18351

-
volt elég sok ingyenes app már ami teljesen jól ment, jobban mint a régi (lehet letölteni, bejönnek a vevo stb videók is) -
Ideje volt már... -
van ipadra is hivatlaos youtube app -
Szerintem olyan, mint az iTunes (a szoftver) - ha egyszer ráérzel a működési elvére, akkor teljesen jól használható, egyébként meg kihozza az ideget a felhasználóból :) -
Hát én sose bírtam az Amazont.
Maga a site szerintem szedett-vedett, átgondolatlan. -
Szinten.
Egyebkent emiatt a google feje is fő már. Nem orul neki hogy ha arut keresel akkor az amazonra mész, es mar egyre tobben igy tesznek. -
nem vagyok benne biztos,hogy melyik-melyik -
G_ArchAngel #15742 Ashton Jobs es Steve Kutcher
-
G_ArchAngel #15741 Belegondolva en az online vasarlasaim 2/3-at Amazonon, 1/6-at Ebay-en, 1/6-at egyeb helyeken intezem, de mindig az Amazon az elso, ahol rakeresek az adott termekre. -
Ebben nagyon ott vannak almáék - bár az Amazonról mostanában jöttek a hírek, hogy Európa maradékát is lefedik jövőre: úgy néz ki lesz amazon.hu is (és ha hozzák a színvonalat, akkor jaj a shopline-nak, megeszi reggelire, mint a Facebook az iwiwet). -
Mai nap 52 új országban indítja el az Apple az iTunes Storet, és 50 új országban kezdi el árulni az iPhonet.
Eddig is durván a konkurencia (Amazon, Google) előtt jártak világ-lefedettségben, ezzel a lépéssel most még jobban elhúznak. -
Megértem, nekem, amikor kézbe veszek egy 3gs-t akkor van az az érzésem, hogy milyen jó is ez, és hogy tényleg arra lett kitalálva, hogy fogja az ember, mert tökéletes. -
de rohadt könnyu az tetszett, de a forma nem.. -
Olyan, mint egy tv-irányító, de szokható azért. :) -
Most már biztos hogy nem veszek 5-ost, megnéztem élőben.. túl hosszú!! :) Meg nem is olyan szép így...elbaszott egy forma, remélem a 6os más design lesz, bár esélyt nem sokat látok rá.. -
Hello,
szeretnék venni egy külső merev lemezt, amit PC-vel és MAC-el (Time Machine mentésre) is használnék. A kérdésem az lenne, hogy ehhez bármelyik megfelel, és tudok rajta csinálni 2 külön partíciót nekik? Mert néztem, hogy van amelyiknél külön ki van emelve, hogy MAC-el kompatibilis.
Előre is köszi -
Akkor már inkább EZT!
FREE -
DaisyDisk: http://www.daisydiskapp.com/ -
ddany7 #15731 merevlemez/ssd vizsgáló progit nem tudtok? hirtelen 40giga helyett 20gb helyem van csak, és nem értem mire ment el
köszi -
vadlea #15730 Apple apróhirdetés oldalt használja valaki?
Almavásár néven fut:) elég jó most indult -
hurkaur #15729 sry, rossz elozo link -
hurkaur #15728 -
Oké, playlistek pipa :) Már csak az album art hiányzik a songs listából... ha arra is van tipped, megköszönöm :) -
G_ArchAngel #15726 Songs legyen aktiv, majd View, Column Browser... -
ki hogy szakadjon meg... hogy lehet visszaállítani album szerinti listába ezt a szutykot? Hova lettek a playlistjeim?
(btw beleraktam az SSD a gépbe, trim-et is sikerült belőni, hasít mint a mérgezett egér :D) -
G_ArchAngel #15724 Erdekes, bar en tovabbra sem hasznalom semmire. -
Kint az iTunes 11! -
Le kellett volna menteni az itunes mappát. :) Amúgy ituneson belül bejeletkezel a apple id-ddel, majd nyomsz egy transfer purchases-t, és akkor elvileg ott lesznek a programjaid, meg authorizeolni is kell a gépet emlékeim szerint. -
Ujratelepitettem:) igen a telefonrol szeretnem ha rakerulnenek a gepre hogy majd ipadra is pl fel tudjam tenni oket geprol -
Mit jelent a dobtam abban az értelemben, ahogy te használod? Illetve telefonról akarod az alkalmazásokat a gépre másolni? -
ha rányomok az alkalmazások fül alatt hogy azlkalmazások szinkronizálása akkor törli a telefonon levőket? -
dobtam egy új windowst, hogy tudom átmásolni a gépre az alkalmazásaimat, vagy letölteni appsotreból egyszerre mindent? -
WSJ cikke Eddy Cue-ről.
Érdekes info a sorok között:
"This week, Mr. Cue faces a test of how well Apple can keep up in online services with the launch of a new desktop version of iTunes, which is expected as soon as Thursday."
Jöhetne már :) -
áhh, most néztem meg az árakat (50 dodó az optibay), és gyorsan lebeszéltem magam róla... elég lesz a sima SSD is, valamit mókát kell hagyni jövőre is :D -
Beépítőkeretet is itt veszel/ milyet? Én is most szemezgetek ssd-vel, de még nem volt időm utánaolvasni, hogy milyet szeret a gép, és az hogy megy bele. -
akarom mondani lion, és mountain lion... keverem itt a macskákokat :D -
Hát, ha nincs jobb dolga :)
Viszont kérdés: Jövő héten úgy néz ki, hogy veszek egy SSD-t az 5,5-ös MBP-mba. Kell valami speckó beállítás neki, hogy snow leo alatt aktiváljam a TRIM-et?
Sajna leo és mountain leo nem jöhet szóba, szarakszik velük a wifi :(
Tudom Sata3, és az én gépem csak sata2, de ez most nagyon jó áron van, max később is hasznát veszem majd :) Még azon is elgondolkodtam, hogy 2-t veszek belőle, és optibay-el raidbe rakom... bár az már nagyon brutális lenne :) -
te tényleg ezért jársz ide? -
G_ArchAngel #15711 -
:)