Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Apple and Amazon are both in the business of designing small computers - tablets, ereaders, phones, media players - and selling them to the public. But how they do it is the big difference. And that’s best depicted by the astonishing difference in the two companies’ profits."
Ebbõl azért jól látszik, hogy az Amazon még nem egy ligában focizik az Apple-el, de nagyon jó uton haladnak afelé, hogy pár év múlva ott legyenek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ertelemszeruen egy autohoz is olcsobban veszel alkatreszt az ebay-en, mint a markaszervizben, de elobbi a garancia elvesztesenek kockazataval jar.
Fogyasztoi tarsadalomban elunk, ez van:/
http://gaborszantai.co.uk/
Nemrég vettem két darab 4 gigás Kingston modult 8500-ért.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Én AIR-t vennék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Másik: 13-as Air vagy Pro a megfelelõ választás? CD/DVD-vel évek óta nem találkoztam. Hasonlóan ethernet kábellel sem, tehát internet csak wifirõl. Általános felhasználásra, office, net, mail használnám. Emellett viszont nincs nagyobb otthoni laptop/asztali, tehát ez lenne az egyetlen munkaeszköz. Hosszabb távra venném, a 4 giga ram ehhez nem tudom mennyire elegendõ az Air-ben, míg a Pro bõvíthetõ késõbb.
http://www.vizio.com/all-in-one/overview
Vége a one more thing korszaknak, sajnos
Tud nekem valaki segiten olyan ügyben , hogy miként tudok egy gitárt ugy csatlakoztatni ipadhez(3.Gen) , hogy garageband felismerje?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki ért ezekhez, kérem szépen írjon már Privátban...:S fontos lenne..
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kérdés inkább az, hogy megéri-e most megvenni, mert ugye jön 12-én az 5, és nem tudom az kb. mikorra ér el hazánkba ?
S ez vajon mennyivel fogja csökkenteni a sima 4 árát ?😞
Tudok egy iphone 4 sima-t fehérben 16gb de angol t-s.. valami 1500ftos kártya kell ahhoz, hogy menjen a vodafones kártyámmal, állítólag.
honnan tudom, hogy az nem elõfizus és nem fogják letiltani ?😛
állítólag az app.storeba nem lehet elõfizuval beregelni, ez igaz ? v hogy különböztetem meg ?S:
De még mindig nagyon limitált helyen kapni iPadhez képest, és a zene / film kontetnjük sem érhetõ el annyi országban, mint az iTunes.
Ez mennyire jó cikk. Bezos és az Amazon elérkeztek karrierjük / történelmük virágkorához, most hasonló ponton vannak mint Jobs és az Apple volt 2007-ben, az iPhone bemutatásakor. Nagyon nagy lendületük van és jól csinálják a dolgokat, olyat kínálnak amit a konkurencia nem tud. Azért még csak a kezdtet, mert még csak az USA-ban nagy játékosok, de ha kiterjesztik midnen terméküket és szolgáltatásukat világszinten, akkor kezdõdk az igazi játszma.
NAgyon nagy kár, hogy Jobs már nem él és nem láthatjuk hogy versenyezne Bezossal és az Amazonnal...
@ Hellomarci
Talan még redeem kártyával meg lehet probalni feltölteni...
@ Hellomarci
Spotify ezerszer jobban müködik, én azt reméltem hogy a Match is olyan lesz, de nem.
Végre, ideje lenne már.
Regards,
Ugye tudod már mit kell karácsonyra kérned?

A teardrop forma pedig kb annyiban merul ki hogy a vastagsaga vekonyodik, ami kb minden ultrabooknal, es az X505-nel is ugyanigy van, es ennek technologiai, alapveto fizikai okai vannak aminek az okait az elozo linken kelloen reszletesen elemzik.
Regards,
De szerintem ne folytassuk ezt a vitát, mert soha nem lesz vége.