Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scientia potentia est.
akkor mirõl beszélünk? sztem felejtõs még a nyomozgatás. nekem is volt ilyen kiszemeltem, a legjobb ha megkéred valamelyik közös ismerõsöd hogy mutasson be neki. vagy ha erre nincs lehetõség (annyira nemvagy jóba velük) akkor = ha naponta látod akkor egyszer menj oda megkérdezni az idõt (tölteléknek gyorsan elhadarhatod aranyosan hogy bocsi ne nézz idiótának csak lemerült a telóm vagy valami kifogás) a lényeg hogy ne tartsd fel... utána már köszönhetsz rá messzirõl legközelebbi találkozáskor, ha látod hogy mosolyog meg ilyesmi akkor jelöld be
Facebookon kinéztem egy csajt magamnak, a terv természetesen az, hogy elhódítsam a szívét 😊
Bár nekem nem ismerõsöm, de van 6 közös ismerõsünk (köztük a húgom és néhány volt ált. iskolai osztálytársam). Én már viszonylag régóta ismerem látásból, de õ nem hiszem, hogy ismer engem.
Egy barátom azt tanácsolta, hogy bökjem meg és küldjek neki egy levelet (röviden olyan tartalmút, hogy megtetszett a bájos arca, szimpatikusnak tûnik és végül is emiatt böktem meg).
Neten kicsit utánaolvasgattam én is a témának, fõként külföldi oldalakon találtam ezzel foglalkozó cikkeket, ahol inkább azt írták, hogy elõször csak jelöljem be ismerõsnek és egyelõre ne küldjek semmilyen levelet, mert az csak összezavarná. Az elsõ és egyik legfontosabb lépés az, hogy egyrészt realizálja, nem vadidegen vagyok (vannak közös ismerõseink), másrészt így teljes mértékben rendelkezésemre áll majd az adatlapja. A következõ lépés ezután, hogy egyetértek a kommentjeivel, majd mikor lelkileg hullámvölgybe kerül, akkor kell lecsapni rá.
A két legnagyobb problémám ezzel a verzióval, hogy nem ír alternatívát arra az esetre, hogyha a csaj elutasítja az ismerõsfelkérést, valamint ez a metódus kicsit lassúnak tûnik ahhoz képest, hogy ez csak a bekebelezés elsõ fázisa.
Annyit még hozzátennék a dologhoz, hogy neten korábban még soha sem ismerkedtem, viszont jelenesetben csak ez kivitelezhetõ.
Volt már valakinek hasonló esete? Ha igen, abból mi sült ki?
Scientia potentia est.
Ha valaki az ismerõseim közül megoszt egy videót és nemtudom lájkolni akkor ez mi? Letiltott vagy mi? A többieknél kintvan a lájk lehetõség!
Valtsak at magyarra? Erdemes?
fry day fry day sálálálláláá
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyetemen minden nap látjuk egymást (ha ott vagyok), viszont élõben csak köszönünk egymásnak. Facebook viszont egész jól elcsevegünk 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
vagy megpókolom , vannak iylenek is az mire jó? XD
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tegnap néztem meg a Facebook filmet, nekem nagyon tetszett! 😊
Hol lehet tiltani h semmilyen értesitöt ne küldjön az fb az email cimemre???
néha önálló életet él a fb.
Van, hogy xy ismerõsrõl jön egy hír hogy wz ismerõse lett és van amikor nem jön hír, pedig lett új ismerõse.
és hogyan tudom beállítani, hogy rólam ne küldjön ilyeneket az ismerõsöknek?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nem nézted a profiljukat ?
Létezik, hogy a FB-om magától vesz fel ismerõsöket?
Két ismerõsöm is elfogadta a felkérést (amit én nem küldtem!) hogy az ismerõseim legyenek 3 perc különbséggel. Hogy lehet ez?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A FAcebook chat-jén lehet állítani az állapotomat valahogy?
Én csak azt tudom, hogy a beállításoknál be lehet állítani, hogy látszódjon, hogy ott vagyok-e, vagy nem.
Ezen kívül nem lehet állítani?
Pl. beállítom, hogy most ne lássanak egy darabig, aztán vissza.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!