Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(gondolom mar ebben sem lesz SuperDrive)
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Regards,
Ha az All Sent mappába megyek, nem látom a frissen elküldött leveleket, turkálnom kell a gmail mappában, ott valahol feltünik, de amúgy csak pár napos leveleket találok, ez mégis mikor akar frissülni??
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
19-es kommenttõl
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Megvan a macbook pro 😊 Kaptam hozzá távirányítót is, de minek... eloroztál tõlünk a front row-t 😞
Kinek mi a tapasztalat, mi a legjobb alternatíva, vagy trükk a visszaszerzésre?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Armin & Ayu fan
De ennyit nyerjen rajta nyugodtan, én voltam a hülye hogy anno megvettem a picit. Elvileg amire terveztem, arra elég is lett volna (mobil kütyünek utazásra), de nagyon rákaptam, és befogtam fõ gépnek, arra viszont már kevés.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Viszont érthetelenül jó áron veszi be a géped, szerintem árában.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Jól nyilván nem jársz, hiszen egy kereskedõtõl veszel, ráadásul be is számíttatsz...
Itt egy 30-40 ezret biztos keres rajtad.
Amúgy 220-ért jó üzlet a gép? Mondjuk nekem beszámítással mindenképp az 😊
touchpadot nézd meg, hogy könnyen tudsz e vele kattintani és lenyomva tartani(nálam az volt a gond legalábbis)
Azok pedig jóval drágábbak.
Havernak pont ilyen van és gondolkodik hogy eladja.
Eljutottam oda, hogy komolyabban kezdek átszokni teljesen osx-re, és emiatt úgy tûnik ki is nõttem a 2,1-es macbook-omat.
Most tervezek venni egy Macbook Pro 5.5-t (Mid 2009).
Mi a vélemény errõl a géprõl? Van valami fontos tudnivaló, amit meg kéne rajta néznem mielõtt átveszem? Az akksija/superdrive állítólag rendben van, 4 giga rammal adják (elvileg 8 is belemegy).
Mire elég az NV9400 videó benne? Igazából nem sokat játszom a gépen, de úgy hol van ennek a kártyának a lélektani határ? Gondolom paralelsben egy cnc generals azért nem lesz neki komoly ellenfél 😊
Elõre is köszi minden jótanácsot/tippet 😊
Regards,
Most akkor én miért is kéne hogy fizessek az Artisjusnak?!
Amúgy Artijustnak milyen alapon fizet az Apple? Vagyis a vásárló?
Armin & Ayu fan
"például egy iPod nano esetén a 27 százalékos áfán felül, további 10 000 forintot fizetünk ki az Artisjusnak."
Azért az fincsi, hogy a készülék alapárának 60%-át rápakolják még itthon... és az emberekben csak annyi jön le ebbõl az egészubõl, hogfy "az epül az drága"
Link
ill vaterán van egy fickó aki 209.000 ért árulja de 4-6 hetet várni kell rá:S
!Forza Ferrari!
250 körül vannak akkor? vagy hogy?
körbenéztem ennyit még a 2gb memo-s 64gbssd-s változatot sem nagyon kapni:S
!Forza Ferrari!
és ebbõl amit írtam konkrétan van több kiadás vagy csak egy?
i5 1,7 ghz, 4gb 128g ssd
!Forza Ferrari!
Armin & Ayu fan
de ezekkel a paraméterekkel szeretnék gépet.
több évjáratban gyárottták ezeket?
meg nem vágom ezt a mid, meg late dolgot sem😊
!Forza Ferrari!
szeretnék venni egy használt macbook air-t.
Az volna a kérdésem, hogy 1,6 ghz-s i5ös 4 giga memos 128 SSD-s darabért mennyi pénzt szabad adni nagyjából?
Sosem volt még ilyesmi gépem korábban szóval azért érdeklõdöm, nem akarok én lenni a palimadár😄
!Forza Ferrari!
Facebookra egyelõre nincs ilyen beállítás lehetõség. Nem tudom mit jelenít meg, mármint az eventeken kívül.
Armin & Ayu fan
Felraktam a Mountain Lion-t és a notification center-el kapcsolatban lenne kérdésem. Megmondom egy picit csalódás, mert azt hittem, hogy a Mail-ek értesítése majd olyan lesz, hogy nem kell nyitva lennie a Mail appnak. De legalább az mûködik. Beállítottam a twitter és facebook fiókot is, tudok is posztolni pl. a facebookra, de a notification centerben egyikrõl sem jelenik meg semmi, hiába van beállítva. Pl. a twitternél elvileg akiket követek azoknak a postjait meg kellene, hogy jelenítse vagy nem?
Mi lehet a gond?