Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Account Temporarily Unavailable

A fiókod pillanatnyilag nem elérhetõ az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük try again pár perc múlva.

Reggel óta. miért? 😞

Casillas
ha youtube-ról nyomsz rá a megosztás gombra, akkor nem rakja ki az url-t, és tudsz írni kommentet is mellé

Vivimos por ti, vence por nosotros.

N o N a m e
Ha meg akarok osztani egy youtube videót vagy egyéb linket, miután betöltötte a thumb képet és az oldal címét, kitörlöm az url-t, és beírok egy véleményt vagy szmájlit stb. Ez volt a régi verzió. Most az url-t is benne kell hagyjam a posztban, különben ha elküldöm akkor nem jelenik meg a link, csak a "véleményem" úgy mintha egy állapotfrissítés lenne. Mi történt? Ti is találkoztatok már ezzel a buggal? Nagyon idegesítõ.. :/
Casillas
Én is. A bemutató videón lehet, hogy jól mutat 30 évet felölelve, de mivel annyi idõ alatt 15-ször megváltoztatják a kinézetét megint, teljesen feleslegesnek tartom...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

jhetedikj
-kijelentkezel
-az eltárolt jelszavadat törlöd a böngészõbõl

anno 1987

chromeban automatik bejelentkeztet! ezt hogyan tudom kikapcsolni?
én azért ennek örülök. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

FZoleee
a timeline mikor lesz már "élõ"? 😄 kb. október elejérõl volt még szó, azóta se semmi...
desigo
Ez súlyos xD
Autóban mûszerfalon is kint a kép 😊
SzirmosSzisza
X-re kattolsz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

N o N a m e
hogy szerkeszthetõ?
zsoltioregon
te mindig 😊
mármint az új alatt azt értem ami hónapok óta van

annyit észrevettem mostanában, hogy utólag is szerkeszthetõ a kommentem.
mást nem tudok.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

N o N a m e
milyen új Facebook? lemaradtam valamirõl?
zsoltioregon
valami jó témát lökhetne valaki FB-hez (zombi nem kell)

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
ez az új FB nagyon fos.
nem lennék meglepve ha visszacsinálnák.
gyorsabbnak gyorsabb lett
meg nekem ez a chat><üzi összeolvadás is tetszik
fel a fejjel😊

Amióta megújult az oldalt, semmit nem állítottam be/el...
zsoltioregon
<#wilting>

Ez nem tudom micsoda.
zsoltioregon
idõ TÉK-et elbasztad!

Hát nem tudom, mert a beállításokban nincs különbség a custom, friends és public között...A lájkolást amúgy nagy ívben le.....-om, de azt szeretném, ha hozzá lehetne szólni a képeimhez, mint régen....
zsoltioregon
állíts publikra és megnézem tudok e kommentelni 😄DD

Az eddig is ismerõsökön volt...azért mondom, mindent megpróbáltam már, nem értem, hogy hol kell ezt beállítani...
zsoltioregon
akkor válts egyszerûen ismerõsökre az adatvédelmi beállításoknál.

Sajnos ez nem segített, ugyanúgy nem lehet kommentelni és lájkolni a képeimet. Amúgy szerintem egyik beállításnak sincs köze ehhez a problémámhoz, de persze beállítottam úgy, ahogy írtad, még sem jó....😞 😞
zsoltioregon
😄DDD
ez hatalmas😄DDD

jhetedikj
FZoleee
valamikor biztos, gondolom random adja be, nekem már az új van pl elég régóta 😊
JoeFromHun
Aki most regel az új felületet kap...
Kérdésem az,hogy valamikor a régebben regisztráltaknak is az új felület lesz majd? Vagy azoknak marad a régi?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Jim Morrison
ó akkor gyorsan beikszelem hogy jöjjön email, mert jó ideig jöttek, de pár hete már egyáltalán nem küld emailt és nem telik a gmail fiókom 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zsoltioregon
adatvédelmi beállítások
How Tags Work:
*Tagreview Ki
*Tag Suggestions when friends upload photos that look like you Ki
*Maximum Profile Visibility: Friend
*Tag Suggestion: Ki
*Friends Can Check You Into Places: ki

és az albumokat tedd láthatóvá nekik: bemész egy albumba> fogaskerék> Friend ok

Létszi írja meg valaki, hogy, hogyan lehet beállítani, hogy hozzá lehessen szólni a fotóimhoz.
Tyler1
megvan, kisúgóztam.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zsoltioregon
album szerkeztése
a 2. is lehet ott van, de nem biztos.

Tyler1
ennél az új szarságnál hol vannak a képek adatvédelmi beállításai? jelöltképek eltüntetése adatlapról stb...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SzirmosSzisza
Én raktam rá szûrõt, van már 2000 levelem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Klon
köszi! 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

zsoltioregon
azt tudom, mostanában rászoktam én is a bökdösésre😊

davidka003
Hát pont a fogaskerék kell.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zsoltioregon
legjobbos gomb az nálam a fogaskerék 😊
mi a hivatalos neve?

davidka003
Rámész a target profiljára és ott a legjobbos gomb lenyitod majd poke.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Klon
gondoltam szórakozok egy kicsit a "megbököm" gombbal, de most tûnt fel, hogy nekem már sehol sincs ilyen.
Nektek van? hogy kell elõhozni?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

davidka003
Nekem is jön 15-20 email naponta. Legalább valaki gondol rám.
Köszönöm Facebook.

zsoltioregon
én mindennek megtiltom, hogy jöjjön email, mert amennyit én pofázok napi 15-20 email biztos jönne.

davidka003
Elõfordult már velem is párszor. Az még a röhej, hogy ilyenkor emailt sem küld róla.

zsoltioregon
fuu de idegesítõ, hogy ha kapok új üzit és nem jelenik meg ott fönt kis ikonnál <#gunyos1><#gunyos1><#gonosz2><#gonosz2><#duma>
mi a fszvanmármegint ezzel a szrral?

A vicc az, h csak az látszik, h én mikor léptem be helyette, most tökmind1, h itthonról, vagy melóhelyrõl, az egyáltalán nem látszik, mikor õ otthonról belépett. Vmi kábel-es netje van, de nem upc.

Visca El Barça!

zsoltioregon
<#eplus2><#email>

N o N a m e
vip rulz 😛
zsoltioregon
lecsapod a labdám? 😄
ca-caaa-caaaaa

Ó köszi, ennek utána nézek most 😊

Visca El Barça!