Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Teljes Tim Cook interjú.

Az elsõ pár bekezdésen túl kell lenni, ott eléggé PR szöveget nyom, de utána érdekes dolgokról beszél.

Pl:

"Question: How many products does Apple have now?
Cook: Well, we have few. You could almost place every product that we (make) on this table. I mean, if you really look at it, we have four iPods. We have two main iPhones. We have two iPads, and we have a few Macs. That’s it. And we argue and debate like crazy about what we’re going to do, because we know that we can only do a few things great. That means not doing a bunch of things that would be really good and really fun.
That’s a part of our base principle, that we will only do a few things. And we’ll only do things where we can make a significant contribution."

“So just to be clear, I wouldn’t call that a process. Creativity and innovation are something you can’t flowchart out. Some things you can, and we do, and we’re very disciplined in those areas. But creativity isn’t one of those. A lot of companies have innovation departments, and this is always a sign that something is wrong when you have a VP of innovation or something. You know, put a for-sale sign on the door.”

mousee
Fagyó iTunes-ra megvan a megoldás... search-re jobbkatt, és pipát kivenni a search entire library elõl, és nincs többé strandlabda és 100% CPU döglesztés 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Dzsini
Mondjuk abban igaza van, hogy még a mostani "smart tv" se az, amit egy modern eszköztõl el lehetne várni, fõleg felhasználói kényelem terén, a set top boxoknál meg talán még rosszabb a helyzet. Egy-két médialejátszó rendszer van, ami szerintem korrekt, pl. az XMBC, amit használtam is, az Apple TV-féle átszabott iOS-t csak képeken láttam, az se tûnik rossznak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Cikk ehhez a képhez

Ugyanebben az interjúbanCook elkezdte felhypeolni a médiát az új Apple TV-re:

"Apple CEO Tim Cook has hinted that the company will be focusing more heavily on either the Apple TV or a similar living room product. In an interview with NBC's Rock Center, Cook responded to a question about what was coming up next for Apple by saying that "when I go into my living room and turn on the TV, I feel like I have gone backwards in time by 20 to 30 years."

"It’s an area of intense interest," Cook told NBC, "I can’t say more than that." The statement recalls Cook's previous comments about the Apple TV, which has been called a "hobby" since its launch five years ago. On a call in February, Cook said the company needed "something larger" to make the Apple TV a major category in its own right, rather than a sideline to Mac and iOS devices."

Dzsini
Ez az 1 Infinite Loop imádnivaló, az elmúlt évtizedek legjobb ötlete utcanevek terén.

Amúgy vicces, hogy a serialt és pár dolgot letakartak, de a fontos vonalkódok végig olvashatók 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt

új imacek egy részét usa-ban rakják össze és 2013-ban többis it ott akarják😊

Dzsini
Máshol azt olvastam, hogy eltûnt teljesen belõle a szünet nélküli (gapless) lejátszás, és fix fél másodperceket rak be két track közé... ami szintén nem egy elegáns megoldás.

Andr0
hmm .. ti eddig tudtátok hogy a samsung/apple per végül elbukott? mármint a samu egy vasat nem fog fizetni, mert valami bírói hiba miatt újratárgyalnak az iPhone5-öt is belevéve a perbe.

Armin & Ayu fan

mousee
Nem gyerebe az új iTunes 😞
Belehúztam 3 album zenét, elvileg hiba nélkül be is importálta, gyak. amikor rá akarok keresni valamire, akkor azonnal hullára fagy, 100-ra pörgeti a procit, és nem válaszol.
Sõt, ha kilövöm, akkor magától újraindul (ki kérte?!), és ugyanez a tünet. Kereséskor egybõl halál. Ha csak simán kikeresem a listában manuálisan, akkor játszik mint a kisangyal.
epül pls....

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

passatgt
oroszok..😊

passatgt
volt elég sok ingyenes app már ami teljesen jól ment, jobban mint a régi (lehet letölteni, bejönnek a vevo stb videók is)

Zsoltika 007
Ideje volt már...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

passatgt
van ipadra is hivatlaos youtube app

Dzsini
Szerintem olyan, mint az iTunes (a szoftver) - ha egyszer ráérzel a mûködési elvére, akkor teljesen jól használható, egyébként meg kihozza az ideget a felhasználóból 😊

franc0
Hát én sose bírtam az Amazont.
Maga a site szerintem szedett-vedett, átgondolatlan.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Tikal
Szinten.

Egyebkent emiatt a google feje is fõ már. Nem orul neki hogy ha arut keresel akkor az amazonra mész, es mar egyre tobben igy tesznek.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
nem vagyok benne biztos,hogy melyik-melyik

Ashton Jobs es Steve Kutcher

http://gaborszantai.co.uk/

Belegondolva en az online vasarlasaim 2/3-at Amazonon, 1/6-at Ebay-en, 1/6-at egyeb helyeken intezem, de mindig az Amazon az elso, ahol rakeresek az adott termekre.

Dzsini
Ebben nagyon ott vannak almáék - bár az Amazonról mostanában jöttek a hírek, hogy Európa maradékát is lefedik jövõre: úgy néz ki lesz amazon.hu is (és ha hozzák a színvonalat, akkor jaj a shopline-nak, megeszi reggelire, mint a Facebook az iwiwet).

GregSB
Mai nap 52 új országban indítja el az Apple az iTunes Storet, és 50 új országban kezdi el árulni az iPhonet.

Eddig is durván a konkurencia (Amazon, Google) elõtt jártak világ-lefedettségben, ezzel a lépéssel most még jobban elhúznak.

LoDMaSt
Megértem, nekem, amikor kézbe veszek egy 3gs-t akkor van az az érzésem, hogy milyen jó is ez, és hogy tényleg arra lett kitalálva, hogy fogja az ember, mert tökéletes.

@ Hellomarci

Tikal
de rohadt könnyu az tetszett, de a forma nem..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Olyan, mint egy tv-irányító, de szokható azért. 😊

@ Hellomarci

Tikal
Most már biztos hogy nem veszek 5-ost, megnéztem élõben.. túl hosszú!! 😊 Meg nem is olyan szép így...elbaszott egy forma, remélem a 6os más design lesz, bár esélyt nem sokat látok rá..

Gabor1990
Hello,
szeretnék venni egy külsõ merev lemezt, amit PC-vel és MAC-el (Time Machine mentésre) is használnék. A kérdésem az lenne, hogy ehhez bármelyik megfelel, és tudok rajta csinálni 2 külön partíciót nekik? Mert néztem, hogy van amelyiknél külön ki van emelve, hogy MAC-el kompatibilis.
Elõre is köszi

Tikal
Akkor már inkább EZT!

FREE

LoDMaSt

@ Hellomarci

merevlemez/ssd vizsgáló progit nem tudtok? hirtelen 40giga helyett 20gb helyem van csak, és nem értem mire ment el
köszi

Apple apróhirdetés oldalt használja valaki?
Almavásár néven fut😊 elég jó most indult
sry, rossz elozo link

killall imagent

killall imagent

mousee
Oké, playlistek pipa 😊 Már csak az album art hiányzik a songs listából... ha arra is van tipped, megköszönöm 😊

Songs legyen aktiv, majd View, Column Browser...

mousee
ki hogy szakadjon meg... hogy lehet visszaállítani album szerinti listába ezt a szutykot? Hova lettek a playlistjeim?

(btw beleraktam az SSD a gépbe, trim-et is sikerült belõni, hasít mint a mérgezett egér 😄)

Erdekes, bar en tovabbra sem hasznalom semmire.

GregSB
Kint az iTunes 11!

LoDMaSt
Le kellett volna menteni az itunes mappát. 😊 Amúgy ituneson belül bejeletkezel a apple id-ddel, majd nyomsz egy transfer purchases-t, és akkor elvileg ott lesznek a programjaid, meg authorizeolni is kell a gépet emlékeim szerint.

@ Hellomarci

oneal1
Ujratelepitettem😊 igen a telefonrol szeretnem ha rakerulnenek a gepre hogy majd ipadra is pl fel tudjam tenni oket geprol

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
Mit jelent a dobtam abban az értelemben, ahogy te használod? Illetve telefonról akarod az alkalmazásokat a gépre másolni?

@ Hellomarci

oneal1
ha rányomok az alkalmazások fül alatt hogy azlkalmazások szinkronizálása akkor törli a telefonon levõket?

!Forza Ferrari!

oneal1
dobtam egy új windowst, hogy tudom átmásolni a gépre az alkalmazásaimat, vagy letölteni appsotreból egyszerre mindent?

!Forza Ferrari!

GregSB
WSJ cikke Eddy Cue-rõl.

Érdekes info a sorok között:

"This week, Mr. Cue faces a test of how well Apple can keep up in online services with the launch of a new desktop version of iTunes, which is expected as soon as Thursday."

Jöhetne már 😊

mousee
áhh, most néztem meg az árakat (50 dodó az optibay), és gyorsan lebeszéltem magam róla... elég lesz a sima SSD is, valamit mókát kell hagyni jövõre is 😄

LoDMaSt
Beépítõkeretet is itt veszel/ milyet? Én is most szemezgetek ssd-vel, de még nem volt idõm utánaolvasni, hogy milyet szeret a gép, és az hogy megy bele.

@ Hellomarci

mousee
akarom mondani lion, és mountain lion... keverem itt a macskákokat 😄

mousee
Hát, ha nincs jobb dolga 😊

Viszont kérdés: Jövõ héten úgy néz ki, hogy veszek egy SSD-t az 5,5-ös MBP-mba. Kell valami speckó beállítás neki, hogy snow leo alatt aktiváljam a TRIM-et?

Sajna leo és mountain leo nem jöhet szóba, szarakszik velük a wifi 😞

Tudom Sata3, és az én gépem csak sata2, de ez most nagyon jó áron van, max késõbb is hasznát veszem majd 😊 Még azon is elgondolkodtam, hogy 2-t veszek belõle, és optibay-el raidbe rakom... bár az már nagyon brutális lenne 😊

Tikal
te tényleg ezért jársz ide? <#fejvakaras>

<#nemtudom><#fejvakaras>

skinnyman
😊

Regards,