3646
www.facebook.com
  • mester1987
    HG: írd már ki fejlécbe hogy NEM lehet megszüntetni a timelinet, és NEM lehet magad eltüntetni róla

!DE CSAK HA TÉNYLEG MÉG KÜLFÖLDI OLDALRÓL BESZEREZVE SEM!
  • georgesmatyas
    az az iwiw volt :D
  • mester1987
    baszott értelmes egy topik hogy senkinek sem segítenek
  • tigeroo
    a törölt képeket/albumokat meglehet valahol találni? visszaállítani? mert úgytudom hogy a facebook megtartja a képeink linkjét hiába letöröljük őket. valami info erről?
  • mester1987
    hogy ne kapjunk értesítést?
  • mester1987
    Az összes hozzászólásról való leiratkozásra van valami trükk eddig?
  • georgesmatyas
    Töröld az ismerőseid közül.
    Ennyi!
  • Theine
    Leiratkoztam egy ismerősöm üzenőfaláról, mégis állandóan kiértesít a megosztásairól.
    Roppant idegesítő, segítene valaki, mit tegyek?
  • georgesmatyas
    Hogy döntik el mi lesz a kiemelt esemény?
    Csupa szar van köztük....
  • georgesmatyas
  • Ic3 m4n
    not
  • georgesmatyas
    Ha a weblapomra! teszek egy Facebook gombot tudom majd hogy kik likeolták?
  • chhaya #2028
    nekem is sajnos :[
  • georgesmatyas
    Facebooknál nincs olyan hogy végleges...
  • FZoleee
    passz, de nekem már több, mint 1 hónapja van, az biztos :D
  • chhaya #2025
    Most volt a végleges átállás, hogy hirtelen ennyien kérdezik újra?
  • georgesmatyas
  • georgesmatyas
    biztos ez?
    [nem]
  • Ic3 m4n
    NEM lehet sajnos..

HG: írd már ki fejlécbe hogy NEM lehet megszüntetni a timelinet, és NEM lehet magad eltüntetni róla
  • davidka003
    Logikátlan vagy. Ha tudod, hogy később be akarod jelölni akkor minek törölni? Tiltsd le chat-en aztán kész.
  • Orionk
    Hy !

Töröltem valakit az ismerőseim közül, úgy, hogy:
    Rámentem az adatlapjára, és felül látszódik egy olyan fül, hogy 'ismerősök'. Fölé viszem az egérkurzort, és kattintás nélkül lenyílik a 'fül'.
    A lenyíló menüben az 'ismerős törlésé-re' kattintottam.

Így eltünt az ismerőseim közül, viszont, ha most megyek az adatlapjára, akkor már nem tudom újra bejelölni, ha később mégis szeretném, hogy az ismerőseim között legyen.

Tehát ez a kérdésem. Hogyan lehet úgy törölni, hogy később, még bejelölhessem?

köszi
  • szucsy89
    mostmár az oldalsó sávban is megjelenítni minden kis lájkomat, kommentemet az utolsó hozzászólásig... nem lehet ezt valahogy kikapcsolni, hogy ott az oldalsó hírfolyamban engem egyáltalán ne mutasson???
  • Ic3 m4n
  • zsoltioregon
    Büszke vagyok rád!
  • mester1987
    #2011, #2012-re valami szaki segítsége?
  • FZoleee
    ezeket az információkat csak akkor tudják meg, hogyha megosztod, szóval nem értem még mindig ezt a facebook ellenességet...
  • riccardogardoni
    én nem vagyok fent, nem nekem kellett volna!
    isten őrizz az ilyen oldalaktól, hogy mindenki tudja mikor hol merre járok, mikor mit húzok fel!
  • mester1987
    leiratozni mindenről csak az ismerősöknél lehet?
  • mester1987
    Nem tudjátok, hogy tudom kikapcsolni az összes értesítést a frászbook-on belül???

Ezer köszönet
  • chhaya #2011
    Legközelebb ilyenkor hozzátok fordulok majd tanácsért. :D
  • Tigristank
    Akkor írhattál volna Zuckerbergnek, hogy küldje el az illetőnek, hogy nálad van a diákja. :D
  • chhaya #2009
    Minden személyes infó idegenek letiltva. A nevén, a lakóhelyén és egy apró képen kívül semmit nem láttam belőle.
  • davidka003
    Írtam volna az ismerősének, hogy szóljon a tulajnak, hogy nálad van a diákja.
  • chhaya #2007
    Nekem egyszer volt olyan, hogy találtam egy diákigazolványt + lakcímkártyát, és írni akartam a tulajnak, mert fent volt fészbukon... de mivel nem volt az ismerősöm, így nem tudtam neki üzenetet küldeni. Pedig visszaadtam volna. Így meg leadtam másnak a buszsofőrnek, akinél találtam, hátha nála jelentkezik érte. Szval ez a funkció nem mindig hasznos. :)
  • davidka003
    Mi a fenének vagy fent ha nem akarod, hogy bejelöljenek ismerősök illetve üzenetet írjanak? Legyél már kicsit szociális.
  • riccardogardoni
    Hello!

Olyan opció nincs mint a régebbi facebookon hogy be lehetett állítani hogy ne tudjanak megjelölni? mert régen volt hogy mindenki, ismerősök, vagy senki, de a senki opciót kivették a szemetek! ugyan ez volt az üzenetküldésnél is!
  • mester1987
    az szar, kössz
  • Anaid
    Pár hete regiztem. Mindig megjelenik, hogy okos listákat ajánlanak, amik bővítik az ismerőseim listáját. Nem lehet vhogy megoldani, hogy ne jelenjen meg? Inkább nem tartok ilyesmire igényt...
  • N o N a m e
    sha Chrome-ot használ? vagy Operát? netán Safarit? :D
  • Ic3 m4n
    olvass vissza - nem lehet megszünteti, max. firefox addonnal