Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hajrá,lilák!
Nagyon fontos lenne nekem! 😞
hajrá,lilák!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Pl: "Free Video Downloader & Converter" nevû kamus oldal folyton bejelölõdik, hiába jelentgetem meg törölgetem. Vírus nincs a gépen.
a nevében benne van a lényeg, nagyon régen láttam már az undorító "theatre" képnézõt a facebookon 😊
Bazinga!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
anno 1987
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
érdekes ez a Facebook mostanában 😊))))
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
gondolom úgy csinálja ha be vagyok jelentkezve akkor idõrendi sorrendben mutatja ha meg nem akkor a legközelebbi bejelentkezésnél a top híreket mutatja.
:3
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nálam legalábbis volt már olyan, hogy akartam írni tök ismeretlennek, de nem találtam sehol az üzenetküldõ gombot. Másnál meg ott volt.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Azért milyen dolog ez hogy megmondják nekem kit jelölhetek meg kit nem?
És ha nem ismerem az illetõt csak mondjuk látásból és éppen így szeretnék vele megismerkedni akkor mi van?Megmondják nekem hogy kit jelölhetek meg hasonlók-hát kapják már be.Engem is bejelölt jópár ember akiket nem ismerek,mégsem csaptam patáliát.Nem jeölöm vissza azt sanyi.Mingyárt kitörlöm a profilom aztán szórakozzanak magukkal.
Problémám hogy voltam egy csoportban de kiléptem belõle és már nem engedi hogy újra felvegyen van rá vmi megoldás?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vivimos por ti, vence por nosotros.
nekem is régi van 😞
Noname nak új van.
komment
like
változások
taggedfaszom
de kényelmes valaki😄
securityben costumsize és elsõ pontot csak te lásd. ennyi.
Éljen a közösségi portál😄 osszuk meg .....izé titkoljunk el dolgokat.com 😄

likeolod valakinek a képét, az üzenõfaladon az errõl szóló bejegyzést X-eled és utána Hide all. tehát az üzenõfaladon nem jelennek meg az ilyen típusú dolgok, de ismerõs látja hogy likeoltad.
Közben megvan az alkalmazások elrejtése is, itt. De minden alkalmazáshoz külön kell beállítanom, és egyenként kell beállítsam a Custom-ot, majd beírni azok neveit, akiknek nem engedem látni. Szóval nagyon hosszú folyamat.
Régebb volt olyan, hogy nem látják az üzenõfalam egyáltalán. Az kellene ide. Most nincs, és a Recent Activity-t is látja minden ismerõsöm. Erre vagyok a legjobban felháborodva, mert senkinek semmi köze, hogy kinek a képét, bejegyzését lájkolom vagy szólok hozzá, sõt, hogy mit szólok hozzá.
Nálam ilyen az a textarea:
Az oldalamon pedig ilyen:

vadidegenként is írhatok az üzifalra és kommentelhetek neki. de ez nagyon ritka mostanság.
meglepõ, hogy a Facebook topicban facebook kérdések vannak 😄DDD
nyoma sincs Kurucinfónak, meg BMW drift stb 😄DD
mi titkolnivalód van? nagykorú vagy! lehetsz emó/náci/hippi/homár, semmi közük hozzá.
sztem....
Elsõhöz: A mi jár a fejedben részhez valamit meg akarsz osztani akkor van egy kis fekete lakat. Arra katt>testreszabás (4.) és ott a 2. opcióban elrejtheted bizonyos emberek elõl, vagy csak bizonyos emberek láthatják. be lehet állítani ott hogy ez legyen az alapértelmezett beállítás is. Ezt nem tudom de alkalmazásjelentésre is valszeg ezen beállítások vonatkoznak, vagy az alkalmazás menüjében kell a frankót nyomni.
A 2.-ra: mi jár a fejedben> link>copy paste amit akrsz>>> melléklet katt... és itt az elõnézetben variálhatod a ikonképet stb. most ezt nem tudom, hogy nekem még régi skin lenne vagy mi a faszvan?😮