Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...nekem is ismeretlen, de en megis tudom az ovet...
nem ertem...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nekem meg a regi facebookom van. kaptam ma egy uzenetet egy ismeretlentol, h nem tudja lajkolni a kepek albumba feltoltott kepeimet...
pedig publicra van allitva.
tudnatok segiteni?
koszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Csupa olyan dolog van amit nem használok, cserébe már konkrétan kiszorult a chaten lévõk listája alapnézetben a monitorról (tehát le kell hozzá görgetni)
(Listák, alkalmazások, kedvencek)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Bazinga!
Illetve nagyon sokat én se kapok meg.
Régen nem volt ilyen problémám, vírus avast szerint nincs.
Csak FB bug vagy valami más?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
😮
Tipp
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerintem ha az illetõ törli szó nélkül amit beírtál akkor el lehet gondolkozni a tiltáson.
azt be lehet állítani valahol hogy ne lehessen írni a képeim alá, és azt hogy tudom megcsinálni hogy csak bizonyos emberek lássák postjaim?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha én pl. betetszikezek valamit demotiválón, akkor az megjelenik az adatlapomon is, hogy likeoltam. Direkt megnéztem, hogyha ismeretlen ember néz rá a profilomra, akkor õ is látja, hogy ezt betetszikeztem, pedig be van állítva, hogy csak ismerõsök lássák az adatlapot.
Hogyha haverom tetszikezte be ugyan ezt, nála is megjelent adatlapon, viszont ismeretlen már nem látja az õ üzenõfalán.
Ötlet?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gondolom itt a Facebook keresõben is van egy ilyen mesterséges intelligencia féleség ami megjegyzi és figyelembe veszi, hogy eddig miket néztél meg, mire kerestél rá az oldalon és az szerint rendezi az embereket.
Én ha a keresõbe vagy @-al beütök egy betût, azonnal elsõ helyre dob ki egy profilt, mert gyakran nézegettem, miközben ábécé sorrendben nem õ lenne az elsõ helyen.
Persze ez új usernek lehetetlen, mert a Facebook nem tud semmit róla, tehát marad az, hogy aki új és Kovács Józsefet keresi az addig nézi a Kovács Józsefeket amíg megtalálja, ha csak nem tudja a felhasználónevét. 😊
Most az volt az érdekes egyébként, hogy beregisztráltam egy teljesen új embert (álreget), hogy segítsek magamon játékokba😄 (tudom szégyen, de élvezem a vizsgaidõsuck végét)
Beirtam magam a keresõbe - hogy ha valaki idegen, aki valahol megismert, és rámkeresne - és egyáltalán nem találtam magam! hiába mentem rá hogy további találatok, nem voltam közte!<#fejvakaras>#fejvakaras>
mi alapján teszi elõrébb mondjuk kovács józsefet, egy másik kovács józsefnél?
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
van valamilyen lehetoseg flash (swf) feltoltesere a profil oldalamra?
(nem vagyok egy facebook zseni, eddig nekem nem sikerult)
esetleg valami kulso app kell hozza?
koszi elore is!
ugye régebb ota be lehetett irni egy bizonyos nevet ami a cim után szerepel, és az lesz az adatlap linkje
pl facebook.com/ize
aki nem állitotta be meg egy jó hossó számsor van. nos ez a szám kéne nekem😄
tfh.:
forma 1 fan vagyok -> nem button miatt nézem
meki fan vagyok -> nem button miatt
akkor miért likeoljam?
Magyarul ne jelenjen meg az üzenõfalon a kép amit lájkoltam?
Az iwiwen ezt le lehet tiltani, de Face-en hogyan???
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM