3646
www.facebook.com
-
#1480 Hali
Azt hol tudom beállítani ( ez az új biztonság van.. ), hogy az üzifalam senki ne lássa, ismerősök sem?!
Angol minden és ilyer, hogy üzenőfal blokkolása, nem találtam. -
#1479 ezek az ujitasok maguktol aktivalodnak? mert nalam olyan mint regen. -
#1478 egy hosszabb verzió nekem is megvan az FB jegyzetek között :DDD -
#1477 jé új képnézegető is van :) -
#1476 Ha a suli filmcímekből állna.... :D
Első tanítási nap = Jöttünk, láttunk,visszamennénk..
Osztálypénz = Kincs, ami nincs
Tanár felgyógyul = Batman visszatér
...Közeleg az érettségi = Terminátor 2 - Az ítélet napja
Ha felelés előtt állsz = Vészhelyzet
Minden órán dolgozat = Rémálom az Elm utcában
Röpdolgozat = Megint dühbe jövünk
Töri óra = A bukás
Ügyeletes tanár = Sentinel, az őrszem
Szülői értekezlet = Végső visszaszámlálás
Osztálykirándulás= Másnaposok -
#1475 hmm ez az újítás, hogy IP alapján kiírja az fb honnan írok? -
#1474 lehet... én egy olyanon teszteltem ahol már mondtam, hogy ott leszek. -
Orionk #1473 neked is köszi.
viszont a te lehetőséged nem működött.
Anélkül, hogy válaszolnék, hogy elmegyek-e, anélkül nem lehetett eltávolítani. -
Orionk #1472 A te megoldásod működött.
köszi -
#1471 Úgy látom azt a bizrést még mindig nem tömték be, hogy valaki pl az ismerős ismerősei elől eldugja a képeit, de az pinnwandot nem, akkor, ha van idegzetem a sok likelólos faszság között kikeresem a képeket videókat, amikor feltöltötte azokat...
mg azt is bírom, hogy valaki FB titkolózik a képeiről, de iwiw-en otthagy mindent :D, sőt névjegyprofilja, vagymifasz is van neki... -
#1470 az esemény oldalán legalul van egy olyan, hogy Remove from My Events, tovább tudod. -
#1469 De nem akar válaszolni rá, csak hogy ne legyen neki ott eseményként. -
#1468 Rámész hogy nem leszel ott, utána egyből ott az eseméyn főoldalán a cím alatt "Te nem leszel ott", arra katt, majd a bejövő ablakban alul a remove this event. -
Orionk #1467 Hali !
Meghívtak egy eseményre, ezért ott virít a sötétkék 1-es az eseményeknél, mert van még egy, amire nem válaszoltam.
Erre az egyre nem is akarok válaszolni.
Ez a válaszadás nélkül hogyan lehet eltüntetni, hogy az 1-es ne legyen ott?
köszi -
#1466 Őőő, AdBlocknak kéne tudnia. -
#1465 Most látom, hogy pl. a CityVille-t megnyitva oldalt mutatja, hogy én és az ismerőseim mikor mivel játszottak.
Én ezt nem akarom, hogy bárki is lássa. Hol lehet ezt letiltani? -
#1464 Telepíted a novapdf, vagy dopdf progit és a weboldalt nyomtatod pdf formatba. -
Aspyrin #1463 Nekem sem, de tiltani sem tudom. -
#1462 Arra jó, hogy nem a falra megy a szemét :D -
#1461 Ez a ticker nekem nagyon tetszik. -
#1460 ez a nagy fészúb újítás, hogy a felső csiik görgetésnél is fent marad? -
#1459 Sziasztok!
Létezik valamiféle, bármiféle mód arra, hogy faszbuk üzeneteket kiexportálhassak pdfbe, vagy txtbe? Azt a módszert leszámítva, hogy kopipaszt. -
#1458 Hottentotterstotterrottelmutterlattengitterkotterbeutelratte
nhottentottenattentaterfünderhottentottenkriminalbeamte -
#1457 Anwendungsprivatsphäre?! az a szép szó bazz -
#1456 Egyébként valamit megint faszoltak?, mert megint idegen szavak férkőztek a menübe.... Operában pl angolul már a oldalgörgetősáv se működik.
-
#1455 Bal oldalt rákattintatsz az alkalmazásoknál a MORE.
Megjelenik az alkalmazáslista.
A kívánt alkalmazásnál balról van egy kis kék ceruza katt> edit settings
és a Anwendungsprivatsphäre: nálad megosztás vagy ilyesmi neve lehet legördülő menüben a Benutzerdefiniert ~testreszabásbra kattintasz és a "Csak ÉN" legyen beállítva. -
Orionk #1454 Sziasztok !
Hogyan tudom a Facebook-on letiltani azt, hogy használok egy alkalmazást, és annak az alkalmazásnak az eredményeit ne lássák az ismerőseim. Azt se lássák, hogy én használom azt az alkalmazást.
Pl. sokan akik játszanak Farmos játékot, akkor az ő üzenőfalukra automatikusan megosztódnak azok az eredmények a játékban.
Én egy másik alkalmazást használok, de abból nem szeretném, ha látnának valmait az ismerőseim.
köszi szépen
üdv., -
#1453 Ezek a dolgok mikor kerülnek vajon bevezetésre? Mert nálam még nem látszanak.
A cikkben leírtak nekem pont jól jönnének... -
#1452 nekem se -
#1451 nekem az új csetrendszer óta nem küld emailt az üzenetekről :( -
#1450 én e-mailen azonnal megkapok minden olyan fontosabb dolgot... lájkok nem érdekelnek :) -
#1449 Ó alig várom. Remélem akkor megcsinálják az értesítéseket, és kijelzi időben pl. azt is, ha levelet kapok, nem csak néhány órás késéssel. :D -
#1448 hülye a rendszer, most hogy megjelent a konkurencia G+ személyében, facék is elkezdtek újítani. nemsokára láthatod a változást. tegnapra ígérték, de amerikában még csak most van tegnap, szóval hamarosan remélhetőleg jó lesz :) -
#1447 Nekem rendszeresen nem jelzi ki, ha valaki lájkolja egy kommentemet... én szúrtam el valamit a beállításoknál, vagy csak simán hülye a rendszer? -
#1446 ez nekem új :) -
#1445 valamit variáltak, mert az alkalmazáseltávolításhoz már nem kell kisdoktori :DDDD -
#1444 Valakinek van már "új" facebookja? Nálam semmi változás... ugyanolyan szar, mint régen! :D -
#1443 már azon használok mindent amit tudok! :D -
#1442 jaja! :D angolos vagyok, fura lehet a facebook németül :DD
-
#1441 jolvan biztos :DD