Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszom az empires & allies játékkal
Egy ismerõsöm játékbeli felszerelés kérelmeirõl kapott jegyzeteit az oldalamon sikeresen elrejtettem, hogyan tudnám ismét láthatóvá tenni õket?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Írok valamit, majd frissítem az oldalt és eltûnik a hszem.
Próbáltam 3 különféle böngészõvel, ccleaner-ral tisztítottam a rendszert,
Létrehoztam egy másik profilt is, a vírusirtót is kikapcsoltam a tûzfallal együtt, de sehogy se jó..
Tegnap óta nem javult még meg.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
everything's better with music
Ilyet, csak más lenne a kérdés, meg a képek is.... pls vki 😊 felakarom dobni az oldalam 😄
Gondolom most a chat is az oldal alján van. Kicsi a monitor vagy a felbontás, vagy megnövelted a betûket, ezért lehet más a rendezés.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=249645285107669&set=a.145765238829008.37809.134727043266161&type=1&theater
így meg tényleg olyan összecsapott lett a facebook, ha borítóképet alkalmaznak, akkor miért ne lehetne 1 kis összefoglalóként adatlap legelõször, (hamár ARC-KÖNYV), és ha még mélyebben érdekel az illetõ, akkor lapozgatunk utána az idõvonalán... de úgylátszik az a facebook fejesek szerint elsõbbséget élvez ez az összecsapott struktúra, hogy borítókép + idõvonal.
sõt... kifejezetten jó a timeline szerintem
Bazinga!
De mostanság elég sokat gyökérkedik az egész fb, szóval elképzelhetõ..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Rájöttem hogyan lehet visszaállítani a Timeline-t a régi nézetre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
anno 1987
egyelõre ennyit lehet rajta módosítani
Bazinga!
most váltottam timeline-ra. a kinézet stílusát meg lehet valahogy változtatni? mert ugye alapbol világoskék háttér, fehér boxok...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
pár hozzászólással lentebb írták, hogyha egyszer váltottál (vagy magától váltott), vissza már nem lehet.
everything's better with music
"A legrosszabb esetben – és ez gyakran megtörténik – a facebook.hu a book.hu domain 2face.book.hu, 3face.book.hu és 4face.book.hu aloldalaira irányít át, amelyek megjelenésükben tökéletesen hasonlítanak a facebook.com-ra."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...