Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem a név+iskola+munkahely+lakhely+user ismerõsei/közös ismerõsök ötös bármilyen variációja elég arra, hogy 99% -ban biztos legyél abban, hogy azt találtad meg akire gondolsz
nyilván nem az az átlagos, hogy egy iskolába (ráadásul ugyanolyan idõs, szal egy évfolyamba járó) 50 db Kiss János van és szegény user depis lesz mer nem tudja ki az a Jani akit õ keres
Bazinga!
egyáltalán van olyan közösségi oldal, ahol elrejtheted a profilképed? szerintem nincs.
nem, ez nem önbizalom hiány, csak had tudjam már én beállítani hogy az én saját képemet csak az én saját ismerõseim lássák, és senki más
persze vannak feltûnési viszketegségben szenvedõk is a facebookon szép számmal, akiknek teljesen publikus mindenük, képek, wall...stb., és naponta nyomják a "banán alakút kakiltam az elõbb" típusú posztokat 😊
no, én nem ilyen vagyok 😊
Bazinga!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
had döntsem már el én, hogy ki lássa a profilképemet... gyökér cukkenberg.
Bazinga!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
ötlet: ne legyen profilképed, vagy ne legyél rajta.
most az van a profilképemnél, hogy "egyéni" (friends of friends) tehát az ismerõseim ismerõsei is látják
ha a view as -nél kiválasztom hogy public, akkor is látom a profilképem (igaz kinagyítani nem tudom)
az adatvédelmi beállításoknál a default privacy -nél az "ismerõsök" van bejelölve amúgy, de ha az egyénire megyek és ott választom ki hogy friends, akkor ugye értelem szerûen visszaugrik a default az ismerõsökre és a helyzet változatlan marad
ötlet? 😊
Bazinga!
Tegnapelõtt viszont átváltottam angol nyelvre (English US) abból a célból, hogy kipróbáljam az újításokat, de azóta még nem ajánlotta fel az új profilt, se a timeline-nal nem találkoztam eddig még.
Ezek használatához feltétlenül szükséges a fejlesztõként történõ bejelentkezés?
Scientia potentia est.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mi szar már, hogy nincs a Fészbúknál "Mi kellene a Fészbúknak topic" 😄DD
hanem
van ez: ha nem teszik menekülj át a G+-ra!
¥ xfire: kistekila
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A lényeg, hogy ne törlés után 14 napig ne lépj be, mert akkor újra aktiválódik.
anno 1987
Pedig azzal a telószámos/bankkártyás sztori bevezetésével én kiszeretném szedni magamat a rendszerbõl! (ezt nem feltétlenül tõled kérdem)😊
Azt hogy lehet megcsinálni hogyha felmegyek ne lássanak az ismerõsök a chat-en, vagyis ne mutasson a chat ablakban nekik.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Él már a Timeline?
Ha valakirõl unsubscribe-olok akkor ugye nem látom azt, hogy mi történik vele, de ha ír vagy valami akkor arról kapok jelzést?
Positive Mental Attitude
Illetve lentebb ugyan ez..
Így csak te ( vagy akit beállítasz ) fogod látni az üzenõfalad.
I met God. She's black
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
gyönyörû nem? 0/8 ember van fennt a kiválasztott listámban, így nem tudok vissza sem lépni a teljes chat láthatóságba....