Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
ilyen volt nekem is, csak késõbb írta ki aztán

anno 1987

tigeroo
másnak is haldoklik a facebook? kiírja +1nek pirossal hogy lájkolják a bejegyzésem, de magánál a hírfolyamnál nem írja ki a cuccra 😮
akyyy
újreg!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SZiasztok kérlek szavazzatok ezen az oldalon!!
http://www.randivonal.hu/sikertortenetek/osszes_sikertortenet/fiatalsag_boldogsag/48218 Csak egy tetszik gomb semm más! Köszönöm

u.i. azért ide írom mert facebook-ról és iwiwrõl lehet szavazni!!!!
Meg akiket még letörlés elõtt jelöltem be azoknál nem mutatja, hogy fennlennék partnerek között.
Csak azoknál mutatja, akiket azóta jelöltem be, mióta újra aktiváltam magam.

Már eltelt 2 nap :/
Lehet az baxta el a dolgot, hogy rögtön aktiválás után rákattintottam az átállás az új profilra?😄

jhetedikj
Kell nekik némi idõ mire visszaállítják az adatokat, próbáld meg holnap.

anno 1987

Még egy kérdés, 3 hónap után újra aktiváltam a profilomat és elég fura dolgok vannak, csomóan nem találnak a keresõben, pedig fennvannak nálam ismerõsök között, náluk mégsem mutat.
A képemre ha rákattintanak, akkor azt írja ki, hogy "Tartalom nem megjeleníthetõ".
Ez mitõl lehet?:S

Köszi!

Account / Account settings / Notifications (3. menüpont)

daxan: hm, nekem is volt most egy ilyen én se értettem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Értesítéseket hol lehet kivenni?
Egyfolytában küldi a maileket...

smith09
Szerintem erre nincs lehetõség mivel az egésznek az a lényege - többek között persze - h minél több embert agitáljanak illetve, egymással kapcsolatban legyenek illetve h minél több ember használja folyamatosan.
Én töröltem magam majd jöttek az emailek olyan emberektõl, akik azt sem tudok h kicsodák h regisztráljak, még lépjek be mert nekem erre szükségem van és mennyire is jó !
Jim Morrison
ezjo 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

daxan
Sziasztok!

Mostanában megjelenik a felirat, hogy xy elfogadta a felkérésemet, hogy ismerõsöm legyen. A probléma az, hogy nem jelöltem be, de mégis az ismerõsöm lesz...Gondolom valaki ajánlotta a profilomat...Nem találom sehol,de tudnátok segíteni, hogy hogy lehet letiltani, hogy senki se tudjon beajánlani engem ismerõsnek?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

tigeroo
elég a bal kurzort is
jhetedikj
😄D

anno 1987

chhaya
"Nézz a YouTube-on bármilyen videót, állítsd le és nyomd le a három alsó nyilacskát a billentyûzeten! MINDENT EGYSZERRE CSINÁLJ és Snake-t kezdesz el játszani."

és mûködik... 😄 régóta az elsõ értelmes/vicces poszt fészbukon

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Herold
Így már érthetõ, köszönöm.

Egy kapcsolat kétirányú és lehet az õ adatai miatt lát téged

jhetedikj
Nekem ez a tippem, elõtted is kérdezte már valaki.

anno 1987

Account / Privacy Settings / Edit your list (Block list alatt)

Herold
Olyat is lehet?

jhetedikj
Lehet, hogy azért mert az MSN partnered betekintést engedett a saját e-mail fiókjához a facebooknak?

anno 1987

Herold
Hozzáteszem, hogy nincs közös ismerõsünk, összesen 2 FB partnerem van és egyik sem ismeri ezt a személyt.

Herold
Sziasztok

Hogy lehetséges az, hogy megjelent egy MSN partnerem képe a "Kit ismerhetek" alatt, aki Facebookon nincs felvéve? Honnan ismeri a FB az én MSN partnereimet?

Sziasztok.Ha letiltok valakit hogy tudom visszaoldani a face-n?Bocsánat hogy ideírom,valaki írja meg itt pls,vagy privibe.Köszönöm.

Nah, ismeretlen akart lenni, hajnali 0kor az ember már kába 😄

Tigristank
Ismerõst miért kéne letiltani? Csaknem olyan hülye senki, hogy elmondja 1 csaj ismerõsének, hogy a képeire veri. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Biztos van olyan, meg sokan nem tiltanak le ismerõst se.

Lyukasbogrács
Õszintén ki az, aki már rejszolt egy lány ismerõsére? 😄 ez beteges

Tigristank
Lol, ne magadból indulj ki. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Lehet highres képekre rejszolni ? \o/

Tigristank
Akkor nem maradtam le semmirõl. Pont ezt hiányoltam a facebookon, és ebbõl a szempontból jobb volt az iwiw, de mostmár ebbõl se. 😄

1 hónapja talán, nem olyan régóta

Tigristank
Mióta lehet nagyfelbontású képet fölrakni? Én most vettem észre, hogy egyes képeknél van ilyen, hogy "letöltés nagy felbontásban".

jhetedikj
Én egyszer beléptem a gmail-be, hogy adja aki, akiket ismerek, azóta van ilyen de elõtte nem volt.

Inkább arra gondolok, hogy nem is a tiedbe lépett be hanem azéba akivel e-mailt váltottál.

anno 1987

Nekem is dobált fel érdekeseket. Pl mikor csináltam fake accountot, akkor nekem is feldobta õt, meg az én ismerõseimnek is. Gondolom süti / ip címet nézett.

Amúgy gmail accal nem kötötted össze ? Akkor ki tudja nézni a kontakt listából.

en speciel nem.

qetuol
megfigyeltem, h a facebook olyan személyeket ajánl ismerõsöknek, akikrõl csak akkor lehet tudomása, ha hozzáférése van bizonyos emailfiókjaimhoz, holott én ilyen hozzáférést nem adtam. továbbá olyanokat is ajánl, akikrõl csak akkor lehet tudomása, ha megfigyeli google kereséseimet. valaki hasonlót tapasztalt?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

tigeroo
köszi😊
Nem lehet. Max van 1 alkalmazás, de az meg csak azt írja ki, akinek szintén fent van...

tigeroo
ugye senki se láthatja h kik néztek meg?

nem nekem kéne, hanem más állítja h tudja... de kamuzik nagy valószínüséggel sztem...

ti mit tudtok errõl?
ajem kisa
Nekem nemjön át, úgyhogy don'lályk!<#szomoru2>

jhetedikj
nem

anno 1987

http://www.facebook.com/pages/A-legszebb-magyar-lany-szepsegverseny-jelentkezz-lajkolj-nyerj/151774624865331

az elõbb ezt lehagytam, elõször ezt lájkoljátok és aztán a másik linket. Köszi!

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Üdv!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=175306952504264&set=o.151774624865331¬if_t=photo_comment

lájkoljátok már légyszives, fontos lenne !

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

tigeroo
kurva anyját most töltenék fel képet erre tessék:

Értesítünk hogy a feltöltés sikertelen. Kérlek próbáld meg késõbb.
akyyy
fizetéssel😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mi ez a coinz a faceboookon?? Nekem 0 van de kene par darab vmi alkalmazashoz. Hogy lehet szerezni?

akyyy
egy bizonyos személy a farmvillele mindig kiiír ilyen hülyeségeket az üzenõfalomra. ezt nem lehet valahogy csak nála letiltani?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;