3646
www.facebook.com
-
mester1987 #2040 HG: írd már ki fejlécbe hogy NEM lehet megszüntetni a timelinet, és NEM lehet magad eltüntetni róla
!DE CSAK HA TÉNYLEG MÉG KÜLFÖLDI OLDALRÓL BESZEREZVE SEM! -
#2039 az az iwiw volt :D -
mester1987 #2038 baszott értelmes egy topik hogy senkinek sem segítenek -
#2037 a törölt képeket/albumokat meglehet valahol találni? visszaállítani? mert úgytudom hogy a facebook megtartja a képeink linkjét hiába letöröljük őket. valami info erről? -
mester1987 #2036 hogy ne kapjunk értesítést? -
mester1987 #2035 Az összes hozzászólásról való leiratkozásra van valami trükk eddig? -
#2034 Töröld az ismerőseid közül.
Ennyi! -
Theine #2033 Leiratkoztam egy ismerősöm üzenőfaláról, mégis állandóan kiértesít a megosztásairól.
Roppant idegesítő, segítene valaki, mit tegyek? -
#2032 Hogy döntik el mi lesz a kiemelt esemény?
Csupa szar van köztük.... -
#2031 -
#2030 not -
#2029 Ha a weblapomra! teszek egy Facebook gombot tudom majd hogy kik likeolták? -
#2028 nekem is sajnos :[ -
#2027 Facebooknál nincs olyan hogy végleges... -
#2026 passz, de nekem már több, mint 1 hónapja van, az biztos :D -
#2025 Most volt a végleges átállás, hogy hirtelen ennyien kérdezik újra? -
#2024 -
#2023 biztos ez?
[nem] -
#2022 NEM lehet sajnos..
HG: írd már ki fejlécbe hogy NEM lehet megszüntetni a timelinet, és NEM lehet magad eltüntetni róla -
#2021 Logikátlan vagy. Ha tudod, hogy később be akarod jelölni akkor minek törölni? Tiltsd le chat-en aztán kész. -
Orionk #2020 Hy !
Töröltem valakit az ismerőseim közül, úgy, hogy:
Rámentem az adatlapjára, és felül látszódik egy olyan fül, hogy 'ismerősök'. Fölé viszem az egérkurzort, és kattintás nélkül lenyílik a 'fül'.
A lenyíló menüben az 'ismerős törlésé-re' kattintottam.
Így eltünt az ismerőseim közül, viszont, ha most megyek az adatlapjára, akkor már nem tudom újra bejelölni, ha később mégis szeretném, hogy az ismerőseim között legyen.
Tehát ez a kérdésem. Hogyan lehet úgy törölni, hogy később, még bejelölhessem?
köszi
-
#2019 mostmár az oldalsó sávban is megjelenítni minden kis lájkomat, kommentemet az utolsó hozzászólásig... nem lehet ezt valahogy kikapcsolni, hogy ott az oldalsó hírfolyamban engem egyáltalán ne mutasson??? -
#2018 -
#2017 Büszke vagyok rád!
-
mester1987 #2016 #2011, #2012-re valami szaki segítsége? -
#2015 ezeket az információkat csak akkor tudják meg, hogyha megosztod, szóval nem értem még mindig ezt a facebook ellenességet... -
#2014 én nem vagyok fent, nem nekem kellett volna!
isten őrizz az ilyen oldalaktól, hogy mindenki tudja mikor hol merre járok, mikor mit húzok fel! -
mester1987 #2013 leiratozni mindenről csak az ismerősöknél lehet? -
mester1987 #2012 Nem tudjátok, hogy tudom kikapcsolni az összes értesítést a frászbook-on belül???
Ezer köszönet -
#2011 Legközelebb ilyenkor hozzátok fordulok majd tanácsért. :D -
#2010 Akkor írhattál volna Zuckerbergnek, hogy küldje el az illetőnek, hogy nálad van a diákja. :D -
#2009 Minden személyes infó idegenek letiltva. A nevén, a lakóhelyén és egy apró képen kívül semmit nem láttam belőle. -
#2008 Írtam volna az ismerősének, hogy szóljon a tulajnak, hogy nálad van a diákja. -
#2007 Nekem egyszer volt olyan, hogy találtam egy diákigazolványt + lakcímkártyát, és írni akartam a tulajnak, mert fent volt fészbukon... de mivel nem volt az ismerősöm, így nem tudtam neki üzenetet küldeni. Pedig visszaadtam volna. Így meg leadtam másnak a buszsofőrnek, akinél találtam, hátha nála jelentkezik érte. Szval ez a funkció nem mindig hasznos. :) -
#2006 Mi a fenének vagy fent ha nem akarod, hogy bejelöljenek ismerősök illetve üzenetet írjanak? Legyél már kicsit szociális. -
#2005 Hello!
Olyan opció nincs mint a régebbi facebookon hogy be lehetett állítani hogy ne tudjanak megjelölni? mert régen volt hogy mindenki, ismerősök, vagy senki, de a senki opciót kivették a szemetek! ugyan ez volt az üzenetküldésnél is! -
mester1987 #2004 az szar, kössz -
#2003 Pár hete regiztem. Mindig megjelenik, hogy okos listákat ajánlanak, amik bővítik az ismerőseim listáját. Nem lehet vhogy megoldani, hogy ne jelenjen meg? Inkább nem tartok ilyesmire igényt... -
#2002 sha Chrome-ot használ? vagy Operát? netán Safarit? :D -
#2001 olvass vissza - nem lehet megszünteti, max. firefox addonnal