Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem az lenne a kérdésem, mivel idõvonalas lett a Facebookom, hogy ha lájkolok valamit,vagy ajánlok,akkor az úgy van beállítva, hogy csak én lássam, és ezt nem én állítottam be,hanem vhogy. magától állítódott át.Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám visszaállítani, hogy mindenki lássa? Mármint ilyen oldalakról van szó, pl ha a demotiválón vagy a kommenthuszáron meg stb.-n lájkolok valamit,azt láthatom csak én, és a többiek csak azt lássák,amit megosztok.
pls vki!
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Nem vágja valaki,hogy az új felületen képeken történõ megjelölést hol lehet kikapcsolni? Mert mindenféle hülye rajzon meg ilyen hasonló szarokon jelölnek be és már nagyon zavar. Nem gyõzöm eltávolítani.
A régi beállításoknál volt rá lehetõség.. de most ez az "új" felület nagyon kevés beállítást eneged meg. Vagy csak ez is jól el van dugva valahol.
Köszi elõre is!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Úgy látszik egy windows reinstallon kívül semmi nem oldja meg a problémát, azt pedig nem szeretnék ugyanis most volt nemrég újrahúzva.
4 órás vírusirtás és 7 órás mélyreható spyware keresés ugyan talált férget, de ki is irtotta, viszont még mindig nem jó.
Mutatok képet mire gondolok:
Ez nem mindig jön be, úgy minden 5-6-ik megnyitásnál.
Becsajozok vele!<#taps>#taps><#whatever>#whatever><#idiota>#idiota>
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Bazinga!
anno 1987
elegem van már belõlük... akárhányat tiltok le mindig van valami új
nem lehet az összeset letiltani anélkül hogy a userek "normál" fal üzenetit továbbra is lássam?
Bazinga!
2 órás víruskeresés után sem talált semmit a gép.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://www.facebook.com/questions/244295325642017/?qa_ref=pt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Köszi megnézem!<#eljen>#eljen>
(amúgy igen, cikkeket + 9gag képeket lájkoltam be fõleg 2 év alatt)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Láttad másoknál, hogy amit megosztottak azt csak õk látják? 😄
Beállításokban nézelõdj. Nincs ott olyan sok beállítás, hogy ne találd meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑