3646
www.facebook.com
-
hugopareiros #2600 Van valamilyen egyszerű mód arra, hogy lementsem a gépemre a beszélgetéseket?
Konkrétan egy 47800 bejegyzésesről van szó. Így az annyira nem gyere be, hogy tekerd fel a beszélgetés elejéig és "oldal mentése".
Mert ez több órán keresztül tartana, és hiába jutottam el egyszer 25000ig, kifagyott a böngésző :D
A "profil mentésével" is próbálkoztam, de az nem menti le az egészet, csak 1 kis részt belőle. :( -
#2599 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
_DSA?DAS_DAD
besírtam így első ránézésre :DDD -
#2598 -
mikiking #2597 Nem lehet kitörölni ?? Ezt most nem értem,ha valakivel irsz chaten,és aztán ki akarod torolni,belemész az üzenetekbe,rámész kikeresed amelyik beszélgetést ki akarod törölni,müüveletek,üzenetek törlése,összes törlése... Nem értelek !!! -
#2596 Üzenetet nem lehet kitörölni. FAIL. -
mikiking #2595 Sziasztok,haverom gépébe állitolag belenyúlt a barátnője,és mindent elolvasott amit a haverom irkált a FB-n valakikkel,ugye... Na most állitolag egy programmal csinálta,amit ha kinyit,és bejelentkezik a FB-be,rákattint a nevére az illetőnek akivel a csávó irt,és már mindent ki is mutatott neki. Lehetséges ez ??? Az előbb találtam egy Facebook Chat history Manager programot,de az csak azt menti le,amit a program aktiválása után ir a csávó a másik személyekkel. Létezik olyan kiegészirő,vagy program,vagy valami,amit ha beteszek,visszatudom olvasni a KITOROLT üzeneteket ? Mert ezeket az üzeneteket kitörölte a fickó,és ez tuti,mert láttam. Létezik valami,amivel ezt megtudta tenni a csaj ? -
#2594 "Az új dizájnt látva elképzelhető, hogy a felhasználók maguk adhatják majd meg a borítóképre kerülő szöveg színét, hiszen a kizárólag fehér felirat jelentősen korlátozná a borítókép-választást, világos háttér előtt nem látszódnának a felhasználói információk."
Szerintem meg nem, mivel fekete border van a betűk körül, így bármilyen háttér rakható mögé :)
Amúgy jó kis update, nekem bejön. -
#2593 Ismét megújulnak a Facebook-profilok
Valaki tudja,hogy ezt hol lehet aktívvá tenni? -
#2592 a poén az hogy ezt az oldalt fb-n ugy reklámozzák hogy először egy idióta oldal tele reklámmal, amit lájolj, aztán elvezet egy szintén reklámmal teli oldalhoz, ahova be van szúrva egy youtube videó amin elmagyarázzák mit kell csinálnod, és a legvégén megközlik ezt az oldalt. ahol minden le van irva, normálisan, jó, angolul, de ne legyünk már ennyire gyökerek:D már hát na, ilyen ez a FB korosztály sajna. szörnyű:D -
bcrics #2591 Köszi, ez működik, de nem csak én látom visszaállítottnak hanem tényleg visszaállt alaphelyzetbe a profil. -
#2590 ez a kiírom a számod és mi a véleményem rólad jópofa, az aranyosak alá mindig kiraktam egy szivet vagy de kedves vagy szöveget -
#2589 mindig van valami aktuális divat amit a sok gyökérarcú birkának muszáj követnie...
volt ez a mi az indián neved, 9gag mánia is volt, most amit írsz... meg amitől hányok, hogy lányok írnak ilyeneket hogy "üzibe szám és leírom mit gondolok rólad vagy ilyesmi"... persze utána kírja a szerencsétlen barom hogy pl "374: jó fej vagy csak kár hogy rusnya vagy mint a disznó" és utána a delikvens aki írta a 374 -et az LIKEOLJA a posztot :D ennyit az anonimitásról, az unatkozó iqharcos kislányokról meg úgy egyébként az egész facebookról :) önimádók és feltűnési viszketegségben szenvedők gyüjtőhelye akik már függnek attól hogy minden 5 percben leírják, hogy mit csinálnak :)
ezért van az hogy én hetente max 2-3x lépek be, hátha van valami érdekes info vidéki és/vagy rég nem látott ismerőseimről :) -
#2588 ezzel vissza lehet állítanide csak úgy, hogy te látod visszaállítottnak. -
#2587 régebben lehetett lájkolni az ilyen "nem tudok aludni", szeretem a csokit, illetve hasonló marhaságokat, ami jópofa volt, nem zavart semmit.
de mostanába ezek elkeztek posztolni ezer éves szar vicceket illetve viccesnek tünő, szintén szakállas képeket az 5perc meg aztadomos fasságokról. szörnyű :_( -
bcrics #2586 pff, az szopás- -
#2585 Nem lehet. -
bcrics #2584 Áh értem, mivel nem találom ésmár "olvastam lejjebb", ha megtennéd hogy leírnád, ha tudod az klafa lenne.
köszi. -
#2583 Olvass lejjebb és megtudod.. -
bcrics #2582 Hello, nem jön be ez az új idővonalas profil, a régi felületet hogyan lehet visszaállítani? -
kamionosjoe #2581 danke schön, akkor úgy néz ki ezt csinálták velem :) -
#2580 Lehet.
Cseten nyitsz egy új csoportot, belerakod azokat akikkel nem szeretnél beszélni és utána kiválasztod azt a lehetőséget, hogy nekik ne mutassa azt, hogy online vagy. Így ők nem tudnak írni neked / persze te se nekik. Az üzenőfalon minden ugyanúgy megmarad. -
kamionosjoe #2579 és olyant lehet, hogy a chaten ne tudjon írni, de amúgy én lássak mindent róla?
am köszönöm -
#2578 Rákattintasz a profiljára, jobb felső sarokban lenyitod a kicsi nyilat, aminek a legalsó pontja a Jelentés/Tiltás, rákattintasz, és a felugró ablakban kiválasztod, amit szeretnél (XY tiltása). -
#2577 Üdv.
Régi dragon ball os kártyákat keresek. Akinek lenne ilyen és eladná az írjon privit. -
kamionosjoe #2576 Facebookon le lehet valakit tiltani, hogy ne tudjon írni nekem? és hogyan? -
#2575 kép tagelést hogylehet letiltani az új beállítás felületen? -
#2574 azt hol tudom megnézni kiről iratkoztam le eddig? -
pett3rson #2573 túl sokat nem nézem, többnyire nem is otthon teszem ezt, de ez most otthoni gépen történt, másnap bent, melóban működött rendesen. Szóval olyan mintha az otthoni gép szarakodna. Esetleg egy cache törlés vagy egyéb oldal-beállítás törlése lehet még megoldás? majd kipróbálom. -
#2572 nem vagyok az, de..
ha csak akkor volt amikor írtad, akkor nekem is és minden online ismerősömnek ezt csinálta. gondolom frissítenek ilyenkor vagy csak valami bug van egyszerűen. mostanában 2 hetente kb. nálam jelentkezik ez kis időre ( 20 perc max )
ha máskor is, akkor a fentebb leírtak tárgytalanok. :) -
pett3rson #2571 Sziasztok.
Facebook guruk segítségét kérném. Valami nem frankó vele nálam, nem tölti be amit szeretnék. Főoldal még bejön, aztán ha valamit szeretnék megnézni elkezd az egérnél jelezni, hogy Ő most ugyan végrehajtja az utasítást, de látszatja ennek nem nagyon van.
Valami ötlet erre? -
#2570 "Lájk és elküldöm a telszámom." (fiú)
Irigyelem a mai tiniket a fb életükkel :D -
kamionosjoe #2569 Pedig nekem is úgy van, esetleg próbáld meg egy másik böngészőben. -
#2568 Én Chrome böngészőn így tüntettem el: Adblock - > Haladó beállításnál (nem biztos, hogy szükséges) - > Egy reklám blokkolása az oldalon, rákatt az Alkalmazásokra, és addig húzod a csúszkát, míg el nem tűnik. -
#2567 semmi ilyen nincs sajna :D bejön a ceruza de ott annyi van hogy hozzáadás a kedvencekhez :S -
#2566 rákattintasz az alkalmazások szó mellett az összesre, ott felhozza a listát, a lista bal oldalán mindnek lesz egy ceruza alakú "ábra" vagy hívd aminek akarod :D arra katt és alkalmazás eltávolítása.
azt hagyod meg, amelyiket szeretnéd. ( mert szerintem csak egyesével lehet törölni) -
#2565 még mindig nem tudom eltüntetni ezeket a szarságokat :D hónapok óta nem kattintontok kb egyikre se, de hiába, valakinek vmi ötlet? -
vg #2564 Már semmi baja, gondoltam, hogy szerver oldali galiba lehet. -
#2563 ááá köszönöm, én a profilban az elérhetőségeknél próbálkoztam :/ -
#2562 Felül kis nyíl - account setttings-username
és inkább a facebook.com-ot használd, a .hu-val gond volt korábban. -
#2561 hol lehet megváltoztatni a facebook.hu/ utáni nevet? :S