Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
64-es iPhone 4S-em van, de éppenhogy csak elférek rajta. Pedig nem nézek rajta "lewarezolt bluray ripet". iPaden tuti nem férnék el kényelmesen.
Szerintem igen is szükség lenne USB-re.
Dropboxnál nem a sebességgel van a baj.... hanem azzal, hogy limitált netcsomagok vannak.
Szeretnélek emlékeztetni, hogy itt most arról a use-caserõl volt szó, hogy pár kilobájtos adásvételi szezõdést nem tudott rámásolni az iPadjére, amirõl nyomtatni tudott volna. Én erre mondtam, hogy ezeket a fileokat manapság már tök felesleges USB kulcsra feltenni és azon hordozni, amikor szempillantás alatt fent vannak pl dropboxon.
Legutóbb is mentem nyomtatni CopyCatbe, nem pendrivera raktam a 4-5 megás Word doksit, hanem bedobtam Dropboxba, odamentem, a pultos csajnak bemondtam a file rövidített URL-jét a telefonomról, megnyitotta, kinyomtatta, kész voltam. Ennyi, tök felesleges manapság már emiatt még egy + eszközt magaddal hordani.
20-30MB-os fileok is pikk-pakk fent vannak dropboxon.
A 200 megás munkafilejaidat meg nyilván jobb pendriveon hurcolászni MÉG MOST (pár év múlva ha már azokat is másodpercek kérdése lesz feltolni egy tárhelyre akkor azoknál is felesleges lesz a pendrive), de itt most nem errõl volt szó.
Nekem pl kell dolgoznom 100-200 megás fájlokkal, de szerintem nem csak én vagyok az egyetlen, aki pár kb-os doksikkal dolgozik. Egy tanácsadói tanulmány PDF önmagában 20-30 mega.
Meglepõdtem mikor az ikon 200 csomagom áráért kaptam korlátlan smst, mmst, percet és adatforgalmat valamint plusz egy szabadon választható országba korlátlan hívást Ázsiában.

Manapság 2 kattintás valamit feltenni a felhõbe (dropbox, Google drive, stb...), tegye fel oda a Zügyfél az adásvételit.
Persze még sokan használnak USB kulcsokat, de Apple emiatt nem fog változtatni stratégiáján. Floppyt, CD olvasót, flasht is kipakolták amikor még bõven használták õket emberek. USB stick is ugyanilyen kihalófélben lévõ eszköz.
ma is kellett volna, egy adásvételi szerzõdés volt egy pendrive-on + egy wifi-re kötött nyomtató, és nem tudom kinyomtatni😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Pl régen volt patent iMacbe / Cinema Displaybe dokkolható MacBookról, abból sem lett semmi 😊
Persze mostanában nagy a zaj az óra körül, lehet hogy valami ilyesmi lesz.
http://gaborszantai.co.uk/
Amúgy igazából csak a Patent systemet nem értem. Tehát most azt védték le, hogy egy Flexible displayt milyen elektronika veszi körül?
Ez picit olyan mintha a Svájci óragyárak levédenék a az óraszíjak alakját, anyagát és hajlíthatóságát.
Szerk: Nekem tuti ilyen patent maker-nek kéne mennem 😄 Kreatív munka és nem igazán megerõltetõ, nameg tuti jól fizet.
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerk: Nokiának már régebben volt egy ugyanilyen csuklóra hajlítható Telefon-ja ilyen kutatási konceptben... Kb 1-2 éve. Most akkor WTF van?
Armin & Ayu fan
Egyébként meg néznék én szívesen iTunes-ról filmeket, de magyar felirattal vagy szinkronnal. Abból meg még sajnos nagyon kevés van. De hátha a késõbbiekben fejlõdésnek indul...
Armin & Ayu fan
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(mellesleg nem tudom, hogy hol írtam volna, hogy az olajkitermelés környezetbarát)
De ezek már nem idevaló témák.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Andr0: Mi az ellenérved? Igaz, össze tudnám kötni HDMI-vel (mint ahogyan most a gépem össze is van), de egy laptopot vihetek a szoba bármely részébe, macera a kábel. Úgyhogy vezetéknélküli megoldás kellene mindenképp.
Egyelõre drága a tiszta energia, de nagyon fejlõdik az ipar. Pont az a jó az elektromos autókban, hogy nincs megkötve, hogy honnan szerezzük az elektromos áramot.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Szerinted üzemanyagcellás autóban hol van az akkumulátor?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az Apple pedig meglovagolta a sikert, brandet épített belõle.
és meg tudod nekem mondani kedves dzsini, hogy miért menõ-hogy lett menõ az iCucc ?😄
Mostanra már brandet jelöl, az iCuccokról úgyis tudod, hogy almás termékek ugyanúgy, mint a különféle Mac eszközök - MacBook, MacPro, MacMini...
De ez tök máshova tartozik 😊
lássuk az iAutót, iHajót, iÓrát, iMindent, hadd csámcsogjunk rajta 😊
#16109: világszerte igen, de az Egyesült Államokban Nevada után már talán 2 állam engedélyezte az autonóm jármûveket (kötelezõ vezetõülésen ülõ felelõsségvállalóval) - ott valószínûleg nem kell ennyit várni, és még mindig õk az elsõ piac.