Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Még egy cikk, ami összehasonlítja az Amazont az Apple-el

"Apple and Amazon are both in the business of designing small computers - tablets, ereaders, phones, media players - and selling them to the public. But how they do it is the big difference. And that’s best depicted by the astonishing difference in the two companies’ profits."

Ebbõl azért jól látszik, hogy az Amazon még nem egy ligában focizik az Apple-el, de nagyon jó uton haladnak afelé, hogy pár év múlva ott legyenek.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

franc0
Azért szerencsére még kevesebb laptopnál okoz garanciavesztést a memóriacsere, mint aminél nem.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

£1000 a MBA, szerintem a 70 GBP belefer.
Ertelemszeruen egy autohoz is olcsobban veszel alkatreszt az ebay-en, mint a markaszervizben, de elobbi a garancia elvesztesenek kockazataval jar.

Fogyasztoi tarsadalomban elunk, ez van:/

http://gaborszantai.co.uk/

franc0
Micsoda rablás...
Nemrég vettem két darab 4 gigás Kingston modult 8500-ért.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Apropenzert kerhetsz 8GB ram-ot az Air-be, Angliaban pl. 70 GBP a 8 GB felara.

Használtok valami vírusírtót vagy egyéb védelmi szoftvert OS X-en?



Tikal
Nem, fel fog menni az ára 😉

Én AIR-t vennék.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha csütörtökön esetleg bemutatják a 13-as rMBP-t, akkor várható, hogy a mostani modell ára lejjebb kúszik?

Másik: 13-as Air vagy Pro a megfelelõ választás? CD/DVD-vel évek óta nem találkoztam. Hasonlóan ethernet kábellel sem, tehát internet csak wifirõl. Általános felhasználásra, office, net, mail használnám. Emellett viszont nincs nagyobb otthoni laptop/asztali, tehát ez lenne az egyetlen munkaeszköz. Hosszabb távra venném, a 4 giga ram ehhez nem tudom mennyire elegendõ az Air-ben, míg a Pro bõvíthetõ késõbb.

passatgt
de inkább ez, ha már windows:
http://www.vizio.com/all-in-one/overview

passatgt
az alja meg macbook air😄

de legalább jól néz ki😊

GregSB
HP Spectre-One, újabbi iMac wannabe (saját Magic Trackpaddel)

Tikal
Hát akkor ennyi...kapunk megnyúlt ikonokat😊)

Vége a one more thing korszaknak, sajnos

passatgt

kakaoskalacs
Halló : )

Tud nekem valaki segiten olyan ügyben , hogy miként tudok egy gitárt ugy csatlakoztatni ipadhez(3.Gen) , hogy garageband felismerje?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

dragon11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iPhone 4/4S-t lehet függetleníteni Gevey-jel, vagy valahogy (illetve az IMEI-t átírni, mert elõfizus a teló?]

Aki ért ezekhez, kérem szépen írjon már Privátban...:S fontos lenne..

Dzsini
Megnézed az elõzõ híreket az új generációk megjelenésérõl, és látni fogod (pl. appleblogon visszalapozol, õk szokták az árakat írni).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dragon11
A nem túl sok mit takar számodra, kedves Dzsini ? 😊

Dzsini
...viszont nem lesz nehéz kifogni ezernyi szent õrültet, aki mihamarabb beszerzi az új változatot és vicces áron túlad a régi, nem túl használt készülékeken. Az almás oldalakra ilyenkor ömlenek az apróhirdetések.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Hamar és nem túl sokkal - ha megnézed az elmúlt váltásokat, akkor ez volt a trend.

dragon11
Vágom, de külföldi telefon, így itthon nem tudják letiltani, így az nem gáz..

A kérdés inkább az, hogy megéri-e most megvenni, mert ugye jön 12-én az 5, és nem tudom az kb. mikorra ér el hazánkba ?

S ez vajon mennyivel fogja csökkenteni a sima 4 árát ?😞

Bercy
Ha független telefon kell akkor függetlent vegyél. Komolyan. Sokat szívhatsz vele ha kiskapukat keresel.
GregSB
Sehogy, zsákba macska.

dragon11
SRÁCOK!

Tudok egy iphone 4 sima-t fehérben 16gb de angol t-s.. valami 1500ftos kártya kell ahhoz, hogy menjen a vodafones kártyámmal, állítólag.

honnan tudom, hogy az nem elõfizus és nem fogják letiltani ?😛
állítólag az app.storeba nem lehet elõfizuval beregelni, ez igaz ? v hogy különböztetem meg ?S:

I.C.ram
Egy idõben nézegettem én is, hogy vegyek-e, ez legalább féléve, de inkább régebben volt. Olyan január környékén szerintem. Akkor már tuti volt Németországban és Angliában is.
Tikal
Pandora 15%-ot esett pénteken😊 azt hiszem ennek lõttek ha az Apple tényleg meglépi ezt..

Tikal
Lehet hogy kindle fire nincs, de mint amazon bolt mar rohadt regen fontos tényezõ Európában is. Van angol nemet francia stb. Kindle-t meg egesz nyugat Európában lehet mar kapni. Konkrétan olyan nagy mar az amazon hogy mostanaban arról is cikkeznek hogy veszélyeztetni fogja a Google pozícióját is, egyre többen hagyjak ki a googlet ha keresnek valami termeket és egyenesen az amazonra mennek, ez meg ugye a Googlenak nagyon nem fasza.

GregSB
Kindle Fire tavaly karácsonykor még USA only volt, de igazad van, mostmár áruják a nagyobb európai piacokon (anglia, németország...)

De még mindig nagyon limitált helyen kapni iPadhez képest, és a zene / film kontetnjük sem érhetõ el annyi országban, mint az iTunes.

I.C.ram
Mirõl beszélsz? Évek óta árulják Nyugat-Európában is az összes Kindlet. Csak egyik amazon se szállít kindle-t olyan helyre, ahol nem kapni hivatalosan, pl Magyarország, de attól még a német amazonon is kapni.
GregSB
Tabletet (Kindle Fire) még mindig csak USA-ban árulnak hivatalosan, és a tartalom-szolgáltatásuk sem olyan elterjedt világszerte még.

Tikal
hát azért az amazon már nagy játékos európában is, én mindig tõlük vásárolok ha kell valami, már meguntam a kínai árusokat az ebay-en 😊

GregSB
Amazon to Apple: the game starts now

Ez mennyire jó cikk. Bezos és az Amazon elérkeztek karrierjük / történelmük virágkorához, most hasonló ponton vannak mint Jobs és az Apple volt 2007-ben, az iPhone bemutatásakor. Nagyon nagy lendületük van és jól csinálják a dolgokat, olyat kínálnak amit a konkurencia nem tud. Azért még csak a kezdtet, mert még csak az USA-ban nagy játékosok, de ha kiterjesztik midnen terméküket és szolgáltatásukat világszinten, akkor kezdõdk az igazi játszma.

NAgyon nagy kár, hogy Jobs már nem él és nem láthatjuk hogy versenyezne Bezossal és az Amazonnal...

GregSB
Fox szerint jövõhéten lesznek új iMacek is!

GregSB
Használj Deezert, az mûködik magyar bankkártyával is.

LoDMaSt
Nekem az ingyenes is elég lenne, csak azért kérdeztem, hátha tudtok valami trükköt hozzá, ha már így szóba került. 😊

@ Hellomarci

Tikal
Csak ezert, van benne valami turista mód.

Talan még redeem kártyával meg lehet probalni feltölteni...

Nekem megy csont nelkul Magyarorszagon is, igaz pro accountom van es angol bankkartyahoz van kotve.

LoDMaSt
Apropó spotify. Egy ideig ment a gépemen proxival, aztán már nem, telóról meg nem is hajlandó, gondolom, mivel tudja, hogy MO-n vagyok. Van rá valamilyen megoldás?

@ Hellomarci

Tikal
Elõször rendbe rakhatná az iTunes Match-t mert ez egy kalap szar igy. Ugye most az iphone-n ha elindítom a Music appot, akkor látok mindent ami a felhõben van.... rákattintok, letölti.. meghallgatom.. de mondjuk már unom akkor nem tudom letörölni... vagy ti tudjátok hogyan kell? Meg miért nem tudok szûrni mi offline és mi nem? Ha valaki tudja a megoldást ossza meg velem 😊

Spotify ezerszer jobban müködik, én azt reméltem hogy a Match is olyan lesz, de nem.

GregSB
Wall Street Journal és New York Times szerint Apple be fog vezetni egy streaming szolgáltatást hamarosan (mint Spotify vagy Deezer).

Végre, ideje lenne már.

passatgt

autóval ment vásárolni😊

Dzsini
Eddig volt? <#rolleyes>

skinnyman
Felesleges, ugy latom ugy is elfogytak a racionalis ervek, nincs itt mar mit keresnem.

Regards,

Tikal
<#eljen>

Tikal
Nagyon jol mondod, a Samsung soha semmit nem talált még ki magától. LE IS LÉPHETSZ innen, köszönjük a részvételt 😄

Ugye tudod már mit kell karácsonyra kérned?

Dzsini
Megkérném a házigazdát, hogy lépjünk túl ezen a témán, és használja a házigazdasággal járó lehetõségeit 😊

GregSB
Mint két tojás

Részemrõl befejeztem a vitát, te ha akarsz mg böfögj ide baromságokat.

skinnyman
Tenyleg kurvara nem, mert a Samsung ha le is lop valamit, legalabb mast nem perel osszevissza es probalja magat a legnagyobb innovatornak feltuntetni aki fossa a spanyol viaszt mikozben kb egyetlen valos talalmanya nem volt - az Apple-el ellentetben, aki pontosan ezt csinalja.
A teardrop forma pedig kb annyiban merul ki hogy a vastagsaga vekonyodik, ami kb minden ultrabooknal, es az X505-nel is ugyanigy van, es ennek technologiai, alapveto fizikai okai vannak aminek az okait az elozo linken kelloen reszletesen elemzik.

Regards,

GregSB
+ X505-nek rohadtul nincs teardrop formája.

De szerintem ne folytassuk ezt a vitát, mert soha nem lesz vége.

GregSB
Szánalmas hogy ezzel próbálsz érvelni amellett, hogy amit a Samu csinált az ugyan ez a kategória, mert kurvára nem.