Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helyette most valami görgethetõ ablak van ott, status updates: minden, amit az ismerõseim csinálnak, ott megjelenik (like, komment, fingás, akármi) kb mint a fõoldalon/falamon.
nem tudja valaki hol lehet ezt kikapcsolni, eltûntetni onnan?
(ha még aktuális 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
am ha valakit leveszek tiltolistarol, utana a sima privacy settingsnel miert nem tilthatom le? 😄 hogy ne teljesen. nem irja ki a nevet :/ mikor fogja?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
935 Pennsylvania Avenue, NW
Washington, D.C. 20535-0001
(202) 324-3000
anno 1987
Az van hogy a jelszót elfelejtettük, és ezért kértünk egy passcode-ot amit elvileg elküld az oldal a mail címre amivel regeltünk, és ezt a kódot ha a face oldalán beírom akkor lehet egy új jelszót kreálni.
Csak hogy nem küldik meg napok óta a kódot, ergó nem tudunk belépni, ami kissé bosszantó kezd lenni.
Tudnátok valami tippet, hogy hova érdemes ilyenkor írni, mivel én nem találtam semmi olyan elérhetõséget ami érdemes lenne rá? Köszi elõre is!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Hy!
http://www.facebook.com/onlineszepsegverseny
Legyetek szívesek nyomni 1 likeot Klaudia Kránitzra hogy nyerhessen. Mindenkinek köszi!
/on
I met God. She's black
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Scientia potentia est.
de attól még ugyan ott ottvannak az adatlapomon!
Köszike.
Lyukasbogrács Neked is.
Régen volt, amikor egymás alatt helyezkedtek el a képek az albumrendezõben., vagy miben(nem tudom a nevét), és ott ki lehetett jelölni egy pöttyel, hogy melyik kép legyen a profilképem, illetve melyik legyen az album "elõlapja".
Ezt nem találtam.., mert új lett.