3646
www.facebook.com
  • VWfan
    Ha elrejtem ismerősöm hülyeségeit, amiket kiteszem a falamra, akkor tudomást kap róla, hogy elrejtettem? Vagy ő ezt nem tudja?
  • sixpack89
    Üdv! tegnap este óta nem érem el facebook oldalt,mi lehet a gond? tölt lassan az oldal,de nem tölti be.
    Más oldalak meg a net amúgy gyors.
  • Jim Morrison
    tudtommal újabb csoportoknál már mindnél van ilyen, régebbieket is felszerelik lassan ezzel a funkcióval.
  • akyyy
    nemtudom én nem hoztam létre csoportot, egynéhányba benne vagoyk azok közül egybe van ilyen:D
  • gabko
    és ha van egy ilyen csoportot akkor ott hogy lehet beállítani?
  • akyyy
    az csak az hgy a csoportban kik látták azt a bejegyzést (ami lehet bármi, igy kép is)
    csak csoportokban van ilyen, az se mindegyikben.
  • gabko
    Kérdésem lenne a Seen by - funkcióval kapcsolatban...

sima felhasználói oldalamon be lehet-e kapcsolni hogy az általam feltöltött képeimnél mutassa hogy hányan nézték meg? ha igen akkor hol lehet?

1-2 fotós csoportban láttam ezt a funkciót a képek alatt mutatja mennyien nézik meg a képet, így látható a kép alatt

pl: Ez 2 embernek tetszik. Seen by 12

köszi .)

• bakkerman
    nekemis hajlamos beszarni,főleg ha gyorsabban görgetek lefelé,idegesitő nagyon,énis kézileg frissítettem rá ma,eddig jó
  • Pyotr
    Amúgy is megdugta volna
  • szabii98
    Ez jobban érdekel :D:D
  • kamionosjoe
    18 óra alatt meglett az 1 millió, már ma
  • Borg18754
    frissítgettem másodpecenként az oldalt kb 100 like/ másodperccel halad :D bejelentkezik fbre kiakadhat a flash a sok lájk ki írástól :D
  • Borg18754
    15 óra alatt majdnem fél millió összejött neki :D holnap már dughatja
  • kamionosjoe
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152413599715277&set=a.290055465276.328193.526245276

Segítsünk szegény gyereknek! :D
  • tommygear
    2 mag, 4 giga ram, nem ezzel van a baj, régebben jó volt
  • precision
    nálam semmi gond a flash -el, win7 32 bit, firefox

milyen géped van?
  • tommygear
    na frissítettem a flasht manuálisan, mert sztem ez a chrome autama frissítés nem is működik, meglátjuk hogy produkál
  • tommygear
    ugyan ez :D
    win7, 64bit, chrome
  • akyyy
    milen oprenszer meg böngésző? nekem win7 64biten chromnál már nem szaggat.
  • tommygear
    jóformán nem bírok végignézni egy napot a hírfolyamon mert olyan szinten belassul a köcsög flash miatt az egész böngésző mire a végefele érek, hogy hihetetlen, nincs valami javítás erre a rákos daganat adobe flash-re?? hónapok óta képtelenek javítani ezt
  • precision
    http://itcafe.hu/hir/facebook_graph_search_beta.html
  • Dean Winchester
    csoporton belül mikor videókat töltök fel akkor avideónak nem lehet mappát létrehozni? mert ha felrakom akkor globálba a fényképek közé teszi ki
  • Klon
    köszi!
  • SzirmosSzisza
    Nem, albumban nem lehet album.

Mikor csinálsz új albumot itt van olyan, hogy Custom (vagy Egyedi magyarul?) és ott be lehet állítani, hogy barát barátja.
  • Klon
    ill, egy olyan is érdekelne, h a feltöltött képeimet, most csak az ismerősök láthatják, de meg lehet e azt oldani, h az ismerő ismerőse is láthassa anélkül, h teljesen publikussá tenném ?
  • Klon
    Üdv!

Fényképalbumon belül szeretnék, még egy albumot/könyvtárat létrehozni, de nem találok rá lehetőséget. Lehet ezt valahogy?

köszi!
  • Borg18754
    keresgéltem neten eddig annyit találtam hogy ha az fb keresőnél felül beírod hogy fényképek akkor kihozza csak az a baj hogy az alkalmazások közé nem tudom elmenteni... de félmegoldásnak jó

ezt a linket elmentitek könyvjelzönek aztán ha a mások által felrakott képeket akarjátok megnézni akkor megnyitjátok és kész.. talán valaki majd arra is rájön hogy lehet vissza varáusolni az alkalmazáok menüpont közé

fényképek
  • cargame
    Erdekesen alakul a FB. Ma azt vettem eszre, hogy a kette osztott Time line bal fele joval nagyobb mint a jobb...
  • Tigristank
    Mi se tudjuk sajnos.
  • Borg18754
    sziasztok!
    régen nekem bal oldalon ahol az alkalmazások vannak oda ki vannak írva ugye hogy:
    -alkalmazásközpont
    -bökések
    -játékhírek
    -music
    -jegyzetek
    -hivatkozások

és régen még ott volt nekem hogy fényképek..
    de aztán nemrég eltűnt. nem tudja valaki hogy lehet vissza rakni oda? mert telefonomon még ott van és nem állítottam át semmit szal nem én tüntettem el
  • cargame
    Ugy, hogy egy ismerosom tobb kepet tolt fel ahol be vagyok jelolve. Az elso kep kerult a time line tetejere es az ujak egyre lejebb kerultek.
  • kamionosjoe
    ezt hogy kell érteni?
  • cargame
    Mit lehet kezdeni az ellen, hogy az uj posztokat a time line-omon ne hatrafele tegye ?
  • precision
  • N o N a m e
    semmi sem public. szuper, köszi. :)
    Búék.
  • SzirmosSzisza
    Nem, max ha publikus és akkor kijelentkezés után ugyanúgy.
  • N o N a m e
    Ha blokkolok valakit, az többé egyáltalán nem fog tudni elérni ugye? A profilomat látni fogja-e?
  • kamionosjoe
    Ezért kell megnézni, hogy milyen beállítás van megadva az adott kommenthez vagy képhez amihez hozzászólsz. Minden egyes állapot mellett szerepelnek ezek a kis figurák.

3(4) variáció lehet:

1. két kis emberke alak: azt jelenti, hogy azt csak te látod és az ő barátai, de a te barátaid nem(ehhez nyugodtan hozzá lehet szólni, mert ez csak az látja aki az ő ismerőse vagy a közös ismerőseitek)
    2. három kis ember figura:ezt a te barátod barátain kívül az ő összes ismerősének az ismerősei is látják( ha ehhez hozzászólsz akkor ezt a te összes ismerősöd láthatja, az is aki nem közös ismerősöd a barátodnak)
    3. kis földgömb: ezt bárki láthatja (ha hozzászólsz, akkor az előzőhöz hasonlóan az ismerősödnél megjelenik)
    (4.) csoport figura: ezt értelemszerűen csak a csoport tagjai látják
  • Laney 3000
    frankón, ráadásul azt a képet telibe kirakja az üzenőfalra neki, amihez hozzászóltam, mitntha csak én töltöttem volna fel, a harmadik fél nevével és a 4915 másik ember kommentjével alatta + az enyémmel. Oké hogy közösségi oldal, de azért legyen már annyi privátszféra, ha én egy távoli ismerősömnek irok egy kétsoros böffenetet egy képe alá, akkor nehogymár azt a főnököm, anyám, barátnőm lássa (+értesítést is kap róla, mert a close-friends kategóriába vagyok nála) Ez így eléggé kényes, mert pl édesanyám kérdőre vont, hogy én milyen retardált emberkéknek irogatok(Netes körökben jól ismert Hozé a gót :DD), és hogy az ő kíírásai gusztustalanok és nem gondolta volna, hogy én ilyenekkel leállok+a képeket mutogatta nekem az üzenőfalán, hogy miért kerül neki oda, hiszen azt se tudja ki az...és gondolom ugyanez a helyzet a barátnőmnél meg a főnökömnél.
  • davidka003
    Így van. Hónapok óta így van és eléggé felbasz engem is, mert faszság.
    Mi köze az én haverom képéhez/kommentjéhez egy ismerősömnek?