3646
www.facebook.com
  • akyyy
    erre kíváncsi vagyok
  • szegim
    viszont másét látom,szóval ezért nem értem, nekem nem egyéni listán osztja meg,hanem úgy,hogy csak én ,nekem ha ott állítok valamit,akkor a megosztás az változik,csak ha külső oldalon lájkolok valamit, az nem,és ez a problem
  • N o N a m e
    Lehet ha Te like-oltad a bejegyzésüket vagy ők like-oltak téged stb.
  • RYO21
    De vannak olyanok is ott, akikkel még sohasem chateltem. Lehet, hogy ők a tudtom nélkül kapcsolatban vannak velem?
  • N o N a m e
    Aha, nálam is ez van. Ha egy külső cikket, oldalt likeolok, azokat Egyéni lista szerint osztja meg de azt nem tudom sehol sem szerkeszteni, még a timeline-on sem tudom kiválasztani azt, hogy kikkel akarom megosztani. Nekem ott ahol mondtam volt ugyanez beállítva, de átállítottam és nem változott meg a megosztás. Már ötletem sincs, hogy miként lehetne helyrerakni.
  • N o N a m e
    A felső lista ábécé sorrendben azokkal akikkel a legtöbbet vagy kapcsolatban, az alsó lista ábécé sorrendben azokkal akikkel kevesebbet vagy egyáltalán nem vagy kapcsolatban. Legalábbis én így vettem észre. :D
  • RYO21
    Azt mondjátok meg nekem, hogy a chat lista mi alapján válogatja szét az ismerősöket 2 részre?
  • szegim
    viszont valami megoldás csak van rá
  • szegim
    ez egyénire van állítva, nem arra, hogy csak én , már próbáltam mindent, csak nem állítódik vissza
  • N o N a m e
    itt kattints az Egyénire és felül állítsd át a Csak én-t amire akarod. Azt hiszem ennyi.
  • szegim
    csak azt látják amit megosztok,amit lájkolok,azt nem,csak ha a demotiváló megoszt valamit facen, azt lájkolom úgy látják,csak ha az oldalon,akkor nem*
  • szegim
    Heló!
    Nekem az lenne a kérdésem, mivel idővonalas lett a Facebookom, hogy ha lájkolok valamit,vagy ajánlok,akkor az úgy van beállítva, hogy csak én lássam, és ezt nem én állítottam be,hanem vhogy. magától állítódott át.Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám visszaállítani, hogy mindenki lássa? Mármint ilyen oldalakról van szó, pl ha a demotiválón vagy a kommenthuszáron meg stb.-n lájkolok valamit,azt láthatom csak én, és a többiek csak azt lássák,amit megosztok.

pls vki!
  • georgesmatyas
    Túl sok mínuszt adtál nekem a mi kellene sg-ben, így már nem támogatlak :)
  • N o N a m e
    Vállalnám a topik házigazdaságot. Ki van velem vagy ellenem?
  • viktor1230
    Aki szeretne facebook oldalakon hirdetni nagyon olcsón!! Egy 23 ezer lájkos facebook oldalon 1000 ft-ért az irjon egy emailt: [email protected] A további részleteket ott megbeszéljük..
  • N o N a m e
    ahol megjelenik a kép, jobb oldalt alul "Remove Tag", magyarul nem tudom mi, de a legutolsó opció.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Nem vágja valaki,hogy az új felületen képeken történő megjelölést hol lehet kikapcsolni? Mert mindenféle hülye rajzon meg ilyen hasonló szarokon jelölnek be és már nagyon zavar. Nem győzöm eltávolítani.
    A régi beállításoknál volt rá lehetőség.. de most ez az "új" felület nagyon kevés beállítást eneged meg. Vagy csak ez is jól el van dugva valahol.
    Köszi előre is!
  • precision
    fokozatosan kapcsolják be mindenkinél
  • cargame
    Nem azt mondtak, h ez a time line mindenkinek lesz kotelezo modon. Hat en nem ugy vettem eszre h az lenne mindenkinek...f@szom huzom bele az ujitasaikba.
  • aaasdd
    esetleg nem lehet hogy nem konkrétan vírus van a gépeden hanem a böngésződbe települt egy kiegészítő ami átirányítgat erre az oldalra? csak egy ötlet :D
  • Prince of Máté
    Kössz a segítséget, akkor a megoldás valszeg az, hogy nem facebook.hu-t kell használni, hanem facebook.com-ot.
  • davidka003
    111

222
  • Prince of Máté
    Sajnos semmi gyanús, vagy ismeretlen folyamat nincs :/
    Úgy látszik egy windows reinstallon kívül semmi nem oldja meg a problémát, azt pedig nem szeretnék ugyanis most volt nemrég újrahúzva.
  • vg
    Írd be "msconfig" a futtatásba, és nézd meg, hogy mi indul a automatikus inditásban. Ami gyanús, le kell tiltani. Rá is lehet keresni minden exe-re google-ban, és úgy kiszelektálni ami nem kell. De ez csak egy tipp.
  • Prince of Máté
    Köszönöm, viszont most már a faszom ki van még mindig nem jó ez a facebook...
    4 órás vírusirtás és 7 órás mélyreható spyware keresés ugyan talált férget, de ki is irtotta, viszont még mindig nem jó.
    Mutatok képet mire gondolok:

Ez nem mindig jön be, úgy minden 5-6-ik megnyitásnál.
  • precision
    a facebook mindent eltárol rólad, az idők végezetéig
  • N o N a m e
    nekem vannak elég régiek, szóval sokáig.. :D
  • Prince of Máté
    Azt tudja valaki, hogy az üzenetek meddig tárolódnak facebookon?
  • georgesmatyas
    van tájmlájmom kiscsicskák!
    Becsajozok vele!
  • precision
    le kéne akkor tiltanom kb az összes ismerősömet... mindegyik kipróbál egy-egy ilyen idióta alkalmazást
  • jhetedikj
    Lehet olyant, hogy bizonyos személyek hozzászólásait letiltod bár ez nem tudom mennyire megfelelő.
  • precision
    akarom mondani anélkül hogy a normál üzeneteket letiltsam

:)
  • precision
    van valami beállítás arra, hogy elrejtsem az idióta alkalmazásokkal generált üzenőfal bejegyzéseket? gondolok az ilyen tudd meg mi az indiánneved meg f*sztudja még mi... "XY megtudta, hogy hányszor fog fingani szarás közben"...

elegem van már belőlük... akárhányat tiltok le mindig van valami új

nem lehet az összeset letiltani anélkül hogy a userek "normál" fal üzenetit továbbra is lássam?
  • precision
    spyware írtót futtass, ne antivirust
  • Prince of Máté
    Az zsír, van rá valami különleges módszer, hogy kiírtsam?
    2 órás víruskeresés után sem talált semmit a gép.
  • davidka003
    Vírus.
  • Prince of Máté
    Ez csak nálam van, hogy ha fellépek facebookra, a böngészősávban az oldal címe 2.face.book.hu vagy 4face.book.hu ?
  • banok
    Akit érdekelnek az amerikai sportok az szavazzon.
  • vg
    Elkészült a hivatalos Facebook csevegőalkalmazás

Használható, nekem tetszik.
  • fodorpetii
    Azt láttam másoknál hogy le van tiltva! Látom nem érdemes már beírni sehová mert egyből f*szl*ma az ember, ha nem minden idejét a gépe előtt tölti-.-"

Köszi megnézem!