18351
-
#15347 Pár napja is volt ott valami gyöngyszem, már bele sem olvasok akkor faszságok vannak benne, hihetetlen bulvár szar... -
#15346 Index megint alkotott.
"Az iPad eddigi három generációja 16, 32, és 64 gigabájtos háttértárral jött, egy német áruházlánctól kiszivárgott hírek szerint ezen a skálán most lefelé lép az Apple, és 8, 16, illetve 32 gigás verziók lesznek, megint csak a költséghatékonyság jegyében. Ha ehhez hozzávesszük a hagyományos fekete és fehér színeket, illetve a wifis és 3G-s megoldásokat, legalább 12 féle készülékről beszélünk - ez is éles ellentétben áll Steve Jobs egykori elképzeléseivel, aki mindig nagyon ügyelt arra, hogy ne aprózza szét a saját piacát ezerféle termékkel."
Ez most bolond, vagy csak annyira hülye matekból hogy felfogja: így pontosan ugyanannyi verzió lesz a miniből, mint a sima iPadből, amiben Steve keze elég vastagon benne volt
Vagy egy másik gyöngyszem:
"Ott van viszont a másik oldalon az iPod Touch 300 dollárért, ami gyakorlatilag nem más, mint egy egészen mini iPad, 5 hüvelykes képernyővel."
Ja nem más, mint egy egészen mini iPad, csak mondjuk nem megy rajta a több tízezer (mostmár tán százezer) iPad-ra optimalizált alkalmazás. Másrészt a Touch 4" kijelzője szerinte 5" :D
Most komolyan, honnan szedi az Index a tech cikkíróit? Megkérnek csöveseket az utcán hogy piáért cserébe böfögjenek össze valamit? :D -
#15345 *vastagságban sem lesz _jelentős_ különbség. -
#15344 Közelítsük meg a másik oldalról: Ugyanolyan fogyasztású kijelző lesz benne mint az iPad 2-ben, az meg kibír 10+ órát, és vastagságban sem lesz különbség a két cucc között. Csak ebben arányosan kisebb lesz a kihelző + akksi.
Problem solved? -
#15343 Egy nagyobb aksi nagyobb kijelző alatt.
Épp te fogalmaztad meg az arányt. -
#15342 De benne van a pakliban hogy nem tud majd 10-et, mivel ez lesz az olcsó iPad... -
#15341 5 órát még az új iPhone is tud ha netezel / használod. Ennek meg ok hogynagyobb a kijelzője, de arányosan sokkal nagyobb akksi is belefér. Szerintem meglesz a 10 óra, de jövőhéten minden kiderül. -
#15340 Nem fér bele nagyobb akksi mint az iPod Touchba... te mit szívsz? :)
Csak nézz rá a lenti renderre amin az iPhone (ami akkora mint a Touch) mögött van a Mini. Picit nagyobb az alapterülete. -
#15339 nem, arra nincs időm.
de te beállhatnál helyettem, igyál előtte sok rostos üdítőt ne legyél ilyen dulifuli mint most. a végén még kárt teszel magadban. -
#15338 Mivan, mennél sorban állni?
Majd megveszed 1-2 hónappal launch után. Amikor már szétszopták magukat az early adopterek és elolvastál 10 reviewt. -
#15337 Mert a touch szeriaval mar eljatszottak hogy ket ora alatt lemerul.
Ebbe se fert nagyobb aksi, es lehet csak 250$ de szerintem 5oranal tobbet ne varjunk tole ha kihasznaljuk a funkcioit. -
#15336 Igen fog, és a jövőheti lottószámok: 25, 42, 5, 33, 73
Honnan tudjam? :D -
#15335 és menni fog vele 10+ órát? :/ -
#15334 Kijelző 1024x768 lesz benne, az lesz a "gyenge pont". -
#15333 félre ne értsetek, ha tudják hozni az elvárt minőséget ilyen méretek - ár mellett én is fogok venni egyet.
igen egy nexus7 mellé is :D -
#15332 a kijelző lesz gyenge vagy az akksi nem bírja majd soká?
ilyen méretek mellett nem tudom elképzelni együtt a kettőt. -
#15331 A render szó melyik részét nem tudod értelmezni? :D -
Verseghy #15330 Azt észrevettétek, hogy nem Safari, hanem Google Chrome a böngésző az iPad Mini képeken?:) -
#15329 egy iPad mini-re szívesen beneveznék, márcsak a munka miatt is tökéletes lenne, 10" nekem az nagy. -
#15328 Néhány render (szinte tuti így fog kinézni)
-
#15327 A háttérben lévő színek meg megegyeznek a San Franciscio melegek zászlójának színeivel, szóval lehet egy mini análvibrátort jelentenek be. -
#15326 Az iPad nálunk nagyon olcsó. Nem is értem, hogy lehet ez... -
#15325 A kiküldött meghívón az alma mögötti szemcsés / zajos háttér vajon a Miniben lévő gagyibb kamera éjszakai teljesítményére utal? -
#15324 Nagyon remélem, hogy tartják az iPadnál megszokott árazási politikát rá, tehát a €250 megáll 70-80e Ft között. -
#15323 iPhone topicban én is azt latolgattam, hogy nem upgradelek 5-re 4es szifonról, mert meg vagyok vele elégede, inkább veszek mellé iPad Minit, amit elég sok helyzetben ki tudok majd használni, többek közt munkára is. -
#15322 Én meg soha nem vennék se Apple terméket, se tabletet.
De ez itthon is csak 70 bruttó lesz, ami azért már tényleg tempting. -
G_ArchAngel #15321 En pl. soha nem vennek iPad-ot, mert nagy. Ezen ellenben elgondolkodom. -
#15320 Jobb nem lesz. Hardverileg pl tuti nem (kielző felbontás), de a belépő $500 Surface (ami a csúcsszuper billentyűs coverrel már $600) nem lesz annyival jobb hogy megérje a $250 felárat nagyon sok embernek.
Sokkal jobb kérdés hogy mennyire lövi tökön magát az Apple ezzel a húzással. Vajon mennyivel fognak visszaesni a basic ($500) iPad eladásai? Szerintem jelentősen. Bár lehet ezzel számolnak. -
#15319 RT-n nem fognak menni régi W7es desktop appok, meg csomó mindenben korlátolt a teljes W8-hoz képest. Ilyen szempontból sokkal közelebb áll iOS-hez. Persze vannak benne extra fícsörök, mint pl a Split nézet, de sok embernek ez nem lesz elég arra, hogy 2x annyit kifizessék érte mint egy iPad Miniért.
Mondhatánk azt hogy a nagy iPaddal kéne összevetni, de nem: az iPad Mini egész biztosan kannibalizálni fogja a 10" iPad eladásait is. -
#15318 Az RT igenis melléállítható, és az fog $500-től indulni, nem a teljes W8. Arra még árat se mondtak. -
#15317 A surfacen futtatott ost ne allitsuk mar versenybe ezzel. -
#15316 Most nagyon keresztbe tesznek ezzel a microsoftnak.. Eleve elveszik a hirverést eloluk, plusz jonnek egy jobb cuccal ;) -
#15315 3 nappala a Surface előtt bejelentenek egy feleannyiba kerülő tabletet, ami nem sokkal kissebb (10" vs 7,8").
Persze ez csak 8GB-os lesz a Surface meg 32GB-os. De az $500 verzióján csak az RT Win8 lesz, ami nem a teljes desktop W8. -
#15314 október 23, itt:
-
#15313 Nem lehet hogy titokban az Apple irányítja a Microsoftot? Xbox Music Win7 és Wp7 alatt nem lesz elérhető, win8 és wp8 online szolgáltatás :) -
#15312 + új mac mini is állítólag, már csak egy mac pro frissítés kéne:) -
G_ArchAngel #15311 De, sajnos mar eleg hangos, meg nyugalmi alapotban is van egy kis ciripeles, ezert mentem is minden kepem 2 peldanyban kulso vinyokra. Szerintem a HDD-bol jon a hang. -
#15310 de gondolom így sincs semmi hangja(más desktophoz képest) és semmi baja nem lesz tőle, csak nem kell fogdozni a tetejét:D -
G_ArchAngel #15309 Probalj Lightroom-bol exportalni mondjuk dropboxba 500 kepet, ugy, hogy kozben lemeretez, feltolt.
Ez nalam napi rutin, ilyenkor 2-3 perc alatt kesz lenne a tukortojas, ha eleg szeles lenne a teteje. -
#15308 nekem 2011-es 21-es van és max kézmeleg a teteje, de átlag használat mellett semmit nem érezni