3646
www.facebook.com
  • jhetedikj
    Szoktátok használni az offline gombot?
  • N o N a m e
    Most a timeline-on van elrejtés funkció. Én azt használom, így csak eltűnik a nép elől. Egyszerűen utálom ha a falamra írnak. Írják üzenetben. 10 percenként kapok értesítéseket, üzeneteket naponta-két naponta, azoknak jobban örülök. :D
  • davidka003
    Nem kapsz. Fú de utálom az ilyet amúgy.
    Szerintem ha az illető törli szó nélkül amit beírtál akkor el lehet gondolkozni a tiltáson.
  • precision
    szerintem nem
  • qtab986
    Ha valakinek az üzenőfalára teszek bejegyzést vagy egy bejegyzéshez megjegyzést fűzök és ezeket az illető törli, akkor arról kapok értesítést?
  • Micsu
    kezdőlap mellett kis fül - fiókbeállítások - értesítések

azt be lehet állítani valahol hogy ne lehessen írni a képeim alá, és azt hogy tudom megcsinálni hogy csak bizonyos emberek lássák postjaim?
  • Dean Winchester
    hol lehet beállítani,hogy ne kapjak emailt minden szarról? régi rendszerben megvolt de ebben az újban nem találom :D
  • tigeroo
    na a csetet megint sikerült baszkurálniuk -.-
  • Kiado
    Valakinek ötlet, hogy ez miért lehet...?
    Ha én pl. betetszikezek valamit demotiválón, akkor az megjelenik az adatlapomon is, hogy likeoltam. Direkt megnéztem, hogyha ismeretlen ember néz rá a profilomra, akkor ő is látja, hogy ezt betetszikeztem, pedig be van állítva, hogy csak ismerősök lássák az adatlapot.
    Hogyha haverom tetszikezte be ugyan ezt, nála is megjelent adatlapon, viszont ismeretlen már nem látja az ő üzenőfalán.
    Ötlet?
  • Balázs 17
    hi, megköszönném, ha pár ember lájkolná, mert unlockolni akarok pár cuccot:)
    ea profil
  • castiel
    sziasztok kedves forumozok.hogy tudom beállitani azt hogy az ismerösöm ismeröse ne láthassa az adatlapomat és a fényképeimet.köszönöm.
  • akyyy
    mert ha a 20 találatból benne vagyok, nem szólok semmit, de hogy benne se voltam
  • akyyy
    persze én is sejtettem, hogy ha beállítom a szülővárost, vagy munkahelyet, akkor már feltünnék, de egyáltalán nem talált volna meg az illető, ha most regisztrált, nem töltötte ki a lakhelyet, munkahelyet, stb, és 0 ismerőse van. és az én nevemmel talált vagy 20 találatot, amik közül egyik sem én voltam.
  • N o N a m e
    Szerintem több tényezőt is figyelembe vesz. Pl. ha ugyan azt a várost írod be az álregnek, mint a sajátodnak akkor hamarabb megkapod. Ha van egy közös ismerősöd, ha mindketten likeoltok egy oldalt akkor is hamarabb kilistázhatja stb.
    Gondolom itt a Facebook keresőben is van egy ilyen mesterséges intelligencia féleség ami megjegyzi és figyelembe veszi, hogy eddig miket néztél meg, mire kerestél rá az oldalon és az szerint rendezi az embereket.
    Én ha a keresőbe vagy @-al beütök egy betűt, azonnal első helyre dob ki egy profilt, mert gyakran nézegettem, miközben ábécé sorrendben nem ő lenne az első helyen.
    Persze ez új usernek lehetetlen, mert a Facebook nem tud semmit róla, tehát marad az, hogy aki új és Kovács Józsefet keresi az addig nézi a Kovács Józsefeket amíg megtalálja, ha csak nem tudja a felhasználónevét. :)
  • akyyy
    már megvolt de igy a legegyszerübb, köszi:D
    Most az volt az érdekes egyébként, hogy beregisztráltam egy teljesen új embert (álreget), hogy segítsek magamon játékokba:D (tudom szégyen, de élvezem a vizsgaidősuck végét)
    Beirtam magam a keresőbe - hogy ha valaki idegen, aki valahol megismert, és rámkeresne - és egyáltalán nem találtam magam! hiába mentem rá hogy további találatok, nem voltam közte!

mi alapján teszi előrébb mondjuk kovács józsefet, egy másik kovács józsefnél?
  • N o N a m e
    URL-nek írd be: graph.facebook.com/<username>
    tovább tudod. :)
  • ivan924
    heloooooooooo

itt is van még: http://goo.gl/fGwgV

jók
  • Klon
    ettol feltem... :(
  • Rage47
    nincs
  • Klon
    udv!
    van valamilyen lehetoseg flash (swf) feltoltesere a profil oldalamra?
    (nem vagyok egy facebook zseni, eddig nekem nem sikerult)
    esetleg valami kulso app kell hozza?

koszi elore is!
  • aaasdd
    ha megnyitod az egyik profilképedet (konkrétan a jpg-t) a linkben hátulról a 3. számsor lesz az amit keresel. legalábbis nálam így van :D
  • akyyy
    hogyan lehet megtudni a saját profilomnak az id számát?

ugye régebb ota be lehetett irni egy bizonyos nevet ami a cim után szerepel, és az lesz az adatlap linkje
    pl facebook.com/ize

aki nem állitotta be meg egy jó hossó számsor van. nos ez a szám kéne nekem:D
  • szegim
    jah , nem kérdeztem,hogy ki miatt nézed
  • szegim
    hírekről értesülsz hírekről stb., szóval nem mondtam hogy kötelező
  • jhetedikj
    Egyre jobban tetszik ez a timeline.
  • hugopareiros
    wtf?

tfh.:

forma 1 fan vagyok -> nem button miatt nézem
    meki fan vagyok -> nem button miatt

akkor miért likeoljam?
  • szegim
    lájkold :P Forma 1 és Meki fanoknak is :D
  • szegim
    bannoltam vkit az oldalamról ,hogy lehet "feloldani" a bannolást?
  • Peetboy
    Hogy lehet letiltani, mások ne lássák milyen képeket like-olgatok?
    Magyarul ne jelenjen meg az üzenőfalon a kép amit lájkoltam?

Az iwiwen ezt le lehet tiltani, de Face-en hogyan???
  • Rotcsa
    úgy értem mi köze ennek a hírfolyamhoz?
  • Rotcsa
    Miért vág témába?
  • N o N a m e
    Témához kapcsolódik. :)
  • FZoleee
    double reklám!
  • N o N a m e
    Amúgy bárki megnyomhatja a Tetszik/Like/Me Gusta/<3 stb. gombokat az oldal neve mellett. Enyém a lap. Tehát mégegyszer a link: http://fb.me/NNMEblog. Köszi!
  • N o N a m e
    Like-old ezt az oldalt: http://fb.me/NNMEblog, ott majd elmondom, hogy nem lehet. :)
  • precision
    sajnos sehogy...
  • Rotcsa
    Hogy tudom megcsinálni, h a "percről-percre"-híefolyamon le lássák a like-jaim, vagy h mit csinálok?
  • RoboKutya78
    Srácok volna egy kis beállítási problémám a fcebookon.
    Játszom az empires & allies játékkal
    Egy ismerősöm játékbeli felszerelés kérelmeiről kapott jegyzeteit az oldalamon sikeresen elrejtettem, hogyan tudnám ismét láthatóvá tenni őket?

• Anonymusx
    Az mitől lehet hogy vagy egy hónapja nem tudok oldalakra kommentelni? Többnél is próbáltam..
    Írok valamit, majd frissítem az oldalt és eltűnik a hszem.
    Próbáltam 3 különféle böngészővel, ccleaner-ral tisztítottam a rendszert,
    Létrehoztam egy másik profilt is, a vírusirtót is kikapcsoltam a tűzfallal együtt, de sehogy se jó..
  • Egerwin
    Nálam most olyat produkál a face, hogy amit kiírtam üzenetet, azt többen lájkolták meg komment is volt, de utána nem látszódik, meg, mintha ki se írtam volna.
    Tegnap óta nem javult még meg.