Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért vág témába?

N o N a m e
Témához kapcsolódik. 😊
FZoleee
double reklám!
N o N a m e
Amúgy bárki megnyomhatja a Tetszik/Like/Me Gusta/<3 stb. gombokat az oldal neve mellett. Enyém a lap. Tehát mégegyszer a link: http://fb.me/NNMEblog. Köszi!
N o N a m e
Like-old ezt az oldalt: http://fb.me/NNMEblog, ott majd elmondom, hogy nem lehet. 😊
precision
sajnos sehogy...

Bazinga!

Hogy tudom megcsinálni, h a "percrõl-percre"-híefolyamon le lássák a like-jaim, vagy h mit csinálok?

RoboKutya78
Srácok volna egy kis beállítási problémám a fcebookon.
Játszom az empires & allies játékkal
Egy ismerõsöm játékbeli felszerelés kérelmeirõl kapott jegyzeteit az oldalamon sikeresen elrejtettem, hogyan tudnám ismét láthatóvá tenni õket?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az mitõl lehet hogy vagy egy hónapja nem tudok oldalakra kommentelni? Többnél is próbáltam..
Írok valamit, majd frissítem az oldalt és eltûnik a hszem.
Próbáltam 3 különféle böngészõvel, ccleaner-ral tisztítottam a rendszert,
Létrehoztam egy másik profilt is, a vírusirtót is kikapcsoltam a tûzfallal együtt, de sehogy se jó..

Nálam most olyat produkál a face, hogy amit kiírtam üzenetet, azt többen lájkolták meg komment is volt, de utána nem látszódik, meg, mintha ki se írtam volna.
Tegnap óta nem javult még meg.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

tigeroo
nem találom hogy ki volt az ismerõseim között 😄😄 :S
japjap, hajrá! tudd meg!

jhetedikj
ez engem is érdekel!

anno 1987

Adaaam
azt nem tudom, de screenshot-ot tudnál berakni róla, csak azért mert érdekel hogy hogy néz ki 😊

everything's better with music

tigeroo
láttam olyan timelineos profilt hogy felül a timeline felett volt az érdeklõdési köre felsorolva, kurvajól nézett ki hogy lehet megcsinálni azt?
Hogy kell oldalakra alkalmazást csinálni? Pl:http://www.facebook.com/utos.hu?sk=app_206541889369118&app_data=dlt
Ilyet, csak más lenne a kérdés, meg a képek is.... pls vki 😊 felakarom dobni az oldalam 😄

N o N a m e
Ismerõsök keresése csak azoknak van akiknek 100 vagy 200-nál kevesebb van, vagy nemrég regisztráltak a Facebookra.
Gondolom most a chat is az oldal alján van. Kicsi a monitor vagy a felbontás, vagy megnövelted a betûket, ezért lehet más a rendezés.
tommygear
am érdekes dolgokat produkál nálam az fb mostanában... ugye van ez a percrõl percre dolog jobb oldalon fent, nos nekem ez helyet cserélt a hirdetések résszel a percrõl percre rész meg lekerült a picsába nem lehet valahogy felcsérélni õket?... meg haver fb-jén láttam ma, hogy neki a felsõ sávban ahol a kezdõlap, profil meg ezek a gombok vannak neki van egy olyan hogy "ismerõsök keresése" nekem ilyen sose volt ott... vmi ötlet ezekre?
tommygear
kössz, remélem így lesz
aaasdd
Nálam magától eltûnik egy idõ után ha nem kattintok rájuk.
tommygear
bal oldalt vannak ezek a marhaságok, hogy "Listák" ez tele felesleges dolgokkal, ezeke nem lehet elrejteni valahogy? mert semmi hide funkció nincs csak kedvencekbe rakás
Jrex
Bocsi az offolásért,de megtennétek h a linken bejövõ macskás medálos kép alatt Tim One hozzászólását lájkoljátok?Azt h Szimba.Köszi.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=249645285107669&set=a.145765238829008.37809.134727043266161&type=1&theater

tigeroo
engem csak az zavar hogy ha rámegyek egy delikvens adatlapjára akkor a timeline (+ a cover pic) robban a pofámba, holott pont leszarom, örültem volna ha meghagyják a régi típusú adatlapot (és KÜLÖN MENÜBÕL érhetem el a timelineját, mittomén az adatlap tetején), mert valljuk be, most ha rákattolok valami ismeretlen ismerõsre, elõbb akkor megkell külön néznem a kedveléseit + külön névjegyét ha kíváncsi vagyok az illetõre.

így meg tényleg olyan összecsapott lett a facebook, ha borítóképet alkalmaznak, akkor miért ne lehetne 1 kis összefoglalóként adatlap legelõször, (hamár ARC-KÖNYV), és ha még mélyebben érdekel az illetõ, akkor lapozgatunk utána az idõvonalán... de úgylátszik az a facebook fejesek szerint elsõbbséget élvez ez az összecsapott struktúra, hogy borítókép + idõvonal.
precision
annyira azért nem szar a timeline, hogy egy olyan õsrégi fost használjak miatta 😊

sõt... kifejezetten jó a timeline szerintem

Bazinga!

matyi0323
Eddig még én megkaptam minden emailt.
De mostanság elég sokat gyökérkedik az egész fb, szóval elképzelhetõ..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

jhetedikj
ezt nem mondtam, de ha úgy használod akkor a régi kinézet van 😄

anno 1987

Rage47
és utána mindegyik böngészõvel visszaáll?
jhetedikj
A facebook-os e-mail címemre érkezõ leveleket nem jelzi ki a rendszer más is tapasztalt ilyent?

Rájöttem hogyan lehet visszaállítani a Timeline-t a régi nézetre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyi az egész, hogy IE 6 vagy régebbi böngészõvel kell belépni

anno 1987

precision
felülre tudsz rakni egy "cover" képet amit szép nagyban kirak

egyelõre ennyit lehet rajta módosítani

Bazinga!

üdv
most váltottam timeline-ra. a kinézet stílusát meg lehet valahogy változtatni? mert ugye alapbol világoskék háttér, fehér boxok...

byzhouse
nekem most az egész facebook szórakozik...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

chhaya
Azt meg lehet csinálni, hogy ha valkiket belekpakolok egy listába, akkor kizárólag ott lássam a ténykedéseiket, és a közös falon ne?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
nektek is szarakszik néha a cset mostanában?
Sickness
ja, már meg is tettem. köszi.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

N o N a m e
Ha törlöd magad.
Sickness
hi. azt hogy tudom megcsinálni, hogy senki, de tényleg senki ne tudja megnézni az adatlapomat?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Lyukasbogrács
törlöd magad 😄

pár hozzászólással lentebb írták, hogyha egyszer váltottál (vagy magától váltott), vissza már nem lehet.

és hogy? 😄

Adaaam
felraktam én is, jónak tûnik 😊

Ic3 m4n
én régóta használom, nem vettem észre semmit.. jól mûködik

Adaaam
Greasmonkey-s unfriend finder alkalmazással van valakinek tapasztalata? Ez ugye nem nyúl bele a facebookomba?

precision
csak 5 -öt kéne visszaolvasni...

Bazinga!

Lyukasbogrács
lehet

Timeline-t valahogy lehet törölni ? 😄

davidka003
Veszélyes a Facebook.hu

"A legrosszabb esetben – és ez gyakran megtörténik – a facebook.hu a book.hu domain 2face.book.hu, 3face.book.hu és 4face.book.hu aloldalaira irányít át, amelyek megjelenésükben tökéletesen hasonlítanak a facebook.com-ra."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tomo05
Értem! Köszi! Hát akkor megpróbálom megszokni. 😊

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

N o N a m e
Nem lehet! Vannak csaló programok, amik azt ígérik, hogy visszaállítják de nem igaz. Szóval ne próbálkozz, mert nem lehet.
precision
nem lehet, ez van ezt kell szeretni

Bazinga!

tomo05
Üdv! Tudja valaki, hogy hogy kell visszaállítani az idõvonal nézetet az alapra? Köszi a választ!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

9csöves9
keresési elõzményeket nem lehet törölni?gondolok itt arra,hogy ha a felsõ sorban lévõ keresõnél nyomok egy K betût,akkor ne dobja már ki állandóan teszem azt a Kis Pista Mauglit,akinek a lapját megnéztem egyszer ezer éve.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...