Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
ha leiratkozok valakinek mindenféle frissítésérõl, akkor az a személy sem látja amit kirakok üzenõfalra?
Hali!

A profilomat korlátozta a Facebook. Most egy régi megadott telefonszámra küld el kódot, ami már sajnos nem él.

Hol tudnám ezt megváltoztatni egy élõ telefonszámra, hogy végre betudjak lépni?

szerintem azt az 1 embert kell elõtte külön letiltani a beállításokban és utána úgy rámenni, hogy egyéni

★★★★★

akyyy
azt h lehet h feltöltök egy jónéhány képet albumba, ezt meg akarom osztani, de csak olyat lehet hogy mindenki, ismerõsök, ismersök ismerõsei, csak én, egyéni.

egyéniben pedig szintén : ismerõsök. ismerõsök ismerõsei, csak én, specific people or list....

de itt nincs olyan, hogy mindenki. de csak ebbe van olyan hogy letilthassak bizonyos személyt.

de én mindenkivel meg akarom osztani az albumot csak 1 embernek nem:|

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tigeroo
Népszerû videók · 1/2

iLab Factory : iPhone 5 Housings?
Socialcam
498 likes and 81 comments - YouTube Video | Socialcam: "Most talked about video app" - New York Times

ez vmi vírus lenne vagy mi a brant?
Igen, de nekem már néhány hete tart ez az állapot. 😊
Úgy hívják, hogy ticker. Nekem is volt, hogy eltûnt aztán fél nappal késõbb újra megjelent.

★★★★★

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A facebook oldalam jobb felsõ részérõl eltûnt az a kis szekció ahol az ismerõseim közelmúltbeli tevékenységei jelennek meg (pl. Gipsz jakab kedveli Kunta Kinte fényképét, vagy XY hozzászólt egy bejegyzéshez). Tudjátok, hogy lehet azt valahogy elõvarázsolni?
Válaszotokat köszönöm.
tigeroo
tudom hogy káröröm de végre! facebookos közleményben volt hogy dec 18tól lesz "hivatalos" a timeline, azóta viselem el. ha tudom hogy ezcsak önkéntes hülyeség volt és fél év múlva is van olyan akinek a régi van nem állítom be akkor.
Casillas
Gondolom igen, mert nekem is vannak, akiknek most váltott át.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

sajtburger
Napokon belül tényleg beállítják mindenkinél ezt a szr idõvonalat, tud errõl valaki pontos infót? ismerõseim dühöngenek, hogy magától átállt nekik..

Casillas
Szerintem csak simán el van rejtve nekik a Profilképek album.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

davidka003
Ötlet: Berakod a profilképet aztán kitörlöd a képet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

bakkerman
csáó,azt hogy tudom megoldani,hogy frissítem a profilképemet,de nem kerül be maga a kép a profilképek albumba,és az idõvonalamra se,tehát nem lehet lájkolni se meg hozzászólni se? sok embernek látom,hogy így van megoldva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

koszontem 😄

davidka003
"a free inside look at jobs and companies"

Munkahelykeresõ app külföldieknek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Micsoda ez a Glassdoor?

tigeroo
azt szeretném kérdezni hogy:

ha a kedvenceimnél beállítom hogy csak én lássam (pl. a zene részt) akkor ha belájkolok pár új oldalt amit oda fog pakolni (zenekart pl.) akkor azt kiírja az adatlap láthatóságtól a hírfolyamba ezt az aktivitást (hogy kedvelek xy oldalt)?
Hát másik gépen tökéletesen megy... routeren van.
Router nélkül se megy. És csak a facebook.
precision
szolgáltató és/vagy facebook hiba
nincs semmi baj a gépeddel

ha meg más weboldalakkal is csinálja akkor érdemes megnézni a hálókártyát (kipróbálni egy újjal) vagy az utp kábelt, hogy nincs e megtörve vagy ilyesmi

Bazinga!

Sziasztok!

Segítségeteket kérném... tegnap óta nem jön be a facebook, csak tölt és semmi... semelyik böngészõvel, de csak az. Néha ha 100x frissítek bejön de aztán ennyi, nem tudok semmit csinálni.
1x már csinálta mióta meg van az új gépem (win7) utána 1 hétig jó volt most megint behalt :S Minden vírusírtó ki van kapcsolva, mintha blokkolná valami. De másik gépen xp-n megy semmi gáz. Itt is ment aztán most megint nem... nem tudom mitõl csinálja, nézelõdtem facebookon aztán egyik percrõl a másikra már csak töltött. Néha bejön az a szöveg hogy "Nem lehet kapacsolódni a távoli kiszolgálóhoz"
davidka003
Belehet állítani mikor postolsz valamit, hogy ki lássa.
A srácot berakod a custom csoportba és beállítod, hogy barátok kivéve Kovács Pista.
És akkor Kovács Pista nem látja majd.

akyyy
rámegyxek egy ismerõsnél arra a bizbaszra, és két lehetõség van

törlés az ismerõseimközül....

illetve jelentés\tiltás

ha az utobbira megyek, ott az elsõ választási lehetõsg, hogy törlöm
második hogy tiltom.

fail

miért nincs az hogy marad ismerõsöm de nem láthatja a bejegyzéseimet, nem irhat, meg ilyenek?

nem akarom az adatvédelmi beállitásaimat összevissza állítani, jó ugy, ahogy van 😄

bajgunar
Állítólag, tegyél fel IE5-öt, jelentkezz be azzal fb-ra. És visszaáll.
Aztán tedd vissza IE mittomhányat, és jelentkezz be újra. Akkor megint írja, h elérhetõ az idõvonal.
De passz, nem néztem, nem IE, meg firefox, meg mozilla szarokkal böngészek.
Am. szerintem sokkal átláthatóbb, értelmesebb, kézenfekvõbb, és kinézetre is sokkal szebb az idõvonalas megoldás, mint a régi.
De ha nektek az kell.
matyi0323
de.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Klon
van rá megoldás...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Soha nem lehetett visszaállítani.
matyi0323
Régen egyébként valahogy vissza lehetett állítani, nem?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

VWfan
Jobb is... Itt legalább nem teszi ki a ha hozzászóltam valaki hivatkozásához és nem azzal van tele az oldalam.

precision
én már akkor bekapcsoltam a timeline -t amikor földi halandónak lehetõsége volt rá egy egyszerû kattintással
azóta már meg is szoktam... sõt, sokkal jobbnak tartom mint a régebbi kinézetet

úgy sem lehet ellenne mit tenni... 😊 nem tudom amikor emberek petíciót meg like -okat gyûjtögetnek ilyenek miatt, hogy "Vissza a régi Facebook -ot", azoknak ilyenkor hova gurult a gyógyszere? 😄 Komolyan el is hiszik, hogy bármit elérnek vele? 😊

Ez van, meg lett mondva, hogy ilyen lesz. Akinek nem tetszik, delete account 😄 (vagy persze sírhat az üzenõfalon is, de jobb nem lesz)
Ezért kell mihamarabb megszokni és pozitívan hozzáállni a változásokhoz, nem félni tõlük. 😊

Bazinga!

akyyy
nem hónap hanem év végére, fokozatosan.

tigeroo
fél éve ez a legenda kering.
xxdani
pont ma olvastam egy hírt hogy mostanában talán a hónap végéig mindenkinek olyan lesz azoknak is akik idáig megmenekültek tõle...nincs mese

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

nekem már tavaly szeptember óta az van, emlékszem be kellett állítani, hogy facebook fejlesztõ vagyok és csak utána tudtam használni 😊

★★★★★

Tigristank
Nekem ma állították be automatikusan az idõvonalat...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tigeroo
akkor bocsánat. én még csak most láttam elõször a profilom hirdetõjén.

amúgy a timelineról van vmi hivatalos nyilatkozás, hogy mi a francnak kellett? elvileg december óta van már, de sok embernek még mindig a régi sztíló van
Ez már nagyon régi program, talán egy éves is van már.
tigeroo
elsõ értelmes újítás évek óta
hol tudom azt beállítani, hogy adott csoportba ha írok akkor csak a csoport tagok láthassák az üzenetemet?
repvez
Hát ez akkor egy nagy szopás, a régi lapon ezeket mind meg lehetett nézni az ismerõsöknél is.az online aktivitást meg nem tudom megnézni a chaten ha nem jelentkezik be ,de fennt van az oldalon,mert látom hogy postol ,de chaten nincs ott a zöld pötty és ha irok akkor is azt irja ki hogy nem elérhetõ,de majd megkapja.Egyáltalán hogy tudja elolvasni az ûzenetet ha nincs bejelentkezve a chatre?
Mert azt viszon kijelzi ha látta az üzenetet.
Az márcsak hab a tortán, hogy az uj idövönalon a feltöltött képeket nem jeleniti meg teljes egészében csak akkor ha rákattintva megnyitom.

Minek csinálják a fejlesztéseket ha csak rosszabb lesz töle? a mobilos verzió is lassabb az uj verzió.
Adaaam
Ezeket csak magadnak tudod megnézni, másét nem. Azt hogy online van-e meg a chat-ben tudod megnézni.

everything's better with music

repvez
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogyha valaki ezt az uj idõvonalat használja akkor, hogyan tudom megnézni, hogy mit mikor lájkolt vagy szólt hozzá ? ÉS hol jelzi ki ha online van?
A régi rendszerben egybõl lehetett látni egy kis zöld pötty volt a neve melett az oldalon és honapokra visszamenöleg meg lehetett nézni, hogy kinél, mit szolt hozzá melyik képet lájkolta,de az ujnál szinte semmit nem lehet megnézni csak a megosztások vannak .
xxdani
persze hogy mûködnek, arra találták ki, hogy összegyûjtse az adatait azoknak akik használják és felhasználják õket a tudtod nélkül. tökéletesen mûködik

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Klon
tudomasom szerint, random!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Ezek a "Nézd meg kik nézték meg a profilom/képeim stb..." programok tényleg mûködnek? Vagy csak random válogat az ismerõsök közül?

Már változtattam dns címet, így jó lett.
írd fel kis papírra az IP címét az oldalnak és arra csatlakozz

Nekem mostanában többször is van/volt, hogy UPC alatt nem találja napokig a facebook.com oldalt, aztán egyszer csak jó lesz. Jelenleg sem megy.
Próbáltam Chrommal, Firefoxxal és Explorerrel is, de egyikkel sem mûködik.
Több böngészõvel tesztelted?