Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
jó és ez kit érdekel? 😊 mert engem nem igazán 😊
szerintem a név+iskola+munkahely+lakhely+user ismerõsei/közös ismerõsök ötös bármilyen variációja elég arra, hogy 99% -ban biztos legyél abban, hogy azt találtad meg akire gondolsz

nyilván nem az az átlagos, hogy egy iskolába (ráadásul ugyanolyan idõs, szal egy évfolyamba járó) 50 db Kiss János van és szegény user depis lesz mer nem tudja ki az a Jani akit õ keres

Bazinga!

Lyukasbogrács
a közösségi oldalak egyik alapelve, hogy az ismerõseid megtaláljanak. ha most létezik 100 ugyanolyan nevû személy a rendszerben, akkor mi a következõ dolog, ami alapján egyértelmûen kijelenthetik, hogy te vagy az, akit keresnek? (erre sem a lakhely, sem az iskola, sem az érdeklõdési köröd, sem az ismerõsök listája nem a legalkalmasabb eszköz) egy profilkép viszont egyértelmûen azonosíthat téged úgy, hogy közben nem árul el rólad semmi többet.

egyáltalán van olyan közösségi oldal, ahol elrejtheted a profilképed? szerintem nincs.

precision
nekem van kint normális, de ne lássa már az egész világ
nem, ez nem önbizalom hiány, csak had tudjam már én beállítani hogy az én saját képemet csak az én saját ismerõseim lássák, és senki más

persze vannak feltûnési viszketegségben szenvedõk is a facebookon szép számmal, akiknek teljesen publikus mindenük, képek, wall...stb., és naponta nyomják a "banán alakút kakiltam az elõbb" típusú posztokat 😊

no, én nem ilyen vagyok 😊

Bazinga!

Tigristank
Én meg azokat nem bírom, akik képtelenek kirakni magukról profilképnek 1 normális képet, mert annyira nincs önbizalmuk, vagy nem tudom mi van velük... 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

precision
pfff... ekkora szart 😊
had döntsem már el én, hogy ki lássa a profilképemet... gyökér cukkenberg.

Bazinga!

zsoltioregon
vagy ne regeljen a FB-re 😄DD

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Lyukasbogrács
A profilképed mindig nyilvános, legalábbis az, ami a profilodon is látható. Ha elrejted a profilmappát (az ismeretlenektõl), akkor azért nem tudod kinagyítani, mert nem férsz hozzá a mappához (mint ismeretlen), de a profilodon lévõ kisebb kép, és a bejegyzéseidnél lévõ még kisebb kép _mindig_ nyilvános.

ötlet: ne legyen profilképed, vagy ne legyél rajta.

precision
sehol sem találom, hogy hol állíthatnám be, hogy a profilképemet csak az ismerõseim lássák 😊
most az van a profilképemnél, hogy "egyéni" (friends of friends) tehát az ismerõseim ismerõsei is látják

ha a view as -nél kiválasztom hogy public, akkor is látom a profilképem (igaz kinagyítani nem tudom)

az adatvédelmi beállításoknál a default privacy -nél az "ismerõsök" van bejelölve amúgy, de ha az egyénire megyek és ott választom ki hogy friends, akkor ugye értelem szerûen visszaugrik a default az ismerõsökre és a helyzet változatlan marad

ötlet? 😊

Bazinga!

Kly
Nekem augusztus végéig volt tickerem, szeptemberben eltûnt, majd körülbelül olyan egy-másfél hete visszajött (mindezt magyar nyelven).

Tegnapelõtt viszont átváltottam angol nyelvre (English US) abból a célból, hogy kipróbáljam az újításokat, de azóta még nem ajánlotta fel az új profilt, se a timeline-nal nem találkoztam eddig még.

Ezek használatához feltétlenül szükséges a fejlesztõként történõ bejelentkezés?

Scientia potentia est.

FZoleee
magyar nyelven használom és van tickerem... 😄
zsoltioregon
majd lesz. csak kell idõ neki, mint a kenyérnek a keléshez.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Jim Morrison
thx :/ szeretem magyarul, még ha sokszor angol is... 😄 nem hiszem el hogy nincs magyarnál 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Magyarnál nincs Ticker nálam, angolnál van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Jim Morrison
ticker volt nekem, tetszett is, akkor ez most csak angol nyelvnel van?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nekem alapból magyar, nem áll vissza a régire...De valahogy csak be lehet állítani, hogy hozzá lehessen szólni a képeimhez...Segítsen valaki!! 😊
akyyy
time line hivatalosan miikor indul?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

zsoltioregon
már megszoktam...
Mi szar már, hogy nincs a Fészbúknál "Mi kellene a Fészbúknak topic" 😄DD
hanem
van ez: ha nem teszik menekülj át a G+-ra!

N o N a m e
Viszatettem a magyar nyelvet, és visszaállt a Facebook a régi állapotára. Szóval akinek nem tetszik az új wall, meg a ticker, állítsa magyarra az oldalt.
És azt hogyan kell? 😊 Amúgy nem is értem, hogy miért kellett így átalakítani az oldalt, hogy ne lehessen visszaállítani....
Yan

¥ xfire: kistekila

Hogyan kell beállítani Facebook-on, hogy az ismerõseim tudják kommentelni a fényképeimet? Eddig egyértelmû beállítások voltak, aztán teljesen megváltozott az egész és már nem találok erre vonatkozó opciót....pedig be volt állítva, csak aztán nem engedélyeztem, hogy lehessen hozzászólni, de most megint azt akarom, hogy tudják az ismerõseim kommentálni, lájkolni.

ajem kisa
<#worship> Örök hála!

Casillas
na legalább 😊 köszi.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

FZoleee
csak az adatlap lesz olyan 😊
Casillas
és egyébként hogy lesz ez, csak az adatlap változik timeline-osra, vagy a kezdõlapon lévõ hírfolyam is eltûnik teljesen?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

N o N a m e
csak azok akik aktiváltál a timeline-t.
xxdani
Ha aktiválom magamnak ezt a timeline-t akkor csak én látom "timleline-osan" a profilomat vagy mások is?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

jhetedikj
De tudod magad teljesen is törölni.

A lényeg, hogy ne törlés után 14 napig ne lépj be, mert akkor újra aktiválódik.

anno 1987

N o N a m e
hát csak deaktiválni lehet a profilt, amivel eltûnsz az oldalról, de bármikor újraaktiválhatod magad és ugyan ott folytatod ahol abbahagytad. a bankkártyás dologról nem tudok.
ajem kisa
Igen tuti! Amúgy az tényleg igaz, hogy nemlehet kompett kitörölni a profilomat csak a láthatóságát? Úgy mint a south park-ban?😄
Pedig azzal a telószámos/bankkártyás sztori bevezetésével én kiszeretném szedni magamat a rendszerbõl! (ezt nem feltétlenül tõled kérdem)😊

N o N a m e
az már facebook bug.
ajem kisa
Nekem úgyvan, de engem néha látnak a csetablakban, hogy online vagyok, pedig off-ban van állandóan(nálam)!

N o N a m e
A chat alján van egy fogaskerék, katt rá, majd az Available to Chat szövegre. 😊
vérpocok
üdv

Azt hogy lehet megcsinálni hogyha felmegyek ne lássanak az ismerõsök a chat-en, vagyis ne mutasson a chat ablakban nekik.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

xxdani

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

A függõben lévõ kapcsolatokat (amit én kezdeményeztem), hol lehet megnézni?

xxdani
A subscribe tudtommal csak azt érinti amit a saját üzenõfalára vagy mifenéjére tesz ki. Azokról nem kapsz értesítést tudtommal. Amennyiben a Te üzenõfaladra ír vagy üzenetet küld vagy megbök vagy szájbavág arról mind tudni fogsz😊

Él már a Timeline?

N o N a m e
Az új Timeline-al tudja valaki hogy lehet megnézni az ismerõseim telefonszámait?
Hali
Ha valakirõl unsubscribe-olok akkor ugye nem látom azt, hogy mi történik vele, de ha ír vagy valami akkor arról kapok jelzést?

Positive Mental Attitude

Profil-Adatvédelmi beállítás- Egyéni pipa- mindre "csak én".
Illetve lentebb ugyan ez..

Így csak te ( vagy akit beállítasz ) fogod látni az üzenõfalad.
Azt hol lehet beállítani, hogy más lássa / ne lássa azokat az értesítéseket, hogy XY-nak és további 12 embernek az ismerõse lettem?

felül vannak azok akikkel gyakrabban lépsz kapcsolatba, alul pedig a többi

tommygear
miért össze vissza dobálja ez a szar az új posztokat? egyiket 1 órája posztolták közvetlen alatta bejön egy 5 órás
jhetedikj
Mi ez, hogy két részre vannak osztva a cseten levõk?

anno 1987

szabii98
nem megy telóról az fbm, ilyen kapcsolatra adott idõ letelt v mit meg ilyen csomagos dolgokat ír ki. valamisegítség?

I met God. She's black

jhetedikj
😄

anno 1987

Tyler1
valaki tudja hol lehet beállítani, hogy csak az ismerõsök lássák az üzenõfalat? a régi változatban tudtam, de itt az újnál nem találok erre opciót.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

davidka003
Elég drága a fogfehérítés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tigeroo

gyönyörû nem? 0/8 ember van fennt a kiválasztott listámban, így nem tudok vissza sem lépni a teljes chat láthatóságba....
Adaaam
Köszi mindkettõtöknek 😊

everything's better with music