3646
www.facebook.com
-
#2200 persze nem ok nélkül, csak akkor nem is jelenítette meg a profiloldalamon. mos meg kurvára zavaró hogy ottvan a kedvelések (24), mikor csak 1-2 film, könyv, meg zenész van a profilomon.
(amúgy igen, cikkeket + 9gag képeket lájkoltam be főleg 2 év alatt) -
#2199 csak érdeklődöm, semmi rosszindulat, de miért számít ennyire? gondolom nem ok nélkül lájkoltad őket korábban. -
#2198 na közben találtam 1 wikipédia cikk lájkot, azt dislikeolva csökkent 1-el a lista. amúgy basszák meg mostmár, hogy ennyire macera ez az egész takarítás. -
#2197 most az eseménynaplóra raktam rá a tetszik "szűrőt", szal nézem miket kedveltem visszamenőleg hátha megtalálom őket... -
#2196 még mindig nem jó. ott már néztem. összesen 8 oldalt tetszikelek (kitöröltem mindet és felvettem, 2011-hez is veszi ezeket az idővonalon), és mégis 26ot ír ki az adatlapomon. nemtudom hol/mi lehet az a maradék 18. -
#2195 Adatvédelemnél "egyéni" beállításokat válaszd és azon belül mindre azt a lehetőséget jelöld be, hogy "csak én". -
#2194 EPIC mondat.
Láttad másoknál, hogy amit megosztottak azt csak ők látják? :D
Beállításokban nézelődj. Nincs ott olyan sok beállítás, hogy ne találd meg. -
#2193 Akkor minek üzenőfal? Magaddal akarsz megosztani dolgokat? Azt egy txt-ben is lehet. -
fodorpetii #2192 Sziasztok, azt szeretném tudni hogy hogy tudom letiltani az üzenőfalam ugy hogy csak én lássam! láttam pár embernél.. -
#2191 Az üzenőfalon hogy lehet beállítani, hogy az oldalak bejegyzéseit is lássam? Azt hiszem megint előjött az a régi facebookos trükk, hogy csak azokat a bejegyzéseket látom akikkel gyakran vagyok kapcsolatba. A tickeren látom a bejegyzést, de a News Feeden már nem jelennek meg, hibába van a legfrissebb bejegyzések mutatására állítva. -
#2190 Nem lehet olyan like a többi, mint ami itt a lap alján van? Azokat nem tudom hogy hol követi, de szerintem nem lehet visszanézni. Nekem 586 like-om van ott, közben meg csak 200 körülit listáz ki. Igaz elég szaporán nyomogatom a like gombokat. :D -
#2189 ugyan azokat hozza be azt a kettőt az adatlapomon ami megjelenik. :S -
#2188 https://www.facebook.com/*username vagy az userid*/favorites -
#2187 az összes lájkolásaim hol tom megnézni? mert az új adatlapon (19) kedvelést ír, de közben csak kettő(!!!) van ... -
#2186 Gyorsan dugd be a laptopot, mert mindjárt lemerül.
Nekem olyan problémám van, vagy inkább kérdésem, hogy hol tudom azt kikapcsolni, hogy kiírja a település nevét ahonnan írok?
1. Nem akarom, hogy lássák.
2. Amit kiír település, ahonnan írok, az kb. 150 km-re van tőlem. -
#2185 nemlehet -
#2184 ezt a timeline-t ki lehet kapcsolni valahogy? gondoltam beállitom kiváncsiságbol, csak nemtudom hol lehet kikapcsolni -
huti20 #2183 Már megoldódott :) Töröltem az összes előzményt a böngészőből :) -
#2182 nem kellett volna goatsex -et postolni a falra :DDD
viccet félretéve... passzolom! -
huti20 #2181 A fiókod korlátozott hozzáférésű
Biztonsági okokból a fiókoddal csak korlátozva érheted el az oldalakat pár napig. Ha bármilyen kérdésed volna, tekintsd meg a Súgóközpontot.
Chatelni sem tudok, nem tudok posztolni sem.. Mi ez? :S -
#2180 amiatt még most is... nem lehet beállítani, hogy milyen tevékenységek jelenjenek meg a ticker -en... most meg a timelineról van szó -
#2179 ctrl + F5 -
#2178 nemvoltjó, krómon működik úgyhogy most azt nyúzom :C -
#2177 f5 -
#2176 ilyenkor mi a gecit csináljak?
wtf -
#2175 tudom , én is be kapcsoltam már. csak azt akarom mindenkinek legyen:D -
#2174 1 hónappal ezelőtt még pont te rinyáltál. :D -
#2173 majd lesz, mindenkinek
én manuálisan kapcsoltam be... link volt már lentebb -
#2172 akinek nem lett annak mé nrm lett ?:D
-
#2171 nem kell 3. percenként megosztani ha pukiztatok vagy épp éhesek vagytok neadjisten a szomszéd leütött egy legyet...stb.
és akkor nincs ilyen gond -
mester1987 #2170 szar az egész, nehogy már mindenki tudjon mindent...ígyis egyre pletykásabb mindenki nem kell hogy még itt is az kell hogy legyen nem?! -
#2169 Nekem se tetszik. -
#2168 jobb felül van ilyen: actions - leave conversation -
#2167 ha kaptam egy csoportos levelet amire válaszolgat boldog-boldogtalan most azt hogy lehet tagelni hogy ne lássam (1)-ként vagy valami? -
#2166 Már nem is emlékszem a régi kinézetre, pedig anno én is háborogtam az új ellen. :D
Nekem tetszik a timeline. -
mester1987 #2165 skacok viszont azt nem tudom, hogy az adatvédelemnél, mit is jelent a facebook üzenet, szóval bármilyen üzenet bárkitől? -
mester1987 #2164 örülj neki, majd lesz -
#2163 mi az a time line? nekem nincs olyan csak látom hogy mindenki mindenhol rinyál hogy így nem jó, meg úgy nem jó, meg kötelező...hát én semmi változást nem látok...minden a régi
-
mester1987 #2162 viszont 1 pozitívuma van a timeline-nak: ötletes az a háttér amit kirakhatsz ha az adatlapodra mész, a többi faszság (de ez csak saját vélemény) ;) -
vg #2161 Juj.