3646
www.facebook.com
-
szegim #2400 Annak mi értelme van, hogy az oldalaknak is lehet majd üzenetet küldeni? -
A facebook miért nem eszi meg a 3gp videót? még tegnap feltöltöttem, de még mindig encodeol... pedig egy megabájtos kis vidi... Vagy ha nem eszi meg legalább megmondaná feltöltéskor, hogy nem jó formátum... -
na igen, meg nekem a memóát is kurvára eszi (10éves konfigom van és elég gáz h azóta a plugin fagyogat chrome alatt) -
szegim #2397 Valaki tud segíteni nekem alkalmazás készítésében?PLS fontos lenne! az írjon üzit, lécci! :) -
Nem lenne vele gond, engem csak az zavar hogy nem tudom megnézni a hozzászólásaimat, elég köcsögség. -
nem lehet, azért ingyenes a facebook:)
amúgy a timeline hivatalos start mikor is lesz? én azért aktiváltam dec 18előtt mert írták hivatalosban hogy amúgyis 18tól kezdik fellőni, azóta eltelt 2 hónap és semmi....
vagy nnincs valami kezdeményezés/petíció hogy undozza ezt a szar timeline fícsört a facebook? -
Ami van jobb oldalon az a kurvasok fizetett hirdetés, azt el lehet tüntetni valahogy???? Mert totál NEM érdekel egyik sem, és nem is vagyok kíváncsi egyikre sem!
Az események alatt.
Köszi -
szegim #2393 mind1,akkor a lényeg: nekem ebből nem lesz bajom,legfeljebb az oldalam bánja. -
szerintem egyszerűen csak deaktiválta magát pár ember. ha jól emlékszem olyankor is csökken. -
unfriend finder -
cargame #2390 Letezik olyan, h tegnap meg 518 ismrosom volt es ma csak 515 ??? ez normalis? Hogy tudom megnezni, h ki szakitotta meg velem a baratsagot? -
valaki aki ért a facebookhoz..mondja már meg hogy miért van az hogy pl egy kedvelést,vagy kapcsolat változást,posztot nem látok gépről csak ha telefonról lépek be.. -
és? -
szegim #2387 Mert már 2500 lájkja van... az meg sok lenne,meg minden újra... -
mé nem törlöd le a "fan oldalt" és hozod létre új néven? -
szegim #2385 Mert kérte 1 ember,de ő többször is! -
szegim #2384 Meg ha kérik a McLarent,hogy töröljék az oldalam,akkor lefogják? -
szegim #2383 Viszont annyi,hogy a Meki megosztásaihoz odaírom, hogy lájkolják az oldalam, és 1 csávó az már odaírta, hogy can someone block that idiot stb., szvaé innen a para... -
szegim #2382 Akkor ok, károsítani nem tudok,nem is akarok. -
Amíg nem károsítod meg a tagokat addig leszarják. -
szegim #2380 Biztos? :D -
Leszarják szerintem. De profilt tuti nem törölnék. -
szegim #2378 Ezért engem lefognak törölni FB-ről?
Csináltam egy F1-es fan oldalt, és mivel jobb nevet nem tudtam kitalálni, odaírtam,hogy Official, most mindenki azt hiszi h én vagyok az a személy, átnevezni meg már nem lehet,mert 1700 lájkja van.... szval itt előfordulhat, mivel egy híres embernek "adom ki magam" ( am nem ,csak azt hiszik), akkor engem is törölhetnek? mert már tök mind1, mivel változtatni nem tudok rajta, kiírni meg hiába írnám ki,hogy fan oldal, akkor a fele dislikeolná, meg nem is lenne értelme...szerintem nem is jelentgetik az oldalam, csak parázok ettől.... pedig nem állt szándékomban másnak kiadni magam... csak egyszerűen így alakult,az official mindenkit megtévesztett, pedig a bemutatkozásban leírtam,hogy fan oldal...:)
Tehát ha letörölnék az oldalam, vagy letiltanák,akkor a profilomat is letörlik? -
GTV #2377 A legegyszerűbb, hogy ne kapj értesítést; deaktiválod magad minden kijelentkezéskor. -
evabf #2376 Köszi, így próbáltam, sőt még a weboldalak, alkalmazások által megosztható adatokból is kivettem. Viszont, ha kilépek a face-ből, akkor a kommentem sem látszik.
-
Ne tedd publikusra a munkahelyedet beállításokban. De lehet ha most is csak Te látod. -
Dean Winchester #2374 Hello! Hol lehet beállítani azt ,hogy idegen emberke ne láthasson rólam semmi adatot? Nem találom sehol sem :( -
evabf #2373 Sziasztok,
HELP,
azt szeretném kérdezni, hogy tudom elérni azt, hogyha külső oldalra kommentelek, ne jelenjen meg a munkahelyem. Arra gondolok, hogyha egy blogra véleményt írok, ne legyen látható: "Gyuri itt dolgozok: Győri Gyufagyár".
Segítségeteket köszönöm.
Éva -
mester1987 #2372 Nem vagyok mesemondó. -
Narusco #2371 meséld má el hogy lehet elbaszni egy félkövéritést :D -
mester1987 #2370 Vagy ha másnem, akkor egy e-mailt, hogy fel tudjam venni a készítőkkel a kapcsolatot, sehol se találta meddig; hogy ne kapjak mindennap valami szar értesítőt. -
mester1987 #2369 Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne említsenek meg egy hsz-ben, azaz ne tudjanak megjelölni???
valaki írja már le pontosan, mert mintha régen lett volna, de msot nem találom vagy lehet eltörölték...
[b]1000 köszönet[/b -
Ez hülye. Fb-n rákattintok egy youtube linkre(amit ráadásul én raktam ki) erre kiírja, hogy a hivatkozás nem teljesen biztonságos! :D -
helló.
Felvettem pár ürgét egy játék miatt. Őket egy külön XY nevű csoportba tettem ott beállítottam a csoportban hogy csak játék értesítéseket kérek tőlük a bónusokért. namármost a sima kezdőlapon látom a dolgaikat, de ha viszont leiratkozok róluk a csoportban se látom a játék megostásaikat.
Röviden: Meg lehet oldani hogy tőlük csak a csoportban lássak akármicsodát? ki lehet zárni őket a kezdőlapról? -
megtaláltam... köszi! :) -
és megmondanád, hogy ezt hol találom?
mert amit a #2359 -ben javasoltak, nem igazán működik...
mármint, megcsináltam mindkét helyen, bepakoltam azokat az ismerősöket akik elől el akarom rejteni a falamat/tevékenységeket... és mégis, ha egy ilyen ember szemszögéből nézem meg az adatlapom, akkor minden ugyanúgy látszódik :) -
Van Restricted lista, abba rakd bele azokat az ismerőseidet, amik elől el akarsz rejteni dolgokat. Ezután csak a public bejegyzéseidet láthatják és a profilodban is csak azt, ami public, Tehát "ismeretlenként" láthatnak téged. Ha nem teszel ki semmit publikusnak akkor semmit. Értesítést nem kapnak róla, csak úgy vehetik észre, ha véletlenül az adatlapodra tévednek. -
vg #2363 Mármint gondolod van egy jómunkásember valahol a meleg Californiában egy légkondis irodában és éppen arra vár, hogy megnyomja a "kicseszés" gombot a 800 millió felhasználóból pont nálad mert megtudta, hogy utálod az egyik szomszédod és letiltottad, hogy lássa a idővonalad? Hát őőő.... -
Hymtozis #2362 Tudom, d én abban vmiért nm bízom... :D
Mondjuk én nm tiltok senkit (max Unsubscribe), csak bennem lenne az a kérdés, h mivan, ha a facebook ki akar cseszni velem? V vhogy megtudja... :D
Megnyugtatóbb, ha vki megnézi nekem, v bejelentkezek hozzá, és leellenőrzöm. -
vg #2361 Van egy olyan opció ahol meg lehet nézni, hogy a kívánt személy miként látja a profilunkat, nem kell megkérni.