3646
www.facebook.com
  • DJ RX7
    és igen. ott maradt. nagy fos lett az egész. nem lehet kimenni semmiből.
  • Pipör
    köszönöm
  • N o N a m e
    igen, egy adminnak két kattintás az egész.
  • Pipör
    ahham, ésha szólok hogy legyen nyitott utána lehet zárt? lehet hülyekérdés
  • Willenbrock
    Pedig ha jól emlékszem van közös ismerősünk is,egy helyen dolgoztunk-majd utánanézek.
  • chhaya #1515
    Ezt saját magának tudja bejelölni, hogy ne tudja idegen bejelölni vagy üzenetet írni neki... legalábbis ha jól rémlik, akkor van olyan funkció, hogy csak ismerős ismerőse jelölhet és írhat, vadidegen nem.
    Nálam legalábbis volt már olyan, hogy akartam írni tök ismeretlennek, de nem találtam sehol az üzenetküldő gombot. Másnál meg ott volt.
  • Willenbrock
    facebook,nem enged egy ismerőst jelölni.Tegnap bejelöltem egy régi ismerőst aki talán nem emkékezett rám,mivel a profilomban most nincs rólam kép,lehet azt hitte idegen vagyok,arra gondolok esetleg jelentett.Talán írni kellett volna neki valamait.
    Azért milyen dolog ez hogy megmondják nekem kit jelölhetek meg kit nem?
    És ha nem ismerem az illetőt csak mondjuk látásból és éppen így szeretnék vele megismerkedni akkor mi van?Megmondják nekem hogy kit jelölhetek meg hasonlók-hát kapják már be.Engem is bejelölt jópár ember akiket nem ismerek,mégsem csaptam patáliát.Nem jeölöm vissza azt sanyi.Mingyárt kitörlöm a profilom aztán szórakozzanak magukkal.
  • N o N a m e
    Amikor kiléptél, akkor írta, hogy többet nem hívhatnak meg. Csak úgy léphetsz vissza, ha a csoport oldalán a Csatlakozás (vagy hasonló) gombra kattintasz. Persze a csoport nyitott vagy zárt kell legyen, ha rejtett akkor nem tudsz visszalépni.
  • Pipör
    Üdv!! Vki tud segíteni ?
    Problémám hogy voltam egy csoportban de kiléptem belőle és már nem engedi hogy újra felvegyen van rá vmi megoldás?
  • N o N a m e
    rákattintasz a képre, ezután megjelenik nagyban, majd a jobb alsó sarokban van egy olyan, hogy Make Profile Picture.
  • cargame
    A kep lecserelese fulecske nem mukodik valamiert...pedig elvileg ott kellene.
  • cargame
    Valaki segitsen legyszi :D Hogy lehet a profilkepet valtogatni azok kozul amiket mar feltoltottem es hasznaltam? pl. a profil kep albumban van egy regebbi es azt akarom, h most az legyen. :D remelem erti valaki :D
  • Notram
    Nekem már egy hete egyfolytában ott van... Ott írja ki a like-okat, ismerettség-kötéseket, kommenteléseket.
  • tommygear
    újabban megjelenik vmi ticker ilyen 1-2 órára aztán hirtelen eltűnik az egész :D most mérlegelnek, hogy maradjon e vagy ne vagy miez? :DDD sztem ne mert hihetetlen hülyeség
  • Jim Morrison
    nemtom, rég :D
  • Casillas
    a fordítások nem lettek törölve, csak néha a változtatások miatt visszakerülnek az eredeti nyelvű dolgok, és ezzel nem lehet mit csinálni sajnos. ráadásul a szavazás is bugos volt hosszú ideig a fordításokról. reméljük megjavul majd...
  • zsoltioregon
    mikor regeletél?
    nekem is régi van :(
    Noname nak új van.
  • tommygear
    a magyar fb fordítók am megszűntek létezni?? nem mintha zavarna az angol, de egyre több dolog angol a magyar nyelv alatt
  • Jim Morrison
    nekem meg miert a regi fb van? :(
  • zsoltioregon
    máshonnan nem tudok róla.
  • zsoltioregon
    Azért olyan sokféle nincs:)
    komment
    like
    változások
    taggedfaszom

de kényelmes valaki:D
    securityben costumsize és első pontot csak te lásd. ennyi.
    Éljen a közösségi portál:D osszuk meg .....izé titkoljunk el dolgokat.com :D
  • N o N a m e
    Ezt máshonnan nem lehet előhozni.. vagy igen?! Persze itt is egyenként kellett kikeressem, hogy miket akarok elrejteni, majd Hide all. Egyszerűbb lett volna egy Recent Activity rejtés és mindenki boldog.
  • N o N a m e
    HOL?!
  • zsoltioregon
    és van még mindig hogy nem látja senki az üzenőfalat:)
  • zsoltioregon
    azt simán ki tudod iktatni!
    likeolod valakinek a képét, az üzenőfaladon az erről szóló bejegyzést X-eled és utána Hide all. tehát az üzenőfaladon nem jelennek meg az ilyen típusú dolgok, de ismerős látja hogy likeoltad.
  • N o N a m e
    Azt írtam, hogy a saját bejegyzéseimhez be tudom állítani, hogy csak az lássa akinek engedem.
    Közben megvan az alkalmazások elrejtése is, itt. De minden alkalmazáshoz külön kell beállítanom, és egyenként kell beállítsam a Custom-ot, majd beírni azok neveit, akiknek nem engedem látni. Szóval nagyon hosszú folyamat.
    Régebb volt olyan, hogy nem látják az üzenőfalam egyáltalán. Az kellene ide. Most nincs, és a Recent Activity-t is látja minden ismerősöm. Erre vagyok a legjobban felháborodva, mert senkinek semmi köze, hogy kinek a képét, bejegyzését lájkolom vagy szólok hozzá, sőt, hogy mit szólok hozzá.

Nálam ilyen az a textarea:

Az oldalamon pedig ilyen:
  • zsoltioregon
    FB-n is van ilyen, akik tényleg abszolút nem állított semmit a securityn.
    vadidegenként is írhatok az üzifalra és kommentelhetek neki. de ez nagyon ritka mostanság.
  • zsoltioregon
    és nem hisztizel.
    meglepő, hogy a Facebook topicban facebook kérdések vannak :DDDD
    nyoma sincs Kurucinfónak, meg BMW drift stb :DDD
    mi titkolnivalód van? nagykorú vagy! lehetsz emó/náci/hippi/homár, semmi közük hozzá.
    sztem....
  • zsoltioregon
    Jáj
    Elsőhöz: A mi jár a fejedben részhez valamit meg akarsz osztani akkor van egy kis fekete lakat. Arra katt>testreszabás (4.) és ott a 2. opcióban elrejtheted bizonyos emberek elől, vagy csak bizonyos emberek láthatják. be lehet állítani ott hogy ez legyen az alapértelmezett beállítás is. Ezt nem tudom de alkalmazásjelentésre is valszeg ezen beállítások vonatkoznak, vagy az alkalmazás menüjében kell a frankót nyomni.

A 2.-ra: mi jár a fejedben> link>copy paste amit akrsz>>> melléklet katt... és itt az előnézetben variálhatod a ikonképet stb. most ezt nem tudom, hogy nekem még régi skin lenne vagy mi a faszvan?:O
  • N o N a m e
    Amúgy a Google+-ban is van egy kis "hibám", mégpedig az, hogy miért tudnak a nyilvános bejegyzéseimhez hozzászólni azok akikhez semmi közöm? Tehát ő sem vett fel körbe és én sem.
  • N o N a m e
    Csak anyum és a közelebbi rokonok elől akarom eldugni a dolgokat. Kényelmesebb ha nem kell ügyeljek a számra nehogy csúnyát mondjak (úgyis ritkán szoktam). De úgy egyáltalán pont ők ne lássák már, hogy mit csinálok Facebookon. Külön listába vannak sorolva, azt nem értem miért nem tudom kizárni csak ezt a listát?! Miért csak Public, Fridends, Firends of Friends, Specific People, Only Me (mi értelme, ha csak én látom akkor nem írom ki...) csoportok vannak?
    A régi Facebookon ez gyönyörűen be volt állítva, és működött is (anyum oldaláról leteszteltem!)!
    Most hoztak új képnézőt, új megosztó textareát (nemtudommianeve) és a privacy beállításoknál van három globális választási lehetőségem: Public, Friends, Custom.
    A Customba beállítottam azt amit kellett, tehát csak az engedélyem után kerül ki taggelt kép, hivatkozás, bármi. Azt is sikerült beállítani, hogy a Facebookon írt bejegyzéseimet ne lássák azok a személyek akiket nemrég említettem. Csak azt nem tudtam beállítani hogy ha valamelyik alkalmazásom ír a falamra, akkor az ne a Friendsnek jelenjen meg, hanem a Customnak. Nem fogom egyesével végignézni, majd elrejteni azt amit talán már láttak, mert úgyis mindegy.

Ezt is kérdeztem már, de hátha most jobban megértitek és tudtok segíteni:
    Az új textareával hogyan kell linket beszúrni? Tudjátok olyant, hogy van egy kis sample kép bal oldalt, jobb oldalt pedig a link címe, és pár sor szöveg.
    Eddig ez is ment, és mivel a falamon látom, hogy csoportoknak sikerül, ezért csak én lehetek ilyen loser, hogy nekem nem megy.
    Ha beírok valamit, akkor csak a linket írja ki így: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1200101640
    Tehát ott is csak Update Status, Add Picture, Ask Question (ez is minek?!) van.

Lehet ha hisztisnek érzitek, de értsétek meg, hogy ezek nálam olyan alap dolgok amik nélkül nem érzem jól magam a Facebookon. Szóval ha tudtok, segítsetek! Mindenki érdekében! :D
  • zsoltioregon
    tessék magad összeszedni!
    amúgy meg az üzenőfalon a kívánt hsz x. és: hide all badoo, vagy hide all Tifán Zsolt:D, hide all all :D. nyilván mindenki elől el akarod dugni a dolgokat, mert, ha nem, akkor valakinek nagyon mutatni akarsz valamit. Privát üziben küldjél ilyet: szia bejössz:D ne a többi elől dugdosd a "Zsolt inkább kanosabb, mint okosabb" IQmax alkalmazás-requesteket.

tele van búggal az FB, Google+ is tele lesz....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az iwiw legyen veled, ifjú pádávánom!
  • N o N a m e
    Te vagy a második. Rajtam kívül :D
    (tudom, hogy nem szabad a saját posztot lájkolni, de most kell az ösztönzés a népnek, hátha végre deactiválhatom az accountomat! Hanem soha nem szabadulok meg ettől a szartól! :D)
  • jhetedikj
    Lájk :D
  • N o N a m e
    Ezt írtam ki faszbúkra is, de még nem jött segítség, hátha majd itt:
    Ez az új Facebook kiakaszt! Valaki majd súgja már meg, hogy hogyan tudnám az alkalmazásaim által kiírt üzeneteket eltüntetni néhány ember elől? Az ember személyes dolgaival vannak a legnagyobb gondok itt! És persze, hogyan kell preview-es linket beszúrni? Hanem itt hagyom a gcibe, aztán irány a Google+! Lájkolja, aki szeretné, hogy eltakarodjak innen! (ha összegyűl 50, el is húztam!)
  • zsoltioregon
    ja és ha valami marad, akkor azt kiXeled és hide all request, hide all stb.
  • zsoltioregon
    adatvédelmi beállítások custonsize settings. post by me> testreszabás> csak én.
  • Casillas
    köszi.
    remélem azért jobb klikkre még megy a "kép címének másolása", iwiwről már kivették azt is, forrásból lehet kivenni a kép linkjét csak
  • gercse

a next felirat azért van ott, mert rajta volt az egerem
  • Casillas
    erről tudnál mutatni egy képet?