3646
www.facebook.com
  • Rotcsa
    Marvel: Avangers Alliance a Facebook-on topic

• sz4bee
    Találkoztatok már olyan problémával, hogy az új idővonalról egyik pillanatról a másikra minden eltűnt? Minden bejegyzés, minden megosztás...szó szerint minden. Nem állítottam semmit, nem lépett be senki, nem is töröltem. Próbáltam rákeresni, de sehol se láttam ennek a megoldását. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
  • Blekk Síp
    Na igen... (=
    VISZONT! Lenne még nekem problémám így is. Vettem egy T-mobil-os SIM kártyát, megrendeltem az adatforgalom alapú Net Start-ot és hiába a 0.facebook.com címet használom a beépített böngészőmmel (N95 8GB) ígyis von le pénzt az egyenlegemből. Arra gondoltam, hogy lehet azért von le, mert a SIM kártya vételekor kapott lebeszélhetőség van mindössze a kártyán. Tehát 2600Ft lebeszélhető a SIM kártya árából. Lehetséges, hogy ezért számol nekem díjat a facebook is?
  • matyi0323
    Chatnél van olyan, hogy csoportokra osztás.
    Akit beteszel egy csoportba, ott van olyen lehetőség, hogy ha kikapcsolod, akkor olyan mintha nem lennél elérhető, persze csak azoknak látszik így, akik abban a csoportban vannak.
  • JoeFromHun
    Az is jó lenne :)
  • matyi0323
    Én olyat tudok csak, hogy kijelölt embereknél NE legyél.
    De így is jó neked, nem?
    A végeredmény ugyanaz.. :)
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Azt meg lehet valahogyan csinálni a face-n,hogy csak kijelölt emberek-nél legyek elérhető a Chaten?
    Köszi előre is!

Üdv:Joe!
  • kamionosjoe
    a kisbetűs részben mindig leírják :D
  • Blekk Síp
    Megoldódott, az volt a gond, hogy az első hónapban amikor megvásároltam a SIM kártyát egy akció keretén belül ingyen netezhettem, most pedig az 1 hónap letelte után kikapcsolták, és újra meg kellett rendelnem jelen esetben a Net Start-ot. Ja és elfelejtettek tájékoztatni, hogy 1hónapig jár az ingyen net... :F
  • Blekk Síp
    Hali, T-mobilos vagyok és van egy Nokia N95-öm és az a gond, hogy nem tudom beüzemelni a facebookot. Mindig csak wlan-on neteztem eddig, úgyhogy nem is tudom miket kellene beállítani ahhoz, hogy bejöjjön a net. Mindig azt írja, connecting után, hogy: Packet data connection not available

Miket kellene beállítanom?
    Előre is köszi a válaszokat!
  • davidka003
    Már megy.
  • karajjj
    használjunk googlepluszt!
  • G_ArchAngel #2428
    ertelmetlen, mert nem tudjak posztolni:D
  • kamionosjoe
    Na én be tudok lépni, de csak proxiról vagy az opera turbó segítségével az m.facebook.com címre.
  • mistermiskolcz
    Vajon hányan akartak már öngyik lenni? :)
  • Kenny85
    Telefonról belép, de csak üzenőfalat tölti be, meg vannak akik postoltak pár perce.
  • vizes
    Mindegy, nekem nem nagy dráma, megvagyok nélküle. Majd kijavítják a hibát.
  • kamionosjoe
    A-a, az indexes cikk szerint beléptek, de azóta megint nem jó. Nekem Opera turbóval egész eddig működött.
  • vizes
    Indexesek szerint nekik már hét óra körül sikerült belépniük.
  • kamionosjoe
    Helyesbítek, eddig be lehetett de már azzal sem elérhető.
  • kamionosjoe
    Opera turbóval be lehet lépni, de magyarországi címről nem elérhető.
  • Annihilator100
    Nekem is ezt csinálja. Be tudok lépni nagy nehezen, de ha frissítek, utána kiírja hogy nincs.
  • Suffering
    Miért nincs Facebook? azt irja hogy kiszolgáló nem található, más oldalak müködnek.
  • Rotcsa

• Rotcsa
    Játszik rajta valaki?
    Szerintem nagyon jól összerakták! :)

Korábbi cikk SG-n
    Játéktopic

• Ic3 m4n
    Nem kéne annyit inni :DD
  • Laaccoo
    Hogyan tudom elrejteni azokat a fényképeket amiken be vagyok jelölve,hogy ne lássa senki?
  • Prody
    Írnak az üzenőfalamra vagy kommentelnek valahova, és napok után sem jeleníti meg őket NEKEM a facebook...Mások mindent látnak :/ mi lehet ez? :S
  • totti10
    megvaltozott csaladi allapotomat miért nem mutatja az idővonalam?
  • ForzaInter
    nálam olyan probléma van, hogy baloldalt eltűnt az, hogy chaten kik elérhetőek. ez eddig csak akkor nem jelent meg ha ki voltam jelentkezve, de ha be vagyok jelentkezve már akkor sem jelenik meg:(

próbáltam másik profilal firefoxban ott minden rendben volt.

hogy tudnám visszahozni?
  • Klon
    én is kössz!
  • ravensoul
    Nagyon szépen köszönöm a választ! Tényleg ez lehet a megoldás!
    Szép napot!
  • chhaya #2408
    A help centernél ennyit írnak: Who can poke me? Only a confirmed friend, someone that is in a shared network, or a friend of a friend can poke you. Szóval valszeg az egyik ismeretlen teljesen ismeretlen volt, a másik meg egy ismerősöd ismerőse... más tippem nincs.
  • Klon
    ez engem is érdekelne...
  • tata21
    Sziasztok

Segítséget kérnék: Sony E. xperia m pro telón mit kell beállítani, hogy Németországban tudjon ingyen facebook-ozni?
  • ravensoul
    Miért van az, hogy két ismeretlen esetében az egyiket meg tudom bökni, a másikat meg nem? Vagyis az egyiknél felhozza ezt az opciót, a másiknál meg nem...
  • totti10
    miért van az h nem látok dolgokat gépről (kapcsolat,hivatkozás),teloról meg igen..??
  • precision
    költői kérdés volt :)

avagy az az értelme, hogy tudsz nekik üzenni
  • szegim
    Amelyik már idővonalas,annak igen,de le lehet tiltani azt a funkciót...március 30-tól, ha akarod,ha nem idővonalas lesz az oldalad is.
  • precision
    tudsz nekik üzenni?