3646
www.facebook.com
  • FZoleee
    ha létrehozok egy listát a facebookon, akkor ők értesülnek arról, hogy ők abban a listában vannak?
  • bodajoci
    Tegnap, vagy 20-szor kattintottam a nemteccikre :), de nem csinált semmit. Ma kapásból kilőtte. De azért köszi:)
  • Ic3 m4n
    ha bejön a csapat oldala, akkor ott (régi nézetben) jobboldalt alul "nem tetszik" ? vagy az itt nem működik?
  • bodajoci
    Ha ilyen egyszerű lenne, akk nem kérdeztem volna meg :)De sem az adatlapomon, sem az adatlap szerkesztése-sportok-kedvenc csapatok-nál nem működik, mert ha rákatt, behozza a facebook oldalát a csapatnak max, ha meg jobb gombbal katt akkor sincs semmi olyan menűpont, h törlés... A szerkesztésben felül, a kedvenc sportoknál még van oldalt egy törlési lehetőség, de alatta a kedvenc csapatoknál, meg a sportolóknál már nincs. Legalábbis nálam :)
  • tommygear
    azon belül? :D
  • tommygear
    hónapok óta nem használom pl a musicot meg a bökéseket, egyik se tűnik el :D
  • karajjj
    rákattintasz és kitörlöd, ennyire egyszerű
  • karajjj
    beállításoknál ki lehet kapcsolni
  • N o N a m e
    ha egyiket sem használod, idővel eltűnnek.
  • bodajoci
    Hali. Kedvenc csapatoknál véletlenül megadtam egy nem kedvencet is :)Azt hogy a bánatban lehetne kitörölni?
  • Lacc 88
    Sziasztok.
    Játszik valaki a Spartacus: The Game játékkal? Kellene néhány ismerős, mert senki nem játszik vele akit eddig ismerek én meg eléggé rákattantam néhány napja
  • tommygear
    hali
    ezeket a szarságokat nem lehet elrejteni valahogy?? jóformán egyiket se használom
  • karajjj
    rákattintasz a képre és kitörlöd
  • Hymtozis
    Hogy kell kiszedni azokat a képeket, amit az indián neves meg ien cuccok tesznek be?
  • Ic3 m4n
    letiltod
  • cargame
    Lehet olyat csinalni, h beallitsam azt, h egy szemely ne lassa minden kepemet vagy ilyesmi?
  • nyecsi
    De ha ezt napjában többször, mindennap megteszi, az kicsit furi, nem? :S
  • poruljartal
    üdv, be lehet azt állítani valahogy, hogy ne mutassa másoknak az ismerőseim listáját? gyorsnézetbe se vagy hogy?!
  • matyi0323
    Volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem értem a problémád.. ha kiírták, hogy ez egy átmeneti dolog, és már működik is.
  • nyecsi
    Sziasztok! Ma ez fogadott belépéskor: "A fiók ideiglenesen elérhetetlen.

A fiókod átmenetileg elérhetetlen az oldal hibájából kifolyólag. Reményeink szerint hamarosan javítva lesz. Kérlek próbáld újra pár óra múlva."

Másnál is jelentkezett mostanában ilyen? Nekem napok óta rosszalkodik, hol ledob,új jelszót kér,tegnap levelezni nem tudtam. És érdekelne, hogy másnál is van e ilyen,vagy volt,és akkor helyreállt e az olda.Köszi
  • precision
    neki is had legyen már... :)
  • Casillas
    Ugyan hadd legyen már véleményünk esetleg.
  • Narusco
    miért rinyáltok ennyit a timeline miatt? elején furcsa, 2 nap után megszokod és teljesen jó...
  • davidka003
    Általában megjavul aztán megint elromlik. Sajnos ilyen. :(
  • Dean Winchester
    kösz. megnéztem a tiltást nem-e az játszik de nem mert ha le lennék tiltva nála akkor üzit se tudna írni!
    töröltem ismerősök közül majd be lett jelölve az se oldotta meg :D
    ez majd idővel megjavulhat vagy vele nem is fogok tudni "beszélni" ?
    köszi !
  • davidka003
    Semmi probléma nincs itt, egyszerűen csak megint fos a facebook.
    Sokszor előfordul.
  • Dean Winchester
    mi lehet a probléma?
    Én írok üzenetet egyik ismerősömnek és ő nem látja amit írok viszont én látom amit ő ír nekem...
  • huti20
    Idővonal eltűntetése
    A sajátodat és másokét sem látod, viszont akinek nincs telepítve, annak az idővonalad jelenik meg :)
  • Casillas
    Nekem még a "régi", jópár éves profilomban sem aktiválódott hála égnek, csak felajánlotta egyszer, hogy bekapcsolhatom.
  • tigeroo
    na csináltam 1 uj facebookot, még a régi dizájnt kaptam így vissza, ennyit a nagy timeline supportjukról, hogy december 16-a óta hivatalos lesz :D
  • davidka003
    Ne a fos facebook app-ot használd.
    Friendcaster for Facebook a király. Keress rá torrenten.
  • LoSA
    Valakinek van Android telefonja? Nekem hetek óta nem működik a kép feltöltés... Nektek működik?
  • Madi92
    Izzé.. jobb oldalt! :D
  • Madi92
    Hali!
    Lenne egy kérdésem. Ugye van a Chat bal oldalt, ami két részre van bontva, namármost a felső részbe mi alapján pakolgatja az emberkéket? Mert van aki mindig ott van, de olyan is aki csak néha.
  • jamekka
    Sziasztok!

Baloldalt a kedvencek,alkalmazások,oldalak részt lehet vhogy sorba tenni.Mi mi után következzen?
    Felcserélte nekem most őket és elég zavaró :S

THX!
  • jamekka
    Morbid Facebook alkalmazás: üzenet a halálunk után

Üzenet a halálunk után
  • davidka003
    4444!!!!IGEN.
  • precision
    HOGY A VIHARBA NE LENNE!!!

• Stelk0
    OLYAN VAN HOGY MAGÁTÓL ÁT ÁLLT AZ FB-ÉM IDŐVONALRA :@@@@???!!!
  • Rotcsa
    Katt ide a topichoz