3646
www.facebook.com
-
#2280 nem találom hogy ki volt az ismerőseim között :D:D :S -
Narusco #2279 japjap, hajrá! tudd meg! -
#2278 ez engem is érdekel! -
#2277 azt nem tudom, de screenshot-ot tudnál berakni róla, csak azért mert érdekel hogy hogy néz ki :) -
#2276 láttam olyan timelineos profilt hogy felül a timeline felett volt az érdeklődési köre felsorolva, kurvajól nézett ki hogy lehet megcsinálni azt? -
szegim #2275 Hogy kell oldalakra alkalmazást csinálni? Pl:http://www.facebook.com/utos.hu?sk=app_206541889369118&app_data=dlt
Ilyet, csak más lenne a kérdés, meg a képek is.... pls vki :) felakarom dobni az oldalam :D -
#2274 Ismerősök keresése csak azoknak van akiknek 100 vagy 200-nál kevesebb van, vagy nemrég regisztráltak a Facebookra.
Gondolom most a chat is az oldal alján van. Kicsi a monitor vagy a felbontás, vagy megnövelted a betűket, ezért lehet más a rendezés. -
#2273 am érdekes dolgokat produkál nálam az fb mostanában... ugye van ez a percről percre dolog jobb oldalon fent, nos nekem ez helyet cserélt a hirdetések résszel a percről percre rész meg lekerült a picsába nem lehet valahogy felcsérélni őket?... meg haver fb-jén láttam ma, hogy neki a felső sávban ahol a kezdőlap, profil meg ezek a gombok vannak neki van egy olyan hogy "ismerősök keresése" nekem ilyen sose volt ott... vmi ötlet ezekre? -
#2272 kössz, remélem így lesz -
#2271 Nálam magától eltűnik egy idő után ha nem kattintok rájuk. -
#2270 bal oldalt vannak ezek a marhaságok, hogy "Listák" ez tele felesleges dolgokkal, ezeke nem lehet elrejteni valahogy? mert semmi hide funkció nincs csak kedvencekbe rakás -
#2269 Bocsi az offolásért,de megtennétek h a linken bejövő macskás medálos kép alatt Tim One hozzászólását lájkoljátok?Azt h Szimba.Köszi.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=249645285107669&set=a.145765238829008.37809.134727043266161&type=1&theater -
#2268 engem csak az zavar hogy ha rámegyek egy delikvens adatlapjára akkor a timeline (+ a cover pic) robban a pofámba, holott pont leszarom, örültem volna ha meghagyják a régi típusú adatlapot (és KÜLÖN MENÜBŐL érhetem el a timelineját, mittomén az adatlap tetején), mert valljuk be, most ha rákattolok valami ismeretlen ismerősre, előbb akkor megkell külön néznem a kedveléseit + külön névjegyét ha kíváncsi vagyok az illetőre.
így meg tényleg olyan összecsapott lett a facebook, ha borítóképet alkalmaznak, akkor miért ne lehetne 1 kis összefoglalóként adatlap legelőször, (hamár ARC-KÖNYV), és ha még mélyebben érdekel az illető, akkor lapozgatunk utána az idővonalán... de úgylátszik az a facebook fejesek szerint elsőbbséget élvez ez az összecsapott struktúra, hogy borítókép + idővonal. -
#2267 annyira azért nem szar a timeline, hogy egy olyan ősrégi fost használjak miatta :)
sőt... kifejezetten jó a timeline szerintem -
#2266 Eddig még én megkaptam minden emailt.
De mostanság elég sokat gyökérkedik az egész fb, szóval elképzelhető.. -
#2265 ezt nem mondtam, de ha úgy használod akkor a régi kinézet van :D -
#2264 és utána mindegyik böngészővel visszaáll? -
#2263 A facebook-os e-mail címemre érkező leveleket nem jelzi ki a rendszer más is tapasztalt ilyent?
Rájöttem hogyan lehet visszaállítani a Timeline-t a régi nézetre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyi az egész, hogy IE 6 vagy régebbi böngészővel kell belépni -
#2262 felülre tudsz rakni egy "cover" képet amit szép nagyban kirak
egyelőre ennyit lehet rajta módosítani -
Narusco #2261 üdv
most váltottam timeline-ra. a kinézet stílusát meg lehet valahogy változtatni? mert ugye alapbol világoskék háttér, fehér boxok... -
#2260 nekem most az egész facebook szórakozik... -
#2259 Azt meg lehet csinálni, hogy ha valkiket belekpakolok egy listába, akkor kizárólag ott lássam a ténykedéseiket, és a közös falon ne? -
#2258 nektek is szarakszik néha a cset mostanában? -
#2257 ja, már meg is tettem. köszi. -
#2256 Ha törlöd magad. -
#2255 hi. azt hogy tudom megcsinálni, hogy senki, de tényleg senki ne tudja megnézni az adatlapomat? -
#2254 törlöd magad :D
pár hozzászólással lentebb írták, hogyha egyszer váltottál (vagy magától váltott), vissza már nem lehet. -
szegim #2253 és hogy? :D -
#2252 felraktam én is, jónak tűnik :) -
#2251 én régóta használom, nem vettem észre semmit.. jól működik -
#2250 Greasmonkey-s unfriend finder alkalmazással van valakinek tapasztalata? Ez ugye nem nyúl bele a facebookomba? -
#2249 csak 5 -öt kéne visszaolvasni... -
#2248 lehet -
szegim #2247 Timeline-t valahogy lehet törölni ? :D -
#2246 Veszélyes a Facebook.hu
"A legrosszabb esetben – és ez gyakran megtörténik – a facebook.hu a book.hu domain 2face.book.hu, 3face.book.hu és 4face.book.hu aloldalaira irányít át, amelyek megjelenésükben tökéletesen hasonlítanak a facebook.com-ra." -
#2245 Értem! Köszi! Hát akkor megpróbálom megszokni. :) -
#2244 Nem lehet! Vannak csaló programok, amik azt ígérik, hogy visszaállítják de nem igaz. Szóval ne próbálkozz, mert nem lehet. -
#2243 nem lehet, ez van ezt kell szeretni -
#2242 Üdv! Tudja valaki, hogy hogy kell visszaállítani az idővonal nézetet az alapra? Köszi a választ! -
#2241 keresési előzményeket nem lehet törölni?gondolok itt arra,hogy ha a felső sorban lévő keresőnél nyomok egy K betűt,akkor ne dobja már ki állandóan teszem azt a Kis Pista Mauglit,akinek a lapját megnéztem egyszer ezer éve.