Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az valami beállítás,hogy egyik haveromnál a jobb felsõ serokban egy szakaszon valós idõben gördül,h mikor mi történik (like,hozzászólás..stb)
Vagy ez a dolog nem mindenkinél egyszerre érhetõ el.
Tökre tetszik de a beállításoknál sehol nem találtam ilyet... nála meg egyszer csak lett ilyen.. :o
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
az újításkor esküszöm megtaláltam de azóta egyik panelben sem!!!
azért kellene, mert vissza akarok lépni a teljes láthatósághoz, de mivel csak 1 chat partnerem van fennt, nem gördül le eléggé a jobbalsó ablak és csak az "avaible to chat; chat sounds" fül látszik<#wilting>#wilting>
az üzenetek nem jelennek meg a kis chat ablakban, felül kiírja hogy jött 1 üzenet, ott elis tudom olvasni de a kis chat ablak hiába nyitva van és írkálnak real time nem kapokm eg semmit.
más azt mondta hogy csak az én üzeneteimet nem kapja meg a kis ablakban.
valakinek volt már hasonló? lehet azért mert csak pár ember láthat online? (beállítottam)
jameg az miétr van hogy láthat mindenki, utána rárakom a "korlátozást" hogy csak pár VIP emberkém lásson, de még ottmarad 2-3 ember akit nem állítottam így be, õk miért jelennek meg akkor is ha nem kéne?
bugos fos
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1.menj a kis nyíllal a jobb felsõ sarokba!
2.kattints a "Kijelentkezés"re
3.Húzzál melózni!!😄
anno 1987
Esetleg ha így járna valaki, hogy inkább kivárja az okt. 4-5.ét akkor csak annyi a teendõ, hogy a létrehozott alkalmazást törölje 😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#1719 - Az Account Settings / Security beállítások között nézz szét, konkrétan a két fent említett esetnél 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
általában minél nagyobb a cm, annál jobb kedvük van vagy valami ilyensmi.. nõi logika, soha nem fogjuk teljesen megérteni, hogy miért jó ez 😄
anno 1987
<#idiota>#idiota>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
anno 1987
Vagy csak egyenként kéne több hónapra visszamenõleg mindent törölni?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A két oldalsó fehér csíkra nem lehet képet rakni, azt hiszem eddig sem lehetett a Facebookon.
Reklámozd az oldalt, jobb oldalon van egy Advertise Page gomb ott tudod.
Írd meg a tagoknak, barátaidnak, hogy likeolják, osszák meg a tartalmakat stb.
Facebookon kívül is reklámozhatod a badgest beágyazva saját weboldalba, twitteren, fórumokon (itt ne!) stb. De óvatosan, ne menj át spambe, mert az már nem jó...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de tudtuk esetleg olyan megoldást amivel több embert tudok hozzám "csalogatni"?
Ha véletlenül rossz helyre írtam, akkor elnézést kérek.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Kérnék egy kis segítséget.
Nem tudom hogy van-e köztetek Facebook "szakértõ", de gondom az lenne, hogy csináltam egy filmes oldalt. AZ elsõ napokban elég sok like jött, 4 nap alatt elértem a 200 tagot. Utána viszont leállt, 2 nap alatt bejött 35 like durván. Rájöttem hogy a hivatalos is létrejött, annak lett 1500 tagja kb.
Tudom hogy a hivatalossal nem lehet versenyezni, de tudtuk esetleg olyan megoldást amivel több ember tudok oda "csalogatni"?
Gondolkodtam azon, hogy a két oldalsó fehér csík részre két képet raknék, régebben több oldalnál is láttam ilyet, manapság viszont nem. :S Megszüntették volna?
Remélem tudtok valami okosat mondani, sajna én már kifogytam az ötletekbõl.
Köszönöm a segítséget.
Itt az oldal egyébként: http://www.facebook.com/jedgarmovie2011
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
(eddig még nekem nem sikerült)
anno 1987
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly