Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert a napokban kicsit meglepett, hogy sokan frissítették a tanulmányaikat. Erre most én is kaptam egy értesítõt, hogy valaki belerakott egy más néven futó, de az egyetemmel kapcsolatos csoportba.
Bazz, 100+ embert így végig spameltem? 😮
Rohadék facebook, törlök mindjárt minden listát...
Visca El Barça!
aztán ha rámész arra a listára akkor ott tudod követni õket
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
csoport amúgy így kell:
kezdõlap> ilyenkor kattontasz az ismerõsökre> jobb felsõ sarok manage fried lis> bal oldalt van a csoportok listája> katt és a legörgeted a lap aljára> delete list> mehetsz buliba pippantatattni<#nevetes1>#nevetes1><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
no meg a chatet
no meg most már reménytelen hogy magyar nyelven használjam
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
nagyon király, köszi szépen (:
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Új Facebook sidebar a neve. Szart sem ér. Van rá gyógyír. FB Chat Sidebar Disabler a neve. Firefoxot használok, de letölthetõ más böngészõkhöz is..
FB Chat Sidebar DIsabler
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ma este megváltozott a Facebook chatem. Olyanok is látszódnak, akik nem online-ban vannak. Ablak alján meg: Hide sidebar lett. Kijelentkezni meg úgy tudok, hogy chat ablak alján a fogaskerék ikonra kattintva: Available to Chat elõl kiveszem a pipát. Találkozott már valaki hasonlóval? Válaszokat elõre is köszi!
everything's better with music
van olyan, hogy csak x ember elõl rejtem el?
everything's better with music
Hogy lehet facebookon rejtett lenni? Értve úgy, hogy nem látják ha én fb-zek...ilyen megoldást találtam: Chat jobb oldalon alul klikk >>lehetõségek >> beállítások >> kijelentkezés.
Gondolom ez csak a chat-re szól, hogy ott online vagyok e? Bal oldalt nem látom az ismerõseimet, szóval elvileg így lehet, de azért megkérdezem itt is. :-)
Régebben ezt a lehetõséget megtaláltam csak nem kellet használnom, most viszont persze újra átpaprikázták a beállításokat össze vissza. Egyéb helyen nem találtam. Elõre is köszi!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
nekem olyan gondom van, h nem tudom beállítani, hogy a képek amiken más megjelöl engem, azokat az ismerõseim is láthassák.jelenleg csak én látom, és már mindent végignéztem.köszi
hajrá,lilák!
Mármint amit te mondasz, mûködne, de akkor nálam méretre vág és ugye így megduplázza a profile pictures-ben a képet, mert már egyszer fel van töltve ugye és így elég maszek. Az lenne jó, ha a nélkül tudnám cserélgetni a képeket a mappán belül profilképnek, hogy ne kelljen megdupláznom õket aztán mindig törölgetni, meg ugye a kellemes kis hozzászólások is eltûnnek stb.
Régen meg lehetett úgy oldani, hogy képen jobb felsõ sarokban megjelent egy kis ceruza ikon (most is megjelenik, de nem lehet ráklikkelni) és ugye legördült egy menü, ami tartalmazta a képcserélési lehetõségeket, hogy géprõl akarok feltölteni, vagy webcammal lõni egy képet, vagy méretre vágni, vagy az albumból már egy meglévõt ismét kitenni.
Most ha rámegyek, akkor bejön a képfeltöltés oldal géprõl, vagy webcammal, ha pedig azt csinálom, amit te mondasz, akkor csak méretre vágni lehet és így megduplázza a képet, szal gagyi így az egész. Már mindent felkutattam a témában, de az új képnézegetõ túljár mindenkinek az eszén... a kis szemét.
De azért köszi és elnézést a hosszú kommentért!
Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64