3646
www.facebook.com
-
mester1987 #2160 igen sajna -
#2159 nekem tetszik a timeline, egy kis időt kell rá szánni míg az ember beállítja, hogy milyen tartalmak jelenjenek meg rajta és mik nem, aztán annyi
szerintem ötletes és megszokható
de ugyanígy leszarozta mindenki amikor megújult még régebben a profilnézet és üzenőfal kinézet, ugyanúgy alakultak a csoportok hogy vissza a régi fb -ot, ugyanúgy tele volt vele a fal, hogy énbizonyisten letörlöm magam erről a fostalicska szarzsákról, mer ez egy fos és a régi kell, ugyanúgy itt a fórumon is lázadozta(to)k érte :)
mindig ugyanaz történik... megszokjátok az újítást, rájöttök, hogy jó, aztán ha megint újítanak, kezdődik minden elölről :) -
vg #2158 Ez a timeline kötelező dolog? Úgy értem, hogy nem lehet kikapcsolni? Mindenkinél bekapcsolják automatikusan? -
mester1987 #2157 csak SZAR, egyszerűen és értelmesen, idiotizmus -
#2156 ez így egy nagy gané.
lassan tényleg megyek át a google+ ra -
#2155 átláthatatlan ez a timeline -
#2154 nem hiszem hogy így külön ki lehetne emelni őket -
#2153 köszi! és meglehet csinálni hogy a profilomnál felül megint ottlegyenek a kedvenc zenék, filmek stb? mert most ömlesztve van ott a friends, photos, likes mappa fennt és ennyi. -
#2152 https://www.facebook.com/about/timeline -
#2151 ilyen újabb fajta profilt hogy lehet létrehozni? pár emberkénél láttam, és tökre tetszik (profilkép "háttérképként" látszik, stb.) -
mester1987 #2150 nem mondtam, hogy pénzt -
#2149 srácok hülye kérdés de a fészbuknak nincs rendes Rss-je? -
#2148 Deactivate. Mennyit adsz? -
mester1987 #2147 aki feltöri nekem a timeline-t (hogy egyáltalán nem látszódjak benne), adakozok -
#2146 Kommentnél nem írja, új bejegyzésnél pedig tartsd az egeret a fordított cseppen a textarea alján, majd kinyílik és megjelenik a helység. A jobb oldalán lesz egy X, arra rányomsz. Ennyi. -
Hymtozis #2145 Hol tudom kikapcsolni, h ne írja ki, h honnan írtam komment, v bármi?
· X minutes ago near ### · -
mester1987 #2144 Ezzen sírrokk:
Vigyázz a szádra, mert ha be vagyok stohlozva könnyen megdamuzlak. :DDD -
#2143 thx -
cargame #2142 Nem nekem van gondom, de azert koszi ;) -
#2141 Ha eddig nem tettétek meg: account settings - facebook adverts - edit social adverts settings - pair my social actions with adverts for -> No one
Így nem fognak a nevetekben reklámozni oldalt. -
#2140 nemkell minden szarra rákattintanod -
cargame #2139 Szevasztok.
Van egy virusfeleseg ami magatol postol mas falara. Hogyan lehet megoldani, h ne psotolojon magatol? Hola! ... has visto que sales en un video?? Ez a szoveg van es video mellekelve.
Elore is koszi. -
mester1987 #2138 Egy kis apróság facebook függők ellen:
Így kell szopatni a népet! XD
-
-
-
-
-
Bővebben -
#2137 Sziasztok!
Ha telefonról felmegyek 0.facebook.com-ról és rámegyek bárkinek az adatlapjára egy ablak ugrik elő amiben az áll.:
"Összes frissítés
Legtöbb frissítés
Csak fontosak
Milyen típusú frissítések?
Élet események
Állapotfrissítések... stb"
Kipipáltam mik jelenjenek meg és nem lehet eltüntetni...
Rámegyek arra az emberke adatlapján hogy "További bejegyzések megtekintése" ugrik a következő oldalra ott már eltűnik. Visszalépek újra elő ugrik ez az ablak. Akárki adatlapjára megyek mindenkinél ez van.
Már nagyon idegesít. -
mester1987 #2136 mondjuk még béta, mert még módosítgatják -
mester1987 #2135 igen nálam is 2x próbálkoztak és harmadjára azt hiszem már végleges lett
Egy kis info még róla KATT -
#2134 amúgy nincsen még mindenkinek timeline.. egyik haverom pár napja regisztrált és ő is szeretne timelinet, de nem lehet nála beállítani. -
mester1987 #2133 ui: mondjuk ha nem osztod meg, akkor jó -
mester1987 #2132 Még a végén azt is tudni fogják, mikro mentél el szarni, szánalmas ez már... -
-
mester1987 #2130 Az új timeline a fanatikusoknak xD -
#2129 Facebook on a Timeline hol kell kikapcsolni? -
#2128 igen, ők sem látják. -
mester1987 #2127 szal ami alól kivettem a pipát hogy ne lássam, azt ők se? érted :) -
mester1987 #2126 és akkor ők se látják azokat amiket énsem látok tőlük? -
#2125 hát a timelineodban, az ismerősök alatt általában. -
mester1987 #2124 kössz: +, de az hol van? -
#2123 Recent Activity-nél Hide All... -
mester1987 #2122 Valaki segítőkész emberke tudja hogyan lehet kikapcsolni a timeline-ba azt, hogy senkinél ne jelenjen meg kinek mikor szólok hozzá a hozzászólásaihoz?
(Amúgy ekkora faszságot még isten sem hordott hátán az is biztos) -
#2121 Az adatvédelemnél be lehet állítani, hogy ha megjelölnek egy képen vagy egy bejegyzésben, akkor csak jóváhagyás után jelenik meg a faladon.