3646
www.facebook.com
-
kösz szépen! -
Hymtozis #2359 Szerintem jobb felső sarok kis nyilacska, Privacy Settings-nél az alapot (Control Your Default Privacy-t) állítsd Costum-re, ott a Hide sorba beírod azokat, akiket ki akarsz vonni, és/vagy Privacy Settings, How You Connect-ben a legalsót (Who can see Wall posts by others...) átállítod Costum-re, és ott is a Hide-ban beírod, akik ne lássák.
Csoport szerint meg szerintem tiltani nem lehet, h ne lássák, csak azt, h csak egy bizonyos csoport láthassa.
Legjobb, ha beállítasz vkit, akit meg tudsz kérni, h nézze meg miután Hide-oltad. -
Azt hogy állítsam be, hogy legalább az ismerőseim lássák a hozzászólásaimat és likelosásaimat az idővonalon?
tiszta agyrém ez a fos....
-
az alkalmazásokat bal oldalról el lehet tüntetni? tehát ilyenek, hogy bökések meg zene minek van ott ha sose használom? viszont egyiknél sincs hide funkció -
azt be tudom állítani valahogy, hogy bizonyos ismerőseim ne lássák az üzenőfalamat és a tevékenységeimet?
avagy ha kreálok egy csoport és belerakok ismerősöket, erre a csoportra lehet állítani ilyesmiféle korlátozást? és ezekről az illetékes ismerősök kapnak e bármiféle notificationt? -
http://www.facebook.com/recover.php -
nono28 #2354 Jó estét!
Elfelejtettem a jelszavam és nem tudom hogy tudnék kérni másikat.Ha tud segitsen nekem valaki köszönöm. -
vg #2353 Szerintem inkább változtass jelszót. -
Sziasztok! Alkalmazást hogy lehet véglegesen kiirtani, törölni? A Smurf& Co játékot egyik napról a másikra (engedélyezés nélkül) berakta
és spameli tele a fb-t (nem az üzenőfalamat, hanem a friss híreket tehát van hogy észre se veszem) hupikék törpikés képekkel. Már mindent csináltam: fiókbeállítások, letiltottam hogy kiírja, spam-nek jelöltem, de berakosgatja naponta vagy két naponta, hogy használom. A legdurvább múltkor ráakadtam egy ilyenre, hogy én már lvl2 vagyok benn amikor életemben nem játszottam vele. Hogy tudnám letiltani? -
Nem tudsz angolul vagy mi a gond?
Kérjük try again pár óra múlva. -
A fiók ideiglenesen elérhetetlen.
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please próbáld újra in a few hours.
ötlet? -
köszi. érdekes :) -
Hymtozis #2348 Itt van. -
képet tudna csinálni erről valaki légyszi? nálam még a régi, de kíváncsi vagyok. -
vg #2346 sehogy, meg kell várni a bünti végét -
Dean Winchester #2345 köszi. hogyan lehet megoldani, hogy újra jelölhessen embereket? -
Szerintem szar. De majd meglesz szokva. -
ja, lopták a G+tól :) -
nálam is!
üzenőfalon már megint mindenki szidja, van aki egyenesen le akarja magát törölni a FB -ról :DDD annyira nevetséges :) nem veszik észre, hogy megint ugyanazt csinálják, újra és újra... :)
nekem tetszik, nem kell lefelé scrolloznom ha látni akarom a hozzászólásokat.... szerintem sokkal jobban néz ki mint a régebbi -
cargame #2341 Mindenkinek megvaltozott a kepnezet? -
de a public, nem azt jelenti, h barki tudja likeolni?
...nekem is ismeretlen, de en megis tudom az ovet...
nem ertem... -
Talán azért mert ismeretlen? -
udv!
nekem meg a regi facebookom van. kaptam ma egy uzenetet egy ismeretlentol, h nem tudja lajkolni a kepek albumba feltoltott kepeimet...
pedig publicra van allitva.
tudnatok segiteni?
koszi -
http://www.magyarcsajok.com
tr
tr
rt -
AZ szeretném kézdezni, hogy hogy lehet beállítani, hogy az ismerőseim ne lássák, azokat, amikhez én hozzászólók, vagy amiket tetszikelek. Szóval, hogy ez ne jelenjen meg nekik a kezdőlapjukon, hogy én pl miket tetszikelek stb? -
A bal oldali menüt (chaten lévők feletti rész) hogy lehetne eltüntetni?
Csupa olyan dolog van amit nem használok, cserébe már konkrétan kiszorult a chaten lévők listája alapnézetben a monitorról (tehát le kell hozzá görgetni)
(Listák, alkalmazások, kedvencek) -
vg #2334 Ez azért van mert össze vissza jelölgetett ismeretleneket... ilyenkor első alkalommal 2 nap, aztán egyre több. -
Dean Winchester #2333 az miért lehet, hogy nem tud egy illető senkit sem megjelölni ismerősnek? valami 20-30 napos blokkolást kapott. ezt hogyan lehet feloldani, mit tehet? -
Van, még. :D -
Nálad van net? :D -
Nálam nem... -
akkor az anyjukat
ez így eléggé igénytelen... -
aha -
wtf? nálatok is így jelzi ki az üzenőfalon a youtube videókat? berakja egy ilyen "iframe" -be vagy miatököm és levág belőle részeket
-
Mostanában nem kapják meg az emberkék az üzenetet amit küldök.
Illetve nagyon sokat én se kapok meg.
Régen nem volt ilyen problémám, vírus avast szerint nincs.
Csak FB bug vagy valami más? -
+1 -
csak azt használom -
aha arra gondoltam -
Talán a chat mód lesz offline?
:O
Tipp -
az mi?