Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
most azért koppintás mert alu, meg fekete keret, meg fekete gombok? hát minden laptop igy néz ki, nem? 😄 SAMSUNG kijött már ilyennel vagy õk csak ipad iphone klónokat gyártanak? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
bal felül van a bekapcsológomb, nem is hasonlít macbookra <#banplz>

GregSB
Lenovo IdeaPad U310

Úgy látszik 2012-ben már az lesz a ciki, ha valakinek nincs MacBook koppintása.

GregSB
iPad topicból:

Imperium Galactica II

Most úgy látszik mindenki piaci rést lát a régi játékok portolásában 😄

<#eljen>
Azt irja, hogy iCloud-ot is tamogatja, tehat a budin folytathatom iPad-dal, ha ott kell hagynom a Mac-et?😊

Diablo 3 sem tunik akkora grafikai csodanak, hogy lehetne portolni.

http://gaborszantai.co.uk/

Andr0
mostanság kezdik felismerni a játékgyártók a Mac adta lehetõséget, mármint az iPad nyitotta piacot.

Armin & Ayu fan

GregSB
Jön a Mac Appstoreba is 😊

Bár ha jól megcsinálják az érintõképernyps irányítást, akkor meg merem kockáztatni hogy ezt jobb lesz játszani iPaden... mint trackpaddel vagy egérrel egy notin.

grizzly21
Soha nem ertettem az ilyen "appokat". Ezek gyakorlatilag weboldalak, strukturajukat, user interakciot tekintve ez mind megoldhato web-en. Nem az lenne pont a web ertelme, hogy ugyanazt az informacio tobbfele eszkozrol nezve is (nyilvan eszkoznek megfeleloen optimalizalva) eljusson a felhasznalohoz ?

franc0
Jó lehet annak, akinek van ideje ilyen appokkal pöcsölni...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

skinnyman
Valóban, valamit félreolvastam, mondjuk kicsit hülyén is van megfogalmazva a cikk címe. Így még egyet is értek, szerintem amúgy az lehet mögötte, hogy viszonylag lassan kezdtek terjedni a droidos táblák, de most már igazán ideje lenne, hogy legalább az ilyen nagy cégek ne ilyen látványosan szarják le az optimalizálást rá...

Regards,

Bercy
Hol került szóba, hogy a platform hibája?
Az appokat (és fejlesztõit) hibáztatják a cikkben.
A CNN-s képnél meg ha elolvasod a szöveget akkor írják is, hogy ez androidon még talán jobb is (személyesen az írónak jobban tetszik), pont, mint ellenpéldát felhozva.
skinnyman
Vagyis a szoftverkészítõk csesznek optimalizálni táblákra és ez a platform hibája? Ezt már akkor sem értettem amikor Tim Cook jött ezzel, hogy másnak hogy jut ilyen eszébe azt meg pláne nem értem...

Amúgy a CNN-es kép elég öngólnak tûnik, ránézésre jobb, rendezettebb droidon 😊

Regards,

System Prefrencies - Network
fent Location - Edit Locations..
nyomsz egy "+" gombot és felveszel egy új Locationt pl. 3G néven. Elmented, abba bekonfigurálod a telefont, apply és kész.
Majd balra fent az alma gomb alól át tudod kattintani a 3G-t a rendes kábeles netre és vissza.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

grizzly21
ahol a nyilak virtualis gombok az nalam eleve elveszett..lecsuszik rola az ujjad, eszre se veszed, mert nincs fizikai feedback, egyszeruen kinszenvedes volt nekem.

passatgt
gta irányítása baromi jó, legalábbis nekem nem volt vele gondom

grizzly21
Ez meg mukodhet is. A legtobb jatek abszolut hasznalhatatlan touch-on (pl gta-k, fps-ek, stb), de ebben akar latok fantaziat..

I.C.ram
Az eredeti PC-s verzió itt figyel a polcomon 😊 Haverommal 2-en nyomtuk végig multiplayerben + a kieget. Régi, szép idõk 😊

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LoDMaSt
Valamikor valaki asszem ebben a topikban szeretett volna windowst telepíteni optical drive nélkül, PH-n ezt linkelték most, nem tudom, mûködik -e, de hátha.

http://www.tech-recipes.com/rx/9136/macbook-air-install-windows-7-with-boot-camp-without-an-external-dvd-drive/

@ Hellomarci

Andr0
hát igen..:S ilyenkor kell saját országot csinálni... megvan a pénzük rá.

Armin & Ayu fan

Dzsini
Világgazdasági szempontból rendkívül rosszkor megy nagyon jól az Apple-nek - rajtuk kívül a világ eléggé romokban van, õk pedig egyedül azért nem fogják elhúzni akár csak az Egyesült Államok gazdaságát sem, nemhogy Európát, Indiát, Kínát vagy a világot, bár a NASDAQ-ot három éves maximumra hozták (persze nem csak õk).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Andr0
hát ja én is hallottam ezt. Én is az osztalékfizetés ellen vagyok... inkább nyomnák a pénzt vmi új kutatóintézetbe pl nanotechnológia vagy MI kutatás.. egyszer úgyis eljut az Apple oda..😄 Apple-net...😄

Armin & Ayu fan

Dzsini
Reggel elemzõk pörögtek egy kicsit az osztalékfizetés-visszavásárlás bejelentésen - cégek akkor szoktak ilyesmit csinálni, ha nincs jobb dolguk, ötletük, vagy nincs olyan cég vagy projekt, amibe úgy látják, hogy érdemes beszállni (például azért, mert nincs hasonlóan pörgõs cég a láthatáron). Jobs azért is volt az osztalékfizetés ellen, mert ez az egyik legegyértelmûbb "nem tudjuk mit csináljunk a pénzünkkel" üzenet a piacon.
Jelenleg azért nincs, mert egyetlen cég sincs a világpiacon, ami hozzájuk hasonló tempóval képes bõvülni, fejlõdni - ha lenne, oda befektetnének.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Melegedik az uj iPad, de meg hatarerteken belul van.

Egyszeruen zsenialis szerintem: vagodeszka, amin recepteket is olvashatsz elomelegiti a hutobol kivett hust.<#worship>

Andr0
az mondjuk igaz... engem is kicsit zavar. (nem csak Apple probléma ez)

Armin & Ayu fan

Engem jobban idegesit, hogy a normalis szamitogepekre/laptopokra es mostanaban a szoftverekre sem forditanak kello figyelmet.

Andr0
akkor úgy néz ki nem fog csõdbe menni az Apple...😄

Armin & Ayu fan

GregSB
iPad (elsõ gen): 1 hónap alatt 1 millió fogyott belõle
IPad 2: 2-3 hét alatt 2,5 millió.
IPad (2012): csak a mostani nyitóhétvégén 3 millió kelt el, most pénteken meg további 25 országban fog elrajtolni

iPhone 4s-emrõl próbálok netet megosztani mac gépemhez. De a gépemen az itthoni fix ip címem van megadva, és ha más hálózatra(a telóm megoszott netjére) csatlakozok, akkor is megmarad ez a fix ip cím. Hogyan tudom törölni ezt az ip címet, illetve hogyan csináljam azt, hogy máskor ne keljen újra kézzel konfigurálni? Vagyis, ha új hálózatra csatlakozok, akkor annak az ip címét adja meg automatikusan(wi-fi hotspot-ok illetve iPhone-om megoszott netje), ha meg az itthonira, akkor meg a saját kézzel konfiguráltat?
LoDMaSt
Most találtam egy progit, Deliver a neve -najó, a lifehacker írt róla, aki nem olvassa annak írom- hátha másnak is jól jön. A lényege, hogy gépen írsz szöveget, és egy gombnyomásra átrakja a telóra, ahonnan lehet elsms-ezni, vagy bármit kezdeni vele, ugyanígy képeket is a teló-gép, vagy gép-teló közt továbbítani, de bármilyen fileal megy szerintem.

Nekem a szövegátvitel jött jól, nem nagyon szeretek az iphoneon gépelni.

@ Hellomarci

Andr0
Andr0
:/ Hát én kreatívan oldottam volna meg. Akinek ennyi pénze van, az már simán elszórakozhat egy kicsit.

Armin & Ayu fan

Dzsini
De neki 11 éves fülese van 😄

Tikal
annyi köze van a fehér fülesednek az almához, hogy az alma hozta divatba még vagy tíz éve az ipoddal 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Ha viszont osztalékfizetés, akkor árfolyamemelkedés a zárás pillanatáig, utána lendületes zuhanás egy ideig.

Dzsini
A képsor az utolsó két képkockája releváns.

GregSB
Pedig úgy tûnik nem fognak semmi különöset csinálni.

Csak osztalékot fizetnek és részvénfelvásárlást is bejelentettek.

Nem hiszem, hogy másról is szó lesz ezeken kívül.

Andr0
éntuti vmi hülyeségnek tûnõ buliba nyomnám be a lóvét... pl ûrturizmus...
Most komolyan? mit lehet kezdeni ennyi pénzzel? megvesznek egy országot?😄 Ûrturizmus, Apple élménypark a Holdon😄

Ha ezt kifizetik részvényeseknek az unalmas lesz.

Armin & Ayu fan

VRSDM
nekem olyan kifordult világképem van az egészrõl kicsit.

persze ez egyéni probléma.
komolyra forditva hihetetlen hogy egyes cégek mekkorára nõnek.

u dont have to listen anybody else but me

GregSB
Hoppá, tényleg ma lesz a bejelentés, nem holnap... magyar idõ szerint 14:00-kor.

Dzsini
Reggel egy gazdasági mûsorban arról beszélgettek, hogy még egyetlen cég sem volt, amelyik hosszú távon képes volt 500 milliárd fölött tartani a részvények értékét - csak az Exxon, a GE, az Intel, a Microsoft és a Cisco játszott ilyet az elmúlt években, ez utóbbiak a nagy dotcom lufi közepén, vissza is estek.

Most pedig, a gazdasági világválság kellõs közepén van egy cég, amelyik ilyen durván emelkedik, páran már 1000 dollárt jósolgatnak, mások hatalmas zakót jósolgatnak... furcsa dolog ez.

passatgt
budapestre költözik, itt épít gyárakat és egész magyarország apple dolgozó lenne😊

VRSDM
nem lenne meglepõ egy beruházás.
/már most is kitudja hány helyen vannak jelen.

érdekes a gugli által pénzelt projektekre is figyelni. ottvannak mindenhol.

u dont have to listen anybody else but me

Dzsini
Az osztaléknak nem hiszem, hogy ekkora hírverést rendeznének.

Bercy
Azt hitte rá, hogy az önarcképe 😉
GregSB
A legunalmasabb megoldás az lenne, ha csak osztalékot fizetnének.

Remélem mellette beruháznak valami komolyba... Merész gondolat, de akár más iparágba is, ami kapcsolódhat termékeikhez.

GregSB
Trollface smileyt azért remélem észrevetted 😉