Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!DE CSAK HA TÉNYLEG MÉG KÜLFÖLDI OLDALRÓL BESZEREZVE SEM!
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Ennyi!<#pias>#pias>
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Roppant idegesítõ, segítene valaki, mit tegyek?
Csupa szar van köztük....
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
HG: írd már ki fejlécbe hogy NEM lehet megszüntetni a timelinet, és NEM lehet magad eltüntetni róla
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Töröltem valakit az ismerõseim közül, úgy, hogy:
Rámentem az adatlapjára, és felül látszódik egy olyan fül, hogy 'ismerõsök'. Fölé viszem az egérkurzort, és kattintás nélkül lenyílik a 'fül'.
A lenyíló menüben az 'ismerõs törlésé-re' kattintottam.
Így eltünt az ismerõseim közül, viszont, ha most megyek az adatlapjára, akkor már nem tudom újra bejelölni, ha késõbb mégis szeretném, hogy az ismerõseim között legyen.
Tehát ez a kérdésem. Hogyan lehet úgy törölni, hogy késõbb, még bejelölhessem?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
isten õrizz az ilyen oldalaktól, hogy mindenki tudja mikor hol merre járok, mikor mit húzok fel!
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Ezer köszönet
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan opció nincs mint a régebbi facebookon hogy be lehetett állítani hogy ne tudjanak megjelölni? mert régen volt hogy mindenki, ismerõsök, vagy senki, de a senki opciót kivették a szemetek! ugyan ez volt az üzenetküldésnél is!
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Valami trükk vagy ilyesmi nincs rá, köszi!
Azt hogyan tudom állítani,h pl van egy oldal ami tetszik és eddig a falon mindig láttam a híreit, de most csak a tcikerben látom :/
Szeretném megint a falon a többi hír között látni!!
THX!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Bazinga!