3646
www.facebook.com
  • Ic3 m4n
    Ír neki valaki, azt meglátja más, ír az is > így nő a lánc, egy idő után meg kiírja, hogy xy+n ember írt z üzenőfalára
  • VWfan
    Egy csomóan írtak neki köszöntőt. Vajon ők is fejből tudják?
  • Ic3 m4n
    Elrejtette?
  • VWfan
    Sziasztok! Az miért van, hogy egyik ismerősömnek ma van a szülinapja, de én ezt nem látom jobb felül? Lehetséges az, hogy az illetőnél le vagyok tiltva?
  • Dean Winchester
    köszi, figyelmetlen voltam!
  • Adaaam
    Nem. Ha letiltottad akkor keresésnél se fog előjönni neki a neved, ha korábban váltottál vele üzenetet akkor a nevedre nem tud rákattintani hogy lássa a profilod, olyan lesz mintha törölted volna magad.
  • Adaaam
    A timeline-os borító alatt pedig nekem ott van
  • RYO21
    ha én blokkolok valakit facebookon, akkor azt annak a személynek kijelzi?
  • Dean Winchester
    köszi :D ilyet nem találtam :(
    de akkor ezt más is látja?
  • tommygear
    te súlyosan félreértettél valamit
  • Adaaam
    Profilodban felül van olyan hogy activity log, ott meg tudod nézni.
  • Dean Winchester
    a timeline előtt, az üzenőfalamon is megjelent az ha valakinek írtam valamit. (pl. boldog szülinapot).
    most ha írok valakinek ilyesmit akkor nem látom! Ez mindenkinél így van vagy csak be kell állítani ?(ha igen hol?)
  • gabko
    eddig nekem sem volt... kb. 1-2 hete csinálja ezt... bár ahogy figyelem más ablakkal nincs ilyen probléma csak a face szokott befagyni...
  • LoSA
    Nekem nincsen semmi bajom a Chrome-al! ;)
  • gabko
    Google Chrome-ot használok, mostanában nagyon sokszor befagy a facebook chat-elés közben, valaki tapasztalt vmi hasonlót? mi lehet a baj?
    Chrome vagy a Facebook sz@rozhat?
  • Dean Winchester
    rengeteg játékfelkérést kapok! hogyan tudom ezt tiltani úgy ,hogy személyt ne kelljen törölnöm?
  • fergusonpapa
    üdv,érdekes problémám van, a facebook oldalam letiltoták egy alkamazás miat,ezzel még nem lenne gond kér megerösitést és kész,

DE akárhányszor megcsinálom és kiirja hogy kész bejelnetkezésnél ujra és ujra ugyanaz kéri,10x megcsináltam már teljessen tanácstalan vagyok,ez eg ybug? vagy mit tudnék tenni? előre is köszönöm.
  • Blum
    Üdv!

Olyan problémám van,hogy minden postomhoz történő hozzászólásról kapok egy e-mailt. Értesítéseknél tényleg mindent kikapcsoltam,de csak kapom az e-mailt. Hol lehet ezt végleg,teljesen kikapcsolni?
  • precision
    szerintem arra gondolt, hogy attól még, hogy másnak még a régi profil van, nem kéne befolyásolnia abban, hogy megszokd a timelinet
    amúgymeg igaza van :) mit kell ezen megszokni, hasznos újítás, eltér a többi tucat social networktől

de amúgy semmit nem muszáj használni ha nem tudod megszokni, van alternatíva, és senki sem fog fegyvert a fejedhez, hogy neked bizony facebookot kell használnod :)

ott van pl a google plus, ott nincs timeline, cserébe nincs rajta senki :D:D
  • tommygear
    semmiben, magasról leszarom az üzenőfalad :D
  • Casillas
    miben befolyásolja az én üzenőfalam azt, hogy te megszokd a timeline-odat?
  • DJ RX7
    azt hogy állíthatom be, hogy amin fotón meg vagyok jelölve azt ne láthassa más csak az ismerősöm?
  • tommygear
    igazából meg lehetne szokni, csak van akinek még a régi kinézet van van akinek a timeline és így lehetetlen megszokni, álljon már át mindneki, december óta ígérgetik, hogy mindnekinél aktiválódik
  • Narusco
    mi átláthatatlan? középen a csik, azon a pontok, időben visszafelé...
  • Willi Betz
    Oké,megvan. Köszi!
  • Ic3 m4n
    persze hogy ki lehet, csak olvass vissza egy kicsit
  • Willi Betz
    Ezt az idővonal marhaságot ki lehet kapcsolni valahogy? Mert én csak meg akartam nézni,erre ez a szar beállította. Átláthatatlan az egész a régi jobban bejött.
  • pik20
    Mi lett a facebook RSS import lehetőségével? Tudja valaki?
  • sajtburger
    Valaki meg tudja mondani pontosan, mikor lesz mindenkinek timeline opciója, egységesen? vagy van aki át tér, van aki nem? Én bízok benne, mert a régi van és nekem az jön be inkább, csak elég sok pletykát hallani..
  • cargame
    Hello!
    Egy csoportnak lehet ket adminja vagy csak egy? Es ha egy akkor az avalaki at tudja adni az admin jogot masnak?
  • akyyy
  • davidka003
    Ez de hülye:
    asd
  • Narusco
    letöltés gomb ott van, megnyitod a képet, frissitesz, igy visszakapod a régi képnézegetőt. sztem igy ottvan a gomb
  • Casillas
    Akkor egy kicsit technikaibb jellegű kérdés, hátha tud segíteni valaki. :)
    Hogy lehet hozzáférni a képek legnagyobb változatához?
    Itt van például a SportTV oldalának a borítóképe, amire ha én rákattintok, majd jobb klikk után a "Kép megjelenítése" opciót választom, akkor 960x640-es méretű képet kapok:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549486_10150720763677351_61496412350_9503507_2025758207_n.jpg

Ha új lapon nyitom meg a borítóképet, akkor alapból 720x720-as méretűre kicsinyítve adja be:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/549486_10150720763677351_61496412350_9503507_2025758207_n.jpg

...de ha ebből a linkből kitöröljük a "/s720x720" részt, akkor régen visszaadta az eredeti, nagy méretet, ám most itt is csak 960x640-esként kapom vissza. Viszont valaki így linkelte a képet:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/472335_10150720763677351_61496412350_9503507_2025758207_o.jpg

Ez viszont 2048x1366 pixel méretű, és a link eleje is más, mint a fenti képeknél, ráadásul kapott egy új számot is, szóval még csak átírni sem lehet. Ezt a linket hogy tudom megkapni, előhozni Facebookon? Régebben volt egy Letöltés gomb a képek mellett, de már az is eltűnt.
    Ötlet valakinek? :)
  • bajgunar
    Ilyet, soha és sehogy nem fogsz tudni megcsinálni. Egy programmal sem lehet kiíratni!
    Ha sikerült feltenned és használni is, akkor gratulálok, a géped teljesen védetlen minden irányból. (vírus- , képrogram védelem, tűzfal, adathalászat, behatolás elleni védelem, blabla...)
  • Kalash17
    Sziasztok!

Volna egy problémám.Letöltöttem a lagsoft nevű programot.Ezzel elvileg ki tudom mutatni hogy ki mikor nézte meg az adatlapomat, képeimet.A baj az hogy néhány embert napi szinten kb 10-15 ször kijelez.És majdnem mindig ugyanazt nézik meg.Valaki tudja hogy ez miért lehet vagy ez az egész egy nagy átverés?
  • pamparampa
    nálam most szó szerint használhatatlan
  • lpmaskmancick
    Hogyan lehet benne beállítani, hogy ne pakolja tele a közös üzenőfalat azzal, hogy mit kedveltem, meg mihez szóltam hozzá? Mert a saját üzenőfalamon nem adja be, de a közösön igen.
  • JoeFromHun
    Nálam iszonyú lassú az egész Face.. igazán felpakolhatnák vassal...
    Néha már már használhatatlan!
  • matyi0323
    nem