Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy új válaszért nem jövök be a topikba 😄
Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64
Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64
hanem hogy FB -s regisztráció nélkül
gyanítom átírnak egy sort a forráskódban és javítva lesz ez a "bug"
Bazinga!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
amúgy ez egy fos😊 semmit nem vissza.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ennyit a Facebookról, meg az adatvédelemrõl... bárki személyes üzenõfalra kiírt üzenetére rá lehet keresni egy egyszerû algoritmus segítségével anélkül hogy regisztrációd lenne a facebookon... írjátok be az egyik ismerõsötök üzenõfalra kiírt üzijére egy részletét és kiadja, sõt egybõl lehet az adatlapjukra is ugrani...
Beléptem egy csoportba face-n. Most minden egyes hozzászólásról ami az oldalra érkezik e-mailt kapok. Hol tudom ezt megszüntetni?
most hogy kell letiltani, hogy ismerõs ne adjon hozzá csoporthoz?
Tagja vagyok 1-2 Facwbook-os csoportnak, mert ismerõseim meghívtak. 1-2 hasznos is, mert pl. utazással kapcsolatos, hogy kivel mikor merre tudsz utazni.
Hogyan lehet saját magadtól találni a Facebook-on csoportokat, hogy ne csak az ismerõseid által lehess tag?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
csak az fura nekem, hogy egy ilyen (nekem jelentéktelen dolgot) is megerõsített. A like-ot pl nem...
am... ha már FB... Most akkor vannak témák, vagy sem?😄
elkezdi (kb): "XY megbökésére készül! megböki?"
jó hogy nem visszaszámol: A megbökésig még: 10 .... 9..... 8..... 7.....
vagy netán két emberes legyen és egyszerre aktivizáljuk a bökést 😊
de ha felül írom be akkor bejön 620 oldal a dubsteprõl, de ha ott lájkolom akkor nem a zenéimhez rakja.
(és nekem 1 konkrét kellene, az ikonja miatt hogy jól fessen az adatlapomon)
Music-nál: What music do you like? rákattintasz, x, majd jön a listázás, kiválasztod amelyik kell, hanem a legalsó: Add "x".
Remélem segítettem.
de ha viszont rákeresek felül az x szóra akkor kiad egy csomó oldalt, de ha azokat likeolom csak a további oldalaimhoz rakja be és nem a zenéhez...
hogy tudom megoldani hogy akármilyen létezõ oldalt berakjak a kedvencek közé nagy ikonnal?
#1561: nincs ilyen a szabályzatban 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
egyébként tudom volt már kérdés de végülis valaki összeszedhetné már FAQ-ba (vagy megteszem én) a kérdésekre a válaszokat mert elég gyakran kerül elõ ugyanaz a kérdés 😄
hol tudom beállítani azt , hogy az ismerõsök ne lássák mikor lépek be adott alkalmazásokba?
Facebook hivatalos angol nyelvû szabályzatában áll: A bökés gomb használata, diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti.
Bazinga!
régebben azzal poénkodtam, hogy ha fiú bökött meg, mondtam neki, hogy nem vagyok buzi<#wave>#wave>
bohockodni jó, de csak a faces arcok értik/értékelik
kikapcsolni meg nem tom hogy kell...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
:3
biztos van ilyen amit mondassz!
Limit the audience for posts you shared with more than friends. Vagy ez nem az? :$)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
babráld a adatvédelmi beállításokat meg a üzenõfalad beállításait, hogy semmi ne legyen "hide"
Mielõtt elindultam volna nyaralni elõtte letiltottam az üzenõfalam, hogy addig senki ne postoljon rá míg haza nem érek. Ma értem haza és látom megváltoztak a beállítási lehetõségek, nem látom már azt az opciót ami visszaállítaná. Kattintottam már mindenhova, az üzenõfalam aktív is már, viszont csak az új postjaim látszódnak, a régiek közül egyik sem (csekkoltam egy ismerõsöm accjával). Nálam a régi postok mellett jobbra feltûnõ láthatósági opciókban mindenki "friends" alatt fut, tehát minden ismerõsömnek kellene látnia õket...
Van valami ötletetek, hogy láthatóvá tegyem a régi postjaimat is?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
linkeltem régebben #1259
¥ xfire: kistekila