Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régi Facebookon ez gyönyörûen be volt állítva, és mûködött is (anyum oldaláról leteszteltem!)!
Most hoztak új képnézõt, új megosztó textareát (nemtudommianeve) és a privacy beállításoknál van három globális választási lehetõségem: Public, Friends, Custom.
A Customba beállítottam azt amit kellett, tehát csak az engedélyem után kerül ki taggelt kép, hivatkozás, bármi. Azt is sikerült beállítani, hogy a Facebookon írt bejegyzéseimet ne lássák azok a személyek akiket nemrég említettem. Csak azt nem tudtam beállítani hogy ha valamelyik alkalmazásom ír a falamra, akkor az ne a Friendsnek jelenjen meg, hanem a Customnak. Nem fogom egyesével végignézni, majd elrejteni azt amit talán már láttak, mert úgyis mindegy.
Ezt is kérdeztem már, de hátha most jobban megértitek és tudtok segíteni:
Az új textareával hogyan kell linket beszúrni? Tudjátok olyant, hogy van egy kis sample kép bal oldalt, jobb oldalt pedig a link címe, és pár sor szöveg.
Eddig ez is ment, és mivel a falamon látom, hogy csoportoknak sikerül, ezért csak én lehetek ilyen loser, hogy nekem nem megy.
Ha beírok valamit, akkor csak a linket írja ki így: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1200101640
Tehát ott is csak Update Status, Add Picture, Ask Question (ez is minek?!) van.
Lehet ha hisztisnek érzitek, de értsétek meg, hogy ezek nálam olyan alap dolgok amik nélkül nem érzem jól magam a Facebookon. Szóval ha tudtok, segítsetek! Mindenki érdekében! 😄
amúgy meg az üzenõfalon a kívánt hsz x. és: hide all badoo, vagy hide all Tifán Zsolt😄, hide all all 😄. nyilván mindenki elõl el akarod dugni a dolgokat, mert, ha nem, akkor valakinek nagyon mutatni akarsz valamit. Privát üziben küldjél ilyet: szia bejössz😄 ne a többi elõl dugdosd a "Zsolt inkább kanosabb, mint okosabb" IQmax alkalmazás-requesteket.
tele van búggal az FB, Google+ is tele lesz....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
(tudom, hogy nem szabad a saját posztot lájkolni, de most kell az ösztönzés a népnek, hátha végre deactiválhatom az accountomat! Hanem soha nem szabadulok meg ettõl a szartól! 😄)
Ez az új Facebook kiakaszt! Valaki majd súgja már meg, hogy hogyan tudnám az alkalmazásaim által kiírt üzeneteket eltüntetni néhány ember elõl? Az ember személyes dolgaival vannak a legnagyobb gondok itt! És persze, hogyan kell preview-es linket beszúrni? Hanem itt hagyom a gcibe, aztán irány a Google+! Lájkolja, aki szeretné, hogy eltakarodjak innen! (ha összegyûl 50, el is húztam!)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
remélem azért jobb klikkre még megy a "kép címének másolása", iwiwrõl már kivették azt is, forrásból lehet kivenni a kép linkjét csak <#wow3>#wow3>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Azt hol tudom beállítani ( ez az új biztonság van.. ), hogy az üzifalam senki ne lássa, ismerõsök sem?!
Angol minden és ilyer, hogy üzenõfal blokkolása, nem találtam.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elsõ tanítási nap = Jöttünk, láttunk,visszamennénk..
Osztálypénz = Kincs, ami nincs
Tanár felgyógyul = Batman visszatér
...Közeleg az érettségi = Terminátor 2 - Az ítélet napja
Ha felelés elõtt állsz = Vészhelyzet
Minden órán dolgozat = Rémálom az Elm utcában
Röpdolgozat = Megint dühbe jövünk
Töri óra = A bukás
Ügyeletes tanár = Sentinel, az õrszem
Szülõi értekezlet = Végsõ visszaszámlálás
Osztálykirándulás= Másnaposok
anno 1987
viszont a te lehetõséged nem mûködött.
Anélkül, hogy válaszolnék, hogy elmegyek-e, anélkül nem lehetett eltávolítani.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
köszi
mg azt is bírom, hogy valaki FB titkolózik a képeirõl, de iwiw-en otthagy mindent 😄, sõt névjegyprofilja, vagymifasz is van neki...
Meghívtak egy eseményre, ezért ott virít a sötétkék 1-es az eseményeknél, mert van még egy, amire nem válaszoltam.
Erre az egyre nem is akarok válaszolni.
Ez a válaszadás nélkül hogyan lehet eltüntetni, hogy az 1-es ne legyen ott?
köszi
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én ezt nem akarom, hogy bárki is lássa. Hol lehet ezt letiltani?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Létezik valamiféle, bármiféle mód arra, hogy faszbuk üzeneteket kiexportálhassak pdfbe, vagy txtbe? Azt a módszert leszámítva, hogy kopipaszt.
nhottentottenattentaterfünderhottentottenkriminalbeamte
I met God. She's black
Megjelenik az alkalmazáslista.
A kívánt alkalmazásnál balról van egy kis kék ceruza katt> edit settings
és a Anwendungsprivatsphäre: nálad megosztás vagy ilyesmi neve lehet legördülõ menüben a Benutzerdefiniert ~testreszabásbra kattintasz és a "Csak ÉN" legyen beállítva.
Hogyan tudom a Facebook-on letiltani azt, hogy használok egy alkalmazást, és annak az alkalmazásnak az eredményeit ne lássák az ismerõseim. Azt se lássák, hogy én használom azt az alkalmazást.
Pl. sokan akik játszanak Farmos játékot, akkor az õ üzenõfalukra automatikusan megosztódnak azok az eredmények a játékban.
Én egy másik alkalmazást használok, de abból nem szeretném, ha látnának valmait az ismerõseim.
köszi szépen
üdv.,
A cikkben leírtak nekem pont jól jönnének...
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly