Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
A facebookról szóló film is sok bevételt hozott és a játékokban is lehet "támogatni" a facebookot, mindenhol ez a kék coinos bigyó van, és van olyan /hülye/ aki támogatja is õket.

I met God. She's black

tigeroo
jobboldalt ott vannak a hirdetések 😄
ZilogR
engem az érdekel, h ha itt minden ingyér van és eleve nincs agyonpakolva reklámokkal, akkor honnan van ennek a kis vörös csókának pénze belõle? abból, h minimum 4 évig adta el a felhasználói adatokat? vagy mégis a reklámokból? abból, hogy telesütizi a géped és összeszedi az adatokat, h két kattintással elõtte a Coca-Cola oldalán voltál és innen rögtön a gmail-re mész? honnan? még tõzsdén sincs!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ez jó 😄
fixon
Hulladékszállító kamion...😄 Tedd ki te is hagy gördüljön tovább a két kis buzi😄

|^^^^^^^^^^^^^^| ||
| SP & Justin Bieber ||||| |||";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..​., ] -
..."(@)(@)""""**|(@)(@)*** **(@)

Fészen jobban mutatja. jaj, ezeken úgy vigyorgok... 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

ez mér jó?

fixon
‎1.:El kell mondjak egy titkot...olvasd az 5-öst!
2.:Ennyire sietsz?...olvasd a 8-ast!
3.:Nagyon kíváncsi vagy, nem igaz?...olvasd a 9-est!
4.:Szóval így...olvasd a 15-öst!
5.:Nincs még bátorságom...olvasd a 17-est!
...............6.:El kell mesélnem...de elõbb olvasd a 16-ost!
7.:Elmesélném...de olvasd a 2-est!
8.:Ez olyan könnyû pedig...úgyhogy olvasd a 4-est!
9.:Ne légy ideges, egyszerû...olvasd a 18-ast!
10.:Még nem...de olvasd a 19-est!
11.:Elfáradtál?Pihenj!xD...olv​asd a 13-ast!
12.:Majd késõbb...olvasd a 3-ast!
13.:Nagyon közel vagy, hogy megtudd...olvasd a 20-ast!
14.: Szeretlek ennyi :]
15.:Ideges vagy?...olvasd a 6-ost!
16.:Te még nem jöttél rá, ugye?...olvasd a 12-est!
17.:Ó!Szégyellem!...olvasd a 7-est!
18.:Nem hiszem, hogy megértenéd, de...olvasd a 10-est!
19.:Nyugisan...olvasd a 11-est!
20.:Elmesélem...14-eset LASSAN

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

jamekka
Sziasztok!

Facebook-on hogyan lehet állítani,h ha likeolok valamit azt bizonyos személy ne lássa?Nem akarom letíltani,csak,h pl bizonoys dolgokat ne lásson.

Köszi!

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

LOOL... hogy nektek mekkora problemaitok van az eletben 😊))

Rage47
mi ez, hogy félig angol már a fb?? szánalom
ezért is jobb a google plus!
N o N a m e
nekem egy hete kb. 😄

Most a tegnapi sidebar kapcsolt ki.. rohadék Facebook szórakozik itt velem, otthagyom mindjárt a fenébe!
precision
a chat->üzenetek integráció már "ezer éve" így van, nem kell félni 😊

Bazinga!

Peetboy
Sziasztok!

Nem tudom beállitani a profilképet a meglévõ képbõl.
A másik gondom, mitõl kezdte el menteni a Chat üzeneteket????
Eddig sosem mentette azt.
És törlés helyett, archiválja az üzeneteket az micsoda?????
Ugye nem törték fel a Facebookomat?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

N o N a m e
nekem is ez van, sõt, hiába kattintok a Try it now-ra, a következõ oldalbetöltésnél újra elõjön...
DaemoonHunter
na van itt egy kis probléma...
a helyzet az hogy eltûnt a chat fül, helyette egy ilyen szöveg van:
"A Faster Way to Message
Just click to start a conversation with the friends you message the most. "
Firefox, chrome bármi is legyen nem tudom eltüntetni a szöveget, vagy ha igen néha elõjön a hide gomb akkor a chat fül üres...
Esetleg valami megoldás?

banok
Nekem is szinte alig van olyan az ismerettségi körömben aki nincs rákattanva a Facebookra.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lyukasbogrács
talán a közös ismerõsök száma szerint, a ~20 legtöbbõl, véletlenszerûen 10-et, mert ha jól tudom változik, de azért mégis olyanok vannak ott, akiket ismersz, vagy ismerhetsz.

szucsy89
Lehet volt már kérdés, ha ráviszem egy ismerõsöm adatlapjára, mi alapján válogatja ki a profilképe alatt azt a pár ismerõst?
xxdani
Ohh köszi. a legördülõ menüt nem néztem 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Adaaam
A csoportban felül van olyan opció hogy beállítások módosítása, ott lehet beállítani hogy csak ismerõs, vagy csak az amire feliratkoztál jelezzen.

everything's better with music

xxdani
Hogy lehet kikapcsolni hogy egy csoport jelzései ne jelenjenek meg ott a földgömbben? Tudom is én. Ha beleírnak vagy képet tesznek ki vagy akármicsoda.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Yan
nekem rég van facebookos ímélem, még sincs olyan opció 😊

¥ xfire: kistekila

félek az ilyentõl nagyon is 😄
de ha müködik és nem virus akkor faxa lehet...
most nálam is, biztos hekkelik 😊))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

matyi0323
fb mail?
az engem is érdekelne..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SzirmosSzisza
Bazz, anyámnak aki alig használja és nem is tudja, hogy kell megjelent a Facebook Mail opció :/ Nekem bezzeg nem, qq

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

N o N a m e
Yeah! Végre elmentõdnek a chat beszélgetéseim! Hozzám is elért a fejlesztés! 😊
totti10
sziasztok.valahogy belehet állítani hogy amit fb-n elküldtem leveleket az a email cimemre is jöjjön értesítés? mert a bejövõket látom az e-mailekbe csak a kimenõket nem. köszi

hajrá,lilák!

Sziasztok.Másnál sem müködik az fb?Nekem azt irja ki h pillanatnyilag nem elérhtõ az oldal hibája miatt,próbálkozzak késöbb :S
nekem is ilyen, és nem állt vissza
manuálisan nem lehet visszacsinálni? hihetetlen hogy mindig fejlesztenek, de a szaros chatet nem birják megcsinálni, hogy ha pl nem megy el az üzenet jelezzen, és ne csak ugytegyen mintha megkapta volna a másik. miért nem lehet elõször tökéletesiteni, és utána csinálni az uj dolgokat... a képnézegetõ is egy hihetetlenül fontos ujitás volt

Yan
ezzel látható nem csak aki törölt, hanem akik nem fogadták a felkérést:
katt ide

¥ xfire: kistekila

Lyukasbogrács
link lemaradt: https://www.facebook.com/?sk=bd&s=3
ha esetleg nem lenne meg

Lyukasbogrács
lent elõregörgetsz és a végén lesznek

A Facebook-on hogyan lehet megnézni, hogy visszamenõleg, az elõzõ napokban melyik ismerõseimnek voltak születésnapjai?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
Új chatem van, és van videóhívás is.
N o N a m e
szabii98
megoldottam, csak újra felkellett tölteni a képem. Bocs a tripla hszért.

I met God. She's black

szabii98
Hmm.Hirtelen megváltozott a profilképem magától, de csak én látom így mások nem. És csak akkor olyan, amikor nem az adatlapomon nézem a bejedzéseim. Ha viszont az oldalamon nézem akkor a profilképem helyén a normál van viszont a bejedzéseimnél nem. Elvileg másoknál nemilyen, jól mutatja. Help pls :S

I met God. She's black

szabii98
nekem 14ezer 😄
de ennél az SG is több, 17ezer 😛

I met God. She's black

Adaaam
Nekem 37 567 😞 ha netezek akkor mindig ránézek, de próbálom magam leszoktatni róla, úgyis csak baromságokkal van tele az egész.

everything's better with music

N o N a m e
Mondja valaki, hogy nem vagyok FB függõ! 😄D

SG-nek alig van 5000 😄
clio1616v
írtam egy ticketet a supportnak és már jó 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Már nekem is visszaállt.. Pedig azóta megtetszett 😄 Kár 😞 😄
N o N a m e
ma nekem is visszaállta alapra. pedig tetszett
Ahh.. Jó neked. Engem rohadtul zavar.. 😄 Barátnõmnek viszont nem ilyen.. Én ezt nem értem 😄DDDD
Khemyz
közben úgy egy hónap után nekem az elõbb visszaállt az eredeti állapotba, ismét magától :3

Nah, nekem is ilyen lett.. Egyszerûen idegesítõ.. Egyre gagyibb ez a Facebook.. Remélem a Google+ is lesz ilyen népszerû 😊
N o N a m e
már megszoktam! ez jó! minden értesítés ott van, amit barátok likeolnak, hozzászólnak, stb! Kis ablakban megjelenik a videó, kép. Sokkal egyszerûbb használni. Csak nem tudom mitõl lett nekem is ilyen 😮