Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valami hiba van, több ismerõsömnél is ugyanez a jelenség a mai napon

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Yan
Kezdõlapon a 'Legfrissebb'-re kattints

¥ xfire: kistekila

halihó...van egy problémám ! nemtudok facebook-on az üzenfalamra vagy bármi más üzenõfalára írni,,mert amikor elküldöm a szöveget akkor nem jelenít meg semmit mintha nemis írtam volna. Ez csak nálam van így van másoknál is ? 😄

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Lyukasbogrács
keskeny, magas képet kell berakni profilképnek, viszont egy szélesség/magasság arány felett azt írja, hogy túl keskeny/magas a kép, szóval lehet próbálkozni az arány eltalálásával... a profiloldalon viszont mindig ugyanolyan szélességûre méretezi át a képet, csak a magassága lesz nagyobb, aránytól függõen.

Nagyobb képet kell feltöltened.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy láttam pár embernek hogy mikor belépek a profiljába,a profil kép nagyobb mint pl nekem és szerintem jól néznek ki a nagy képek, vhogy betudom ezt állítani vagy mitõl függ?
köszi elõre is

megvan, tárgytalan!
bocs 😄
nézelõdtem de nem találom,hol tudom kikapcsolni h minden szarért ne küldjön emailt a facebook?
N o N a m e
bazki, nem tudnám követni! naponta biztosan több százan nézik meg az adatlapom!
(érzitek az iróniát.)
Tigristank
Tudtommal nincs, de értelmét se látnám...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

PesSim
bocsi, hogy lusta dög vagyok, de nem vagyok képes visszaolvasni/keresni :\
olyan van, hogy ki nézte meg az adatlapom?

ezer köszönet!
Yan
annyi baja van, ha te törölsz, arra is riaszt.
meg, visszafelé nem jelez, csak amióta telepítetted 😊

Yan
a #899 talán megoldás lehet 😊
legalábbis a második fele 😊

alkalmazásaim hogyan tudom eltüntetni?
hol lehet válogatni az alkalmazások közül? 😄
én nem találok egyet se csak az ismerõsök alkalmazásait és játékait -.-
N o N a m e
hehe, ez jó! a tegnap telepítettem, most riasztott, hogy egy kcsg törölt az ismerõsei közül. De nincs vele bajom, mert csak a Cityville játékban volt szomszéd 😄
Yan
fészre

iwiw tools
ennek több hasznos funkciója is van 😊

tigeroo
<#worship>
N o N a m e

Beállítások szerkesztése, és ott a listában a nevek után kattints az X-re.
ajem kisa
+1

tigeroo
erre valaki tud válaszolni? eléggé fontos lenne :S
bakkerman
+1

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BAdoo nevû szar alkalmazást,hogy tudom törölni?

N o N a m e
linket! 😊
tigeroo
ha ignoráltam valakinek a bejegyzéseit hogy megjelenjenek az üzenõfalamon akkor hogy tudom visszaállítani ezt?
Yan
😊 ha nem használ scriptet, mert az megmutatja.
én is raktam fel ff-re,
és fészen, iwiw-en látom ki törölt 😉)

&#165; xfire: kistekila

Lyukasbogrács
nekem akkor még nem volt ott ilyen opció, vagy ki tudja, régen volt 😄
amúgy lehet csinálni valami barátlistát is, és akkor csak azokét mutatja, akiket felveszel erre a listára

ajem kisa
Én is letiltottam 2 csajt, akik nemtudtak kiszállni a falról, mert ott cseteltek minden nap, napi 5-10üzenet+ a hsz-ek!
Oké, mind2 blokkolása, de ott az opcióknál volt, hogy csak az üzenetei blokkolása, és nem végleges törlés!
És maradtak a "barátok közt"!😊
Azóta persze törlõdtek, mert jöttek a fas*om alkalmazásokkal, és kérdésekkel, meg minden lehetséges szeméttel a falamra!
És most "öri hari van"!😄
Ki bánja ha ilyen értelmetlenek?!

Tarajos Sül
"csak a profilomra kattintva vette észre, hogy nem vagyunk ismerõsök."

Így jártam egyszer én is, mikor az illetõ profiljára léptem, és azt látom, hogy "bejelölés ismerõsként".
Mondom mivan? 😄
Éshát igen. Törölt, és errõl én nem tudtam, csak a fenti módon.

#910 "Akkor tizedelek."<#vigyor><#vigyor><#wave><#banplz>
chhaya
Hmm köszi. Akkor tizedelek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lyukasbogrács
egyszer letiltottam valakit, amivel törölte is az ismerõsök közül. nem vette észre, hogy törlõdött, de én se, csak a profilomra kattintva vette észre, hogy nem vagyunk ismerõsök.

chhaya
Ha törlök valakit az ismerõsök közül, arról kap értesítést?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Értesítéseinél ott lesz asszem
PesSim
áá, skacok, véletlenül lelájkoltam az egyik ismimnél valamit, amit nagyon nem kellett volna, és gyorsan vissza is vontam, ezt az illetõ valahol látni fogja?

PesSim
Nahjó, most mia... csináltak?!

PesSim
engem meg pont az idegesít, hogy nekem az enterrel nem küldi el
furi

Ez így volt eddig is sok helyen

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

N o N a m e
engem az idegesít, hogy ha hozzászólok valakinek az bejegyzéséhez, és Entert nyomok, akkor elküldi az üzenetet. Csak Shift-Enterrel tudok új sort kezdeni. :S
Mr_no_NaMe
Sziasztok! Pár napja észrevettem hogy megváltozott az üziküldési funkció. Az elején azt hittem valamit elálítottam, de most már rohadtul idegel.
Összefolyik a levél a chattel, ha online valaki csak chatelni lehet vele, nagyon nagyon idegesítõ. Van valami mód arra, hogy visszaállíthassam a régi rendszerre? Ez így istentelen gáz. A felugró üziküldõ ablak totál eltûnt.
Kösz a segítséget!
Yan
üzenet jobb oldalán kis X-re katt,
cityville eltüntetése

vagy belépsz az alkalmazásba
és bal lent "mégsem tetszik", "alkalmazás törlése"

vagy 😊
profil ► adatvédelmi beállítások ► alkalmazások és weboldalak ► beállítások módosítása

&#165; xfire: kistekila

City Ville játékot egyszer meg néztem,nem tetszett! de azóta naponta küldi a meghívót!! hogy lehet ezt kikapcsolni?
akyyy
sgh250-be beirom és nem csinál semmit!
azt irja hálózat nem elérhetõ.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mindennel, csak a 0.facebook.comot kell beütni. Bár lehet újabbak automatán átirányítanak touch.fbook / m.fbook-ra, akkor szopás 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

akyyy
milyen telefonokkal ingyenes a facebook tmobilnál?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Üdv! Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy a tevékenységek közül kitöröljek valamit? Hiába törlöm a picike x-el az adatlapomon ott marad. Ha alatta az érd. körökhöz adok vmit és rámegyek arra hogy mentés akkor is ottmarad. Nézzétek meg pls nálatok is ezt csinálja-e, mert engem nagyon idegesít.

allock
értem
köszi

#hhwnd

N o N a m e
csajozni 😊 badoo.com és annyi jó bigével össze lehet jönni xD

egyébként semmire.
allock
Mire jó a Badoo alkalmazás?

#hhwnd