3646
www.facebook.com
  • tigeroo
    persze nem ok nélkül, csak akkor nem is jelenítette meg a profiloldalamon. mos meg kurvára zavaró hogy ottvan a kedvelések (24), mikor csak 1-2 film, könyv, meg zenész van a profilomon.

(amúgy igen, cikkeket + 9gag képeket lájkoltam be főleg 2 év alatt)
  • Casillas
    csak érdeklődöm, semmi rosszindulat, de miért számít ennyire? gondolom nem ok nélkül lájkoltad őket korábban.
  • tigeroo
    na közben találtam 1 wikipédia cikk lájkot, azt dislikeolva csökkent 1-el a lista. amúgy basszák meg mostmár, hogy ennyire macera ez az egész takarítás.
  • tigeroo
    most az eseménynaplóra raktam rá a tetszik "szűrőt", szal nézem miket kedveltem visszamenőleg hátha megtalálom őket...
  • tigeroo
    még mindig nem jó. ott már néztem. összesen 8 oldalt tetszikelek (kitöröltem mindet és felvettem, 2011-hez is veszi ezeket az idővonalon), és mégis 26ot ír ki az adatlapomon. nemtudom hol/mi lehet az a maradék 18.
  • matyi0323
    Adatvédelemnél "egyéni" beállításokat válaszd és azon belül mindre azt a lehetőséget jelöld be, hogy "csak én".
  • davidka003
    EPIC mondat.
    Láttad másoknál, hogy amit megosztottak azt csak ők látják? :D
    Beállításokban nézelődj. Nincs ott olyan sok beállítás, hogy ne találd meg.
  • N o N a m e
    Akkor minek üzenőfal? Magaddal akarsz megosztani dolgokat? Azt egy txt-ben is lehet.
  • fodorpetii
    Sziasztok, azt szeretném tudni hogy hogy tudom letiltani az üzenőfalam ugy hogy csak én lássam! láttam pár embernél..
  • N o N a m e
    Az üzenőfalon hogy lehet beállítani, hogy az oldalak bejegyzéseit is lássam? Azt hiszem megint előjött az a régi facebookos trükk, hogy csak azokat a bejegyzéseket látom akikkel gyakran vagyok kapcsolatba. A tickeren látom a bejegyzést, de a News Feeden már nem jelennek meg, hibába van a legfrissebb bejegyzések mutatására állítva.
  • N o N a m e
    Nem lehet olyan like a többi, mint ami itt a lap alján van? Azokat nem tudom hogy hol követi, de szerintem nem lehet visszanézni. Nekem 586 like-om van ott, közben meg csak 200 körülit listáz ki. Igaz elég szaporán nyomogatom a like gombokat. :D
  • tigeroo
    ugyan azokat hozza be azt a kettőt az adatlapomon ami megjelenik. :S
  • N o N a m e
    https://www.facebook.com/*username vagy az userid*/favorites
  • tigeroo
    az összes lájkolásaim hol tom megnézni? mert az új adatlapon (19) kedvelést ír, de közben csak kettő(!!!) van ...
  • matyi0323
    Gyorsan dugd be a laptopot, mert mindjárt lemerül.

Nekem olyan problémám van, vagy inkább kérdésem, hogy hol tudom azt kikapcsolni, hogy kiírja a település nevét ahonnan írok?
    1. Nem akarom, hogy lássák.
    2. Amit kiír település, ahonnan írok, az kb. 150 km-re van tőlem.
  • N o N a m e
    nemlehet
  • Marci0115
    ezt a timeline-t ki lehet kapcsolni valahogy? gondoltam beállitom kiváncsiságbol, csak nemtudom hol lehet kikapcsolni
  • huti20
    Már megoldódott :) Töröltem az összes előzményt a böngészőből :)
  • precision
    nem kellett volna goatsex -et postolni a falra :DDD

viccet félretéve... passzolom!
  • huti20
    A fiókod korlátozott hozzáférésű
    Biztonsági okokból a fiókoddal csak korlátozva érheted el az oldalakat pár napig. Ha bármilyen kérdésed volna, tekintsd meg a Súgóközpontot.

Chatelni sem tudok, nem tudok posztolni sem.. Mi ez? :S
  • precision
    amiatt még most is... nem lehet beállítani, hogy milyen tevékenységek jelenjenek meg a ticker -en... most meg a timelineról van szó
  • precision
    ctrl + F5
  • szabii98
    nemvoltjó, krómon működik úgyhogy most azt nyúzom :C
  • Ic3 m4n
    f5
  • szabii98
    ilyenkor mi a gecit csináljak?
    wtf
  • akyyy
    tudom , én is be kapcsoltam már. csak azt akarom mindenkinek legyen:D
  • Tigristank
    1 hónappal ezelőtt még pont te rinyáltál. :D
  • precision
    majd lesz, mindenkinek
    én manuálisan kapcsoltam be... link volt már lentebb
  • akyyy
    akinek nem lett annak mé nrm lett ?:D

• precision
    nem kell 3. percenként megosztani ha pukiztatok vagy épp éhesek vagytok neadjisten a szomszéd leütött egy legyet...stb.
    és akkor nincs ilyen gond
  • mester1987
    szar az egész, nehogy már mindenki tudjon mindent...ígyis egyre pletykásabb mindenki nem kell hogy még itt is az kell hogy legyen nem?!
  • banok
    Nekem se tetszik.
  • Adaaam
    jobb felül van ilyen: actions - leave conversation
  • tigeroo
    ha kaptam egy csoportos levelet amire válaszolgat boldog-boldogtalan most azt hogy lehet tagelni hogy ne lássam (1)-ként vagy valami?
  • chhaya #2166
    Már nem is emlékszem a régi kinézetre, pedig anno én is háborogtam az új ellen. :D
    Nekem tetszik a timeline.
  • mester1987
    skacok viszont azt nem tudom, hogy az adatvédelemnél, mit is jelent a facebook üzenet, szóval bármilyen üzenet bárkitől?
  • mester1987
    örülj neki, majd lesz
  • Spészgószt
    mi az a time line? nekem nincs olyan csak látom hogy mindenki mindenhol rinyál hogy így nem jó, meg úgy nem jó, meg kötelező...hát én semmi változást nem látok...minden a régi
  • mester1987
    viszont 1 pozitívuma van a timeline-nak: ötletes az a háttér amit kirakhatsz ha az adatlapodra mész, a többi faszság (de ez csak saját vélemény) ;)
  • vg
    Juj.