3646
www.facebook.com
-
vg #2560 Érdekes probléma, valószínű nálam valami nem jó. Nem igazán értem mi a gond, csak a timeline oldalak esnek szét(régi még jó), chrome alatt még a nyitóképernyő is ilyen, be sem tudok lépni úgy szétesik... minden más létező oldal rendben, melóból belépve viszont tökéletes facebook. Olyan mintha tanúsítvány hiba lenne fűzfalnál, de hát az nem lehet. Te is upc-s vagy, lehet az upc szerver oldallal van valami? -
+ esetleg facebook -os sütiket is törölheted -
törölj cachet, ctrl+f5 -el frissítsd az oldalt, töröld le az esetleges gondot okozó kiegészítőt, telepítsd újra a chrome -ot, nemtudom. -
vg #2557 Hát nem tudom mi lehet, esetleg valaki ötlet? UPC kábel.
Ilyen Chrome alatt:
Ilyen firefox alatt még szarabb.
-
kamionosjoe #2556 Opera 12 alatt semmi baja. -
Chrome alatt az előbb nem akart betölteni semmi, betöltődött a felső menüsor és ennyi, de frissítésre jó lett -
vg #2554 Teljesen szétesik az oldal Firefox 12 alatt, nektek nem? -
mistermiskolcz #2553 Üdv
egy cégnek létrehozott "profilon" hogyan tudom meghívni, lájkolásra bírni az ismerőseimet? volt régen ilyen meghívó küldés, de sehol nem lelem. -
Narusco #2552 amint bejött az fb és az fb chat abbahagytam az msn-t. kell a bánatnak külön programba az egész
#2549: youtube? -
Elég jó. Használtam vagy 3 napig, de végülis ha más dolgokat is csinálsz fb-n, ( kép nézegetés, értesítések..stb.) akkor teljesen felesleges, mert úgyis nyitva a böngésző :) -
mester1987 #2550 Van már facebook messenger is skacok. Nem kell állandóan böngészőbe lenni, lehet még a végén utóléri az MSN-t. Sosem lehet tudni :) -
deanbarat #2549 Szevasztok
Olyan gondom van, hogy a facebookon a fiókomba az üzenőfalra ha videó linket beírok (mely egy videómegosztó portálon van fent péld a freevlog.hu-n , nem illegális -se zene se pórnó stb)ahogy beírom és enter abban a pillanatban már ki is írja jelenlezzek be mert nem vagyok bejelenkezve -(holott bent voltam )Ismét bejelenkezek illetve nék csak mert már nem enged be " A FIÓKOT ZÁROLTUK BIZTONSÁGI OKOKBÓL" ez az üzenet jön!? Már a 5-vagy 6. ik fiókot regelem és mindég így járok ha videolinket írok be abban a pillanatban kidob. Viszont vissza meg nem enged csak telszámmal de sajna azt meg csak 1x fogad el (azonos számot) Kérdésem az lenne hogyan lehet vagy milyen megosztóról lehetne belinkelni amit én töltök fel ? Már több vide..,megosztót is próbáltam (indavideo.hu) hasonlóan járok:((
Előre is köszönöm a segítő szándékú javaslatokat : deanbarat -
Dean Winchester #2548 közben most nézem, hogy a kérdést rossz helyre raktam be... -
Ha valakit bejelöltem egy fényképen, és ő leíratkozik róla, vagy elrejti az idővonalán, akkor én még látom megjelölve a fényképen?(idővonalam van) -
elvileg most kaptam 100 mb(? asszem ennyit ), "vásárlási" ajándékként. -
Dean Winchester #2545 nekem lenne egy kérdésem! felraktam egy go contact vmi nevezetű telefonkönyv alkalmazást.
Ugye ennek segítségével tudok kedvenceket illetve csoportokat is létrehozni! Szám mentésekor kérdi, hogy telefonba vagy a gmailbe mentsem az adatokat és én mindig a telefonra mentem!
Szeretném a telefonról simre menteni a számokat, ezt hogyan tudom megtenni???
majd 200 nevet nem szeretnék egyesével újra begépelni.
találtam egy ilyen lehetőséget!
settings-> backup and recovery ->
itt van 3 lehetőség
import from sim card
import from sd card
export to sd card
mit válasszak? esetleg van valakinek más ötlete is a mentésre vagy simre való másolásra? -
Dean Winchester #2544 tippem van ! a telón van internet előfizetés aktiválva? akár az 0 ft- havidíjas is jó csak egy ilyennek sztem lennie kell. -
Egy órával később már jó lett. :)
Csak nekem eddig nem volt gondom soha vele, azt hittem összefügg a teloról használattal.
Mindegy. Köszi :)
Illetve újabb kérdést dobnék fel.. ugye ez egy andoridos feltöltőkártyás teló a T-nél. Ere elvileg akkor van a 0.facebbok ami ingyenes. Még most pénz is van rajta és így sem tudom elérni az fb.t a 0.fb.com-ról, csak wiifivel.
Valami ötlet? -
Nálam is ezt csinálta ma, nincs összefüggés a kettő között, idővel meg fog javulni. -
Hali
Az a problémám, hogy a cset mindig kilép. kiírja, hogy unable to connet to chat.
Ma vettem egy telot, arrol használtam wifivel az fb-t.
Eddig nem voltam telrol soha. Összefügghet a kettő? Telón kiléptem, wifit is kinyomtam rajta.. és mégis.
Köszi -
Ha valaki tudná, biztos segített volna neked is. -
#2539 Sziasztok!
Egy cégnek létrehozott klubbot szeretnék népszerűsíteni az ismerőseim körében. Ezt hol tudom megtenni? A régi felületen tudtam hol van, de most sehol sem találom :( -
itt max kiröhögnek... -
Sziasztok!
Feltettem a mobilomra a facebook messenger-t és minden jól is működik, de néha egy spanyol üznetet küld annak, akivel beszélek. Gondolom valami leleményes vírust sikerült összeszednem...a kérdésem az lenne, hogy találkozott már valaki hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás erre? (és igen, szeretném még használni az alkalmazást)
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. -
-
Hát ez annyira fáj, hogy muszáj megosztanom itt. :( -
Narusco #2534 én nem vagyok, de én is röhögök rajta rendesen :D -
ööö hát ha egy idegen alkalmazásnak adsz mindenféle engedélyt akkor ESETLEG elképzelhető az ilyen de sosem hittem ilyen körüzeneteknek. -
ez a legalja bazmeg -.- 607 megosztás eddig -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2 perce röhögök :DDDDDDD
( bevagyok baszva lehet csak azért, de akkoris:DDDDDD ) -
:DDDDDD -
kérdőjel lemaradt -
ok -
Azt be lehet állítani, hogy a Twitterről postolt üzenetekre ne tudjanak kommentelni a FB ismerőseim -
huti20 #2526 Uram atyám mennyi degenerált láma ember létezik :DDDDDDDDDD -
Pont az a lényeg, hogy nincs elbaszva hanem ha rákattintasz akkor mindenkinek a saját odalát hozza be. :D -
ezt amugy én se értem, mert el van baszva a linked kijavítva meg egy nigger nő jön be :\ -
Narusco #2523 looool mekkorát nézhetett amikor rákattintott, és nem esett le neki semmi :D -
Gyerekek napi fail:
Ezt kaptam itt privátban:
"MIÉRT IS HÜLYE????MI A PROBLÉMÁD VELE KOMI????ZAVARJA VALAMI A LELKEDET????NYILATKOZZ IS NE CSAK KOMMENTÁLJ."
Válaszom:
- Mi a problémád?
Marhára nem tudom mivel kapcsolatban írsz. Adj linket vagy valami
"BELINKELTED H "EZ DE HÜLYE"A FACE OLDALAM MIATT,CSAK NEM ÉRTEM MIÉRT HÜLYE???MI ZAVAR TÉGED BENNE???NEM HISZEM H ZAVAROK VELE VALAKIT IS. AMUGY SEMMI GÁZ CSAK KÍVÁNCSIVÁ TETTÉL.CSÁ."
Kac kac.
-
Jah már később gondoltam rá, hogy ez egyfajta láncreakció. Am. köszi :)