Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyszeru, mert igy is ugy szarramelegedik, hogy lefujja a parat telen az ablakrol...

(gondolom mar ebben sem lesz SuperDrive)

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
állítólag: új imac design(brutál vékony), 13-as retina mbp, ipad mini, október 23😊

Megvarom, fotos taskaba jobban elfer, mint a nagy😊

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
amazon tele van 7-es ipad tokokkal😊

skinnyman
Tikal
borzasztóan szar ez a mail app, én nem emlékszem hogy ez bármikor is ilyen tré lett volna.
Ha az All Sent mappába megyek, nem látom a frissen elküldött leveleket, turkálnom kell a gmail mappában, ott valahol feltünik, de amúgy csak pár napos leveleket találok, ez mégis mikor akar frissülni??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
És ami érdekes, hogy nem tudok levelet küldeni emiatt, de megnéztem a weben a gmail-t és a piszkozatok között ott a legfrisebb levelem amit nem tudtam elküldeni, LOL, ez mégis mi a franc? Akkor a szerverrel csak tud kommunikálni, de elüldeni már nem??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Használja valaki a Google 2 step verification-t a Mail progival OS X-en? Komolyan ez egy vicc amit ez a két fasz cég mûvel. Minden nap uj jelszót kell igényelnem, vagy minden órában néha hogy a Mail müködjön. Aztán van hogy hetekig megy majd egyszer csak megáll.. A telefonon érdekes módon megy a 2step verification, csak az OS X-en nem... pff

pyrohun
Movist - szerintem.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zsoltika 007
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1326812

19-es kommenttõl

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Plex

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

mousee
Sziasztok,

Megvan a macbook pro 😊 Kaptam hozzá távirányítót is, de minek... eloroztál tõlünk a front row-t 😞

Kinek mi a tapasztalat, mi a legjobb alternatíva, vagy trükk a visszaszerzésre?

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Zsoltika 007
Igen

GregSB
Azt akartam írni 😄

Andr0
Ez a Passbook pontosan mire is jó? kb kuponokat meg jegyeket tudok benne gyûjteni?

Armin & Ayu fan

LoDMaSt
Van az 20%-is. 😊

@ Hellomarci

GregSB
XMS-ben van 10% kedvezmény Apple Care-re passbookkal.

GregSB
"WSJ: iPad mini assembly has begun"

mousee
Igen, azért veszi be jó áron, mert tõle vettem kb 3 hónapja 120-ért 😊

De ennyit nyerjen rajta nyugodtan, én voltam a hülye hogy anno megvettem a picit. Elvileg amire terveztem, arra elég is lett volna (mobil kütyünek utazásra), de nagyon rákaptam, és befogtam fõ gépnek, arra viszont már kevés.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

franc0
Na megnéztem, fél perc alatt találtam MBP 5,5-öt 175 ezerért a beszmacen.
Viszont érthetelenül jó áron veszi be a géped, szerintem árában.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

passatgt
nézd meg azért mennyiért tudod eladni azt ami most van

franc0
Attól függ mennyire drága az idõd.
Jól nyilván nem jársz, hiszen egy kereskedõtõl veszel, ráadásul be is számíttatsz...

Itt egy 30-40 ezret biztos keres rajtad.

passatgt
ilyen árban van mindenhol, szóval sztem jó😊

mousee
ÓÓ teljesen jó, cod-ok mondjuk hidegen hagynak 😊 Köszönöm a tippet, ha még valami eszedbe jut, akkor ne kímélj 😊

Amúgy 220-ért jó üzlet a gép? Mondjuk nekem beszámítással mindenképp az 😊

passatgt
nekem ilyen volt, amivel játszottam rajta az a Colin Mcrae Rally (http://www.youtube.com/watch?v=8eF2lRvrdXw), de a COD4-es is viszi különösebb gond nélkül (nem max grafikán azért)

touchpadot nézd meg, hogy könnyen tudsz e vele kattintani és lenyomva tartani(nálam az volt a gond legalábbis)

franc0
Ja most nézem te 13 colosat veszel, amirõl én beszélek az 15-ös.
Azok pedig jóval drágábbak.

mousee
Régi 2.1-esemet beszámítják, ideánál veszem 220(-110)-ért.

franc0
Mennyit fizetsz érte?
Havernak pont ilyen van és gondolkodik hogy eladja.

mousee
Sziasztok,

Eljutottam oda, hogy komolyabban kezdek átszokni teljesen osx-re, és emiatt úgy tûnik ki is nõttem a 2,1-es macbook-omat.

Most tervezek venni egy Macbook Pro 5.5-t (Mid 2009).

Mi a vélemény errõl a géprõl? Van valami fontos tudnivaló, amit meg kéne rajta néznem mielõtt átveszem? Az akksija/superdrive állítólag rendben van, 4 giga rammal adják (elvileg 8 is belemegy).

Mire elég az NV9400 videó benne? Igazából nem sokat játszom a gépen, de úgy hol van ennek a kártyának a lélektani határ? Gondolom paralelsben egy cnc generals azért nem lesz neki komoly ellenfél 😊

Elõre is köszi minden jótanácsot/tippet 😊

passatgt
még szerencse hogy akinek kell, ipodot tud rendelni külföldrõl😊

skinnyman
Barmilyen masik lejatszon (vagy pendrive-on vagy barmin amire adatot lehet masolni) is rajta van ugyanez a dij itthon mar nagyon regota. Arra hivatkozva szedi be az artisjus nevu tolvaj pioca banda hogy ugyis warezolni fogsz es annak a dijat karteritik igy meg. De persze nehogy azt hidd hogy amit beszednek abbol kuldenek Lady Gaga-nak is, vagy barmilyen kinti nagy eloadonak akiket tenylegesen lewarezolnak, szepen zsebreteszik a beszedett penzt (masnak a neveben) es abbol elnek. En soha nem ertettem hogy egy ilyen nyiltan rablo pioca banda hogy mukodhet legalis keretek kozott, abszurd a dolog.

Regards,

GregSB
Mondanom sem kell ez egy elcseszett modell. Én már jó ideje nem torrenteztem le se filmet, se zenét.. elõbbit streamelem amcsi TV csatornák oldalairól (VPN-en keresztül), zenehallgatásra meg Deezert és Youtubeot használok, és ami nagyon megtetszik azt még meg is veszem hébe-hóba.

Most akkor én miért is kéne hogy fizessek az Artisjusnak?!

GregSB
Olyan alapon, hogy nálunk így van "legalizálva" a kalózkodás. Ezért nincsenek nálunk nagy razziák, meg nem büntetnek zenék és filmek torrentezésért, mert minden média-lejátszón ott van egy default sáp, amit az Artisjus elvileg visszaforgat az elõadóknak.

Andr0
na ezért vettem én Macbook Air-t 150e HUF-al olcsóbban Belgiumban mint itthon 😉

Amúgy Artijustnak milyen alapon fizet az Apple? Vagyis a vásárló?

Armin & Ayu fan

GregSB

"például egy iPod nano esetén a 27 százalékos áfán felül, további 10 000 forintot fizetünk ki az Artisjusnak."

Azért az fincsi, hogy a készülék alapárának 60%-át rápakolják még itthon... és az emberekben csak annyi jön le ebbõl az egészubõl, hogfy "az epül az drága"

Link

oneal1
ezt a tipust legolcsobban 269 ért láttam:S

ill vaterán van egy fickó aki 209.000 ért árulja de 4-6 hetet várni kell rá:S

!Forza Ferrari!

Tikal
300e volt xms-ben még a nyáron, ujonnan már nem kapni, mert kinn az uj tipus, azok kezdõdnek 400nál, 13", a kisebb pedig 370e.

250 körül vannak akkor? vagy hogy?

oneal1
azért ha találnék ilyet amit írtam 200 ért, megvenném azonnal!😊

körbenéztem ennyit még a 2gb memo-s 64gbssd-s változatot sem nagyon kapni:S

!Forza Ferrari!

Tikal
A windows7-ben az intézõre kattintok, várni kell vagy 10-15 másodpercet mire megjelenik a networks-ben a NAS, de utána ugy lépegetek a mappák között mintha helyi vinyo lenne. Még a zene mappában is ahol több száz mappa van.. MAc-en meg sem merem nyitni mert órát kell várnom mire betölti...

oneal1
oh okés köszi az infókat!😊

és ebbõl amit írtam konkrétan van több kiadás vagy csak egy?

i5 1,7 ghz, 4gb 128g ssd

!Forza Ferrari!

Andr0
általában évente 1 gép jött ki. Mid az év közepe Late meg év vége. A legújabb Macbook Air az 2012 mid 😊 Arról írok most.

Armin & Ayu fan

oneal1
jah még nincs konkrét gép, így nem tudom megkérdezni😊

de ezekkel a paraméterekkel szeretnék gépet.

több évjáratban gyárottták ezeket?

meg nem vágom ezt a mid, meg late dolgot sem😊

!Forza Ferrari!

Tikal
mid 2011 kiadású, igaz? kérdezd már meg.

Tikal
200e, többet nem adnék, attól is függ mennyi idõs, van e még rá legalább egy pici gari, bár ez az enyémmel lehet egyidõs szóval nem hiszem, hacsak nem most vette a tulajdonosa, mikor volt xms-ben a kiárusítása a kifutó modelleknek.

oneal1
hali!

szeretnék venni egy használt macbook air-t.

Az volna a kérdésem, hogy 1,6 ghz-s i5ös 4 giga memos 128 SSD-s darabért mennyi pénzt szabad adni nagyjából?
Sosem volt még ilyesmi gépem korábban szóval azért érdeklõdöm, nem akarok én lenni a palimadár😄

!Forza Ferrari!

Tikal
Nekem be van állítva, hogy ha xy ír egy tweet-et akkor kapok notifications-t!

Mnemomic
Köszi. Azt hittem nem kell majd használni külön appot ezekre, de ezek szerint kell. Hát így sok értelme nincs szvsz.

Andr0
Twitterrõl csak azt jeleníti meg ha valaki neked írt direct message-t vagy megelített egy postban.

Facebookra egyelõre nincs ilyen beállítás lehetõség. Nem tudom mit jelenít meg, mármint az eventeken kívül.

Armin & Ayu fan

Mnemomic
Hi!

Felraktam a Mountain Lion-t és a notification center-el kapcsolatban lenne kérdésem. Megmondom egy picit csalódás, mert azt hittem, hogy a Mail-ek értesítése majd olyan lesz, hogy nem kell nyitva lennie a Mail appnak. De legalább az mûködik. Beállítottam a twitter és facebook fiókot is, tudok is posztolni pl. a facebookra, de a notification centerben egyikrõl sem jelenik meg semmi, hiába van beállítva. Pl. a twitternél elvileg akiket követek azoknak a postjait meg kellene, hogy jelenítse vagy nem?

Mi lehet a gond?

Tikal
Nem neked szólt, csak úgy általában megjegyeztem hogy van ez a jelenség.. felkapott téma lett az Apple. Mégis mikor lesz index címlap hogy a Toyota vagy a Ford autok százezreit kénytelen visszahívni, vagy a BMW legutóbb az 5 szériánál. Kit érdekel hogy a samsung s3-ért is úgyanúgy sorba állnak stb.. .. nagy cég lett ,nagy befolyással, sok vásárlóval...