Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha címsorban nyomsz egy entert (vagy csak simán egy F5-öt), akkor behozza rendesen:
és ilyen lesz az aktuális profilképnél:
ˆ jhetedikj: arra nyomj, hogy Remove as Profile Picture, ettõl még a kép ott marad az albumban, de már nem lesz profilképként beállítva.
Ez valóban így van?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Edit: jaa, az hold jel szerintem 😄 amúgy ja, ha sokáig nem csinálsz semmit
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ha valakit bejelölök és az illetõ elutasítja akkor kapjak már róla egy üzenetet...
mert most az van ,hogy megjelölés ismerõsként újra klikkelhetõvé válik sajnos
Valahol nem lehet megnézni, hogy ki, mikor lépett be utoljára?
..vagy erre csak az üzifalon lévõ elfogadásokból(ismerõs visszaigazolására értem)kommentekbõl, kép hozzáadásokból lehet következtetni?
A szmálylit azé tettem oda, me' vitzeshnek leltem, így nemvettem komolyan!
Bár aszongyák van nemteccik gomb is fb-on!😄😄😄😄
ugye nem hiszed el? 😄
ilyenkor örülök, hogy ezt már rég megtettem.
<#taps>#taps>
Az üzenetek és a chat beszélgetések egybeömlesztve....:S áááááá ! mi a franc lett ezzel?!!
Nem olyan, h külön gomb van a törlésre, anem egy fogaskerekes legördülõ menübõl lehet kiválasztani. Tök szar így...:S
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Chaos Anno Domini
az üzenetküldõje már így is majdnem chat kinézetû
ugye eddig ha két üzit írtál gyorsan válaszként valakinek akkor a teló nem mutatta csak az utolsó üzit ,mostmár mutatja mindet !
elvileg nem lehet kikapcsolni sehol, de ez mi? 2 féle fb van vagy wtf???😄 ilyet még nem láttam
2. Nekem pár nap után megjött, lehet ha neked van többszáz képed, ismerõsöd, stb, ami lassítja a dolgot 😄
Két kérdésem lenne:
1.Hogy állíthatom be, hogy ne mentse az üzenetek közé a chat beszélgetéseimet?
2.A fiókbeállításoknál rányomtam az "adataid letöltése" gombra, azt írták ki idõ, amíg összeszedik az adatokat, de ennek már több, mint egy hete és még nem jött e-mail, hogy mi van vele. Mikorra várható?
Scientia potentia est.