3646
www.facebook.com
-
#1920 Sziasztok! hogy lehet azt csinálni hogy amit leírok a chatbe azt ne mentse el üzibe mint "naplózott" dolog..... idegesít... Kérem valaki segítsen! -
Kiado #1919 Üzenetekre klikk és az oldal legalján: Megtekint:
Olvasatlan · Archived -
#1918 az archivált üzeneteket hol találhatom meg? -
#1917 Mert azt úgy is érzed -
#1916 Lehet már kérdezték, de örülnék ha valaki megmondaná hogy lehet azt kikapcsolni hogy ne jöjjön értesítés ha megböknek? -
#1915 Tehát mintha megosztottam volna pedig ismeretlen videók. -
#1914 Hogy lehet az hogy olyan videókat tüntet fel a facebook általam megjelöltnek amiket nem is láttam soha? -
https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&ref=mb
How you connect? -> Who can post on your Wall? -> Only Me -
#1912 Hali!
2 kérdésem lenne:
1. - Hogyan tudom frissíteni? Tesómnak sokban különbözik a kinézete az egész oldalnak, olyan mintha az enyém nem frissült volna (Nem használ semmi szépítő javító cuccot alapból lettek új funkciók, megváltoztak dolgok)
2. - Hogyan tudok embereket tiltani úgy, hogy ne tudjanak írni, videókat kirakni az üzenőfalamra? Felőlem lehet a barátom, ismerősöm csak ne bassza tele az üzenőfalam, de nem fogom elmagyarázni 80 embernek inkább blokkolnám őket. Lehetséges ez? -
#1911 Sziasztok. Eltávolítottam pár képet onnan ahol azokat a képeket gyűjti amin meg vagyok jelölve. Nem a jelölést töröltem csak azt, hogy nem látszódjon a kép ott. Visszacsinálható-e :) -
#1910 Sziasztok!
Az miért van, hogy olyanok igazolnak vissza ismerősként akiket sosem jelöltem be? Én arra gyanakszom, hogy valaki ajánlott és ezt már a facebook úgy vette h be is kell jelölni azt a valakit.
Ez abszolult nem nyeri el a tetszésemet.... -
#1909 nem csak nálad :| -
#1908 az miféle dolog, hogy kapom az értesítéseket, hogy elfogadta a felkérést a bejelölésről közben én meg nem is jelöltem be senkit?? -
#1907 +1 -
#1906 remélem tartják a szavukat :) -
#1905 Sziasztok!
Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy egy page-n csak az likeolhatja a feltöltött képeket az oldalra, aki már az oldalt is likeolta? Köszönöm a választ! -
#1904 Hali.
Az utolsónál miért nem engedni átállítani, hogy "csak én" láthassam?
Link.
Így nem tudom letiltani az üzenőfalam.. :/ -
#1903 én egyszer megtettem, de semmilyen linket nem kaptam, csak egy újabb hi-t küldött :D -
#1902 meghackeltek.. válaszolj vissza, és aztán kapsz egy tinyurl-es linket :D -
#1901 úgy 3 embertől kaptam már ilyet, inkább azt gyanítom, hogy vírus -
#1900 lehet hogy meghackeltek... de jó -
#1899 valaki segítsen, hogy lehet írni a facebooknak? A másik profilom a facebookon bekavart, a kinti gépen működik, viszont folyamatosan kapok a "másik énemtől" egy hi-t. viszont oda is be tudok lépni, de törölni meg nem akarom. Volt valakinek hasonló gondja? -
#1898 nekem ezt írja ki, egész nap:
Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later. -
#1897 de -
#1896 de -
#1895 hi, másnál se megy most a facebook? -
#1894 néha nekem is jól működik, 1-2 alkalommal szívat csak :( -
#1893 Én most raktam be egy videót jutubról (nincs összekötve a 2acc), a video beszúródik a linkem alá, és onnan át is lehet írni komplett a linket úgy, hogy a videó ottmarad alatta! És meg is jelenik a link nélkül a szövegem a videóra klikkelés lehetőséggel is mint régen (csak máshogy!)!
Remélem érthetően írtam, még nemvettem be a mai koffein adagomat!:) -
#1892 :D már működik -
#1891 "Kérjük try again pár perc múlva" :))) -
#1890 Account Temporarily Unavailable
A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük try again pár perc múlva.
Reggel óta. miért? :( -
#1889 ha youtube-ról nyomsz rá a megosztás gombra, akkor nem rakja ki az url-t, és tudsz írni kommentet is mellé -
#1888 Ha meg akarok osztani egy youtube videót vagy egyéb linket, miután betöltötte a thumb képet és az oldal címét, kitörlöm az url-t, és beírok egy véleményt vagy szmájlit stb. Ez volt a régi verzió. Most az url-t is benne kell hagyjam a posztban, különben ha elküldöm akkor nem jelenik meg a link, csak a "véleményem" úgy mintha egy állapotfrissítés lenne. Mi történt? Ti is találkoztatok már ezzel a buggal? Nagyon idegesítő.. :/ -
#1887 Én is. A bemutató videón lehet, hogy jól mutat 30 évet felölelve, de mivel annyi idő alatt 15-ször megváltoztatják a kinézetét megint, teljesen feleslegesnek tartom... -
#1886 -kijelentkezel
-az eltárolt jelszavadat törlöd a böngészőből -
Dean Winchester #1885 chromeban automatik bejelentkeztet! ezt hogyan tudom kikapcsolni? -
Aspyrin #1884 én azért ennek örülök. :) -
#1883 a timeline mikor lesz már "élő"? :D kb. október elejéről volt még szó, azóta se semmi... -
#1882 Ez súlyos xD
Autóban műszerfalon is kint a kép :) -
#1881 X-re kattolsz.