3646
www.facebook.com
  • N o N a m e
    hmm.. szóval van értelme ennek az login notification és unrecognized device opcióknak.. nálam is be van állítva, de ha ismeretlen gépről lépek be, akkor csak zavar. Ezért már többször is ki akartam venni, de akkor most már soha! :)

#1719 - Az Account Settings / Security beállítások között nézz szét, konkrétan a két fent említett esetnél :)
  • jhetedikj
    Azt honnan látod?
  • SzirmosSzisza
    Valaki be akart lépni az accountomra Amerikából, wtf :!
  • Lyukasbogrács
    cipőméret, meg, hogy meddig fésülködik, de a te ötleted jobb játéknak tűnik :D
  • jhetedikj
    azt jelenti mekkora méretű vibrátort szeretne feltolni magába és hány percig
  • N o N a m e
    fiúk idegesítésére.. :D
    általában minél nagyobb a cm, annál jobb kedvük van vagy valami ilyensmi.. női logika, soha nem fogjuk teljesen megérteni, hogy miért jó ez :D
  • Narusco
    megy a CM és PERC kiírása megint a lányoknál. ez mire vonatkoik? :)
  • jhetedikj
    Baker most ott megmaradt a Timeline, itthon meg a régi van. Ezt hogy lehetne megváltoztatni szerintetek?
  • Ironman2

• akyyy
    hogyan tudom kitenni a sims játékot a kedvenc alkalmazások közé?
  • Rage47
    jók a cikk alatti kommentek:D
    csomó primitív ember van:D
  • jhetedikj
    Na melóhelyen beléptem délután és ott behozta. Most meg hazajövök és ezen a gépen meg a régi jön be. :D
  • Rotcsa
    AZ üzenőfalamra kiírtak egyszerre történő törlésre van valami lehetőség?
    Vagy csak egyenként kéne több hónapra visszamenőleg mindent törölni?
  • Lyukasbogrács
    nem kilépéskor kell, hanem azelőtt, mielőtt belépsz és közben ne nézegess semmilyen oldalt, amin fb like meg a többi marhaság van. kilépéskor cookie-kat törölni akkor van értelme, ha a böngésző indításakor egyből belépsz fb-ra, és kilépésig nem csinálsz semmi mást.
  • precision
    még jó hogy törlöm a cookie -kat kilépéskor

amúgy meg: szánalom!
  • Jim Morrison
    jajj hulye vagyok vegig kell menni a kepeken :D kesz
  • Hangman576
    Kikapcsolás után is követ a Facebook
  • Jim Morrison
    behoztam ezt a developer oldalt, és nekem itt már van egy alkalmazásom. De az istenért sem ajánlja fel :/
  • N o N a m e
    Neked egy marketinges kellene.. Mennyit fizetsz +10k lájkért? :D

A két oldalsó fehér csíkra nem lehet képet rakni, azt hiszem eddig sem lehetett a Facebookon.
    Reklámozd az oldalt, jobb oldalon van egy Advertise Page gomb ott tudod.
    Írd meg a tagoknak, barátaidnak, hogy likeolják, osszák meg a tartalmakat stb.
    Facebookon kívül is reklámozhatod a badgest beágyazva saját weboldalba, twitteren, fórumokon (itt ne!) stb. De óvatosan, ne menj át spambe, mert az már nem jó...
  • Ironman2
    Hogyan kell letiltani hogy ne küldjön senki üzenetet? És nem csak az üzenőfalra történő írást értem,hanem a sima üzenetet
  • JACKAL89
    Egy-két helyen rosszul fogalmaztam.
    de tudtuk esetleg olyan megoldást amivel több embert tudok hozzám "csalogatni"?

Ha véletlenül rossz helyre írtam, akkor elnézést kérek.
  • JACKAL89
    Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget.
    Nem tudom hogy van-e köztetek Facebook "szakértő", de gondom az lenne, hogy csináltam egy filmes oldalt. AZ első napokban elég sok like jött, 4 nap alatt elértem a 200 tagot. Utána viszont leállt, 2 nap alatt bejött 35 like durván. Rájöttem hogy a hivatalos is létrejött, annak lett 1500 tagja kb.

Tudom hogy a hivatalossal nem lehet versenyezni, de tudtuk esetleg olyan megoldást amivel több ember tudok oda "csalogatni"?

Gondolkodtam azon, hogy a két oldalsó fehér csík részre két képet raknék, régebben több oldalnál is láttam ilyet, manapság viszont nem. :S Megszüntették volna?

Remélem tudtok valami okosat mondani, sajna én már kifogytam az ötletekből.

Köszönöm a segítséget.
    Itt az oldal egyébként: http://www.facebook.com/jedgarmovie2011
  • Aspyrin
    nekem igen, de nem vagyok tőle elragadtatva :)
  • jhetedikj
    Timeline aktiválása
    (eddig még nekem nem sikerült)
  • N o N a m e
    Légy regisztrált fejlesztő, és akkor felajánlja az új profilt. Vagy várj szeptember 30.-ig.
  • Jim Morrison
    Hogyan lehetne nekemis előbb ez az új profil oldal? :p
  • jhetedikj
    Az egész életedet beszippantja a facebook.
  • clio1616v
    nekem is megújult...
  • N o N a m e
    nekem már ilyen.. nagyon vagány! :)
  • chhaya #1691
    omg
  • tommygear
    ostoba, buta vagy az előttem írok közül valamelyik variáció
  • jhetedikj
    mert egy köcsög
  • Notram
    Feltűnési viszketegség, új barát/nő, akire olyan büszke, hogy ezt ország-világ előtt mutogatni kell, ilyenek. Az alany a valószínűleg gyenge önbizalmát próbálja ezzel építeni, valamint elismerésre vágyik az ismerőseitől.
  • Rage47
    annak mi értelme, hogy ilyet kiírnak publikusan?
    "Szia aranyom, hol vagy?! :)"
  • N o N a m e
    nekem van.. sokszor jó, használni szoktam :)
  • tigeroo
    nekem sincs. de nem is hiányzik.
  • davidka003
    Ilyeneket írnak de megoldás nincs.
    "I don't have the ticker. I tried logging in from three different computers. Also three different browsers. Explorer, Chrome and Firefox. No ticker each time. My guess is that it is a Facebook setting. "
  • davidka003
    Nálam nincsen Ticker, mi okozhatja? Kikapcsoltam Adblock-ot úgy sem volt. Betterfacebook kiegészítőben sincs letiltva, illetve IE-ben sincs Ticker.
  • tommygear
    nem fog maradni, állítsd át pl angolra az fb-t egyből megváltozik... mindig van néhány nap eltérés a nyelvkek között
  • sajtburger
    Nekem még mindig régi van, úgy h remélem ez is marad.. :)