3646
www.facebook.com
-
mester1987 #2120 igen megjelenik tudtommal -
Notram #2119 Üdv!
Ha letiltom, hogy bárki is írjon a Falamra, de mondjuk valaki betaggel a saját posztjában, akkor mi lesz? Az adott poszt megjelenik a Falamon? -
#2118 Csoport(group) meg a lista(list) nem ugyan az.
Csoportba rakod akkor látja. Listába rakást nem. -
#2117 De azt látja, ha valakit beraksz csoportba? -
vg #2116 "Állítsd át a nyelvet, UK angolra."
Sajnos ez nem javított semmit. -
#2115 Laptop :( -
#2114 Egy kis napi torna gépfüggőknek. :D
-
mester1987 #2113 Hogy lehet megnézni azokat a felhasználókat a legkönnyebben, akiket bejelöltem, de még nem jelöltek vissza? -
#2112 Nem. -
#2111 szerintem véletlenszerű, de akik mindig ott vannak, azokkal valószínűleg többet beszéltél mint a többiekkel. :) -
koj #2110 Nem lehet hogy azt mutatja hogy ki nézte meg az adatlapom? -
koj #2109 Sziasztok! A facebookon mitől függ hogy melyik ismerős (asszem az első 10) jelenik meg a bal oldalon? Mert sok ismerősöm van, és feltűnő hogy néhány közülük mindig ott van, mások pedig soha. -
#2108 fail -
#2107 Berakott egy listába és blokkolt chat-en. -
#2106 Csak a chaten nincs fent. Ha blokkolt volna, semmit nem látnál belőle. -
RYO21 #2105 Van egy ismerősöm, akinek az aktivitásait látom, viszont azt nemlátom, hogy online van. Most akkor ő blokkolt engem vagy mi? Egyébként ez az egész blokkolás hogyan működik? -
#2104 hja esélyes :D -
#2103 letelt a "soon" :D -
#2102 megoldódott -
#2101 Állítsd át a nyelvet, UK angolra. -
#2100 Üdv!! az mitől lehet hogy ha más akkontjával rámegyek az adatlapomra akkor azt írja hogy pillanatnyilag nem elérhető ? :S
meg belépni se tudok vele ezt írja
Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few hours. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site. -
#2099 örülj neki! :D
nem lehet bekapcsolni, nem lehet kikapcsolni. -
vg #2098 Mondjátok már meg, hogy miért nincs nekem a jobb oldalon fent olyan kis új mező, ahol a ismerősök dolgait tudom figyelemmel kísérni(asszem ticker a neve)? Hol kell bekapcsolni? Már láttam pár emberkének, hogy van ilyen, de nekem egyszerűen nincs. -
mester1987 #2097 -
mester1987 #2096 Amúgy a "legtöbb" és az "összes" frissítés között mi a különbség a Subscribed alatt vagy logikusan annyi lenne, hogy pár másodperccel később rakja ki a bejegyzését/állapotát? -
#2095 jah és meg kell ostani hogy fusson a pedomaci -
#2094 Mostani terjengő újdonság:
……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’,
……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; |
…………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘
………………….,’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘
………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’
………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’,
……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’,
…………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; |
……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;|
…………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~’’ , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;|
..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;|
……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~---~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’,
…….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,,,,--~~’’’¯’’’~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,’; ,’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-,
……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’
………,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘,
……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-,
……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,
……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘
…..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ;
….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ;
…,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-,,,,,--~~’’’’’’~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,
…| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,
…’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’
….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’¯
…..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
………’’~-,,_ ; ; ; ; _,,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘
………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
…………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|
…………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; |
……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; |
……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’
……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’
……..| ; ; ; ; ; ;,’……………………….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
……..’,_ , ; , ;,’……………………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
………’,,’,¯,’,’’|……………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,,
………….¯…’’………………………..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,,
……………………………………………’’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,
………………………………………………..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-,
…………………………………………………..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--.
……………………………………………………’-, ; ; ;,,-~’’’ , ,|, |
………………………………………………………’’~-‘’_ , , ,,’,_/- -
mester1987 #2093 várjuk még a hasonló kis okosságokat :P -
#2092 nekem is van végre. -
#2091 neked sincs meg a biztonsági szinted :D -
#2090 Nem lehet lájkolni. -
#2089 Hát nekem nincs meg a biztonsági fokozatom, hogy lájkolhassam :D -
#2088 hogy lehet kikapcsolni? nekem is be van, de idegesít, hogy csak nekem van :D -
#2087 Ma megkaptam a timeline-t. Régen már be volt állítva, de kikapcsoltam. Ma megint előjött. Nektek is? :D
Más:
Őrült haverom őrült ötlete, ha tudjátok, légyszi likeoljátok ezt a bejegyzést:
link :D -
mester1987 #2086 Nagy nehezen volt türelmem beállítani mindenkit arra, hogy csak a "fontos frissítéseit" jelenítse meg az értesítések közt, persze be van pipálva minden opció ezalatt (életesemények, zene, kaki meg ilyenek...)
Viszont ez mit takar?
Azóta egyik baját-bánatát sem látom, ami nem baj, mert ez volt a lényeg,
de a még megosztott hivatkozásait, esetleges képfeltöltését és a sima bejegyzéseit se, szóval az alapokat :D -
#2085 Rákattantam egy FB-os játékra de nagyon idegesítő hogy a kérések megjelennek a notificationban is ezt ki lehet kapcsolni? Valamint a játék miatt felvettem pár emberkét akiket belevágtam egy külön csoportba . Van rá megoldás hogy ne szemeteljék össze a timeline-omat ? van csoportos tiltás röviden? -
Kiado #2084 #2076 #2077 #2078
Minden úgy van beállítva, hogy csak ismerősök lássák és a régebbi posztokat is átraktam csak ismerősökre, ennek ellenére bármit tetszikezik az ember publikus oldalon pl. idézet videó link stb. ami megjelenik az adatlapon, ugyan úgy látja más is, aki nem ismerős, hiába vannak beállítva -
mester1987 #2083 Eskü átváltok a WanBee-re, nem érdekel :D -
mester1987 #2082 he-he-he ez geci jó :D -
#2081 Szíííttöröm a Timelime-ot!