Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HG: írd már ki fejlécbe hogy NEM lehet megszüntetni a timelinet, és NEM lehet magad eltüntetni róla

!DE CSAK HA TÉNYLEG MÉG KÜLFÖLDI OLDALRÓL BESZEREZVE SEM!
georgesmatyas
az az iwiw volt 😄

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

baszott értelmes egy topik hogy senkinek sem segítenek
tigeroo
a törölt képeket/albumokat meglehet valahol találni? visszaállítani? mert úgytudom hogy a facebook megtartja a képeink linkjét hiába letöröljük õket. valami info errõl?
hogy ne kapjunk értesítést?
Az összes hozzászólásról való leiratkozásra van valami trükk eddig?
georgesmatyas
Töröld az ismerõseid közül.
Ennyi!<#pias>

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Leiratkoztam egy ismerõsöm üzenõfaláról, mégis állandóan kiértesít a megosztásairól.
Roppant idegesítõ, segítene valaki, mit tegyek?

georgesmatyas
Hogy döntik el mi lesz a kiemelt esemény?
Csupa szar van köztük....

georgesmatyas
<#sir>

Ic3 m4n
not

georgesmatyas
Ha a weblapomra! teszek egy Facebook gombot tudom majd hogy kik likeolták?

chhaya
nekem is sajnos :[

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

georgesmatyas
Facebooknál nincs olyan hogy végleges...<#nevetes1>

FZoleee
passz, de nekem már több, mint 1 hónapja van, az biztos 😄
chhaya
Most volt a végleges átállás, hogy hirtelen ennyien kérdezik újra?

georgesmatyas
<#nevetes1><#nevetes1>

georgesmatyas
<#dumcsi>biztos ez?

Ic3 m4n
NEM lehet sajnos..

HG: írd már ki fejlécbe hogy NEM lehet megszüntetni a timelinet, és NEM lehet magad eltüntetni róla

davidka003
Logikátlan vagy. Ha tudod, hogy késõbb be akarod jelölni akkor minek törölni? Tiltsd le chat-en aztán kész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hy !

Töröltem valakit az ismerõseim közül, úgy, hogy:
Rámentem az adatlapjára, és felül látszódik egy olyan fül, hogy 'ismerõsök'. Fölé viszem az egérkurzort, és kattintás nélkül lenyílik a 'fül'.
A lenyíló menüben az 'ismerõs törlésé-re' kattintottam.

Így eltünt az ismerõseim közül, viszont, ha most megyek az adatlapjára, akkor már nem tudom újra bejelölni, ha késõbb mégis szeretném, hogy az ismerõseim között legyen.

Tehát ez a kérdésem. Hogyan lehet úgy törölni, hogy késõbb, még bejelölhessem?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

szucsy89
mostmár az oldalsó sávban is megjelenítni minden kis lájkomat, kommentemet az utolsó hozzászólásig... nem lehet ezt valahogy kikapcsolni, hogy ott az oldalsó hírfolyamban engem egyáltalán ne mutasson???
Ic3 m4n

zsoltioregon
Büszke vagyok rád!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

#2011, #2012-re valami szaki segítsége?
FZoleee
ezeket az információkat csak akkor tudják meg, hogyha megosztod, szóval nem értem még mindig ezt a facebook ellenességet...
riccardogardoni
én nem vagyok fent, nem nekem kellett volna!
isten õrizz az ilyen oldalaktól, hogy mindenki tudja mikor hol merre járok, mikor mit húzok fel!

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

leiratozni mindenrõl csak az ismerõsöknél lehet?
Nem tudjátok, hogy tudom kikapcsolni az összes értesítést a frászbook-on belül???

Ezer köszönet
chhaya
Legközelebb ilyenkor hozzátok fordulok majd tanácsért. 😄

Tigristank
Akkor írhattál volna Zuckerbergnek, hogy küldje el az illetõnek, hogy nálad van a diákja. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

chhaya
Minden személyes infó idegenek letiltva. A nevén, a lakóhelyén és egy apró képen kívül semmit nem láttam belõle.

davidka003
Írtam volna az ismerõsének, hogy szóljon a tulajnak, hogy nálad van a diákja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

chhaya
Nekem egyszer volt olyan, hogy találtam egy diákigazolványt + lakcímkártyát, és írni akartam a tulajnak, mert fent volt fészbukon... de mivel nem volt az ismerõsöm, így nem tudtam neki üzenetet küldeni. Pedig visszaadtam volna. Így meg leadtam másnak a buszsofõrnek, akinél találtam, hátha nála jelentkezik érte. Szval ez a funkció nem mindig hasznos. 😊

davidka003
Mi a fenének vagy fent ha nem akarod, hogy bejelöljenek ismerõsök illetve üzenetet írjanak? Legyél már kicsit szociális.

riccardogardoni
Hello!

Olyan opció nincs mint a régebbi facebookon hogy be lehetett állítani hogy ne tudjanak megjelölni? mert régen volt hogy mindenki, ismerõsök, vagy senki, de a senki opciót kivették a szemetek! ugyan ez volt az üzenetküldésnél is!

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

az szar, kössz
Anaid
Pár hete regiztem. Mindig megjelenik, hogy okos listákat ajánlanak, amik bõvítik az ismerõseim listáját. Nem lehet vhogy megoldani, hogy ne jelenjen meg? Inkább nem tartok ilyesmire igényt...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

N o N a m e
sha Chrome-ot használ? vagy Operát? netán Safarit? 😄
Ic3 m4n
olvass vissza - nem lehet megszünteti, max. firefox addonnal

Ic3 m4n
ték

erre gondolok énis
Sziasztok, ezt az új eseménysávot nem lehet kikapcsolni és egyúttal nem szerepelni benne valahogy???

Valami trükk vagy ilyesmi nincs rá, köszi!
precision
hát akkor bizony kérem ez egy fos

Bazinga!

jamekka
Sziasztok!

Azt hogyan tudom állítani,h pl van egy oldal ami tetszik és eddig a falon mindig láttam a híreit, de most csak a tcikerben látom :/
Szeretném megint a falon a többi hír között látni!!

THX!

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

davidka003
Nem lehet beállítani az a szép az egészben.

precision
hol állíthatom be, hogy ezen az új izén itt jobb oldalt milyen tevékenységeim jelenjenek meg? ha pl likeolok egy fotót vagy megjegyzést írok valamihez akkor nem szeretném ha ott kiírná

Bazinga!

banok
nagy igazság. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

desigo
N o N a m e
Oldalaknak a subscribeját nem tudom módosítani.