, ott lehet beállítani hogy csak ismerős, vagy csak az amire feliratkoztál jelezzen.
  • xxdani
    Hogy lehet kikapcsolni hogy egy csoport jelzései ne jelenjenek meg ott a földgömbben? Tudom is én. Ha beleírnak vagy képet tesznek ki vagy akármicsoda.
  • commissioner
    Facebookozásban EU-rekorder Magyarország
  • Yan
    nekem rég van facebookos ímélem, még sincs olyan opció :)
  • Dean Winchester
    félek az ilyentől nagyon is :D
    de ha müködik és nem virus akkor faxa lehet...
  • Aspyrin
    most nálam is, biztos hekkelik :)))
  • matyi0323
    fb mail?
    az engem is érdekelne..
  • SzirmosSzisza
    Bazz, anyámnak aki alig használja és nem is tudja, hogy kell megjelent a Facebook Mail opció :/ Nekem bezzeg nem, qq
  • N o N a m e
    Yeah! Végre elmentődnek a chat beszélgetéseim! Hozzám is elért a fejlesztés! :)
  • totti10
    sziasztok.valahogy belehet állítani hogy amit fb-n elküldtem leveleket az a email cimemre is jöjjön értesítés? mert a bejövőket látom az e-mailekbe csak a kimenőket nem. köszi
  • nyecsi
    Sziasztok.Másnál sem müködik az fb?Nekem azt irja ki h pillanatnyilag nem elérhtő az oldal hibája miatt,próbálkozzak késöbb :S
  • Narusco
    nekem is ilyen, és nem állt vissza
    manuálisan nem lehet visszacsinálni? hihetetlen hogy mindig fejlesztenek, de a szaros chatet nem birják megcsinálni, hogy ha pl nem megy el az üzenet jelezzen, és ne csak ugytegyen mintha megkapta volna a másik. miért nem lehet először tökéletesiteni, és utána csinálni az uj dolgokat... a képnézegető is egy hihetetlenül fontos ujitás volt
  • Yan
    ezzel látható nem csak aki törölt, hanem akik nem fogadták a felkérést:
    katt ide
  • Lyukasbogrács
    link lemaradt: https://www.facebook.com/?sk=bd&s=3
    ha esetleg nem lenne meg
  • Lyukasbogrács
    lent előregörgetsz és a végén lesznek
  • Orionk
    A Facebook-on hogyan lehet megnézni, hogy visszamenőleg, az előző napokban melyik ismerőseimnek voltak születésnapjai?

köszi
  • Jim Morrison
    :D
  • N o N a m e
    Új chatem van, és van videóhívás is.
  • N o N a m e
    Like vs. Plus :))
  • szabii98
    megoldottam, csak újra felkellett tölteni a képem. Bocs a tripla hszért.
  • szabii98
    Hmm.Hirtelen megváltozott a profilképem magától, de csak én látom így mások nem. És csak akkor olyan, amikor nem az adatlapomon nézem a bejedzéseim. Ha viszont az oldalamon nézem akkor a profilképem helyén a normál van viszont a bejedzéseimnél nem. Elvileg másoknál nemilyen, jól mutatja. Help pls :S
  • szabii98
    nekem 14ezer :D
    de ennél az SG is több, 17ezer :P
  • Adaaam
    Nekem 37 567 :( ha netezek akkor mindig ránézek, de próbálom magam leszoktatni róla, úgyis csak baromságokkal van tele az egész.
  • N o N a m e
    Mondja valaki, hogy nem vagyok FB függő! :DD

SG-nek alig van 5000 :D
  • clio1616v
    írtam egy ticketet a supportnak és már jó :)
  • huti20
    Már nekem is visszaállt.. Pedig azóta megtetszett :D Kár :( :D
  • N o N a m e
    ma nekem is visszaállta alapra. pedig tetszett
  • huti20
    Ahh.. Jó neked. Engem rohadtul zavar.. :D Barátnőmnek viszont nem ilyen.. Én ezt nem értem :DDDDD
  • Khemyz
    közben úgy egy hónap után nekem az előbb visszaállt az eredeti állapotba, ismét magától :3
  • huti20
    Nah, nekem is ilyen lett.. Egyszerűen idegesítő.. Egyre gagyibb ez a Facebook.. Remélem a Google+ is lesz ilyen népszerű :)
  • N o N a m e
    már megszoktam! ez jó! minden értesítés ott van, amit barátok likeolnak, hozzászólnak, stb! Kis ablakban megjelenik a videó, kép. Sokkal egyszerűbb használni. Csak nem tudom mitől lett nekem is ilyen :O