Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg meg mindig 3G-m van😊
http://gaborszantai.co.uk/
Bejelentették, hogy az OS X-et is évente fogják frissíteni mint az iOS-t, és mindig nyáron lesz új verzió készen.
Amíg nyaranta frissítették az iPhonet, addig mindig február végén, március elején jelentették be az új iOS-t, kiadták a betajat, és nyárig végig futott a beta teszt mire megjelent az új telefon.
Most ez megint elmaradt. Szerintem rááltak a következõ menetrendre
az oroszlánnál amúgy már futottunk egy kört, hogy van még bõven macska, amivel próbálkozhatnának az ismétlés veszélye nélkül (pl. a hiúz, a Lynx elég jól hangzó név lenne), erre fognak egy régi macskát és új névvel újra kiadják 😊 a puma ráadásul közelebbi rokona a házimacskának, mint a párducformák (a leopárd, a tigris és az oroszlán is ez a csoport - a nem-nyávogó macskafélék)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hivatalos bejelentés.
"developer preview of OS XŸ Mountain Lion, the ninth major release of the world’s most advanced operating system, which brings popular apps and features from iPadŸ to the MacŸ and accelerates the pace of OS X innovation. Mountain Lion introduces Messages, Notes, Reminders and Game Center to the Mac, as well as Notification Center, Share Sheets, Twitter integration and AirPlayŸ Mirroring. Mountain Lion is the first OS X release built with iCloudŸ in mind for easy setup and integration with apps. The developer preview of Mountain Lion also introduces Gatekeeper, a revolutionary security feature that helps keep you safe from malicious software by giving you complete control over what apps are installed on your Mac. The preview release of Mountain Lion is available to Mac Developer Program members starting today. Mac users will be able to upgrade to Mountain Lion from the Mac App Store™ in late summer 2012."
Tovább közeledik egymáshoz az iOS és OS X!
killall imagent
„In mid-day trading Friday, Apple shares were up 0.6% t0 $496.14, bringing the company’s market capitalization — or the number of outstanding shares times its stock price — to a staggering $462 billion, or nearly half a trillion dollars. That’s greater than the sum of Microsoft’s market cap — $257 billion — and Google’s market cap — $197 billion.”
killall imagent

utána jobbklikk és lesz olyan, hogy mpr verzi létrehozása, szerintem annyira nem bonyolult
m4a-t meg lejátsza minden ikütyü és minden normálisabb zenelejátszó/mp3 lejátszó
Basszus, mire kigugliztam, hogyan lehet a megvásárolt dalt átkonvertálni bármilyen használható formátumba, annyi idõ alatt hatszor letorrentezem. Nem túl versenyképes...
Azt viszont nem írtam, hogy ezért perelni kéne érte, vagy hogy bármit lépnie kéne az Applenek emiatt.
Ha a külön gyártott feliratot nem nézed, akkor nem hangzik el, hogy mi is van a fickó kezében (még mindig kevesebb, mint az) - nem látszik rajta az alma sem (talán a legvégén, ahogy távozik a hapsi), tehát csak annyit tudsz, hogy egy 477 dollárnál drágább eszköz 😊
Egyébként a tényeknek megfelel, még nálunk sem lenne versenyhatósági/fogyasztóvédelmi probléma vele - amíg mondjuk az iPad nem lesz 399 dollár. Akkor le kellene venni, ilyen volt anno nálunk mobiltarifás reklámokkal - csinált egyik cég egy reklámot, hogy X-hez képest a mi áraink így meg úgy, 2 napra rá X megváltoztatta az árait, és feljelentette a reklámozót, hogy valótlan reklámot csinált 😊 (ezért szokták kerülni ezeket a reklámokat)
Az ilyen reklamokat le lehet adni tv-ben egyebkent, erre nincs valami korlatozas? Az sose volt nagyon szimpatikus, amikor valaki mas leszolasaval hirdeti sajat magat.
én se azért váltottam offensziv üzemmódba mert nem mondtál semmit.
nagyon is tudod miért nevezted el úgy a linked ahogy. ne járjuk körbe százszor a forró kását. 😊
pisz.
u dont have to listen anybody else but me
Sõt, a Magic Mouse Windows-al nem is nagyon kompatibilis, ha jól emlékszem csak hekkeléseele lehet életre bírni rajta, szóval ez zsír lesz Win-es usereknek.
a két termék összetéveszthetetlen. ennyi.
u dont have to listen anybody else but me
Köszi!
@ Hellomarci
A titkárnõnek meg ne okozzon már gondot 2x ráklikkelni a zip filera.
A jelszavas zip duplaklikkre megy (Win és Linux alatt, OSX alatt ha jól értem problémás lehet), tehát nem hibás - egyszerûen, gyorsan elõállítható.
Ha nem bírja megcsinálni, hívjon oda egy kollégát, aki meg tudja. Ennyi.
Ha már elküldök valamit, az sugározzon némi profizmust/igényességet/hozzáértést. Egy Truecrypt konténer ennek megfelel.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Az A és B rész érdekes. A Logic Board szélességét és tartócsavarjainak helyét mutatja. Látszik, hogy a 3-asban jóval kissebb lesz, még több hely marad akksinak... amire valószínûleg szükség is lesz az új kijelzõ + erõsebb HW miatt.
Szerinted a truecrypt és ez a kitétel hogy illeszkedik egymáshoz?
El sem hiszem, hogy a sok amatõrnek nem jutott eszébe. No1 titkosításban.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Kiszivárgott iPad 3 hátlap. (jobb oldali, a bal az iPad 2)
Izgi, ugyanúgy néz ki 😄
Amúgy valószínûleg kinézetben és méretben (vastagságban) nem lesz lényegi változás.
A billentyûzetet úgy is két részre lehet osztani, hogy 2 ujjal középrõl széthúzod.
A kettéválasztott billentyûzeten ha a szélsõ gombok mellé nyomtok, pl t betû jobb szélére, akkor z betût fog írni és így tovább
lötyög az egész, így elég szar konstrukció...
(ami egy cseppet ciki, emiatt is mutattam a 13701-es hozzászólást, hogy egy 10+ éves oprendszernél mekkora feladatról van szó)