Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan problémám van, vagy inkább kérdésem, hogy hol tudom azt kikapcsolni, hogy kiírja a település nevét ahonnan írok?
1. Nem akarom, hogy lássák.
2. Amit kiír település, ahonnan írok, az kb. 150 km-re van tõlem.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Biztonsági okokból a fiókoddal csak korlátozva érheted el az oldalakat pár napig. Ha bármilyen kérdésed volna, tekintsd meg a Súgóközpontot.
Chatelni sem tudok, nem tudok posztolni sem.. Mi ez? :S
Bazinga!
wtf
I met God. She's black
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és akkor nincs ilyen gond
Bazinga!
Nekem tetszik a timeline.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
szerintem ötletes és megszokható
de ugyanígy leszarozta mindenki amikor megújult még régebben a profilnézet és üzenõfal kinézet, ugyanúgy alakultak a csoportok hogy vissza a régi fb -ot, ugyanúgy tele volt vele a fal, hogy énbizonyisten letörlöm magam errõl a fostalicska szarzsákról, mer ez egy fos és a régi kell, ugyanúgy itt a fórumon is lázadozta(to)k érte 😊
mindig ugyanaz történik... megszokjátok az újítást, rájöttök, hogy jó, aztán ha megint újítanak, kezdõdik minden elölrõl 😊
Bazinga!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
everything's better with music
· X minutes ago near ### ·
Vigyázz a szádra, mert ha be vagyok stohlozva könnyen megdamuzlak. 😄DD