Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valamivel, akkor evvel kellene az iAutónak versenyre kelnie...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Anyone who thinks the car industry is a big, complex, expensive proposition for a company that makes little gadgets might want to reset their perspective.
Apple, in fact, could buy Ford, Chrysler and GM and pay in cash — and still have more than $18 billion left in the cash hoard. No, I’m not saying Apple could buy any of them. I’m saying Apple could literally buy ALL of them with cash on hand based on the value of their existing market caps."
Armin & Ayu fan
de már készül a javítás
mondjuk ilyen varázslós hibákat megtalálni is érdekes, nem hogy javítani 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az új 2.4GHz-es 15"-es Retina Macbook Pro-ban pontosan milyen i7 processzor van?
Elõre is köszönöm!
De hõsiesen ellenállok 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Armin & Ayu fan
Az pedig, hogy az Apple szeretne saját keresõt, az évek óta hír (ha keresgélsz találni bõven forrást róla, folyamatosan beszélnek róla), a térképekbõl tanulva viszont most valószínûleg háromszor is meggondolják, hogy mikor lépnek tovább. Pedig sietniük kellene, mert a Graph Search elõbb-utóbb megtanul külföldiül és kifordul bétából.
Dzsini: úgy nem fogják õket kirúgni a keresésbõl mint a térképeknél, hacsak az Apple nem akar beszállni a keresõmotorok világába, amit kötve hiszek.
Egyébként a maps "fiaskó"-nak az lett az eredménye, hogy kaptunk egy fényévekkel jobb Google Maps akkalmazást iOS-re, és a beépített maps alkalmazás használata is óriásit ugrott iOS 5-höz képest...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Teljesen nyilvanvalo, hogy a keresoknek mi a lenyeguk. Mit gondolsz miert boritja ki a Google-t, hogy sokan Facebook-on keresztul csinalnak mindent?
Ami azon keresztul tortenik az nem mar nem az o adatbazisukat gazdagitja.
http://gaborszantai.co.uk/
Mondjuk engem nem erdekel, semmi titkolnivalom nincs, de erteheto, hogy van akit kiborit.
Amíg nem rúgják ki õket, ahogy a térképnél tették, addig fizetni fognak - valószínûleg érezhetõen kevesebbet a Maps fiaskó ismeretében. Jó lenne összehasonlítani a régebbi évekkel.
A Bing amúgy az Egyesült Államokban, angolul elég jól mûködik.
Regards,
Tikal: sugy emlekszem igen.
Bár én így vagyok az iPad-al is... azárt nincs nekem mert még mindig nincs elég okom rá hogy vegyek egyet. Bár egy Mailbox+Microsoft Exchange az egy igazán jó lökés lenne... (melóhoz pont ideális)
Armin & Ayu fan
A férfiak automata svájci órát hordanak.
Armin & Ayu fan
Érdekes írás, én szerintem vennék egy ilyen órát ha így megcsinálnák (eszközöket lehetne vele unlockolni, NFC, stb)