3646
www.facebook.com
-
#2480 ha létrehozok egy listát a facebookon, akkor ők értesülnek arról, hogy ők abban a listában vannak? -
bodajoci #2479 Tegnap, vagy 20-szor kattintottam a nemteccikre :), de nem csinált semmit. Ma kapásból kilőtte. De azért köszi:) -
#2478 ha bejön a csapat oldala, akkor ott (régi nézetben) jobboldalt alul "nem tetszik" ? vagy az itt nem működik? -
bodajoci #2477 Ha ilyen egyszerű lenne, akk nem kérdeztem volna meg :)De sem az adatlapomon, sem az adatlap szerkesztése-sportok-kedvenc csapatok-nál nem működik, mert ha rákatt, behozza a facebook oldalát a csapatnak max, ha meg jobb gombbal katt akkor sincs semmi olyan menűpont, h törlés... A szerkesztésben felül, a kedvenc sportoknál még van oldalt egy törlési lehetőség, de alatta a kedvenc csapatoknál, meg a sportolóknál már nincs. Legalábbis nálam :) -
#2476 azon belül? :D -
#2475 hónapok óta nem használom pl a musicot meg a bökéseket, egyik se tűnik el :D -
karajjj #2474 rákattintasz és kitörlöd, ennyire egyszerű -
karajjj #2473 beállításoknál ki lehet kapcsolni -
#2472 ha egyiket sem használod, idővel eltűnnek. -
bodajoci #2471 Hali. Kedvenc csapatoknál véletlenül megadtam egy nem kedvencet is :)Azt hogy a bánatban lehetne kitörölni? -
Lacc 88 #2470 Sziasztok.
Játszik valaki a Spartacus: The Game játékkal? Kellene néhány ismerős, mert senki nem játszik vele akit eddig ismerek én meg eléggé rákattantam néhány napja -
#2469 hali
ezeket a szarságokat nem lehet elrejteni valahogy?? jóformán egyiket se használom
-
karajjj #2468 rákattintasz a képre és kitörlöd -
Hymtozis #2467 Hogy kell kiszedni azokat a képeket, amit az indián neves meg ien cuccok tesznek be? -
#2466 letiltod -
cargame #2465 Lehet olyat csinalni, h beallitsam azt, h egy szemely ne lassa minden kepemet vagy ilyesmi? -
nyecsi #2464 De ha ezt napjában többször, mindennap megteszi, az kicsit furi, nem? :S -
#2463 üdv, be lehet azt állítani valahogy, hogy ne mutassa másoknak az ismerőseim listáját? gyorsnézetbe se vagy hogy?! -
#2462 Volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem a problémád.. ha kiírták, hogy ez egy átmeneti dolog, és már működik is. -
nyecsi #2461 Sziasztok! Ma ez fogadott belépéskor: "A fiók ideiglenesen elérhetetlen.
A fiókod átmenetileg elérhetetlen az oldal hibájából kifolyólag. Reményeink szerint hamarosan javítva lesz. Kérlek próbáld újra pár óra múlva."
Másnál is jelentkezett mostanában ilyen? Nekem napok óta rosszalkodik, hol ledob,új jelszót kér,tegnap levelezni nem tudtam. És érdekelne, hogy másnál is van e ilyen,vagy volt,és akkor helyreállt e az olda.Köszi -
#2460 neki is had legyen már... :) -
#2459 Ugyan hadd legyen már véleményünk esetleg. -
Narusco #2458 miért rinyáltok ennyit a timeline miatt? elején furcsa, 2 nap után megszokod és teljesen jó... -
#2457 Általában megjavul aztán megint elromlik. Sajnos ilyen. :( -
Dean Winchester #2456 kösz. megnéztem a tiltást nem-e az játszik de nem mert ha le lennék tiltva nála akkor üzit se tudna írni!
töröltem ismerősök közül majd be lett jelölve az se oldotta meg :D
ez majd idővel megjavulhat vagy vele nem is fogok tudni "beszélni" ?
köszi ! -
#2455 Semmi probléma nincs itt, egyszerűen csak megint fos a facebook.
Sokszor előfordul. -
Dean Winchester #2454 mi lehet a probléma?
Én írok üzenetet egyik ismerősömnek és ő nem látja amit írok viszont én látom amit ő ír nekem... -
huti20 #2453 Idővonal eltűntetése
A sajátodat és másokét sem látod, viszont akinek nincs telepítve, annak az idővonalad jelenik meg :) -
#2452 Nekem még a "régi", jópár éves profilomban sem aktiválódott hála égnek, csak felajánlotta egyszer, hogy bekapcsolhatom. -
#2451 na csináltam 1 uj facebookot, még a régi dizájnt kaptam így vissza, ennyit a nagy timeline supportjukról, hogy december 16-a óta hivatalos lesz :D -
#2450 Ne a fos facebook app-ot használd.
Friendcaster for Facebook a király. Keress rá torrenten. -
#2449 Valakinek van Android telefonja? Nekem hetek óta nem működik a kép feltöltés... Nektek működik? -
Madi92 #2448 Izzé.. jobb oldalt! :D -
Madi92 #2447 Hali!
Lenne egy kérdésem. Ugye van a Chat bal oldalt, ami két részre van bontva, namármost a felső részbe mi alapján pakolgatja az emberkéket? Mert van aki mindig ott van, de olyan is aki csak néha. -
#2446 Sziasztok!
Baloldalt a kedvencek,alkalmazások,oldalak részt lehet vhogy sorba tenni.Mi mi után következzen?
Felcserélte nekem most őket és elég zavaró :S
THX! -
#2445 Morbid Facebook alkalmazás: üzenet a halálunk után
Üzenet a halálunk után -
#2444 4444!!!!IGEN. -
#2443 HOGY A VIHARBA NE LENNE!!!
-
Stelk0 #2442 OLYAN VAN HOGY MAGÁTÓL ÁT ÁLLT AZ FB-ÉM IDŐVONALRA :@@@@???!!! -
Rotcsa #2441 Katt ide a topichoz