Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
http://www.youtube.com/watch?v=ehD_FpC9yrk
"Kollegamnak meghozta a futar a zsir uj iphone5-ot a hivatalos apple store-bol.
Ott a doboz az asztalon, oten nezzuk ahogy bontja ki, en veszem videora.
Eljut oda, hogy kinyilik a nagy doboz, kiveszi a raragasztott eredezi dobozt, majd latjuk h nincs foliazva.
Kinyitja es NINCS BENNE AZ I5!!! Csak a fules!!!
Tok ures.
Video megvan, hivta az Apple-t, azt mondtak h bocsanat es inditjak a futar cegnel a kivizsgalast, egy nap szerintuk es utana ujat kuldenek.
Erre 4 hetet vart!!!
A telefont az ufsz szerint a gyarba loptak ki, ahol csomagoltak.
Nekem a bontasnal gyanus volt h nincs folia a kis dobozon, a videon hallani is..."
@ Hellomarci
Fullscreen appból csak a chrome-ot futtattam maxon, de annak van SL alatt is teljes képernyõs módja, így nem esik ki.
iCloud-ot nem használtam semmire, itt sincs kiesés.
Launchpadot évente egyszer hoztam be, ha épp nem jutott eszembe a program neve, amit indítani akartam.
Notification bar se nagy kiesés, FB integrációt eddig sem használtam.
ML-bõl is angolt használtam, SL is angol, nincs difi.
Sebességben pedig szintén nincs különbség.
Egyetlen nyûgöm van vele, hogy nemrég elkezdett érdekelni a 3D tervezgetés, és 123Design csak 10.7+-on fut, na bumm, majd kerítek alternatívát, úgyis szemezgettem mostanság a Cheetah3D-vel.
Egyetlen dolog bosszant csak, hogy kidobtam az ablakon feleslegesbe 8 ropit ezért a hegyi hulladékért 😞
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"The biggest surge came from mobile consumers, with sales reaching 16.3 percent, led by the iPad.
The iPad generated more traffic than any other tablet or smart phone, reaching nearly 10 percent of online shopping. This was followed by iPhone at 8.7 percent and Android 5.5 percent. The iPad dominated tablet traffic at 88.3 percent followed by the Barnes and Noble Nook at 3.1 percent, Amazon Kindle at 2.4 percent and the Samsung Galaxy at 1.8 percent."
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
!Forza Ferrari!
Valakinek sikerült megtalálnia az ultimate megoldást a mountain lion wifi szakadozásra? Egyszerûen fogja, és ledobja a fenébe, utána vagy visszacsatlakozik, vagy nem, ha nem, akkor wifi ki-be kapcsolás után teljesen jól mûködik.
Próbaképpen feltettem egy snow leopardot, és egy hétig használtam, direkt terheltem a wifit, hogy bukjon ki a hiba, de semmi, ott hibátlanul mûködik, szóval nem HW gond.
Próbáltam a 8.8.8.8 és 8.8.1.1 (google) DNS-eket beállítani, system preferences-t törölni, MTU-t variálni, sõt, most újratelepítettem az egész ML-t clean installal, de továbbra is fennáll a hiba.
SEGÍCCCSÉG 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Volt már gondotok ipod/iphone jack csatlakozóval? Esetleg tapasztalat mennyiért javítják? Új fülessel is csak a fele szól. 😞

Használ közületek valaki SAP-t OSX alatt? Mountain Lion-ra felmegy? Nem merem addig feltenni a 10.8.2-t, amíg nem tom pontosan, hogy megy-e rajta.
Köszi
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Most tenyleg torolve lettek a hozzaszolasok?? Ejj, leprolizzak az embert es maris jon a csendorseg 😊
Armin & Ayu fan
Azokat az appokat amiket megvettem az iphone-ra, fel tudom tenni ipad minire?
tervezek egy mini vásárlást
!Forza Ferrari!
Az ArsTechnica fórumán jelent meg még ez a bejegyzés 2010 júniusában a TheRealBlastdoor néven regisztrált felhasználó tollából, aki szerint az alábbi hét lépést kell megtenned, hogy az igazi Apple-gyûlölõ légy:
1. Jósold meg az új Apple termék bukását!
2. Az új termék korai sikerét tudd be a sok Apple rajongónak, akiknek torzult a realitásuk!
3. Az új termék hosszabb távú sikerét tudd be a vásárlók butaságának!
4. Vedd meg az utált Apple terméket azoknak a buta rokonaidnak, akik képtelenek kezelni az egyébként hihetetlenül szuper nyílt forráskódú rendszert, amit ajánlottál nekik, mert mindig téged zaklatnak miatta!
5. Vásárolj magadnak is egy Apple terméket, és próbáld megérteni, mi ez a nagy felhajtás körülötte!
6. Ismerd el, hogy megvetted és használod is a terméket, de panaszkodj például az SD kártya hiányáról a különbözõ internetes fórumokon!
7. Felejtsd el a korábbi kritikákat. Mondd el, hogy a kezedben tartott Apple termék milyen forradalmi, ami jól mutatja, hogy az Apple egy igazi innovatív vállalat volt valamikor. Viszont fanyalogj, hogy bezzeg mára ebbõl alig látszik valami…
emlékszem,hogy nemrég átformáztam NTFS-re, mert addig 4gb-nál nagyobb fájlt nem tudott kezelni.
köszi
Az lenne a kérdésem, hogy a Time Machine-ben lehet valaogy törölni? Nálam az a helyzet, hogy azok a cuccok kellenek fullra jelenleg, ami a gépemen is van (620G😎 és a többire nincs szükségem, de a külsõ vinyón, ami a time machine is van, már 1.8 TB hely foglalt. Ilyenkor le kell törölni mindent és újra csinálni az egész time Machine cuccost?
Közben megnéztem Application mappában benne sincs csak a Launchpaden.

Azt meg tudjátok mondani hogyan tudok egy appot törölni, ha sem a Trashbe nem lehet húzni Launchpadrõl sem pedig a kis x nem jelenik meg mikor rezegnek az ikonok?

Nem tudjátok az miért van, hogy az iPhone-omra zenét töltök, akkor nem rakja rá sehogyse, csak szürkén jelzi? Se szinkronizálással se manuálisan nem tudom rátenni. ahogy belehúzom a telefon könyvtárába kiszürkül és semmit nem csinál. Maga az iTunes is csinál ilyeneket, hogy nem másolja be az új zenéket a könyvtárba. Valami megoldás?