Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.randivonal.hu/sikertortenetek/osszes_sikertortenet/fiatalsag_boldogsag/48218 Csak egy tetszik gomb semm más! Köszönöm
u.i. azért ide írom mert facebook-ról és iwiwrõl lehet szavazni!!!!
Csak azoknál mutatja, akiket azóta jelöltem be, mióta újra aktiváltam magam.
Lehet az baxta el a dolgot, hogy rögtön aktiválás után rákattintottam az átállás az új profilra?😄
A képemre ha rákattintanak, akkor azt írja ki, hogy "Tartalom nem megjeleníthetõ".
Ez mitõl lehet?:S
daxan: hm, nekem is volt most egy ilyen én se értettem 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyfolytában küldi a maileket...
Én töröltem magam majd jöttek az emailek olyan emberektõl, akik azt sem tudok h kicsodák h regisztráljak, még lépjek be mert nekem erre szükségem van és mennyire is jó !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mostanában megjelenik a felirat, hogy xy elfogadta a felkérésemet, hogy ismerõsöm legyen. A probléma az, hogy nem jelöltem be, de mégis az ismerõsöm lesz...Gondolom valaki ajánlotta a profilomat...Nem találom sehol,de tudnátok segíteni, hogy hogy lehet letiltani, hogy senki se tudjon beajánlani engem ismerõsnek?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
és mûködik... 😄 régóta az elsõ értelmes/vicces poszt fészbukon
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
anno 1987
Hogy lehetséges az, hogy megjelent egy MSN partnerem képe a "Kit ismerhetek" alatt, aki Facebookon nincs felvéve? Honnan ismeri a FB az én MSN partnereimet?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Inkább arra gondolok, hogy nem is a tiedbe lépett be hanem azéba akivel e-mailt váltottál.
anno 1987
Amúgy gmail accal nem kötötted össze ? Akkor ki tudja nézni a kontakt listából.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
nem nekem kéne, hanem más állítja h tudja... de kamuzik nagy valószínüséggel sztem...
ti mit tudtok errõl?
az elõbb ezt lehagytam, elõször ezt lájkoljátok és aztán a másik linket. Köszi!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=175306952504264&set=o.151774624865331¬if_t=photo_comment
lájkoljátok már légyszives, fontos lenne !
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Értesítünk hogy a feltöltés sikertelen. Kérlek próbáld meg késõbb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊