Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem lehet valahogyan megcsinálni,hogy velem ne lehessen se Chatelni és se üzenetet küldeni..?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nem tudja vki,hogy az miért van ,hogy kb.már vagy két hete nem tûnnek el az értesítések,hiába megyek rájuk,következõ bejelentkezésnél mindig ugyanannyit ír ki,illetve ha valami történt akkor hozzáadódik. Állítani kellene valamit?Aki tudja a választ,annak megköszönném,végülis nem nagyon gáz,de egy kicsit zavaró.....köszi
én erer mindig azt mondom én nem mindig vagyok fennt, csak pont akkor amikor õ is:d
Aki eddig nem gondolt facebook addictnak, az majd ezután fog! 😄
/ezalatt most a google féle lájkot tessék érteni<#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
everything's better with music
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ötlet?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I met God. She's black
csak angolul tudom leírni, nincs kedvem átállítani magyarra <#smile>#smile>
Illetve órákkal késõbb jelzi ki, ha új üzenetet kapok. :[
5 perc múlva nézem 50k feletti volt a like-k száma 😄DDD
nekem most az 1-2 napja már elolvasott leveleket dobálja ki frissként minden egyes belépéskor (N)
szóval globális probléma. abszolút nem használom a chatet. nem szoktam kilépni fb-rõl, meg bezárni a böngészõt ha otthagyom a gépet pár órára, erre írogatnak, hogy minek vagyok ott, ha nem vagyok ott 😄