Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
a Profil Pictures albumban van a kép, megnézed a képnézõvel, majd jobb alul van egy olyan, hogy Make Profile Picture. Tovább tudod.. remélem 😊

egy új válaszért nem jövök be a topikba 😄
machinarium
Ezek szerint senki sem vágja a dolgot 😊

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

machinarium
nagyon láma kérdés, de hogy lehet egy már régebben használt profilképet újra visszaállítani az albumból? szóval nem újra feltölteni, hanem ami már megvan az albumban, azt visszaállítani... régebbi fb-n könnyen ment, de most hiába klikkelek a kép jobb felsõ sarkában a kis ceruza ikonra, nem jelennek meg a lehetõségek... valaki valamilyen lehetõség?

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

precision
most láttam fb -on 😊

Bazinga!

szucsy89
thx 😊
precision
nyilván a publicokat látja csak, de nem is ez a lényeg
hanem hogy FB -s regisztráció nélkül

gyanítom átírnak egy sort a forráskódban és javítva lesz ez a "bug"

Bazinga!

zsoltioregon
ja és király a logód😊 az egyik legjobb amit láttam SG-n!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
ezért nem kell vadidegeneket visszaigazolni. mert sok közülük csak robotreg aki infót gyûjt.
amúgy ez egy fos😊 semmit nem vissza.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

N o N a m e
hát én beírtam egy párat, de nem találta meg... az adatvédelmi beállításokat kell jól beállítani, és szerintem nem kerül ki. Gondolom itt a Public megosztásokat látja...
szucsy89
http://youropenbook.org/

Ennyit a Facebookról, meg az adatvédelemrõl... bárki személyes üzenõfalra kiírt üzenetére rá lehet keresni egy egyszerû algoritmus segítségével anélkül hogy regisztrációd lenne a facebookon... írjátok be az egyik ismerõsötök üzenõfalra kiírt üzijére egy részletét és kiadja, sõt egybõl lehet az adatlapjukra is ugrani...
N o N a m e
a csoport oldalán van egy olyan, hogy Edit Settings, ott a pipákat vedd ki.
Hali!

Beléptem egy csoportba face-n. Most minden egyes hozzászólásról ami az oldalra érkezik e-mailt kapok. Hol tudom ezt megszüntetni?

zsoltioregon
ezek az új adatvédelmi beállítások<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

most hogy kell letiltani, hogy ismerõs ne adjon hozzá csoporthoz?

N o N a m e
Sziasztok !

Tagja vagyok 1-2 Facwbook-os csoportnak, mert ismerõseim meghívtak. 1-2 hasznos is, mert pl. utazással kapcsolatos, hogy kivel mikor merre tudsz utazni.

Hogyan lehet saját magadtól találni a Facebook-on csoportokat, hogy ne csak az ismerõseid által lehess tag?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

LoSA
Tudom, hogy nem ide tartozik, de... A LinkedIN-t valaki használja?

DJ RX7
vannak.

:3

zsoltioregon
Nálam nem okoskodik a Windowsbácsi, mert én gyorsgombbal kapcsolom ki a gépet😄

csak az fura nekem, hogy egy ilyen (nekem jelentéktelen dolgot) is megerõsített. A like-ot pl nem...

am... ha már FB... Most akkor vannak témák, vagy sem?😄

tigeroo
ez jó dolog amúgy, sokszor van hogy még épp tölti befele az oldalt és véletlenül nyomok a bökésre. párszor lett volna pár cink eset ha nem kérdez rá BIZTOSAN 😄
N o N a m e
mi bajod van? a windows is megkérdezi, hogy tényleg kikapcsolod a gépet? 😄
zsoltioregon
Na megbökök már valakit, ha már olyan sokan mondják, hogy jó...
elkezdi (kb): "XY megbökésére készül! megböki?"
jó hogy nem visszaszámol: A megbökésig még: 10 .... 9..... 8..... 7.....
vagy netán két emberes legyen és egyszerre aktivizáljuk a bökést 😊

tigeroo
igen ezt énis vágom pont ezt írtam. ha ide beírom hogy "dubstep" akkor kihoz 8 találatot és csak abból válogathatok.

de ha felül írom be akkor bejön 620 oldal a dubsteprõl, de ha ott lájkolom akkor nem a zenéimhez rakja.

(és nekem 1 konkrét kellene, az ikonja miatt hogy jól fessen az adatlapomon)
N o N a m e
https://www.facebook.com/editprofile.php?sk=entertainment
Music-nál: What music do you like? rákattintasz, x, majd jön a listázás, kiválasztod amelyik kell, hanem a legalsó: Add "x".

Remélem segítettem.
N o N a m e
bármit beírhatsz
tigeroo
más: zenének meg akarom adni hogy "x" (random zenekar) de csak ikon nélküli pageket ad be a profilom szerkesztésénél (tudjátok amikor kedvenc zenészeket akarok megadni)

de ha viszont rákeresek felül az x szóra akkor kiad egy csomó oldalt, de ha azokat likeolom csak a további oldalaimhoz rakja be és nem a zenéhez...

hogy tudom megoldani hogy akármilyen létezõ oldalt berakjak a kedvencek közé nagy ikonnal?
tigeroo
bejelentkezett városnak nem lehet beírni valami faszságot? a "current city" részhez (mittomén mordor)
Casillas
Ha a jobb felsõ részen levõ kiírásaidra gondolsz, akkor amikor belépsz valamibe, és megjelenik, rámutatsz, megjelenik a jobb oldalán egy kis X, arra kattintva pedig a "...don't publish..." lehetõségre kattintasz, és többet nem írja ki.

#1561: nincs ilyen a szabályzatban 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

máshol a bökést pókolásnak írják 😄DDD
egyébként tudom volt már kérdés de végülis valaki összeszedhetné már FAQ-ba (vagy megteszem én) a kérdésekre a válaszokat mert elég gyakran kerül elõ ugyanaz a kérdés 😄
hol tudom beállítani azt , hogy az ismerõsök ne lássák mikor lépek be adott alkalmazásokba?
zsoltioregon
<#taps><#banplz><#banplz><#banplz><#love11>

precision
hát ez nem tudom mennyire igaz, nem olvastam utána, de... 😊

Facebook hivatalos angol nyelvû szabályzatában áll: A bökés gomb használata, diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti.

Bazinga!

N o N a m e
Fun. Én naponta bökdösök olyan embereket (lányokat offkorsz) akikkel jóban vagyok. Az elején megbeszéltük: megbököm-visszabök. Van már olyan akivel több mint 500 bökést csináltunk külön-külön (e-mailben megkapom az értesítõt, onnan tudom). 😄
zsoltioregon
na az jó kérdés...
régebben azzal poénkodtam, hogy ha fiú bökött meg, mondtam neki, hogy nem vagyok buzi<#wave>
bohockodni jó, de csak a faces arcok értik/értékelik
kikapcsolni meg nem tom hogy kell...

Willenbrock
A bökés az mire jó amúgy? Mit fejez ki?

DJ RX7
nem. ha belépek az adatlapomra akkor ott mutatja.

N o N a m e
Nekem ugyan ott mutatja a bökéseket. Nem lehet, hogy nem bökött meg senki? 😄
xxdani
használd a billentyûzeten a balra jobbra nyilakat 😉

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DJ RX7
miért van az, hogy nem látom, hogy ki bökött meg? próbáltam más böngészõvel ott se mutatja. (win7 32bit)

zsoltioregon
A képnézegetõben hogy lehet visszafelé léptetni?????<#zavart1><#fejvakaras>

zsoltioregon
annyi újdonság van😊
biztos van ilyen amit mondassz!

xxdani
Adatvédelmi beállításoknál van egy olyan hogy ne látszódjon a régi postolás vagy mifene. nézz szét hátha segít. (Limit the Audience for Past Posts
Limit the audience for posts you shared with more than friends. Vagy ez nem az? :$)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

zsoltioregon
ha levegõben is terjedni kezd az emberiségnek annyi.......<#banplz>

no nekem most váltott át az új fajtára 😄
zsoltioregon
jah valszeg elvesztek a régebbi bejegyzéseid, más is így járt, vagy még nem találta meg a teljes visszaállítást.

zsoltioregon
ilyen esetre én a deaktiválást szoktam csinálni, ha visszajöttem a küldetésbõl, majd írhatnak nekem.

babráld a adatvédelmi beállításokat meg a üzenõfalad beállításait, hogy semmi ne legyen "hide"

james69holden
Sziasztok!

Mielõtt elindultam volna nyaralni elõtte letiltottam az üzenõfalam, hogy addig senki ne postoljon rá míg haza nem érek. Ma értem haza és látom megváltoztak a beállítási lehetõségek, nem látom már azt az opciót ami visszaállítaná. Kattintottam már mindenhova, az üzenõfalam aktív is már, viszont csak az új postjaim látszódnak, a régiek közül egyik sem (csekkoltam egy ismerõsöm accjával). Nálam a régi postok mellett jobbra feltûnõ láthatósági opciókban mindenki "friends" alatt fut, tehát minden ismerõsömnek kellene látnia õket...
Van valami ötletetek, hogy láthatóvá tegyem a régi postjaimat is?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Yan
Unfriends lesz a megoldás 😊 ilyen funkciója is van
linkeltem régebben #1259

&#165; xfire: kistekila

azért köszi 😞😊
N o N a m e
én nem tudok segíteni, soha nem jelölök be senkit...
N o N a m e
ha nagyban látod a képet, akkor az új (fehér) képnézõben a jobb alsó sarokban van.
Légyszi segítsetek... 😞