Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
nekem is ilyen lett... fú de idegesítõ! bár szimpatikus is, mert ott felül jelennek meg az új bejegyzések, csak na.. nincs semmi értelme, mert a falon is ott vannak.. 😄
Khemyz
nekem volna egy olyan problémám, hogy azok az ablakok, ahol eddig láttam a születésnaposokat, azt hogy ki bökött meg stb, eltûnt jobboldalról.
helyette most valami görgethetõ ablak van ott, status updates: minden, amit az ismerõseim csinálnak, ott megjelenik (like, komment, fingás, akármi) kb mint a fõoldalon/falamon.
nem tudja valaki hol lehet ezt kikapcsolni, eltûntetni onnan?

tommygear
na most miez, hogy a chat üzenetekbõl random pár mondatot bedobál nekem a beérkezõ üzenetek közé?
chhaya
Edit Profile > Profile Picture > Row of photos at top of profile:

(ha még aktuális 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Az üzeneteknél ki lehet kapcsolni, hogy a szmájlikat ne konvertálja képpé? Olyan gagyik.:/

Jim Morrison
de most nem a teljes tiltasra gondolok hanem tudod, hogy en modjam meg mit lathasson mit nem. pl ne lassa a kepeket amiken bejeloltek pl. vagy az is 3 nap?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Régen 3 napot várni kellett, hogy újra le tudjál valakit tiltani.

Jim Morrison
na nekem is leginkabb angol mar a fb 😄

am ha valakit leveszek tiltolistarol, utana a sima privacy settingsnel miert nem tilthatom le? 😄 hogy ne teljesen. nem irja ki a nevet :/ mikor fogja?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ic3 m4n
Olvass kicsit lejjebb.

Ha a profilkép mappában egy régebbi képet akarok beállítani kezdõképnek, azt hogy tudom megcsinálni úgy, hogy ne kelljen megint feltöltenem géprõl?

clio1616v
az én fiókom chatjével nincs gond

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

jhetedikj
clio allergiája van a facebooknak

anno 1987

clio1616v
a safari és a firefox is ugyan ezt csinálja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

tommygear
internet explorer a hiba neve
clio1616v
ilyennel találkoztatok? a chat össze van csúszva

LoSA
Felém is.

jhetedikj
itt is

anno 1987

tigeroo
szerintem ugyan az mint nekem #1203-ben, 1 nap után mentette el a változásokat....
LoSA
Srácok, nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma, hogy... Tudjátok szeretnék "kreatív" adatlapot csinálni, hogy fent képeket megjelölök, amik valami képet jelenítenek meg... Csak hiába jelölöm be a képeket, egyszerûen nem jelenik meg itt a fenti sávban. Pedig a bejelölést biztosan jól csinálom, mert a fényképek között ott vannak a képe, hog be van jelölve... Mi lehet a gond?

Tigristank
Nálam is. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

toysoldier
csak nálam van az, hogy egyre több minden angol magyar helyett? 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

jhetedikj
FBI Headquarters
935 Pennsylvania Avenue, NW
Washington, D.C. 20535-0001
(202) 324-3000

anno 1987

JGTC
Hi. Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Az van hogy a jelszót elfelejtettük, és ezért kértünk egy passcode-ot amit elvileg elküld az oldal a mail címre amivel regeltünk, és ezt a kódot ha a face oldalán beírom akkor lehet egy új jelszót kreálni.
Csak hogy nem küldik meg napok óta a kódot, ergó nem tudunk belépni, ami kissé bosszantó kezd lenni.
Tudnátok valami tippet, hogy hova érdemes ilyenkor írni, mivel én nem találtam semmi olyan elérhetõséget ami érdemes lenne rá? Köszi elõre is!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Az a gondom, hogy az üzenetek chat-ként jelenik meg. Mi lehet a gond?

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Jim Morrison

Jim Morrison
koszi, de nem ertem ha valakit felveszek csaladtagnak miert nem ajanlja be automatikusan a tiltasat<#idiota>

N o N a m e
ha mutat többet, megy a like! <#vigyor1>
szabii98
/off
Hy!
http://www.facebook.com/onlineszepsegverseny
Legyetek szívesek nyomni 1 likeot Klaudia Kránitzra hogy nyerhessen. Mindenkinek köszi!
/on

I met God. She's black

jhetedikj
úgy nézem hivatalos

anno 1987

precision
rámész az adatlapjára, legalul van egy olyan hogy személy jelentése/tiltása asszem

Bazinga!

N o N a m e
hivatalos, vagy fan-made?
Jim Morrison
nem lehet valahogy egy szemely teljesen letiltani, hogy egyaltalan ne lassa a dolgaimat?

Victor1103

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Yan
link?
mert tuti elfelejtek rákeresni 😊

&#165; xfire: kistekila

Victor1103
Az Sg.hu-nak már van facebook oldala. Idáig 11-en lájkolták ami szégyen gyalázat. Gondoltam kiírom aki akar járuljon hozzá a szám gyarapodásához!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szevasztok! Az a bajom, hogy tegnap reggel óta nem tudok belépni a Facebook-ra. Azt írja, hogy a fiókom felfüggesztésre került. Pedig a saját nevemen vagyok, nem osztottam meg jogvédett tartalmat, nem sértegettem senkit, és semmi ilyesmi. Mi ilyenkor a teendõ?
Lyukasbogrács
más böngészõben próbáltad már?

tigeroo
nemtudom mert a változtatások mentése alatti rséznél a 'további oldalak'-ban vannak ezek. ha kitörlöm õket, csak betudom zárni azt az új ablakot. a beállítás résznél akkor se tudom elmenteni a változást, de ha ismét rámegyek a 'további oldalakra' a bezárás után egybõl ott vannak mintha mi se történt volna
Kly
Mentetted a változtatásokat?

Scientia potentia est.

tigeroo
#1197.
Kly
Információk -> Tevékenységek és érdeklõdésnél (szerkeszt) -> Érdeklõdési körnél rákattintasz a nem kívánt oldal ikonjára, majd mellette jobb oldalt megjelenik a kijelölt oldal képe és neve, valamint az eltávolítás opció.

Scientia potentia est.

tigeroo
az már rég megvolt, a lentebb leírtakhoz folyamodva sem lesz jó.
Lyukasbogrács
és ha behozod a kérdéses oldalt, és a bal oszlopban legalul rányomsz, hogy Unlike?

tigeroo
az érdeklõdésnél a további (egyéb) érdeklõdéseket miért nem tudom kitörölni? beállításoknál rányomok a listájukon hogy 'oldal törlése'

de attól még ugyan ott ottvannak az adatlapomon!
Lyukasbogrács
a csoportban fent van egy gomb (Edit Settings) és ott kell a pipát kivenni az "Also send an email to: ímélcím" elõl.

chhaya
Viszont van ugyanott egy link, 'Change email settings for individual groups', szerintem ezzel lehet kikapcsolni

Jim Morrison
ha egy csoportba valaki tesz vejegyzesd, mindig kuld rola emailt. Nem lehetne kikapcsolni, hogy ilyenkor ne kuldjon? beallitasok/ertesitesek/csoportok alatt ilyen opcio nincs :/

Tarajos Sül
Jaaa! 😊
Köszike.
Lyukasbogrács Neked is.
Régen volt, amikor egymás alatt helyezkedtek el a képek az albumrendezõben., vagy miben(nem tudom a nevét), és ott ki lehetett jelölni egy pöttyel, hogy melyik kép legyen a profilképem, illetve melyik legyen az album "elõlapja".
Ezt nem találtam.., mert új lett.
jhetedikj
ez bevált, köszi

anno 1987

ajem kisa
Debizony! Nekem csak így jött össze a multkor!