3646
www.facebook.com
  • byzhouse
    elvileg barátok ajánlhatnak "új barátokat" és csak el kell fogadnod. remélem érted :D
  • cargame
    Esetleg van olyan lehetoseg, h meg tudom nezni, h kiknek kuldtem baratkeroi felkerest?
  • cargame
    Valami gubanc van nalam. Fellepek es latom, h XY elfogadta a baratkeromet. Pedig en nem is jeloltem be azt az emberket? Sajat eletre kell a profilom? Lehetseges ez? Es ez mar a masodik eset, h olyan fogad el, h nem is jeloltem be...vagy en vagyok hulye es alvajarok es ugy jelolgetek xD
  • skygt90
    Sziasztok szavaznátok rám a lenti linken ? csak pár pillanat az egész. (lehet like-olni kell az oldalt és a résztvevők között a Szabolcs Nyíri nevet keressétek, az adatlapomon ottvan a szavazó gomb. előre is köszi

Bocsi ha esetleg zavartam a fórumot.

http://apps.facebook.com/scitec_teszt/adatlap.php?id=100001291594304

• N o N a m e
    köszi! :D
  • jackoneill90
    Listát hol? Képekkel tudnál segíteni?
  • davidka003
    Listát hozz létre. Arról nem kap értesítést.
  • jackoneill90
    újra itt. Ha létrehozok egy új csoportot és abba teszek egy személyt, utána a cseten letiltom a csoportot, Arról nem kap értesítést, hogy én egy xxxyxcxcv nevű csoportba tettem őt?
  • jhetedikj
    Boldog szülinapot!
  • N o N a m e
    Nem, csak azt látja, hogy kik az adminok és kik a tagok. És ha van, akkor kiírja az ismerőseit is, akik a groupban vannak.
  • cargame
    *helyesbittenek. Nem secret, hanem closed- a statusa.
  • cargame
    Hello!
    Ha van egy group amiben benne vagyok es a statusa secret, az miben all?
    Barki aki nem tag bele tud olvasni amit a group-on belulirunk?
  • jhetedikj
    Ha törlöd magad utána már semmiképpen nem tudod nézni azt a csoportot. Esetleg egy másik regisztrációt ha csinálsz és azzal belépsz ahhoz a csoporthoz akkor.
  • KoniZTE
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ( nem hiszem, hogy teljesíthető ), hogy szeretném magam törölni a facebookról, de benne vagyok egy fontos zárt csoportban és abban továbbra is kommentelni vagy nézni szeretném. Gondolom ez nem lehetséges, de ha mégis valaki tudna segíteni ?
  • szucsy89
    hát valamit nekem is listáz... és kb. reális is hogy azok nézték... nemtom :D
  • Rotcsa
    Na, valahogy vissza állítottam, de magam sem tudom, h hogyan.
    Franc kivan, hogy nem képesek magyarra fordítani az oldalt!
    Egyre inkább elegem van FB-ból!
  • Rotcsa
    eltűnt a keresősávom.
    Nem tudok rákeresni senkire.
    Hogy lehet visszaállítani? Ma beállításokban nézegettem, állítgattam ezt-azt de azt hittem csak adatvédelemmel kapcsolatos, mivel ott ügyködtem.
  • Casillas
    Nem működik, mert nem is működhet.
  • desigo
    Beírtam más jelszót és így már listáz.
    De inkább csak azt látom akik lájkoltak olyan dolgokat amit írtam.
  • Klon
    sztem nem kell lepontozni, mert működik!

desigo:
    jelszavad nem kell megadni, adhatsz teljesen mást is!
  • jhetedikj
    Pontozzátok le az ilyen beírásokat!
  • desigo
    teljesen reális,hogy megadom nekik a jelszavam...
    muhaha
  • akyyy
    nálam nem elérhető a honlapp :S
  • hasiii
    Ez nagyon EPIC! egy program, ami TÉNYLEG kiírja hogy kik nézték meg a profilod (kipróbáltuk haverral és működik!!!)

http://hu.lagsoft.biz/

próbáljátok ki, ez nem vírusos oldal meg semmi kamu :) vagy már ismeritek esteleg? vélemény róla?
  • davidka003
    SocialFixer firefoxhoz és megoldja.
  • kalkri
    Ja azt elfelejtettem írni, hogy a képen a bal oldali piros négyzetben volt régebben a hírek felirat, a jobb oldaliban pedig a pl.:legfrissebb 300+
    Üdv.:
    Kalkri
  • kalkri
    Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám a fészemmel, pontosabban a kezdőlapjával, hogy egy ideje eltűnt egy fontos opció a lapomról, méghozzá a hírek frissítésének a lehetősége. Vagyis, hogy időrendi sorrendbe tegye (felülre a legfrissebbeket) a híreket.
    Ennek keresem a visszaállítási lehetőségét eddig sikertelenül. :-(
    Egy kép is erről:

Ha tudná valaki ennek visszaállítását, megköszönném.
    Üdv.:
    Kalkri
  • Jim Morrison
    na volt valami?
  • banok
    Ráklikkelsz jobb oldlat fönnt a nevedre aztán baloldalt az infó menüpontra aztán a sportoknál a szerkeszt szövegre és ott már tudsz editálni.
  • Pethy23
    Ezt az új timeline-t hogy tudom aktiválni a saját adatlapomon megjelenik de ism-én nem. + ugye jobb oldalt chat ablak fölött van egy frissülő nézet nekem az se jelenik meg :S
  • BaliFF
    Sziasztok!
    Vki tudja a megoldást arra,hogy hogyan tudom módosítani pl. a kedvenc csapataimat,stb,mert nem engedi trörölni ezeket és szeretném az adataimat egy-két helyen megváltoztatni?köszi
  • N o N a m e
    nekem is ilyen, hétszentségeltem is eleget.. :)
  • tigeroo
    csak nekem szar a cset-üzenet?

nem jelez ki semmit, megkell nyitnom az üzeneteket, ha csetelek azt nem frissíti hanem levélben küldi el, nem frissíti, ki-be kell lépkednem az üzenetek között stb. kurva frusztráló. hogy lehet ezt megcsinálni?
  • davidka003
    Berakod egy listába,(ő nem fog tudni róla)
    Utána beállítod a chatnél, hogy ezen lista számára ne legyél látható. (szintén nem tud majd róla)
    Úgy fog tűnni neki, mintha nem járnál fel chat-re, viszont ha nem hülye akkor rájön, hogy tiltottad.
    Volt barátnőm csinálta ezt, hogy minden nap feljött, aztán meg már 3 hónapja nem láttam, na nem mintha érdekelne.
  • jackoneill90
    Van olyan hogy letiltok egy ismerőst a csetről? Nem akarom kitörölni az ismerősök közül, csak nem akarom , hogy rám írjon, de én másoknak meg akarok írni.
  • FZoleee
    köszi :)
  • aaasdd
    jobbra lent, a chat mellett lévő földgömbbel és százalékkal jelzett kis dobozra kell kattintani és ott a turn off-ra menni.
  • FZoleee
    véletlen bekapcsoltam a használat közbeni fordítást, ötlet, hogy hol lehet kikapcsolni?
  • xxdani
    Sziasztok. Én TimeLine-t használok így szerintem inkább azokhoz szól a kérdés akik szintén használják bár nem biztos.

A kérdés úgy hangzik, hogy ha az üzenőfalra írok ki valamit akkor az nem jelenik meg a saját timeline-onom?
  • DJ RX7
    köszi!