Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ugyanaz mint az autoknál... ha senki nem kezd el gyártani elektromos autot akkor marad is luxus termék, de nézd meg a teslát, elkezdtek pénzt ölni a cuccba és létrehoztak egy olyan autot amit már nyálcsorgatva megvennél, én legalábbis biztosan azt venném egy ugyanolyan kategoriás bmw vagy audi helyett.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Emellett technológiában (és azok szabadalmi védelmében) is sokáig nagyon elõrébb voltak a többieknél, pl. valódi multitouch nem is volt sokáig más cégeknél, csak "multigesture" - kétujjas nagyítás, görgetés.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Synaptics has a long and established history in touchpads, but it is touchscreen technology - capacitive in particular - which is now on everyone's lips. Why do you think this is?
"I think 2006 was a big year in development. People don't realise this but the first capacitive touchscreen phone to market wasn't the iPhone, it was in the LG Prada which we provided. Obviously then came the iPhone in the middle of the year though and it spun the industry around. {Apple} had a very clever campaign, it didn't emphasize the technology, it just showed users the benefits. Since then it has taken quite a bit of time for handset competitors to understand this tech because it relies not just on the type of screen but in developing a dedicated UI as well. If just one part, any part, is suboptimal the product reflects poorly and we have seen this a lot up to now."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy ha jól tudom fel is vásároltak valamikor egy ilyen céget.
Egyébként a mostani modern akkumulátorok is sokkal tartósabbak, kisebbek, mint pár évvel ezelõtt. Nézd meg pl. a normál AA méretû ceruzaakkumulátorokat, 7-800 mAh-ról ma már akár 3000 mAh-nál járnak, és a 12 órás töltés, 3-400 ciklusos élettartamhoz képest 1-2 órás töltés, több ezer ciklusos élettartamnál tartanak, komoly technológiai fejlõdés van itt.
Viszont az eszközök is egyre komolyabbak, így a okostelefonoknál pl. azonos méret környékén (elfér a kezedben) nem nagyon tudnak elszabadulni a kb. egy napnyi élettartamtól az elmúlt 6-8 évben. Csak míg 5 éve ugyanehhez az 1 nap élettartamhoz tartozott egy párszáz megahertzes processzor, egy szög egyszerû rendszer és egy alacsony felbontású kijelzõ, ma pedig ugyanott van egy 4 magos, másfél gigahertzes processzor és egy 720p kijelzõ, 3D gyorsítással. (ott van a Galaxy Note, ami kapott egy 5,3 inches 800x1280-as tepsi kijelzõt, egy 2500 mAh-s akkumulátort, és ugyanúgy 1 napot bír)
Nekem van egy másfél éves dual sim butatelefonom, modern, 1500 mAh-s akkumulátorral, és 2,5 - 3 hetente kell tölteni - ezt tudja az új akkumulátor és a technológia, ha nincs nagy fogyasztás mögötte.
Nagyon ritka, hogy gyárilag sokkal 1500 mAh fölé mennének (talán egy HTC volt, aminél 2000 mAh-t írtak a tesztnél).
A Jack pedig számomra is picit furcsa.
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Mai napig a legjobb office alkalmazás iOS-re... remélem ez nem taktikai lépés volt a részükrõl, és továbbra is fejleszteni fogják iOS-re is.
Bár ha minden igaz,akkor talán novemberben jön a Microsoft saját office alkalmazása (iOS-re).
Szép munka, nekem a '97 elõtti idõszak a legérdekesebb, így egyben még nem láttam sehol 😊
jobbak mint a fémek? ja nemszóltam 😊
u dont have to listen anybody else but me
Az Air pedig csak akkor kapjon Retinat, ha az aksi idõ nem változik.
Armin & Ayu fan
Arra próbáltam utalni, hogy az Air-ek maradnak a jelenlegi felbontáson, az új Pro-k pedig megkapják a retinának nevezett nagy felbontású, új kijelzõket. Ezen kívül túl sok különbség nem nagyon lesz a két változat között.
Az iMac 27" kalvariaja pedig szerintem ovatossa tette az Apple-t, ekkora meretben egy retina kijelzo csak gondot okozhat, foleg mert meg kicsiben is hajlamos volt sargulni (tudom, ragaszto...).
http://gaborszantai.co.uk/
De ez csak ilyen homályosan rémlik nekem.
Armin & Ayu fan
Server error
The website encountered an error while retrieving https://www.facebook.com/login.php?login_attempt=1. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.
Ellenban a iOS app-pal csont nelkul belepek az accountomra. Kicsit idegesito, mert szabaduszo fotoskent es dolgozni hasznalom es telefonrol egy analis uthengerrel er fel.
(se Safari-bol, se Chrome-bol nem tudok belepni, se WiFi routerrel, se 3G stick-kel, history, cookies, cache urites megvolt)
Armin & Ayu fan
Most fel lehetne hozni statisztikákat, hogy milyen sokan regisztráltak már rá, de az emberek nagy része regel rá, és alig használja.
Én konkrétan 1 ismerõsömmel / barátommal sem kommunikálok rajta a klasszikus értelemben. Semelyik ismerõsöm nem oszt meg rajta tartalmat, nem kommentelnek, stb. Azok az emberek, akikkel "beszélgetek" azok mind idegenek, akiket azért keztem el követni mert érdekesnek tartottam õket.
Az igazi barátaimmal / ismerõseimmel FB-on tartom a kapcsolatot.
Egyetlen 1 dologra használom a pluszt: 1-2 hetente szoktam a családommal hangoutson videocsetelni (külföldön dolgozom), mivel jelenleg ez a legjobb megoldás erre. Skypeban is van konferencia-videóhívás, de fizetni kell érte. Ez ingyenes és tök jól mûködik.
FB mobil app meg tényleg katasztrófa. Állítólag iOS6-ba intetgrálni fogják a szolgáltatást (mint a Twittert), remélem ez sokat javít majd az élményen.
Te ingyen kapsz egy lehetõséget arra, hogy az adatforgalmat a mobil eszközödön akár 70-90%-al csökkentsd, ezért cserébe nem úgy látod az oldalt, ahogy azt a készítõ elképzelte, és a szoftver saját reklámokat helyez el a megjelenített felületen. Ugyanaz az ideológia, mint egy reklámszponzorált játék.