198
-
#78 Ha már bakiknál járunk:
honnan van még áramtermelés? hnn.
igen, jelenleg sem kell hozzá személyzet ám. -
cateran #77 Hát ha zombihorrorra ültél be és tetszett, akkor javaslom nézz utána a zombi és a horror szó jelentésének......
A többi már nem csak neked:)
A film rettenetes, pedig az eleje szvsz nem rossz...bár Will Smith-t nem kedvelem túlzottan, de szerintem hozza a figurát..
Néhány "apróbb" baki: Elmondja, hogy az emberiség nagy része a virustól kampec, a maradék meg agyatlan éjjeli lény lett, amik a vérre buknak....aham..és 3 éve koplalnak,mert élőlény már nem nagyon van amit meg lehetne enni..vagy mit is csinálnak másokkal? Megeszik? Kiszívják a vérét? Vagy csak trancsír? Na de kiket? Az emberiség nagy része halott....az állatvilág dettó (a kutyának mondja, hogy bár a légúti fertőzésre immunis, de a harapással terjedőre nem) azaz az állatok is halottak (kivéve persze az oroszláncsaládot és a gazellákat...wtf? Mi a túrót keresnek ott? Hogy-hogy még élnek? 3 év alatt a csúcsragadozóvá vált "vámpírok" rég elkapták volna őket)
Azonnal leutánozzák a csapdáját és elkapják..ez nem semmi tanulási képességet feltételez..és 3 év alatt ennyire jutottak? Üvöltenek bele a vakvilágba és rohangálnak fel-alá?
Ok hogy elöállította az ellenszert (hmm tudós létére illene tudnia hogy 1 kontrollalany nem éppen perdöntö....) ÉS? Mi a túrót fognak csinálni vele abban a kis faluban,ahova a csaj ment? Nyilván fullos biotech laborjaik vannak,gépsorokkal....
Ehh akárhogy is, az eleje nagyon tetszett,ahogy a magányos, őrület felé hajló ember napjait mutatja be 1 idönként eléggé ellenséges környezetben,de aztán átmegy uncsiba illetve akcióba és onnan valahogy nem tetszik...a 28 nappal késöbb és igen! még a Resident Evil is jobban bejön! -
#76 Természetesen, nem is állitottam mást, ez az én véleményem.
Csak annyi a különbség, hogy amit én irtam az mögött vannak tények...a nyálzás mögött max. a popcorn...
Soha jobb filmet nektek :) -
Rudicsek #75 Szerintem egész jó film. Sőt...
Nem olyan rossz, mint amilyennek egyesek beállítják.
De hát izlések és pofonok.
Nézd meg, és ha nem tetszett akkor így jártál. Nem kell másokat lebeszélni a film megnézéséről, és főleg nem bírálni azokat akik nem értenek veled egyet.
Akinek inge, vegye magára...
üdv
-
Loverman #74 Lol hogy megindult a fikaáradat! Ez van ha szünet van az ált. suliban... -
Loverman #73 öö, aha. Tod ez is csak 1 szubjektív vélemény a 6,5 milliárdból mi lehetne. -
#72 Olvasgattam a beirásokat, és elhültem rendesen.. tényleg van aki el van ájulva ettöla filmtöl??? történet? élethü? egy nagy nulla!! ez a film az utobbi évek egyik legvacakabbjika, és nem azért mert rossz a cgi, vagy mert se füle se farka, hanem mert tényleg több lehetett volna, de elmentek a pénz kereset felé,és nagyon elrontották.
Mondhattok bármit, nekem igenis fontos a hitelesség..még egy zombinál is, nekem egy zombi is legyen élethü (vagy vámpir, vagy akármi)bár nem értem mért zombizunk itt, hiszen a zombi, halott ember amelyik "él"
Ezek a lények nem haltak meg csak átalakultak,nem? mutáció? evolució? de hogy ilyen értelmetlen képtelenségekre legyenek képesek, ésmiért? mert különben a föhös lenyomja öket, tehát kellett egy supernegativ gonosz, amelyik 10m ugrik átmegy a betonfalon, elugrik a gépfegyver golyok elöl, és fejjel!! betör egy páncélplexi üveget:) anyám, na ott kapcsoltam ki...lehet nektek elég a popcorn mellé, nekem legalább annyira legyen hiteles, mint az emlegetett resident, vagy a klasszikus 8. utas,
Nem jó film, sajnos..persze tele amcsi nyállal, meg amcsi öntudattal, két percenként valami amcsi jelkép megjelenitése.. naná hogy zabálták ottan kinnt:)
Lehetett volna sokkal jobb,és még csak a zombizást se kellett volna kihagyni.
-
#71 télleg nem rossz film de ebből a sagából nyílván sokkkkal többet ki lehetett volna hozni -
név123456 #70 Eléggé silány a kritika. Valószinüleg a film nem neked való és nem is értetted a lényegét. Nem mindig a rosszat kell figyelni egy filmen amire beülsz. -
#69 Csatlakozom az előttem szólóhoz, majd ha te rendezel/írsz többmillió dolláros költségvetésű filmet, akkor az majd olyan lesz, amilyet te akarsz. Addig meg csak szivatod magad, ha túl sokat vársz egy-egy filmtől. Annyira engem nem zavar, hogy neked nem tetszik. Te szívtad meg, hogy nagy reményeket fűztél hozzá, és így elcseszted a saját szórakozásod.
Én azt sem tudtam, mire ülök be. Csak hogy zombihorror. Egy átlagos zombifilmnél meg _nagyságrendekkel_ profibb. És így tetszett is. -
#68 hát bocs, nem akarlak megbántani, de azért a forgatókönyvíróknak van tapasztalatuk, még ha mindenki szidja is őket. és még ha rosszat is írnak, az akkor is jobb, mint amit Te írnál elsőre. nekem nem jött be a Te verziód, de ez az én magánvéleményem -
#67 Úgy úgy.
Kíváncsi voltam, mit írnak róla, és tökéletesen stimmel ahhoz, amit én is gondoltam róla. A sztoriból milliószor jobbat ki lehetett volna hozni egy színésszel és jobb zombikkal. -
assdf #66 Na most akkor elmondom hogy mit lehetett volna még kihozni a filmből ha hosszabb vagy esetleg több részben gondolkoznak:
-kiderül hogy a lények olyan emberek akiket megfertőzőtt egy virus és nem olyan zombik amiknek semmi közük az embereknek akár a marsrol is idecsöppenhettek volna azon kivül hogy némileg emberszerü a felépitésük. Mert a legtöbb zombifilm ezzel operál hogy vannak az agyatlan szörny zombik akik kb. olyanok mint egy ember 2 hétes hulla korában de egyébként semmi közük az emberekhez. Ebben a filmben viszont megvolt a lehetőség hogy végre valami MÁST alkossanak.
-ezen a vonulaton el lehetett volna indulni ugy hogy a "főgeci" csaja megszökött volna mielőtt nevill rájött volna hogy hat a gyógyszer. Ezután lehetett volna egy kis adok kapok ahol a fővezir bosszuból irtja nevillt (legyalul pár épületet stb stb) és ahol nevill rájön hogy ezek a lények talán mégsem agyatlan zombik és vannak még emberi tulajdonságaik pl egyfajta társadalmi hiearchiába szerveződnek.
-végül miután ledózerolták a fél várost (csak hogy akció is legyen benne) és nevillt épp készülnek karóba húzni a lények megjelenne a csaj aki már félig visszalakult (mai technikával simán ki lehetne belőle hozni egy olyan lényt aki bár már nem ember de azért már látszanak rajta a nőies vonások) esetleg nevill meg a fővezér lény közé áll és ekkor nevill rájönne hogy hat a gyógyszere a fővezér lényből meg kijönnének az empátia és mégsem nyuvasztaná ki nevillt hanem elmenne a csajával.
-és végül záró képsorként valami olyasmit hogy a megmaradt emberek mittomén helikopterrel szorják a szériumot a városok felett porlasztva (persze közben nevill alámondásával valami háttér gondolattal) és hogy a visszalakult lények (nem kell hogy teljesen emberré alakuljanak) fényes nappal kijönnek az utcára és nézelődnek hogy akkor most mi is volt ez az egész.
Kb. ennyi ezt a sztoryt egy jó rendező simán meg tudta volna valósitani és ha kellően elegendő érzelmet és akciót visz bele akkor mindenki jól járt volna. Esetleg még filmtörténetet is irhatott volna azáltal hogy ez lett volna az első film ahol nem az a film vége hogy az agyatlan zombik megesznek mindenkit és hogy azok a zombik nem is annyira agyatlanok. -
Blas109 #65 Hát,nekem így kétszeri megnézés után az ugrott be,hogy sokkal jobb lett volna ha teszemazt csinálnak belőle egy 2,5 órás filmet mondjuk...kifejteni jobban az elejét,(én mondjuk kicsit elnézegettem volna a mindennapjait a betondzsungelben) éééésss könyörgöm másik véget neki!!!:'( én tudom hogy az amcsik vallásosak,ok legyenek...de egy ilyenre rábaszni az egész filmet h:"kiscsávó pillangózik egyet,zombi üti a plexit megjelenik rajta a pillango ránéz a csajra pillango,akor neki kell odaadnom a megoldást(mellesleg nehezen hiszom h azon a kolonián megfelelő technologia lett volna h kitalálják mi a megldás abbol a vérből..de tudom,isten minden eltervezet:SS)" szóval sokkal sokkal job lett volna szerintem ha a zombikkal csinálnak vmit,hiszen láttuk hogy van valamilyen szociális életük,intelligenciájuk..
és tényleg idegesítő hogy alig tudunk meg róluk valamit...1 nézést megér aszem..(28 nappal később tényleg jobb,márcsak a zenék miatt is)üdv, -
Zedas #64 A probléma abból adódik szerintem hogy ki-mit néz egy filmen. Ez a film elég vegyes lett. Az én osztályzatom:
Will Smith 8/10
Kutya 9/10
Sztori 2/10
Zombi CGI 0/10
Város CGI 8/10
Felvezetés 9/10
Lezárás 1/10
Alapötlet 9/10
Kidolgozottság 0/10
-
#63 Én is boncolgattam már a hibáit a filmnek (itt SGn, a topikjában), de már túl vagyok rajta... :)
"Én nem várom el hogy mutassák be a lények mindennapjait meg hogy forgassan róla valami unalmas müvészfilmet."
Pedig úgy tűnik, pont ezt akarjátok.
"Ugye amikor a csajt smith elrabolta a "pasija" kiszaladt utánna a napfényre és látszott rajta hogy nem azért mert unatkozott."
Nekem meg ez nem jött le a filmből, hogy az elrabolt nő a vezérgeci nője lenne.
"smith megállapitotta hogy semmilyen szocializáció nincs bennük?"
Hívjuk má' Neville-nek!
Na de ki állította, hogy Neville nem egy fasz? Hát, ő csodatudós létre erre nem jött rá. Neki nem volt rendező, hogy közeli vágásokat adjon a zombikról, és ő ezt állapította meg. Lehet, hogy arra sem jött rá, hogy a csapdás-kutyás zombi, meg a fejjel plexibetörős zombi ugyanaz. Te meg tudsz különböztetni két kínait, ha csak másodpercekre látod őket messziről, és akkor is leginkább az foglalkoztat, hogy kerülj tőlük messzire?
"Ráadásul maga a film cime meg úgy az egész (i am a legend) arra utal hogy ennek a filmnek van mondanivalója. Mert ha az a cime hogy "egymagamkinyirok100zombit" akkor nem fogom elvárni hogy bonyolultabb dolgok is legyenek benne."
Ja, hát itt jön be az, hogy most tényleg azért nem tetszett a film, mert szar, vagy azért nem, mert nem olyan, mint amilyennek TE szeretnéd?
"Ergó bár a sztory gyér a resident evilben is, de nincsenek is benne túl hihetetlen dolgok meg olyanok amikre extra magyarázat kellene."
Na ezaz, vazze, ott egy agyatlan zombbifilm, _az_ miért jó (mikor szar), illetve ez a film miért szar, mikor annál a filmnél azért _sokkal_ többet ad? Itt is elintézhették volna 5 percben a sztorit, 3 vágásban a kihalt várost, ő meg forgócsövűvel meg katanával gyaszhatta volna cafatokra a zombikat másfél órán keresztül. Akkor úgy jobb lenne a film?
"plussz megmagyarázhatatlanul erősek gyorsak és sérthetetlenek mert akkor az ember el fogja várni hogy ezekre is adjanak magyarázatot"
Te a StarWarsra is úgy ülsz be, hogy akkor magyarázzák meg Csubakkának miért pont 25cm hosszú a szőre, mikor esőerdőben őshonosak a vukik? Vagy megmagyaráztatni akarod, hogy Vader lélegeztetőjén mik azok a villogó gombok?
Egyébként az ember is lehetne a mostaninál 2-3szor erősebb és szívósabb, csak _tudatosan_ igyekszik elkerülni a fájdalmat, még akkor is, mikor épp nem az lenne a célravezetőbb. Meg pl soha nem erőlködünk annyira, hogy az fájjon. Pedig lehetne. -
Pufi 9 #62 Mondjatok már egy magyar filmet ami ettöl jobb!!!!!! Mi magyarok el süllyedhetnénk ettöl a sok koppintott szartol amit csinálnak (pl.Szőke kóla Boldog születésnapot, Rap Revü Rómeó, Kontroll, Üvegtigris, Csocsó, Szabadság szerelem, Európa expressz, Egy szoknya, egy nadrág stb.) Mind egy nagy rakás szar!!!!! -
#61 Maximálisan egyetértek veled.... és szerintem még az igazán komoly blödliket meg sem emlitetted : -
#60 "az ember el fogja várni hogy ezekre is adjanak magyarázatot"
Mint látod nem mindeki várja el, nekik tetszett is a film éppen ezért...
Nem vagyunk egyformák, ennyi! -
assdf #59 Hát azért ebben nem nagyon értek egyet.
Én nem várom el hogy mutassák be a lények mindennapjait meg hogy forgassan róla valami unalmas müvészfilmet.
De egyrészt a filmben láthattuk hogy ezek a lények bármennyire is nem emberiek alá-fölé rendeltség van köztük azaz egyfajta társadalmi hiearchia. Aztán meg az agresszion kivül érzéseik is vannak. Ugye amikor a csajt smith elrabolta a "pasija" kiszaladt utánna a napfényre és látszott rajta hogy nem azért mert unatkozott.
Na most miután mindezt bemutatták a filmben ez igy el is halt, smith megállapitotta hogy semmilyen szocializáció nincs bennük?...
Ráadásul maga a film cime meg úgy az egész (i am a legend) arra utal hogy ennek a filmnek van mondanivalója. Mert ha az a cime hogy "egymagamkinyirok100zombit" akkor nem fogom elvárni hogy bonyolultabb dolgok is legyenek benne.
De igy plussz az hogy vannak benne ennél összetetteb dolgokra is utaló szálak elvártam volna hogy egy kicsit fejtsék is ki azt vagy valami magyarázatot adjanak.
Most mondok egy példát a resident evil. Kb. arról szól hogy megyünk és irtjuk a szörnyeket. A sztoryt elmondják benne 5 mondatban és a zombik is egyszerü zombik lesznek. Magyaran agyatlan élőholtak. Nem ugrálnak 5 méter magasra, nem sprintelnek le egy autót, nem uszitják rád a zombi kutyájukat (a legendben volt egy rész amikor egy zombi pali smithre uszitotta a zombi kutyáit) és nem törnek át egy betonfalat sérülés nélkül és nem orditanak ugy mint egy dinoszaurusz.
Ergó bár a sztory gyér a resident evilben is, de nincsenek is benne túl hihetetlen dolgok meg olyanok amikre extra magyarázat kellene.
Szóval lehetne ez egy olyan film hogy megy will smith és öli a szörnyeket, de akkor ne tegyenek bele olyat hogy a lények hiearchiba vannak szerveződve, meg vannak érzéseik plussz megmagyarázhatatlanul erősek gyorsak és sérthetetlenek mert akkor az ember el fogja várni hogy ezekre is adjanak magyarázatot -
ddt500 #58 Szerintem sincs kifejtve rendesen a film. Pláne, hogy a főhős a fényképek tanúsága szerint vagy 40 zombit kisérletezett a halálba. Így mivel Ő tudós nem ártott volna ha többet tud róluk. Mondhatot volna ilyeneket, hogy a vírus elváltozásokat okoz az izomzatban stb. Ha meg 41.5 fokos testhőd, meg 200-as pulzusod van az azt jelenti, hogy dupla annyit kell enned mint egy normál embernek, hogy fentartsd ezt a felpörgött anyagcserét. Ez úgy lett volna jó, hogy amikor a szarvasok befutottak az aluljáróba esetleg csak kettő jött volna fel(konkrétan ezt is vártam). -
#57 Hát, emberek, kurvára nem értelek titeket. Mi a pék faszát vártok egy zombihorrortól? Hugo díjas sztorit, Oscaros alakítást? Hát akkor veletek valami nagyon nincs rendben ott fenn. -
Beepitettember #56 assdf:
Az ultimate kérdésedre a válasz benne volt a filmben.
1 óra 16 percnél elmondja.
-ezek a lények hogyan lettek ilyen erősek? Ez a kérdésed jogos aláírom.
Csakhát ilyen alapon bámelyik filmbe beleköthetnénk és találnánk is hibákat.
-
Gauge #55 Hmmm,
Nem értek egyet veled. Az "Én, a robot" szerintem egy igen jól sikerült film kisebb hülyeségekkel, de alapvetően végig érdekes sztorival.
A legenda vagyok... én láttam az Omega Man-t és ezerszer jobban tetszett mint ez, pedig azon is lehetne mit javítani...számomra a legvicceseeb az a rész volt, mikor "véletlenül" megmenti a nő és a gyerek a sebzett Will Smith-t...
Egyébként meg: VILÁGFORRADALMAT és le az amerikai egyszerűséggel! -
Higinos #54 1. Az IMDB rating manapság semmit nem jelent. Pláne, hogy szegény amcsik torkán minden „szart” le lehet tolni.
2. Bizonyára mindenki hallotta már azt a bizonyos "ízlések és pofonok" kifejezést.
3. Ha valaki veszi a fáradtságot, és végigolvas itt az SG-n pár kritikát, majd a hozzájuk tartozó fórumot, feltűnhet neki, hogy a többihez képest ebben kifejezetten sok a negatív kritika. Az intelligensebbek ebből leszűrhetnek némi információt.
szvsz: Egyszer nézhető volt (nem kötelező darab), viszont nem érte meg a mozijegy árát. Mondhatnám azt is, hogy csalódás. A hibáit meg már sokan leírták előttem, talán azt hagyták ki, ha nem WS játszotta volna (sokakat becsábított a neve), ez a film sehol nem lenne.
+1: A moziból kijőve, nem sok izgalmat láttam az arcokon.
-
assdf #53 Nem nem ültem háttal.
Ha annyira jól ki volt fejtve akkor maradnak a kérdéseim remélem te tudsz rájuk válaszolni (természetesen a filmből és nem a könyvből):
-ezek a lények hogyan lettek ilyen erősek? (az kevés hogy megették a virust ez nem magyarázza hogy 5 méterre ugranak fel vagy hogy sérülés nélkül átmegy a falon. Hacsak nem egy olyan virus ami az élő anyagot acéllá változtatja...)
-miből élnek? Élnek egyáltalán? Ha igen mit esznek? Ha élőlényeket esznek akkor hogy lehet hogy a város teli van oroszlánnak meg özzel (vagy mitomén mi a nevük). Ha egymást eszik akkor hogyhogy nem fogytak még el?
-Miből kellet volna rájönnöm hogy ezek vámpirok? (legalábbis a fennti cik szerint azok a filmben viszont semmi utalás nem volt erre)
-és az ultimate kérdés: a hadsereg hogyhogy nem tudta őket kiirtani időben? Merzt az előzmények kifejtése is némileg hiányos. Mert ha ezek nem birják az uv fényt akkor nyilvánvaló hogy az utcai lámpák lecserélése uv lámpára elég hatásos lehet. Meg az elején mutatják ahogy a hadsereg uv lámpákkal ellenörzi hogy ki beteg és ki nem és az egészségeseket máshová küldik. Akkor mégis hogy pusztult ki az emberiség? Hogy nem tudták magukat a túlélők megvédeni a lények elől? Mert bár a lények erősek de némi uv lámpa itt is csodátt tudott volna tenni... és még lenne ezer egy kérdés amire a filmben még csak utalás sincs. -
Unreal1942 #52 Összességében egy szórakoztató film volt. A kritika jogos, de a mostani silány kínálatban ezt a jobbak közt lehet számon tartani. Szerintem az Én a robot rosszabb film volt tőle pl. :P -
Beepitettember #51 assdf:
Teljesen érthető volt a sztori és kivolt fejtve úgy ahogy kellett.
Valószínűleg te háttal ültél a moziban. -
assdf #50 Nekem ennek a filmnek csak az eleje tetszett. A hibák a következők:
-kurvára sokára fejtik ki hogy tulajdonképpen mi is történt az emberekkel
-a kifejtés is enyhén szólva hiányos, csak abból lehetett megtudni hogy nem birják a fényt hogy nem akarodzott nekik kiszaladni smith után. Ennél még a pengében is jobban ki van fejtve hogy mit miért hogyan.
-Az nekem sem jött le hogy ezek vámpirok lennének.
-Az oké hogy ettől a virustól agresszivvak letteg meg minden, na de kérem ettől még nem fognak tudni ugrani 5 méter magasra fel meg 100km/h-val futni. Legalábbis én amikor nagyon pipa vok akkor sem tudom még csak megközeliteni sem.
-Semmi kifejtés hogy ezek a lények miből/hogyan élnek. Vagy éjszaka hangos üvöltözések közben elmennek a helyi tescóba bevásárolni?
A film vége meg egyenesen csalódás volt. Átmennek a falakon a lények, betörik az ütésálló plexit mindenféle sérülés nélkül...
Szóval számomra hiányzott a sztory kifejtése a filmből. Ha ez egy 3as film középső része lett volna akkor azt mondom oké az elsőben már biztos mindent elmagyaráztak, de igy... -
Riddick #49 IMDB User Rating: 7.4/10 (52,779 votes) Ezt kapta a neten,tehát nem rossz film. Aki szereti a resident szerü filmeket,annak tuti bejön. Persze kicsit lehetett volna még csiszolni,de melyik az amit nem. -
Beepitettember #48 "Persze aki elfogult a színész, vagy az ilyen jellegű filmekkel kapcsolatban, az nyilván másképp látja, de attól ez még egy nagyon gyengére sikerült film."
Mindenféle elfogultság nélkül mondtam, hogy jó film.
Hamár itt tartunk. A Resident Evil2 volt hihetetlenül gyenge. Amikor a csaj egy mocival beugratott a templomablakon... Na annál a résznél kapcsoltam ki. Miközben nevettem egy jót, hogy ez mekkora gagyi volt:) -
#47 Végigolvastam a kommenteket, majd nem bírtam ki, elolvastam a kritikát is. A stílus már-már alpári, teljesen jogos a felháborodás. Viszont a cikk mondanivalójával szerintem nem igazán lehet vitázni. Persze aki elfogult a színész, vagy az ilyen jellegű filmekkel kapcsolatban, az nyilván másképp látja, de attól ez még egy nagyon gyengére sikerült film. -
ArcZ #46 Sziasztok,
Ez a film olyan, mintha a Half Life-nak lenne az adaptációja... Egyedül, a szörnyek ellen. Kiürült város, spéci labor, autózás a városban, csapda állítás, néhány túlélő... yo! -
#45 a film szvsz BOR-ZASZ-TÓ 2/10 -
Beepitettember #44 Na mivan a filmben szereplő Ford Shelby GT500 Mustang ot meg elfelejtettétek fikázni?
Pedig az mindenki szerint egy átlagos tucat szar autó...
A film amúgy szerintem is 7/10.
Összességében egy jó film volt. -
#43 Nekem tettszett! 7/10-es szerintem, nagyon bejött az a kihalt üres utcás New York feeling. -
solikka #42 Ez a kritika mondhatom nem semmi...
A fogalmazásától a hajam is az égnek állt, egy-két cikkírót nem ártana lecserélni...
Amugymeg nem is értek egyet a kritikával mert szerintem nem volt rossz film egy 6/10-es azért megvolt... -
Polkino #41 "már talán szemünk se rebben, hogy a lezárás végleg szemen húgyoz mindent." - ebbe bele se merek gondolni :D
Az hogy a kritikus mit gondol az csak az ő egyéni dolga, de stílusban azért tudnia kéne, hogy most provokativ vagy inkább korrektebb, visszafogotabb iránye
lvet viszi e. Végig érezni lehetet ezen az íráson hogy vergődik a két végpont közt.
Ráadásul úgy érzem itt is jelen van ami sok kritikában manapság, vagyis, hogy a kritikusnak jobban tetszett a film mint amit leir csak tudja, hogy fikából lehet megélni....És ez sajnálatos. Remélem hogy tévedek és az itteni szerzőnek ezek legalább öszinte szavai voltak. -
Hoz_Hun #40 Nagyon jó kritika. Egyetértek vele. -
woker #39 Ha jól emlékszem az eredeti történet szerint 3 oldal volt. Volt a Heston által alakított utolsó igazi ember, voltak a valódi vámpírok és a félig ember-félig vámpír túlélők akik éjszaka vámpírnak tűntek, nappal normális embernek és az utóbbi csoport küldi a nőt a főhőshöz kémkedni (mivel a valódi vámpírok olyan agyatlan lényként viselkednek mint itt a film egyes részein a dark seekerek) ;)
Mondjuk attól függetlenül, hogy igazából csak ott egyezik az eredeti történettel, hogy van benne vírus és látszólag 1 túlélő, szerintem elég hangulatos a film attól eltekintve, hogy egy idióta csaj folyamatosan kommentálta a legalább olyan idióta barátjának (aki nem volt képes arra, hogy elhallgattassa a kis barátnőjét) a film jelentős részében a jeleneteket. Szóval neki ezúton is üzenem, ha legközelebb meghallom a hangját az egész pereputtyával együtt kivágom a teremből.