Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Optimista becslések szerint is legalább még 10-15 év mire ezek a robotautók jobban elterjedhetnek világszerte... ha most belépne az autóiparba az Apple akkor ezzel még direktbe nem kéne versenyezniük, de persze nem ártana ha õk is elkezdenének ebbe az irányba fejlõdni.

Dzsini
A Google már kapott saját rendszámot az önjáró autójára (elsõként Nevadában) - õk pár éven belül sorozatgyártásba kezdhetnek, ha keresztülverik a dolgot a többi jogi hercehurcán.

Ha valamivel, akkor evvel kellene az iAutónak versenyre kelnie...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

böngészõben?



.swf fájlt hogy tudok megnyitni mac-en?

GregSB
A cikk pont azt latolgatja, hogy a Teslat kéne megvenniük 😊 aprópénz lenne nekik...

Tikal
Mondtam én... simán nekiállhatnának elektromos autót gyártani, a Tesla-t még behozhatják, eddig õk az auogyártás apple-je 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Why An Apple iCar Is Actually a Great Idea

"Anyone who thinks the car industry is a big, complex, expensive proposition for a company that makes little gadgets might want to reset their perspective.

Apple, in fact, could buy Ford, Chrysler and GM and pay in cash — and still have more than $18 billion left in the cash hoard. No, I’m not saying Apple could buy any of them. I’m saying Apple could literally buy ALL of them with cash on hand based on the value of their existing market caps."

GregSB
Nem is fogsz róla látni semmit mielõtt bejelentik. Elsõ iPhoneról sem látták semmit amíg be nem jelentették, az ilyen új termékeket mindig extrán titkolják, és elõször csak kissebb mennyiséget gyártanak belõle megbízható beszállítóklal, akik nem szivárogtatnak ki semmit. A kiszivárgások akkor kezdõdnek majd, amikor a 2.-3. generáció óriási igénye miatt be kell vonni huszadrangú beszállítókat is, akiknél nem lehet úgy kontrolálni a szivárogtatásokat.

Andr0
még mindig hiányzik az élethû mockup vagyis gyártani nem kezdték el...😄 Ellenben a Samsungnál már kijött három Screen-shot a az óra kijelzõjérõl... Kíváncsi vagyok melyikük dobja ki elõbb az órát.😄

Armin & Ayu fan

dragon11
RATCUSTOM
Köszönöm. Gondolom érezhetõ különbség nincs az i7-3635QM és a "régi" 2.6GHz-es csúcsmodell i7-3720QM-je között. De valamennyivel csak erõsebb és most - mivel kifutó modell + a leárazások - egész jó áron van.

Dzsini
megint be lehet mászni a lezárt telefonba

de már készül a javítás

mondjuk ilyen varázslós hibákat megtalálni is érdekes, nem hogy javítani 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Trololololololóóóóó

http://i.imgur.com/MYeIdZI.gif

passatgt
Core i7-3635QM

RATCUSTOM
Sziasztok!
Az új 2.4GHz-es 15"-es Retina Macbook Pro-ban pontosan milyen i7 processzor van?
Elõre is köszönöm!

franc0
Magyarországon nem.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LoDMaSt
De ilyenhez itthon nem lehet hozzájutni, nem? Mármint refurbished gépekhez.

@ Hellomarci

franc0
Még én is elgondolkodtam ezen, mert ugye a magyar szeret jól járni.
De hõsiesen ellenállok 😊

Andr0
örülök a 13 retinának hogy olcsóbb lett... így esélygyanús, hogy az lesz a kövi Macbook-om.

Armin & Ayu fan

Dzsini
A Mapsról se beszéltek amíg be nem mutatták (volt egy-két felvásárlás, és az volt már keresõkkel kapcsolatban is - annak egy része bizonyára a Sirit építette, de ki tudja).

GregSB
Én nem emlékszem hogy valaha beszéltek volna arról, hogy be akarnak szállni a keresési piacba. Legutóbb a social neteorkingel volt egy elrugaszkodotrabb próbálkozásuk a Ping-el, ami csúfosan leszerepelt. de keresésrõl soha nem beszélt sem Jobs, sem Cook.

Dzsini
"kaptunk egy fényévekkel jobb Google Maps akkalmazást iOS-re" ... plusz a Google nem fizet már azért, hogy az alap térkép az övék legyen az iOS-ben, és jobb tárgyalási pozícióba került a többi szolgáltatás terén.

Az pedig, hogy az Apple szeretne saját keresõt, az évek óta hír (ha keresgélsz találni bõven forrást róla, folyamatosan beszélnek róla), a térképekbõl tanulva viszont most valószínûleg háromszor is meggondolják, hogy mikor lépnek tovább. Pedig sietniük kellene, mert a Graph Search elõbb-utóbb megtanul külföldiül és kifordul bétából.

GregSB
Azért, mert ha õk nem fizetnek 1 milliárdot, akkor a Microsoft fizet 700 milliót (hasra ütöttem), és onnantól a Bing lesz a default keresõ iOS-en, a Google meg elveszít több százmillió usert, user adatot, és ahogy Dzsini is írja potenciális reklámfelületet. Ez az 1 milliárd befektetés valószínûleg bõven visszajön nekik, pláne annak fényében hogy még mindig azt mutatják a felmérések, hogy iOS-en sokkal aktívabban neteznek a userek, mint a többi mobil platformon.

Dzsini: úgy nem fogják õket kirúgni a keresésbõl mint a térképeknél, hacsak az Apple nem akar beszállni a keresõmotorok világába, amit kötve hiszek.

Egyébként a maps "fiaskó"-nak az lett az eredménye, hogy kaptunk egy fényévekkel jobb Google Maps akkalmazást iOS-re, és a beépített maps alkalmazás használata is óriásit ugrott iOS 5-höz képest...

LoDMaSt
Elvileg a sima pro is olcsóbb lett. 400 helyett 375 lett asszem.

@ Hellomarci

passatgt
olcsóbb lett 13-as retina és kaptak gyorsabb processzort(15-ös is) és a 256gb-os air is olcsóbb lett

LoDMaSt
És vajon melyik cég fogja a 4sqr-t megvenni leghamarabb? 😊

@ Hellomarci

Dzsini
És ezért lesz nagy dolog pl. az új keresõje a Facebooknak, mert régebben a Google kereste meg neked a környéken a legjobb pizzériát (és kapott ezért sok pénzt a pizzériáktól), mostantól pedig a Facebook mondja meg, hogy a környéken az ismerõseid melyiket ajánlják, melyikrõl írtak jókat. És oda megy a szponzorált keresés pénze is. Óriási aranybányát nyithat meg a Facebook a Graph Search-el.

Tikal
ja, mert szerinted a google-nek el kéne dobni az iOS használókat? Vagy mire érted hogy nem érted? 😊 Nyilvánvaló hogy miért fontosak a userek egy olyan cégnek ami a nekik nyujtot reklámokból él...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
persze, hogy nem érted.. ezért irogatsz ide mindig baromságokat...

Nem ertelek...
Teljesen nyilvanvalo, hogy a keresoknek mi a lenyeguk. Mit gondolsz miert boritja ki a Google-t, hogy sokan Facebook-on keresztul csinalnak mindent?
Ami azon keresztul tortenik az nem mar nem az o adatbazisukat gazdagitja.

http://gaborszantai.co.uk/

franc0
Ne nyomd már ezt az ostoba struccpolitikát, azt hittem te egy okos ember vagy.

Raadasul az iOS Google Maps jobb, mint az Androidos, igy jot is tett a nyomas 😊

A Google-nek megernek ennyit az adataink. Az Apple pedig meg keres is rajta. Nekik ezert eri meg az Andoridot ingyen adni mindenkinek, mert az igazi ertek a user es amit csinal az OS alatt.

Mondjuk engem nem erdekel, semmi titkolnivalom nincs, de erteheto, hogy van akit kiborit.

Dzsini
Valószínûleg megéri nekik befektetésként, sokkal többet ér nekik 1 milliárd dollárnál, hogy a "keresni" szó továbbra is "guglizni" legyen az almagépeken. A találatokhoz kapcsolt reklámokkal pedig bevételt is hoz eleget.
Amíg nem rúgják ki õket, ahogy a térképnél tették, addig fizetni fognak - valószínûleg érezhetõen kevesebbet a Maps fiaskó ismeretében. Jó lenne összehasonlítani a régebbi évekkel.
A Bing amúgy az Egyesült Államokban, angolul elég jól mûködik.

skinnyman
Nem nagyon ertem a dolgot, a helyukben egy vasat nem fizetnek, ha betesznek valami mas fost a helyere (bing, stb), csak ok szivjak meg vele, lasd: maps.

Regards,

Február 28-án jön a Real Racing 3, és ingyenes lesz!

Tikal
😊))

GregSB
"Google To Pay Apple $1 Billion Next Year To Be Default Search Engine On iOS"

Tikal: sugy emlekszem igen.

Tikal
Es ez ugy beszinkronizalja a safarit mint a chre? UgAnazok a menuk konyvjelzok mindent?

GregSB
Tikal
Safari iCloud Windows-ra nincs?

Andr0
Lovely. Én még kételkedek ennek az én szemszögembõl nézve a használhatóságára. Zenéhez nem kell... Óra van a telefonon... szóval meglátjuk mit tud hozni.

Bár én így vagyok az iPad-al is... azárt nincs nekem mert még mindig nincs elég okom rá hogy vegyek egyet. Bár egy Mailbox+Microsoft Exchange az egy igazán jó lökés lenne... (melóhoz pont ideális)

Armin & Ayu fan

GregSB
Azóta a Wall Street Journal és a New York Times is lehozta hírként, hogy kísérleteznek ilyen termék prototípusával.

franc0
Ilyen hülyeséget csak kisfiúk vesznek fel.
A férfiak automata svájci órát hordanak.

GregSB
Én hordok, ráadásul eszüstszürke / fémet. Ha hasonló stílusa lenne az õ karórájuknak mint a mostani iPhoneoknak, iPadekek az nekem nagyon bejönne.

Andr0
hát ha afféle "kulcs" szerepe is lenne akkor tényleg lenne haszna, bár órát nem hordok.

Armin & Ayu fan

GregSB
The Verge: Apple user interface visionary argues the case for an iWatch http://t.co/IbzZIaGi

Érdekes írás, én szerintem vennék egy ilyen órát ha így megcsinálnák (eszközöket lehetne vele unlockolni, NFC, stb)