3646
www.facebook.com
  • N o N a m e
    az már facebook bug.
  • ajem kisa
    Nekem úgyvan, de engem néha látnak a csetablakban, hogy online vagyok, pedig off-ban van állandóan(nálam)!
  • N o N a m e
    A chat alján van egy fogaskerék, katt rá, majd az Available to Chat szövegre. :)
  • vérpocok
    üdv

Azt hogy lehet megcsinálni hogyha felmegyek ne lássanak az ismerősök a chat-en, vagyis ne mutasson a chat ablakban nekik.
  • xxdani
    Itt a válaszom magamnak :)
  • Notram
    A függőben lévő kapcsolatokat (amit én kezdeményeztem), hol lehet megnézni?
  • xxdani
    A subscribe tudtommal csak azt érinti amit a saját üzenőfalára vagy mifenéjére tesz ki. Azokról nem kapsz értesítést tudtommal. Amennyiben a Te üzenőfaladra ír vagy üzenetet küld vagy megbök vagy szájbavág arról mind tudni fogsz:)

Él már a Timeline?
  • N o N a m e
    Az új Timeline-al tudja valaki hogy lehet megnézni az ismerőseim telefonszámait?
  • Knabb
    Hali
    Ha valakiről unsubscribe-olok akkor ugye nem látom azt, hogy mi történik vele, de ha ír vagy valami akkor arról kapok jelzést?
  • somikoma
    Profil-Adatvédelmi beállítás- Egyéni pipa- mindre "csak én".
    Illetve lentebb ugyan ez..

Így csak te ( vagy akit beállítasz ) fogod látni az üzenőfalad.
  • Notram
    Azt hol lehet beállítani, hogy más lássa / ne lássa azokat az értesítéseket, hogy XY-nak és további 12 embernek az ismerőse lettem?
  • hugopareiros
    felül vannak azok akikkel gyakrabban lépsz kapcsolatba, alul pedig a többi
  • tommygear
    miért össze vissza dobálja ez a szar az új posztokat? egyiket 1 órája posztolták közvetlen alatta bejön egy 5 órás
  • jhetedikj
    Mi ez, hogy két részre vannak osztva a cseten levők?
  • szabii98
    nem megy telóról az fbm, ilyen kapcsolatra adott idő letelt v mit meg ilyen csomagos dolgokat ír ki. valamisegítség?
  • jhetedikj
    :D
  • Tyler1
    valaki tudja hol lehet beállítani, hogy csak az ismerősök lássák az üzenőfalat? a régi változatban tudtam, de itt az újnál nem találok erre opciót.
  • davidka003
    Elég drága a fogfehérítés.
  • tigeroo

gyönyörű nem? 0/8 ember van fennt a kiválasztott listámban, így nem tudok vissza sem lépni a teljes chat láthatóságba....
  • Adaaam
    Köszi mindkettőtöknek :)
  • Lyukasbogrács
    Semmilyen listaműveletről nem kap értesítést az illető és arról sem ha feliratkozol egy ismerős összes frissítésére. legalábbis tudtommal nem, mert benyomtam mindenkire az All Updates-t, meg Close Friends-be is beraktam párat, de nem szólt senki és én se kaptam ilyenről értesítést.
  • N o N a m e
    szerintem nem, én még nem kaptam (remélem valaki berakott :D)
  • Adaaam
    Ha valakit berakok a close friends-be, arról kap értesítést?
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Az valami beállítás,hogy egyik haveromnál a jobb felső serokban egy szakaszon valós időben gördül,h mikor mi történik (like,hozzászólás..stb)
    Vagy ez a dolog nem mindenkinél egyszerre érhető el.
    Tökre tetszik de a beállításoknál sehol nem találtam ilyet... nála meg egyszer csak lett ilyen.. :o
  • tigeroo
    és hol tudom behozni a chat beállításaimat? (ahol körökhöz tudok hozzáadni, stb.)

az újításkor esküszöm megtaláltam de azóta egyik panelben sem!!!

azért kellene, mert vissza akarok lépni a teljes láthatósághoz, de mivel csak 1 chat partnerem van fennt, nem gördül le eléggé a jobbalsó ablak és csak az "avaible to chat; chat sounds" fül látszik
  • jhetedikj
    Msnből is lehet chatelni a facebookos barátokkal.
  • N o N a m e
    Valóban bugos fos.. ne a chat ablakban chatelj, hanem az üzenetek menüben. Úgy jó lesz. Vagy vidd ki a chatet egy külső programba.
  • tigeroo
    problémám:

az üzenetek nem jelennek meg a kis chat ablakban, felül kiírja hogy jött 1 üzenet, ott elis tudom olvasni de a kis chat ablak hiába nyitva van és írkálnak real time nem kapokm eg semmit.

más azt mondta hogy csak az én üzeneteimet nem kapja meg a kis ablakban.

valakinek volt már hasonló? lehet azért mert csak pár ember láthat online? (beállítottam)

jameg az miétr van hogy láthat mindenki, utána rárakom a "korlátozást" hogy csak pár VIP emberkém lásson, de még ottmarad 2-3 ember akit nem állítottam így be, ők miért jelennek meg akkor is ha nem kéne?

bugos fos
  • Aspyrin
    a tiltásra gondoltam :)))
  • xxdani
    jhetedikj írta a linket ahol le van írva hogyan is kell aktiválni idő előtt a timeline-t :)

LINK
  • sajtburger
    Nekem így sem működik. Hiába lépek be angolul. Sebaj, nekem tetszik így, szval maradjon csak. :)
  • akyyy
    ez jó, ezt lopom :D
  • Aspyrin
    szeretném, de nem találom, hol lehetne :)
  • Lyukasbogrács
    reklám!
  • jhetedikj
    ÚJDONSÁG!!PÉNZKERESETI LEHETŐSÉG A FACEBOOKKAL!
    1.menj a kis nyíllal a jobb felső sarokba!
    2.kattints a "Kijelentkezés"re
    3.Húzzál melózni!!:D
  • xxdani
    Ohh megvan. pfuh.
    Esetleg ha így járna valaki, hogy inkább kivárja az okt. 4-5.ét akkor csak annyi a teendő, hogy a létrehozott alkalmazást törölje :)
  • xxdani
    Na sikeresen aktiváltam magamnak ezt a timeline-t ami hamarosan mindenkire rá lesz eröltetve. Rájöttem, hogy inkább megvárom a hivatalos indítását. Hogy tudom eltüntetni? :) ugye van visszaút?
  • precision
    vagy egy californiai proxyról
  • SzirmosSzisza
    Hát ja, csak belém Californiából akartak lépni :D
  • jhetedikj
    megvan köszi