3646
www.facebook.com
-
#1760 az már facebook bug.
-
#1759 Nekem úgyvan, de engem néha látnak a csetablakban, hogy online vagyok, pedig off-ban van állandóan(nálam)! -
#1758 A chat alján van egy fogaskerék, katt rá, majd az Available to Chat szövegre. :)
-
#1757 üdv
Azt hogy lehet megcsinálni hogyha felmegyek ne lássanak az ismerősök a chat-en, vagyis ne mutasson a chat ablakban nekik. -
#1756 Itt a válaszom magamnak :) -
Notram #1755 A függőben lévő kapcsolatokat (amit én kezdeményeztem), hol lehet megnézni? -
#1754 A subscribe tudtommal csak azt érinti amit a saját üzenőfalára vagy mifenéjére tesz ki. Azokról nem kapsz értesítést tudtommal. Amennyiben a Te üzenőfaladra ír vagy üzenetet küld vagy megbök vagy szájbavág arról mind tudni fogsz:)
Él már a Timeline? -
#1753 Az új Timeline-al tudja valaki hogy lehet megnézni az ismerőseim telefonszámait? -
Knabb #1752 Hali
Ha valakiről unsubscribe-olok akkor ugye nem látom azt, hogy mi történik vele, de ha ír vagy valami akkor arról kapok jelzést? -
somikoma #1751 Profil-Adatvédelmi beállítás- Egyéni pipa- mindre "csak én".
Illetve lentebb ugyan ez..
Így csak te ( vagy akit beállítasz ) fogod látni az üzenőfalad. -
Notram #1750 Azt hol lehet beállítani, hogy más lássa / ne lássa azokat az értesítéseket, hogy XY-nak és további 12 embernek az ismerőse lettem? -
hugopareiros #1749 felül vannak azok akikkel gyakrabban lépsz kapcsolatba, alul pedig a többi -
#1748 miért össze vissza dobálja ez a szar az új posztokat? egyiket 1 órája posztolták közvetlen alatta bejön egy 5 órás -
#1747 Mi ez, hogy két részre vannak osztva a cseten levők? -
#1746 nem megy telóról az fbm, ilyen kapcsolatra adott idő letelt v mit meg ilyen csomagos dolgokat ír ki. valamisegítség? -
#1745 :D -
#1744 valaki tudja hol lehet beállítani, hogy csak az ismerősök lássák az üzenőfalat? a régi változatban tudtam, de itt az újnál nem találok erre opciót. -
#1743 Elég drága a fogfehérítés. -
gyönyörű nem? 0/8 ember van fennt a kiválasztott listámban, így nem tudok vissza sem lépni a teljes chat láthatóságba.... -
#1741 Köszi mindkettőtöknek :) -
#1740 Semmilyen listaműveletről nem kap értesítést az illető és arról sem ha feliratkozol egy ismerős összes frissítésére. legalábbis tudtommal nem, mert benyomtam mindenkire az All Updates-t, meg Close Friends-be is beraktam párat, de nem szólt senki és én se kaptam ilyenről értesítést. -
#1739 szerintem nem, én még nem kaptam (remélem valaki berakott :D) -
#1738 Ha valakit berakok a close friends-be, arról kap értesítést? -
#1737 Sziasztok!
Az valami beállítás,hogy egyik haveromnál a jobb felső serokban egy szakaszon valós időben gördül,h mikor mi történik (like,hozzászólás..stb)
Vagy ez a dolog nem mindenkinél egyszerre érhető el.
Tökre tetszik de a beállításoknál sehol nem találtam ilyet... nála meg egyszer csak lett ilyen.. :o -
#1736 és hol tudom behozni a chat beállításaimat? (ahol körökhöz tudok hozzáadni, stb.)
az újításkor esküszöm megtaláltam de azóta egyik panelben sem!!!
azért kellene, mert vissza akarok lépni a teljes láthatósághoz, de mivel csak 1 chat partnerem van fennt, nem gördül le eléggé a jobbalsó ablak és csak az "avaible to chat; chat sounds" fül látszik -
#1735 Msnből is lehet chatelni a facebookos barátokkal. -
#1734 Valóban bugos fos.. ne a chat ablakban chatelj, hanem az üzenetek menüben. Úgy jó lesz. Vagy vidd ki a chatet egy külső programba. -
#1733 problémám:
az üzenetek nem jelennek meg a kis chat ablakban, felül kiírja hogy jött 1 üzenet, ott elis tudom olvasni de a kis chat ablak hiába nyitva van és írkálnak real time nem kapokm eg semmit.
más azt mondta hogy csak az én üzeneteimet nem kapja meg a kis ablakban.
valakinek volt már hasonló? lehet azért mert csak pár ember láthat online? (beállítottam)
jameg az miétr van hogy láthat mindenki, utána rárakom a "korlátozást" hogy csak pár VIP emberkém lásson, de még ottmarad 2-3 ember akit nem állítottam így be, ők miért jelennek meg akkor is ha nem kéne?
bugos fos -
Aspyrin #1732 a tiltásra gondoltam :))) -
#1731 jhetedikj írta a linket ahol le van írva hogyan is kell aktiválni idő előtt a timeline-t :)
LINK -
#1730 Nekem így sem működik. Hiába lépek be angolul. Sebaj, nekem tetszik így, szval maradjon csak. :) -
#1729 ez jó, ezt lopom :D -
Aspyrin #1728 szeretném, de nem találom, hol lehetne :) -
#1727 reklám! -
#1726 ÚJDONSÁG!!PÉNZKERESETI LEHETŐSÉG A FACEBOOKKAL!
1.menj a kis nyíllal a jobb felső sarokba!
2.kattints a "Kijelentkezés"re
3.Húzzál melózni!!:D -
#1725 Ohh megvan. pfuh.
Esetleg ha így járna valaki, hogy inkább kivárja az okt. 4-5.ét akkor csak annyi a teendő, hogy a létrehozott alkalmazást törölje :) -
#1724 Na sikeresen aktiváltam magamnak ezt a timeline-t ami hamarosan mindenkire rá lesz eröltetve. Rájöttem, hogy inkább megvárom a hivatalos indítását. Hogy tudom eltüntetni? :) ugye van visszaút? -
#1723 vagy egy californiai proxyról -
#1722 Hát ja, csak belém Californiából akartak lépni :D -
#1721 megvan köszi