3646
www.facebook.com
-
#1960 elvileg barátok ajánlhatnak "új barátokat" és csak el kell fogadnod. remélem érted :D -
cargame #1959 Esetleg van olyan lehetoseg, h meg tudom nezni, h kiknek kuldtem baratkeroi felkerest? -
cargame #1958 Valami gubanc van nalam. Fellepek es latom, h XY elfogadta a baratkeromet. Pedig en nem is jeloltem be azt az emberket? Sajat eletre kell a profilom? Lehetseges ez? Es ez mar a masodik eset, h olyan fogad el, h nem is jeloltem be...vagy en vagyok hulye es alvajarok es ugy jelolgetek xD -
skygt90 #1957 Sziasztok szavaznátok rám a lenti linken ? csak pár pillanat az egész. (lehet like-olni kell az oldalt és a résztvevők között a Szabolcs Nyíri nevet keressétek, az adatlapomon ottvan a szavazó gomb. előre is köszi
Bocsi ha esetleg zavartam a fórumot.
http://apps.facebook.com/scitec_teszt/adatlap.php?id=100001291594304
-
#1956 köszi! :D -
#1955 Listát hol? Képekkel tudnál segíteni? -
#1954 Listát hozz létre. Arról nem kap értesítést. -
#1953 újra itt. Ha létrehozok egy új csoportot és abba teszek egy személyt, utána a cseten letiltom a csoportot, Arról nem kap értesítést, hogy én egy xxxyxcxcv nevű csoportba tettem őt? -
#1952 Boldog szülinapot! -
#1951 Nem, csak azt látja, hogy kik az adminok és kik a tagok. És ha van, akkor kiírja az ismerőseit is, akik a groupban vannak. -
cargame #1950 *helyesbittenek. Nem secret, hanem closed- a statusa. -
cargame #1949 Hello!
Ha van egy group amiben benne vagyok es a statusa secret, az miben all?
Barki aki nem tag bele tud olvasni amit a group-on belulirunk? -
#1948 Ha törlöd magad utána már semmiképpen nem tudod nézni azt a csoportot. Esetleg egy másik regisztrációt ha csinálsz és azzal belépsz ahhoz a csoporthoz akkor. -
KoniZTE #1947 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ( nem hiszem, hogy teljesíthető ), hogy szeretném magam törölni a facebookról, de benne vagyok egy fontos zárt csoportban és abban továbbra is kommentelni vagy nézni szeretném. Gondolom ez nem lehetséges, de ha mégis valaki tudna segíteni ? -
#1946 hát valamit nekem is listáz... és kb. reális is hogy azok nézték... nemtom :D -
Rotcsa #1945 Na, valahogy vissza állítottam, de magam sem tudom, h hogyan.
Franc kivan, hogy nem képesek magyarra fordítani az oldalt!
Egyre inkább elegem van FB-ból!
-
Rotcsa #1944 eltűnt a keresősávom.
Nem tudok rákeresni senkire.
Hogy lehet visszaállítani? Ma beállításokban nézegettem, állítgattam ezt-azt de azt hittem csak adatvédelemmel kapcsolatos, mivel ott ügyködtem.
-
#1943 Nem működik, mert nem is működhet. -
#1942 Beírtam más jelszót és így már listáz.
De inkább csak azt látom akik lájkoltak olyan dolgokat amit írtam. -
#1941 sztem nem kell lepontozni, mert működik!
desigo:
jelszavad nem kell megadni, adhatsz teljesen mást is! -
#1940 Pontozzátok le az ilyen beírásokat! -
#1939 teljesen reális,hogy megadom nekik a jelszavam...
muhaha -
#1938 nálam nem elérhető a honlapp :S -
hasiii #1937 Ez nagyon EPIC! egy program, ami TÉNYLEG kiírja hogy kik nézték meg a profilod (kipróbáltuk haverral és működik!!!)
http://hu.lagsoft.biz/
próbáljátok ki, ez nem vírusos oldal meg semmi kamu :) vagy már ismeritek esteleg? vélemény róla? -
#1936 SocialFixer firefoxhoz és megoldja. -
kalkri #1935 Ja azt elfelejtettem írni, hogy a képen a bal oldali piros négyzetben volt régebben a hírek felirat, a jobb oldaliban pedig a pl.:legfrissebb 300+
Üdv.:
Kalkri -
kalkri #1934 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám a fészemmel, pontosabban a kezdőlapjával, hogy egy ideje eltűnt egy fontos opció a lapomról, méghozzá a hírek frissítésének a lehetősége. Vagyis, hogy időrendi sorrendbe tegye (felülre a legfrissebbeket) a híreket.
Ennek keresem a visszaállítási lehetőségét eddig sikertelenül. :-(
Egy kép is erről:
Ha tudná valaki ennek visszaállítását, megköszönném.
Üdv.:
Kalkri
-
#1933 na volt valami? -
#1932 Ráklikkelsz jobb oldlat fönnt a nevedre aztán baloldalt az infó menüpontra aztán a sportoknál a szerkeszt szövegre és ott már tudsz editálni. -
#1931 Ezt az új timeline-t hogy tudom aktiválni a saját adatlapomon megjelenik de ism-én nem. + ugye jobb oldalt chat ablak fölött van egy frissülő nézet nekem az se jelenik meg :S -
BaliFF #1930 Sziasztok!
Vki tudja a megoldást arra,hogy hogyan tudom módosítani pl. a kedvenc csapataimat,stb,mert nem engedi trörölni ezeket és szeretném az adataimat egy-két helyen megváltoztatni?köszi -
#1929 nekem is ilyen, hétszentségeltem is eleget.. :) -
#1928 csak nekem szar a cset-üzenet?
nem jelez ki semmit, megkell nyitnom az üzeneteket, ha csetelek azt nem frissíti hanem levélben küldi el, nem frissíti, ki-be kell lépkednem az üzenetek között stb. kurva frusztráló. hogy lehet ezt megcsinálni? -
#1927 Berakod egy listába,(ő nem fog tudni róla)
Utána beállítod a chatnél, hogy ezen lista számára ne legyél látható. (szintén nem tud majd róla)
Úgy fog tűnni neki, mintha nem járnál fel chat-re, viszont ha nem hülye akkor rájön, hogy tiltottad.
Volt barátnőm csinálta ezt, hogy minden nap feljött, aztán meg már 3 hónapja nem láttam, na nem mintha érdekelne.
-
#1926 Van olyan hogy letiltok egy ismerőst a csetről? Nem akarom kitörölni az ismerősök közül, csak nem akarom , hogy rám írjon, de én másoknak meg akarok írni. -
#1925 köszi :) -
#1924 jobbra lent, a chat mellett lévő földgömbbel és százalékkal jelzett kis dobozra kell kattintani és ott a turn off-ra menni. -
#1923 véletlen bekapcsoltam a használat közbeni fordítást, ötlet, hogy hol lehet kikapcsolni? -
#1922 Sziasztok. Én TimeLine-t használok így szerintem inkább azokhoz szól a kérdés akik szintén használják bár nem biztos.
A kérdés úgy hangzik, hogy ha az üzenőfalra írok ki valamit akkor az nem jelenik meg a saját timeline-onom? -
#1921 köszi!