Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
az nem az

Yan
a magyarban is egyszerû:

PorThréé készítése az adatlapomhoz...

¥ xfire: kistekila

Lyukasbogrács
abban az elõbukkanó képnézegetõben is mutatja:

de ha címsorban nyomsz egy entert (vagy csak simán egy F5-öt), akkor behozza rendesen:

és ilyen lesz az aktuális profilképnél:

ˆ jhetedikj: arra nyomj, hogy Remove as Profile Picture, ettõl még a kép ott marad az albumban, de már nem lesz profilképként beállítva.

Tarajos Sül
Az a buziság, hogyha új profilképet akarsz, akkor nem lehet kiválasztani azok közül, amiket már feltöltöttél(legalábbis én így vettem észre, de nem is olyan rég még volt ez a lehetõség)hanem fel kell tölteni, ésha Te ugyanazt a képet akarod profilképnek, ami már fel van töltve a profilkép albumba, akkor még1x fel kell töltened, így kettõ ugyanolyan képed lesz, vagy a régit törlöd.
Ez valóban így van?
Kly
Törölsz minden profilképet.

Scientia potentia est.

jhetedikj
hogyan tudom beállítani, hogy ne legyen profilképem?

anno 1987

Jim Morrison
nem. látom az állapotfrisiitését az ismerõsnek, és van hogy tudom az oda iirt kommenteket likeolni van hogy nem...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem lehet, hogy nem ismerõsöd ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jim Morrison
itt kerdezem: iOS re keszult fb appnal miert van az, hogy nem minden kommented tudok likeolni? amikor likeolnek hsz t akkor nemtok, ha nem akkor meg van :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az nem az offline ?

Edit: jaa, az hold jel szerintem 😄 amúgy ja, ha sokáig nem csinálsz semmit

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lyukasbogrács
gondolom ha nem nyomsz meg semmit az oldalon pár percen belül

xxdani
a cseten mikor lesz valaki elfoglalt vagy mifene? (Szürke félrakiraka szerû)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tarajos Sül
😊

Köszi.
Lyukasbogrács
ez nem májwip meg iviv.

banok
igen csak azokból.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jó lenne ha fejlesztene a fb
ha valakit bejelölök és az illetõ elutasítja akkor kapjak már róla egy üzenetet...
mert most az van ,hogy megjelölés ismerõsként újra klikkelhetõvé válik sajnos
Tarajos Sül
Üdv.
Valahol nem lehet megnézni, hogy ki, mikor lépett be utoljára?
..vagy erre csak az üzifalon lévõ elfogadásokból(ismerõs visszaigazolására értem)kommentekbõl, kép hozzáadásokból lehet következtetni?
Jim Morrison
tul sokat lattam mar... 😄

ajem kisa
Mosmé'mondod?<#idiota>

Jim Morrison
oke oke, csak ilyen segitokesz vagyok, mindenkit tudatlannak nezek, es probalok rajtuk segiteni 😄

ajem kisa
Tudom, legközelebb úgy fogalmazok, hogy megértsd a poént(?)!<#wink>

Jim Morrison
az meg valami szarsag volt(valami scriptet kellett vetenni a cimsorba), de nem tudom pontosan, csak kaptam a flémt, hogy van nem tetszik gomb<#idiota>

ajem kisa
Nekem a fb csak a kapcsolattartásra kell, néha beszélgetek valakivel, de minden alkalmazás és felkérés az összes fosch játék reklámmal együtt tiltásra és továbbgörgetés sorsára jut!😄
A szmálylit azé tettem oda, me' vitzeshnek leltem, így nemvettem komolyan!
Bár aszongyák van nemteccik gomb is fb-on!😄😄😄😄

Jim Morrison

ugye nem hiszed el? 😄

Lyukasbogrács
You have turned off all platform apps, games and websites.
ilyenkor örülök, hogy ezt már rég megtettem.

ajem kisa
EZt holt találtad?

Nem tetszik benne, hogy a chat beszélgetések egy helyre mentõdnek az üzenetekkel és a törlés sem túl egyszerû.

The Messages service is temporarily down for maintenance. We're constantly working hard to make a better product for you. Please be patient, and the system will be back up shortly.
<#taps>
jhetedikj
ez az új rendszer pff :S

anno 1987

AZ "elküldött üzenetek" funkció teljesen eltûnt.
Az üzenetek és a chat beszélgetések egybeömlesztve....:S áááááá ! mi a franc lett ezzel?!!

Banyek, nekem megváltozott az üzenetküldõ rész kezelõfelülete.
Nem olyan, h külön gomb van a törlésre, anem egy fogaskerekes legördülõ menübõl lehet kiválasztani. Tök szar így...:S

Tigristank
Nekem is így néz ki, a chat beszélgetéseket pedig ugyanúgy menti, mintha valójában üzenetek lennének, tehát azok közé menti.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

zvaragabor
Egy ismerõsöm feltöltött egy parás videót, de le is szedte. Én nem látam még a vidit, tehát nincs a gépemen sehol semmilyen cache-ban. Valahogy elõ lehet túrni fb-ról?

Chaos Anno Domini

majd megnézem mert chatelni nem szoktam fb-n..
az üzenetküldõje már így is majdnem chat kinézetû
ugye eddig ha két üzit írtál gyorsan válaszként valakinek akkor a teló nem mutatta csak az utolsó üzit ,mostmár mutatja mindet !
N o N a m e
és nektek van chat mentés?
Így.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szabii98
nekem ilyen, csak más a betûtípus 😄

I met God. She's black

N o N a m e
wtf
akkor egy képet a tiédrõl, hogy tudjam milyen kéne legyen 😄
szucsy89
lool nem is így néz ki 😄
N o N a m e
Nektek hogy néz ki az üzenetek menüpont?

Itt hol kéne legyenek a chat beszélgetések?
szucsy89
akinek nem menti, azt szeretné, akinek meg mentni szabadulna tõle meg... 😄

elvileg nem lehet kikapcsolni sehol, de ez mi? 2 féle fb van vagy wtf???😄 ilyet még nem láttam
N o N a m e
1. Mivel lehet bekapcsolni? mert nekem nem menti... pedig jó lenne! 😊
2. Nekem pár nap után megjött, lehet ha neked van többszáz képed, ismerõsöd, stb, ami lassítja a dolgot 😄
Rage47
kezdheted az írását😄
Kéne ide valami FAQ, mert úgy látom kérdések vannak ezerrel, de válaszok nem igazán 😄

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

1.Hogy állíthatom be, hogy ne mentse az üzenetek közé a chat beszélgetéseimet?
2.A fiókbeállításoknál rányomtam az "adataid letöltése" gombra, azt írták ki idõ, amíg összeszedik az adatokat, de ennek már több, mint egy hete és még nem jött e-mail, hogy mi van vele. Mikorra várható?

Kly
Igaza van szucsynek, (még) nem jelölt vissza. Ha bejelölsz valakit, az adatvédelmi beállításainak függvényében több információhoz, oldalhoz férsz hozzá, mint az ismerõsnek jelölés elõtt (pl. láthatóvá válik az üzenõfala)

Scientia potentia est.

de ha nem jelöl vissza akkor az üzenõfalamon nem kéne látni ,hogy miket csinál,nem? 😄
szucsy89
nem jelölt vissza
jhetedikj
szintén -.-

anno 1987