Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
már lassan 1 hónapja bug a fb-n... hiába van valaki offline módban, kb. percenként fellép, majd eltûnik egy pillanat múlva... több ismerõsömmel is "teszteltük" és tényleg így van.
nekem múlt héten mondta egyik ismerõsöm ,hogy látott a chaten kockulni 😄 mondom neki az kizárt , azt mondja de pedig õ látott!
Mondom kizárt mert sosincs bekapcsolva a chat 😄DD
Lyukasbogrács
másnak is olyan mostanában, hogy hiába vagyok chaten offline, mégis hol látnak, hol nem látnak rajta?

N o N a m e
Annyira igaz!
thx
Lyukasbogrács
üzenetek, fent facebook email igénylés.
messages, claim your facebook email.

megoldás? 😄
szabii98
😮OOO
nekemis kell. Hogy?😄

szerk.: megvan.

I met God. She's black

SzirmosSzisza
Yee, lett facebook emailem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rage47
eléggé google+ utánzat gyanús😄
N o N a m e
Nocsak, végre a Facebook is fejlõdik jó irányba:
http://www.facebook.com/settings
Prody
XD De minden mást látok 😄

SzirmosSzisza
Letiltott. Lehet globálisan, de lehet csak téged 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

1. a falamon*

Sziasztok két kérdésem lenne:
1. ha van egy private event, akkor arra nem is írja ki, hogy attendolom?
2. sokszor láttam hogy ismeretleneknek az égvilágon semmi infó nem jelenik meg. Ezt szeretném én is, ki is kapcsoltam mindent amit ki tudtam, de ez még mindig megmaradt:

Contact Information
Facebook http://facebook.com/keresztnev.vezeteknev

Ezt hogy lehet eltüntetni?

Prody
Miért nem látom egyik ismerõsöm üzenõfalát és a többi fényképeit? A profilképeket mind mutatja, de a mást semmit sem... Még az információkat is, de a falat nem.

szabii98
okés.

I met God. She's black

igen
X - re klikk és lehet választani , hogy csak azt az egy postot tünteted el vagy az összeset
szabii98
De õ sztem az ismerõse összes postját letiltotta. Aztis úgy kell?

I met God. She's black

szucsy89
Üzifalon láttam kiírva 😄
te találtad ki? 😄
SzirmosSzisza
Ráviszed egeret a postra és jobb oldalt felül kell lennie egy X-nek.

szabii98
hogykell?😄

I met God. She's black

Metwork
már meg van<#zavart1>

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
Az egyik ismerõsöm kb. 5 percenként kirak valamit az üzenõfalra, gyakorlatilag vele van tele, le lehet ezt tiltani valahogy?

I will use google before asking stupid questions.

szucsy89
Chuck Norris kitépett egy lapot a facebook-ból.

(én kérek elnézést, de ez muszáj volt 😄DD)
Prody
nem megy a facebook ;(

Ic3 m4n
néha eltûnik, frissíts vagy ilyesmi

N o N a m e
nekem még mindig ott van.. de menj rá akkor egy barátod profiljára, és akkor is írja jobb oldalt.
hol lehet megnézni a bökéseket?eltûnt a jobb oldalról.
Blekk Síp
Másnál is elõ szokott fordulni, hogy eltûnnek a megnyitott chat ablakok? Én úgy vettem észre, hogy akkor lép ki a beszélgetésekbõl, ha a Chrome-ot leteszem tálcára huzamosabb ideig, majd újra elõhozom. Csak érdekelne, hogy más is találkozott-e ilyennel.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Lyukasbogrács
be lehet állítani, hogy csak te lásd azokat a képeket, amiken megjelöltek.

N o N a m e
ezen én is agyaltam amikor megjelöltek pár olyan képen, amit nem szerettem volna, hogy mindenki lásson. Erre a drága Facebook kirakta mindenkinek, hogy milyen képeken lettem megjelölve.
Tyler1
hát igen, de azt sem értem, miért nem megerõsítõsre csinálták ezt a megjelölést, konkrétan az illetõ engedélye nélkül kerülnek fel az adatlapjára képek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ya mert ha megjelölnek téged akkor neked azt kiteszi a faladra mint kép 😄 tehát képek és ott globálba ugye?
Ic3 m4n
+1

Tyler1
kicsit<#nyes>

de már ezeket a divatképeket is meguntam, amin 100 millió embert bejelölnek (98%-ban picsák), és van 100 képem, ami buborék, nyalóka, szivecske, tökömtudjamilyen fb képgeneráló...

Ic3 m4n
durva volt a buli? 😄

Tyler1
megvan, thx.

SzirmosSzisza
Képnél a neved mellett kéne olyasminek lennie, hogy "remove tag"

Tyler1
ha vki megjelöl egy képen, akk én azt a jelölést letudom szedni, vagy törölni a fényképeknél?

hellósztok.az lenne a kérdésem hogy amikor belépek a facebookomra akkor a háttér fehér és amik vannak ilyen gombok hogy üzenetek,függõ kapcsolatok azok függõlegesen vannak írva.ez mitõl van?meg ha rámegyek nemcsinál semmit sem.olyan mintha telefonról nyomnám csak ez épphogy gépen van.ha tudjátok a megoldást akkor írjatok.elõre is kösz a válaszokért.
N o N a m e
igen
Lehet több regisztrációt csinálni a Facebookon?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

fixon
Szerinted zuhanyszex, vagy kádszex? 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

szucsy89
Ezeket a likecombatos marhaságokat, hogy ki a jobb, tudja valaki hogy hogy lehet letiltani?
kirol
Okés, csak errõl én korábban nem tudtam és most már van egy csomó ismerõs.
Így gáz lenne törölni a profilt és csinálni egy újat.

Ezért gondoltam, hátha lehet még valahogy módosítani rajta.

SzirmosSzisza
Áhh, személyként hülyeség létrehozni, mert nem személy. Pageként / Oldalként kell.

kirol
A Facebook regisztrációval kapcsolatban tud valaki segíteni?

Egy szervezet esetén lehet like-olni az oldalt valami social plugin -el, de személy esetén nem.

Ha személyként lett létrehozva a profil, utólag még át tudom módosítani?

kurvajó! 😄DDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?