Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki a keynote-ról jútúb vagy valami hasonló linket?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Armin & Ayu fan
Regards,
Ami komoly(abb) ellenfél - fõleg a rendelkezésre álló médiaszolgáltatások miatt - a 16 gigás, 200 dolláros Kindle Fire HD 7 colon, és 299 dollárért 9 colon.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-kb annyiba kerül mint egy ipad2, a 2 nyílván drágább valamennyivel, de minimálisan, viszont nagyobb...
-4th gen ipad 499, ipad mini 330, az a 30ezer már annyira nem is nagyon sok ha összehasonlítom a kettõt
-ha mégis sok lenne, akkor veszek ipad3-mat.
egyszerûen nem tudom ki fog venni ipad minit.
azért ezt sajnálom.
Armin & Ayu fan
aki nem tudja: IPad 4 jött ki, elég kemény vassal amúgy.
És egy iPad mini... 7.9-es kijelzõ elég vékony és könnyû, de drága és kb iPad 2-es hardware van benne. A5ös proci bla bla. 330 dollár... a sima 16giga a 3g-s az még több😄
Ésssss nincs stream szolgáltatás Apple-rõl. -.-
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
@ Hellomarci
Armin & Ayu fan
Ha Quicktime-ban megnyitsz egy videót és ráhúzol egy másikat, akkor össze lehet fûzni õket
5,5-ös macbook pro, eredeti hegyi oroszlánnyal. Van rá tipp, hogy mi lehet a nyûgje?
Ha kábelrõl kapja a netet, akkor semmi baja.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Armin & Ayu fan
Én úgy csináltam, hogy amit megvettem appstore-ból, abból kiszedtem az installESD.dmg-t, (jobbkatt, csomag tartalmának megjelenítése) és disk utility-vel kiírtam egy dl dvd-re (8g pendrive-ra is felmegy szerintem hibátlanul, legalábbis snowleo és lion ment azzal is). Utána restart, nyomod az altot, kiválasztod a dvd-t/usb-t, örülsz.
Regards,

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Igazából ezeka táblák a legfontosabbak:
Igazából ezért teheti meg az Apple hogy drágábban árulja a Mini iPadet: a többiek média tartalmak szolgáltatásában nagyon le vannak maradva tõlük ha a világpiacot nézzük. És most ne Magyarországból induljunk ki, ahol mindenki torrentezik, sok országban fontos tényezõ lesz hogy milyen szolgáltatások érhetõek el a táblagép mellé, és ezeken a helyeken az emberek választhatnak majd: veszik a $200-os N7-et vagy Kindle Fire-t (már ha egyáltalán kapható hivatalosan és nem külfödrõl kell behozatniuk), de netezésen, játékokon kívül (Amazonnál könyvek dominálnak még) másra nem nagyon tudják majd használni... vagy veszik majd kicsit drágábban az iPad Minit, és csomó zenéhez hozzáférnek majd (nem mindenhol van Spotify meg Deezer), filmeket és sorozatokat tudnak kölcsönözni, stb.
Mondom: ne abból a rétegbõl induljunk ki aki letorrentezi magának otthonra az ePub könyveket meg sorozatokat aviban, Nyugat Európában, Amerikában, Ázsia déli részein és Ausztráliában (a fõ piacokon gyakorlatilag) elenyészõ ez a réteg azokhoz az emberekhez képest, akik fizetnek a médiatartalmakért ($1-$3 os filmkölcsönzések és $10-os albumok zsebpénznek számítanak ezeken a helyeken).
De azt ne magyarázza be nekem senki, hogy pl a nyilak kiosztását NEM LEHET MÁSKÉPP megdizájnolni?! Csak úgy lehet hogy a fel és le nyilak egybeérnek, a jobbra és balra nyilak meg elválasztva vannak?
Lehet csinálni szigetelt billentyûzetet így is:
Meg így is (még a mûfaj kitalálója is képes rá hogy "egyedit" alkosson!):
Most ezek után tekintsük meg a MBA és az említett Samsungot:
Az Apple nem sír emiatt. Nem is fognak, nem is tudnak mert nincs szabadalmuk rá. Ettõl függetlenül szerintem szánalmas dizájn majmolás amit pár gyártó csinál a lapopoknál. (Asus, Acer, mostmár Samsung is).
Fun fact: Steve Jobs amikor megjelent az iPhone akkor aggresszíven levédetett rá egy csomó szabványt, ezt még ha emlékeztek büszkén jelentette is be a keynoteon ahol bemutatkozott a telefon. 2007-es interjúkból az derül ki hogy azért voltak ennyire aggresszívek az iPhoneal (hogy még az utolsó gomb mûködését is levédették), mert 2001-ben a Crearive (vagy valamelyik mp3 player gyártó) beperelte õket az iPod miatt, és ott egy $200 milliós pert buktak be. Valami sziszifuszi szabadalom miatt.
Armin & Ayu fan
Mellesleg az az idõsáv az nem valami android cucc? Mert ha igen akkor a Samsungnak mi köze hozzá? ... És megint arról a cégrõl beszélünk akinek a vezetõjét elítélte a bíróság adócsalásért, vesztegetésért... tényleg ez az a cég amelyik ne lopna deisgn-t szemrebbenés nélkül? 😊
Armin & Ayu fan