Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
Holnap.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LoDMaSt
Abszolút kiváncsiságból, mert nem olvastam utána kérdezem, hogy lesz benne valami frankó újdonság?

@ Hellomarci

Hegyi macska, gyere mar!!!

Augusztus vegen fel akarom tenni es egy honapot szeretnek hagyni a luzereknek tesztelni elotte...

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Használja valaki a Messages Beta-t? Nem tudok bejelentkezni, lekapcsolták amig kijön az uj OS?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zsoltika 007
Ilyen információkat eltárolnak addig amíg a szolgáltatás él. Amíg lesz itunes addig megõrzik. Ez a dolguk.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tikal
jó sokáig, ne izgulj 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
szerintem az amerikai/EUs adatkezelési szabályok szerint országonként eltérõ.

Armin & Ayu fan

VRSDM
Kérdés a tapasztalatabbakhoz!

Milyen hosszan õrzik meg az acocuntom és a hozzá csatolt (korábban kifizetett) programtömeget?

jelenleg egy iOS eszközön sem használom a fiókom, és a közel jövõben ez év végéig így is marad. fontos lenne de az internet nem adott választ.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
én csak errõl beszélgetni nem szeretnék többet. 😊

Andr0
btw én szeretném ha az android talpon maradna... nincs is jobb mint egy kellemes kis versenygazdaság.

Armin & Ayu fan

Tikal
most kivettem egy két elemet.. remélem jo lesz.

passatgt
vagy valami szar volt a mentésben

Tikal
😊

arra tudok tippelni hogy a mentés még leopardról van?!

Dzsini
Air-rontottad <#vigyor3>

(bocs.)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
hm.. barátságunk nem jol kezdõdik az Air-rel... kapásbol toltam rá egy régebbi time machine mentésemet.. felment.. aztán mire elkészült szürke képernyõ. nyomtam egy kikapcsolást, és betûk számok halmaza lepte el a képernyõt, utoljára ilyet windowson láttam 😄D Most mehet a Lion reinstall 😞

passatgt
úgy tudom a régi android mielõtt google megvette (2005-ben) inkább gombos volt, hasonló mint blackberry

Andr0
Én csak azt nem értem hogy a Az android inc. 2002 Ben alakult, 2004ben Vette meg a Google. iPhone 2007 Ben jelent meg. De gondolom az Andoid és az Apple is melozott az op rendszereken. Kerdes hogy az Apple elkezdte mar 2002ben?

Armin & Ayu fan

VRSDM
miért vitáztok arról melyik mikor jelent meg?
a lényeg ki védette le elõbb. õ mutogathat. (valaki szerint jogosan - valaki szerint jogtalan)

amúgy telibeszarom amerikát. és ezek minket nem érintenek.

Dzsini
Érdemes lenne megnézned egy-egy videót az LG és a Samsung felületrõl (szerencséd van, a linkelt teszteknél van mindkettõrõl) - az LG-nek köze nincs a gombduplázáshoz, a Samsungnak sincs sok, bár arra ha nagyon kell, rá lehet fogni 😊

Ezeknek pedig továbbra sincs semmi köze ahhoz, hogy melyik volt elõször a piacon - a te elsõ kijelentésed erre vonatkozott, cáfolva lett, és ahogy elõször leírtam: az, hogy ki mutogat a másikra, és melyik cég tervezõi ültek le hamarabb a tervezõasztalhoz, az maximum a fanboyokat érdekli.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
meg nyilván nem 3 hónap alatt csinálták meg az iphone guiját, hanem több éves munkával és gondolom ezt nyilván igazolni is tudják

passatgt
ahogy a cikk is írja, annyi köze van az iphonehoz, hogy mindkettõ érintõképernyõs😄
fene tudja, szerintem azért az iphone GUI-ban több munka van, mint az LG meg Samsungban, ahol lényegében csak megduplázták a gombok méretét

Dzsini
Nem cáfolja egyik kijelentésemet sem. Az F700-at késõbb jelentették be, és hamarabb került piacra, a Pradat hamarabb jelentették be és hamarabb került piacra, mint az iPhone.

Tehát nem az iPhone-é volt az elsõ, ujjra optimalizált GUI a piacon: legalább a harmadik volt.

Az, hogy ki akar perelni miért kicsodát, és kik mutogatnak egymásra, az édesmindegy, maximum fanboyoknak számít.

Dzsini
Azért pl. a Samsung F700-nak nézz utána - igaz kicsit késõbb lett bejelentve, mint az iPhone, de hamarabb került boltokba, és már "modern", ujjal böködõs felülete volt, hasonlóképpen van az LG Prada is, azt ráadásul hamarabb is mutatták be, mint az iPhone-t.

passatgt
Iphone volt az elsõ ujjra optimalizált gui

Régebbi érintõs telefonokon ugyanaz a rendszer volt mint a gomboson, mivel pálcikával pontosabban lehetett nyomkodni

Andr0
Ezeket a szabadalmakat kapta meg amik szerintem olyan általános dolgok... pl fúúú én úgy sétálok a járnád hogy az egyik lábamat felemelem majd elõre teszem áthelyezem a súlyom és ugyanezt megteszem a másik lábammal. mostantól akkor enyém a járás szabadalma?

Armin & Ayu fan

Andr0
Na ez szánalom ez már hülyeség... nem is az Apple "Találta fel" az érintõképernyõs okostelefont, akkor hogy kaphat meg ilyen szabadalmat??? ez tisztán szánalmas. Nem tudok mást mondani, mint hogy az egész szabadalom rendszert gyökerestül újra kell építeni.

Tutira nem az iPhone volt az elsõ érintõképernyõs telefon. És mivel az elõdei is megjelenítettek tartalmakat... vagyis használtak user interfacet. (mi másért lettek volna) Így ez szerintem pofátlanság.

Armin & Ayu fan

Sracok, van vkinek Sandisk rescue Pro-ka Mac-re?
Nagyon vicces, hogy mini CD-n adjak a kartyak melle...

Tikal
Sehogy.

passatgt
Apple verzión nincsenek autók

Tikal
Hogyan tudom egyetlen app adatait visszaállítani icloudbol?

VRSDM
nem értem a két kép mit szeretne ábrázolni?

az egyik nokia, a C3 technologies térképével.
a másik apple, a C3 technologies térképével.

van köztük x fejlesztési idõ? na az nem látszik. 😄

Tikal
Aki eltéved a 2D térképpel az el fog ezzel is 😊

passatgt

ezért felesleges kínlódni ezzel a 3d-s mizériával

Tikal
Itt az iTunes match cégre... 😊

pyrohun
Õt nem lehet sunázni max. seggrepacsi... 😊))))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
LOL

Ebbõl hogy vágjàk ki magukat?😊

I.C.ram
Burkolt vallomás? 😊
GregSB
Egy igazi Apple-Fag inkább a Cookot sunázná 😄

Tikal
Vagy ez szar kép 😉

passatgt
hát jobb nõ mint Cook😄

I.C.ram
Ügyes kép... Azért annyira nem bombanõ:

passatgt
Yahoo új CEO-ja Marissa Mayer

szívesebben nézegetném mint Tim Cook-ot

GregSB
Evolution of Maps in iOS 6 from beta 1 to 2 to 3:

passatgt
kis érdekességként, errõl a géprõl kevesen tudnak azért😊

Itt kiélte magát rendesen Johnny Ive😄

A billentyûzetbõl a touchpad kivehetõ és külön egérként funckionál

(a billentyûzet alján van egy plusz kivehetõ mûanyag amit belehet pattintani a helyére, ne legyen ott lyuk)

Bõr cd tok, ceruza, toll szintén bõr tokban, távirányító, lehetett vele tv-t nézni meg rádiót hallgatni

10.000$-ért árulták, viszont házhoz hozták öltönyben, limuzinnal és össze is szerelték helyben😊

Most nekem a kicsi is faj, tul sok mindent kellene venni...

Most neztem meg, talan meg dragabb is, ha kulon veszem, de legalabb ugyanannyi.

iTouch

GregSB
iPod brand már a hanyatlási szakaszban van eléggé látványosan, tuti nem iPodnak fogják hívni.

franc0
Hogyne lehetne.

A legracionálisabb dolog egy USB3.0 külsõ rack és egy asztali vinyó vásárlása.
Ha a routered tud fogadni külsõ vinyót, NAS is egyben. Ha nem, legközelebb olyat vegyél.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014