Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A profilomat korlátozta a Facebook. Most egy régi megadott telefonszámra küld el kódot, ami már sajnos nem él.
Hol tudnám ezt megváltoztatni egy élõ telefonszámra, hogy végre betudjak lépni?
★★★★★
egyéniben pedig szintén : ismerõsök. ismerõsök ismerõsei, csak én, specific people or list....
de itt nincs olyan, hogy mindenki. de csak ebbe van olyan hogy letilthassak bizonyos személyt.
de én mindenkivel meg akarom osztani az albumot csak 1 embernek nem:|
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
iLab Factory : iPhone 5 Housings?
Socialcam
498 likes and 81 comments - YouTube Video | Socialcam: "Most talked about video app" - New York Times
ez vmi vírus lenne vagy mi a brant?
★★★★★
A segítségeteket szeretném kérni. A facebook oldalam jobb felsõ részérõl eltûnt az a kis szekció ahol az ismerõseim közelmúltbeli tevékenységei jelennek meg (pl. Gipsz jakab kedveli Kunta Kinte fényképét, vagy XY hozzászólt egy bejegyzéshez). Tudjátok, hogy lehet azt valahogy elõvarázsolni?
Válaszotokat köszönöm.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Munkahelykeresõ app külföldieknek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ha a kedvenceimnél beállítom hogy csak én lássam (pl. a zene részt) akkor ha belájkolok pár új oldalt amit oda fog pakolni (zenekart pl.) akkor azt kiírja az adatlap láthatóságtól a hírfolyamba ezt az aktivitást (hogy kedvelek xy oldalt)?
Router nélkül se megy. És csak a facebook.
nincs semmi baj a gépeddel
ha meg más weboldalakkal is csinálja akkor érdemes megnézni a hálókártyát (kipróbálni egy újjal) vagy az utp kábelt, hogy nincs e megtörve vagy ilyesmi
Bazinga!
Segítségeteket kérném... tegnap óta nem jön be a facebook, csak tölt és semmi... semelyik böngészõvel, de csak az. Néha ha 100x frissítek bejön de aztán ennyi, nem tudok semmit csinálni.
1x már csinálta mióta meg van az új gépem (win7) utána 1 hétig jó volt most megint behalt :S Minden vírusírtó ki van kapcsolva, mintha blokkolná valami. De másik gépen xp-n megy semmi gáz. Itt is ment aztán most megint nem... nem tudom mitõl csinálja, nézelõdtem facebookon aztán egyik percrõl a másikra már csak töltött. Néha bejön az a szöveg hogy "Nem lehet kapacsolódni a távoli kiszolgálóhoz"
A srácot berakod a custom csoportba és beállítod, hogy barátok kivéve Kovács Pista.
És akkor Kovács Pista nem látja majd.
törlés az ismerõseimközül....
illetve jelentés\tiltás
ha az utobbira megyek, ott az elsõ választási lehetõsg, hogy törlöm
második hogy tiltom.
fail
miért nincs az hogy marad ismerõsöm de nem láthatja a bejegyzéseimet, nem irhat, meg ilyenek?
nem akarom az adatvédelmi beállitásaimat összevissza állítani, jó ugy, ahogy van 😄
Aztán tedd vissza IE mittomhányat, és jelentkezz be újra. Akkor megint írja, h elérhetõ az idõvonal.
De passz, nem néztem, nem IE, meg firefox, meg mozilla szarokkal böngészek.
Am. szerintem sokkal átláthatóbb, értelmesebb, kézenfekvõbb, és kinézetre is sokkal szebb az idõvonalas megoldás, mint a régi.
De ha nektek az kell.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
azóta már meg is szoktam... sõt, sokkal jobbnak tartom mint a régebbi kinézetet
úgy sem lehet ellenne mit tenni... 😊 nem tudom amikor emberek petíciót meg like -okat gyûjtögetnek ilyenek miatt, hogy "Vissza a régi Facebook -ot", azoknak ilyenkor hova gurult a gyógyszere? 😄 Komolyan el is hiszik, hogy bármit elérnek vele? 😊
Ez van, meg lett mondva, hogy ilyen lesz. Akinek nem tetszik, delete account 😄 (vagy persze sírhat az üzenõfalon is, de jobb nem lesz)
Ezért kell mihamarabb megszokni és pozitívan hozzáállni a változásokhoz, nem félni tõlük. 😊
Bazinga!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
★★★★★
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
amúgy a timelineról van vmi hivatalos nyilatkozás, hogy mi a francnak kellett? elvileg december óta van már, de sok embernek még mindig a régi sztíló van
Mert azt viszon kijelzi ha látta az üzenetet.
Az márcsak hab a tortán, hogy az uj idövönalon a feltöltött képeket nem jeleniti meg teljes egészében csak akkor ha rákattintva megnyitom.
Minek csinálják a fejlesztéseket ha csak rosszabb lesz töle? a mobilos verzió is lassabb az uj verzió.
everything's better with music
A régi rendszerben egybõl lehetett látni egy kis zöld pötty volt a neve melett az oldalon és honapokra visszamenöleg meg lehetett nézni, hogy kinél, mit szolt hozzá melyik képet lájkolta,de az ujnál szinte semmit nem lehet megnézni csak a megosztások vannak .
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"