3646
www.facebook.com
  • tigeroo
    nem találom hogy ki volt az ismerőseim között :D:D :S
  • Narusco
    japjap, hajrá! tudd meg!
  • jhetedikj
    ez engem is érdekel!
  • Adaaam
    azt nem tudom, de screenshot-ot tudnál berakni róla, csak azért mert érdekel hogy hogy néz ki :)
  • tigeroo
    láttam olyan timelineos profilt hogy felül a timeline felett volt az érdeklődési köre felsorolva, kurvajól nézett ki hogy lehet megcsinálni azt?
  • szegim
    Hogy kell oldalakra alkalmazást csinálni? Pl:http://www.facebook.com/utos.hu?sk=app_206541889369118&app_data=dlt
    Ilyet, csak más lenne a kérdés, meg a képek is.... pls vki :) felakarom dobni az oldalam :D
  • N o N a m e
    Ismerősök keresése csak azoknak van akiknek 100 vagy 200-nál kevesebb van, vagy nemrég regisztráltak a Facebookra.
    Gondolom most a chat is az oldal alján van. Kicsi a monitor vagy a felbontás, vagy megnövelted a betűket, ezért lehet más a rendezés.
  • tommygear
    am érdekes dolgokat produkál nálam az fb mostanában... ugye van ez a percről percre dolog jobb oldalon fent, nos nekem ez helyet cserélt a hirdetések résszel a percről percre rész meg lekerült a picsába nem lehet valahogy felcsérélni őket?... meg haver fb-jén láttam ma, hogy neki a felső sávban ahol a kezdőlap, profil meg ezek a gombok vannak neki van egy olyan hogy "ismerősök keresése" nekem ilyen sose volt ott... vmi ötlet ezekre?
  • tommygear
    kössz, remélem így lesz
  • aaasdd
    Nálam magától eltűnik egy idő után ha nem kattintok rájuk.
  • tommygear
    bal oldalt vannak ezek a marhaságok, hogy "Listák" ez tele felesleges dolgokkal, ezeke nem lehet elrejteni valahogy? mert semmi hide funkció nincs csak kedvencekbe rakás
  • Jrex
    Bocsi az offolásért,de megtennétek h a linken bejövő macskás medálos kép alatt Tim One hozzászólását lájkoljátok?Azt h Szimba.Köszi.
    http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=249645285107669&set=a.145765238829008.37809.134727043266161&type=1&theater
  • tigeroo
    engem csak az zavar hogy ha rámegyek egy delikvens adatlapjára akkor a timeline (+ a cover pic) robban a pofámba, holott pont leszarom, örültem volna ha meghagyják a régi típusú adatlapot (és KÜLÖN MENÜBŐL érhetem el a timelineját, mittomén az adatlap tetején), mert valljuk be, most ha rákattolok valami ismeretlen ismerősre, előbb akkor megkell külön néznem a kedveléseit + külön névjegyét ha kíváncsi vagyok az illetőre.

így meg tényleg olyan összecsapott lett a facebook, ha borítóképet alkalmaznak, akkor miért ne lehetne 1 kis összefoglalóként adatlap legelőször, (hamár ARC-KÖNYV), és ha még mélyebben érdekel az illető, akkor lapozgatunk utána az idővonalán... de úgylátszik az a facebook fejesek szerint elsőbbséget élvez ez az összecsapott struktúra, hogy borítókép + idővonal.
  • precision
    annyira azért nem szar a timeline, hogy egy olyan ősrégi fost használjak miatta :)

sőt... kifejezetten jó a timeline szerintem
  • matyi0323
    Eddig még én megkaptam minden emailt.
    De mostanság elég sokat gyökérkedik az egész fb, szóval elképzelhető..
  • jhetedikj
    ezt nem mondtam, de ha úgy használod akkor a régi kinézet van :D
  • Rage47
    és utána mindegyik böngészővel visszaáll?
  • jhetedikj
    A facebook-os e-mail címemre érkező leveleket nem jelzi ki a rendszer más is tapasztalt ilyent?

Rájöttem hogyan lehet visszaállítani a Timeline-t a régi nézetre:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyi az egész, hogy IE 6 vagy régebbi böngészővel kell belépni
  • precision
    felülre tudsz rakni egy "cover" képet amit szép nagyban kirak

egyelőre ennyit lehet rajta módosítani
  • Narusco
    üdv
    most váltottam timeline-ra. a kinézet stílusát meg lehet valahogy változtatni? mert ugye alapbol világoskék háttér, fehér boxok...
  • byzhouse
    nekem most az egész facebook szórakozik...
  • chhaya #2259
    Azt meg lehet csinálni, hogy ha valkiket belekpakolok egy listába, akkor kizárólag ott lássam a ténykedéseiket, és a közös falon ne?
  • tigeroo
    nektek is szarakszik néha a cset mostanában?
  • Sickness
    ja, már meg is tettem. köszi.
  • N o N a m e
    Ha törlöd magad.
  • Sickness
    hi. azt hogy tudom megcsinálni, hogy senki, de tényleg senki ne tudja megnézni az adatlapomat?
  • Lyukasbogrács
    törlöd magad :D

pár hozzászólással lentebb írták, hogyha egyszer váltottál (vagy magától váltott), vissza már nem lehet.
  • szegim
    és hogy? :D
  • Adaaam
    felraktam én is, jónak tűnik :)
  • Ic3 m4n
    én régóta használom, nem vettem észre semmit.. jól működik
  • Adaaam
    Greasmonkey-s unfriend finder alkalmazással van valakinek tapasztalata? Ez ugye nem nyúl bele a facebookomba?
  • precision
    csak 5 -öt kéne visszaolvasni...
  • Lyukasbogrács
    lehet
  • szegim
    Timeline-t valahogy lehet törölni ? :D
  • davidka003
    Veszélyes a Facebook.hu

"A legrosszabb esetben – és ez gyakran megtörténik – a facebook.hu a book.hu domain 2face.book.hu, 3face.book.hu és 4face.book.hu aloldalaira irányít át, amelyek megjelenésükben tökéletesen hasonlítanak a facebook.com-ra."
  • tomo05
    Értem! Köszi! Hát akkor megpróbálom megszokni. :)
  • N o N a m e
    Nem lehet! Vannak csaló programok, amik azt ígérik, hogy visszaállítják de nem igaz. Szóval ne próbálkozz, mert nem lehet.
  • precision
    nem lehet, ez van ezt kell szeretni
  • tomo05
    Üdv! Tudja valaki, hogy hogy kell visszaállítani az idővonal nézetet az alapra? Köszi a választ!
  • 9csöves9
    keresési előzményeket nem lehet törölni?gondolok itt arra,hogy ha a felső sorban lévő keresőnél nyomok egy K betűt,akkor ne dobja már ki állandóan teszem azt a Kis Pista Mauglit,akinek a lapját megnéztem egyszer ezer éve.