Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
De igen! Töröld magad.

anno 1987

JoeFromHun
Sziasztok!
Azt nem lehet valahogyan megcsinálni,hogy velem ne lehessen se Chatelni és se üzenetet küldeni..?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

xxdani
Szia. Nekem is volt ilyen hogy megnézés után se tüntette el. Nekem megoldotta a problémát amikor az értesítések alján levõ "see all notification" gombra kattintva megnéztem az összeset. Ezt csináltam pár hétig utána elért hozzám szerintem valami javítás és többet nem volt ilyen gond .(koppkoppkopp)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sziasztok!
Nem tudja vki,hogy az miért van ,hogy kb.már vagy két hete nem tûnnek el az értesítések,hiába megyek rájuk,következõ bejelentkezésnél mindig ugyanannyit ír ki,illetve ha valami történt akkor hozzáadódik. Állítani kellene valamit?Aki tudja a választ,annak megköszönném,végülis nem nagyon gáz,de egy kicsit zavaró.....köszi
jhetedikj
megtaláltam, de azt hiszem mégse az volt :|

anno 1987

N o N a m e
ha kikapcsolom az oldalon a chatet (offline megyek), akkor a kliensbõl is kilépik. Ez a baj...
jhetedikj
tegnap néztem pedig, de most nem találom sehol 😄

anno 1987

N o N a m e
hol?
jhetedikj
bele lehet állítani, hogy ne lássanak facen csak te õket

anno 1987

tigeroo
"jaj ha fentvagyok az a gyerek is állandóan"

én erer mindig azt mondom én nem mindig vagyok fennt, csak pont akkor amikor õ is:d
N o N a m e
Háhá! Kibasztam a rendszerrel! Beletettem a facebook chatet a messenger programomba! Egyetlen hátránya, hogy facebookon is online vagyok akkor amikor messengeren is. Tehát max 1-2 perces szünetetekkel majdnem 24/7 😄
Aki eddig nem gondolt facebook addictnak, az majd ezután fog! 😄
Jim Morrison
+1

/ezalatt most a google féle lájkot tessék érteni<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
blikk.hu

eddig olvastam 😄S:?DAS:d,as.
matyi0323

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

N o N a m e
megint alakítottak a chaten... nem találjátok ki, hogy milyen irányba ment a fejlõdés 😄
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Adaaam
egyik oldalon láttam, sajnos már nem találom melyiken, de direkt megnéztem és gif volt a kiterjesztése

everything's better with music

jhetedikj
nálam nem mûxik

anno 1987

jhetedikj
ezt kipróbálom 😊

anno 1987

Adaaam
Most már gifeket is ki lehet rakni? 😮 ez már fejlõdés 😄

everything's better with music

Lyukasbogrács
a feladó semmit nem tud arról, hogy elolvasták e már az üzenetét, vagy hogy megérkezett e.

akyyy
elküldött üzeneteknél kiírja valahol hogy az üzenetet elolvasták-e már?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem, direkt átállítottam múltkor megint, CSAK ismerõsökre és így is bárki láthatja, amikor rámkeres, nemvágom :S

chhaya
Ha csak ismerõst állít, akkor ismerõs ismerõse sem láthatja

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

SzirmosSzisza
Nem lehet, hogy ismerõs ismerõse és azt nem állítottad be ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mitõl lehet az, hogy bejelölöm, hogy az ismerõseim listáját CSAK az ismerõsök lássák és leteszteltem, az is láthatja, aki nem az ismerõsöm.
Ötlet?

SzirmosSzisza
Bal szélsõ a mindenki 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
én is itt keresgéltem... de ez a félig magyar-angol fasság megzavart... na mind1 állítottam valamit 😄 thx
SzirmosSzisza

szucsy89
Hogy lehet azt beállítani, hogy ha egy ismeretlen rámkeres, vagy meg akarja nézni az adatlapomat, akkor az ismerõseimen és pár kedvenc film/zene stb.-n kívül még csak a profilképemet tudja megnézni nagyban (tehát az üzifalamat és a többi képemet amin bejelöltek nem)
Lyukasbogrács
sajnos csak egész szavakra lehet keresni, a töröl-re nem adja ki, csak a törölni-re

Gerypapa 95
óó köszönöm , csak mert nekem alul a keresõ nem dobta ki !

Lyukasbogrács
Gerypapa 95
hali . segítene nekem valaki hogyan tudom törölni erröl a fészbukról ?

N o N a m e
ezt én is beállítottam! ^^
szabii98
"Nincs szívem letörölni embereket, de mutatkozni sincs kedvem velük..... 😊"<#nevetes1><#idiota>

I met God. She's black

Zizou5
Köszönöm szépen! 😊

Lyukasbogrács
Account, Privacy Settings, Connecting on Facebook részben View Settings link, ott pedig See your friend list, átállítod Only Me-re. Ha a barátaid által küldött fal üzeneteket akarod elrejteni, akkor Account, Privacy Settings, Customize settings, Things others share: Can see Wall posts by friends, only me.

csak angolul tudom leírni, nincs kedvem átállítani magyarra <#smile>

N o N a m e
nem lehet
Zizou5
Halihó! Valaki tudna segíteni, hogy kell pontosan letiltani azt, hogy senki se láthassa a barátaimat az adatlapomon? Nincs szívem letörölni embereket, de mutatkozni sincs kedvem velük..... 😊

chhaya

chhaya
Nekem is.
Illetve órákkal késõbb jelzi ki, ha új üzenetet kapok. :[

én meg írtam egy postot 😄
5 perc múlva nézem 50k feletti volt a like-k száma 😄DDD
DaemoonHunter
forever alone<#idiota>

nekem most az 1-2 napja már elolvasott leveleket dobálja ki frissként minden egyes belépéskor (N)

N o N a m e
Egy senki vagyok a Facebook szerint. Köszönöm szépen! Bassza meg Márk bácsi. 😊
szucsy89
nem, mindig ez van amint belépsz facebookra
chhaya
Ez nem akkor van, mikor valaki üzenetet ír? Már nem chaten, hanem amúgy.

jhetedikj
sg-nek is ezt a fost kellett lemásolnia<#wow3>

anno 1987

Lyukasbogrács
+#1339
szóval globális probléma. abszolút nem használom a chatet. nem szoktam kilépni fb-rõl, meg bezárni a böngészõt ha otthagyom a gépet pár órára, erre írogatnak, hogy minek vagyok ott, ha nem vagyok ott 😄

szabii98
fhu ez az új cset újítás nagyon gagyi meg az üzenetek menüt így átvariálni. Hülye ötlet volt -.-

I met God. She's black