3646
www.facebook.com
-
#2000 ték -
mester1987 #1999 erre gondolok énis -
mester1987 #1998 Sziasztok, ezt az új eseménysávot nem lehet kikapcsolni és egyúttal nem szerepelni benne valahogy???
Valami trükk vagy ilyesmi nincs rá, köszi! -
#1997 hát akkor bizony kérem ez egy fos -
#1996 Sziasztok!
Azt hogyan tudom állítani,h pl van egy oldal ami tetszik és eddig a falon mindig láttam a híreit, de most csak a tcikerben látom :/
Szeretném megint a falon a többi hír között látni!!
THX! -
#1995 Nem lehet beállítani az a szép az egészben. -
#1994 hol állíthatom be, hogy ezen az új izén itt jobb oldalt milyen tevékenységeim jelenjenek meg? ha pl likeolok egy fotót vagy megjegyzést írok valamihez akkor nem szeretném ha ott kiírná -
#1993 nagy igazság. :) -
#1992 -
#1991 Oldalaknak a subscribeját nem tudom módosítani. -
Aspyrin #1990 subscribe-on módosíts -
#1989 Azt hiszem a Facebook megint elrejti azok bejegyzéseit, akikkel ritkán vagyok kapcsolatba. Most pl Mogács Dániel egyik üzenetét látom a tickeren, a falon viszont nem jelenik meg. Lehet tenni valamit? -
#1988 sose értettem ennek értelmét.. -
#1987 kamu, csak a lájkolókat gyűjtik -
gabko #1986 nem történik semmi... csak kiírja a hírfolyamba hogy kedveled ezt'...
pf -
gabko #1985 be lehet állítani azt hogy NE jelenjen meg a hírfolyamban az ha like-olok valami képet, post-ot, hozzászólást?
most hogy új' a face kicsit idegesítő ez...
-
#1984 ebben mi a trükk? használjam szerintetek? -
szundi8 #1983 Sziasztok!!
Ha van pár percetek, töltsétek ki a kérdőívem!!
Köszi mindenkinek!!
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9uNVlRR0xvVkZtTnp0NzRTSXVsdVE6MQ -
#1982 előbb utóbb hozzászoksz -
#1981 Nekem mától van..
illetve kössz. -
#1980 Illetve Firefox Social Fixer plugin, aztán abban pedig "Hide ticker". -
#1979 Már 3 hónapja van, amúgy nem lehet kikapcsolni. -
#1978 Hali. Ezt a tickert ki lehet valahogy kapcsolni?
Hozzám még csak ma ért el, de már így 10 perc után rendkívül idegesít!! -
#1977 Imre, help translate Facebook into Magyar!
Facebook depends on support from people like you to help keep the language of our site authentic in Magyar. We've created a Translations application to let you provide input and feedback about everything!
Start helping out today!
Ezt most írta nekem ki. -
#1976 hát bazdmeg, ez az angol fb, egy halom szar. mióta váltottam, semmit nem tölt be. se adatlapot, se kommentlistát, se a new storiest, SEMMIT! nem tudok lájkolni, üzeneteket nem jeleníti meg...
nulla ez az oldal, de már egyre inkább minuszban -
Notram #1975 Nem lehet, az angol nyelvű felület már hónapok óta ilyen, csak a magyarhoz még most jutott el a változás. -
Orionk #1974 Sziasztok !
Most megint változott a Facebook. Nagyobban jelennek meg a hírfalon a képek, és maga a hírfal is megváltozott.
Vissza lehet állítani a régire?, ha igen, akkor hogyan?
köszi -
gabi800 #1973 makivel leszek -
multi13 #1972 Üdv!
Olyan problémám akadt, hogy nem tölt be rendesen a face, kb az első 20 bejegyzést jeleníti csak meg, like, hozzászólás nem működik, chat nem tölt be. Mindezt csak saját gépen, idegen gépen nincs semmi gond.
Mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszi.
-
#1971 Nem. -
#1970 arra rájöttem, kérdés, hogy letudom-e tiltani, hogy közzétegye a tevékenységeimet? -
Jobb oldalt fent látszik. Szinte mindent kijelez egyből amit az ismerősök csinálnak. -
#1968 jaa, angol facebook-on van még csak. gondolom ki nyomni nem lehet... -
#1967 az mi? hol lehet megnézni? -
#1966 Lehet ilyet. Tickerben jelzi az ismerőseidnek, hogy hozzászóltál haverodhoz. -
#1965 hozzászóltam haver állapotához, és a hsz-emet belájkolta egy olyan személy, aki csak nekem ismerősöm. ezt hogyan? -
cargame #1964 Az lehet, csak kar, h nincs kozos ismerosunk, na de annyi baj legyen :D -
#1963 lehet téged ajánlottak -
cargame #1962 De varj, mert itt ok fogadtak el engem, es nem en oket. -
cargame #1961 Akkor igy mar oke :D:D Mert kezdtem azt hinni, h en vagyok a hulye es kihagy a memoriam :P