Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a Samsung kihozza az órát az új telefonnal, akkor az egyszerû, marketinggel etethetõ amerikait kilóra megveszik.
http://gaborszantai.co.uk/
@ Hellomarci
Ha bekapcsolom minden adatforgalmam rajtuk keresztül megy és nem tudom testreszabni igaz?


@ Hellomarci
Gondolok itt ingyenes vpn-re vagy valami böngészõ kiegészítõre mint a Hulu unblocker. Gugliztam egy 5 percet de hamar eluntam a sok reklámot 😛

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez nem igaz. Mindegyik nagyobb oldalnak van saját hosting szolgáltatása, amin a saját maguk által elõállított tartalmat teszik közzé. YouTube videókat viszont senki nem tükrözi le egy az egyen ezekre a saját rendszerekre, gondolom a már linkelt TOS miatt. A legnagyobb tech oldalakon is látni embedelt YT videókat, csak az index olyan pofátlan hogy mindent lemásol indavideora.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ipad 4 van 120e körül, de ilyen opciók hogy 1év EU garancia, meg 1év gyári garancia, és különbözõ árakkal. most ez micsoda? nem úgy van hogy 1 év apple garancia van minden termékre?!
Ideális esetben az lesz a válasz (nem az lesz 😊 ), hogy "persze, megbeszéltük".
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elsõ körben az indexet kellene megkérdezni, hogy tisztában vannak-e ezzel, és ha tojnak rá, akkor szólni a Youtube.hu embereinek.
Ha valakit egyáltalán érdekel a dolog, hogy ilyesmivel szórakozzon.
Mondjuk nem hiszem, hogy az index-nek lenne bármilyen megállapodása velük, elvégre tõlük nagyobb oldalak, nemzetközi oldalak simán berakják a youtube videokat...
Jogilag viszont ez alapján egyértelmûen nem helyes, amit az index csinál, hacsak nincs külön megállapodásuk a Youtube-al, amirõl mi nem tudunk.
http://gaborszantai.co.uk/
Content is provided to you AS IS. You may access Content for your information and personal use solely as intended through the provided functionality of the Service and as permitted under these Terms of Service. You shall not download any Content unless you see a “download” or similar link displayed by YouTube on the Service for that Content. You shall not copy, reproduce, distribute, transmit, broadcast, display, sell, license, or otherwise exploit any Content for any other purposes without the prior written consent of YouTube or the respective licensors of the Content. YouTube and its licensors reserve all rights not expressly granted in and to the Service and the Content.
Szerintem egyértelmû, hogy az index illegális dolgot folytat
Egyébként megtaláltam a linkelt videó eredetiét, itt van, na most itt azt írja standard youtube license. Errõl annyit találtam, hogy ezt nem lehet letölteni, másolni terjeszteni, csak youtube-n nézegetni. Most az a hostingolás amirõl itt beszélünk az miben más, illetve azt miért lehet akkor?
Odáig innen nézve csak azon vergõdtél, hogy nem az eredeti videót embedelik. Ahogy mondtam: nem mondtál el minden körülményt, és ezért persze, hogy félreértettelek.
de mindegy is, elbeszéltünk egymás mellett, de most már menj és nézd meg, ha eddig nem tetted volna, hogy egy youtube hivatkozásos videonál sincs forrás megjelölés.
Azt meg nem mondtad, hogy nincs forrásmegjelölés. Ez valóban probléma, szólj nekik miatta.
Az hogy az oldalon nem az eredeti videót teszik ki embedként, ahogy mondtam teljesen érthetõ és elfogadható.
Ha nem mondod el, hogy pontosan mi a problémád, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudnak rá neked tetszõ választ mondani 😊
"gondolom ha indexen nézem akkor az nem növeli pl a lejátszás számot a videonál youtube-n, szóval pénztõl is eleshet az akinek a videoját lelopják, nem?"
pl itt van ez a mai cikk. én itt nem találtam az eredetire mutató linket, a srác neve ugyan ott van...
Szóval oké hogy õk azt akarják, nekem jó legyen, de ez már nem az elsõ eset, hogy úgy kell nyomoznom az eredeti után...
Idáig csak értetlenkedtél, nem igazán lehetett tudni, hogy mi is a problémád azzal, hogy õk biztosítják a videó elérhetõségét.
Egyébként a leginkább akkor zavar ez, ha konkrétan youtube videokra hivatkoznak a cikkben, de sehol egy link csak az ellopot video inda-ba ágyazva. Ennyi. Mentségükre legyen, hogy már egy ideje viszonylag normális a felülete a lejátszónak és nem annyira szar az egész...
Ha tizenhét felkiáltójellel írod, akkor is.
Egyetlen normális nemzetközi híroldal se fogja magát pl. a youtube-tól (vagy bármilyen más külsõ szervertõl) függõvé tenni, van saját hosting szolgáltatásuk, és oda áttolják a képeket, a videókat, és mindent.
A többi az rizsa.
hogy csinálja azt az index, hogy ha van valami youtube videohoz kötödõ cikkük akkor csak fogják és átteszik indá-ba, elképesztõ, egyáltalán lehet ilyet??
Technikailag amugy mindenhol tudsz fizetni ahol van PayPass, ami majdnem minden nagyobb boltban van Magyarorszagon is. Vettem mar vele kajat a CBA-ban probakent 😊
Regards,
Mostmár csak az a kérdés: miért beszél ezekrõl? Nem sok info ez, de eddig (Steve vezetése alatt), még ennyi ilyen jellegû infót sem csepegtettek. Nem mondták az iPhone bejelentése elõtt semmilyen fórumon, hogy "ja kíséreletünk új cuccokkal".
Szerintem ezzel a lépéssel idõt akar "kérni", nyerni Cook. Forstall kirakása, és az átszervezõdés eléggé felkavarhatta a dolgokat a cégen belül, stratégiailag is. Idõre van szükségük. Az emberek már tegnapra várnának tõlük valami csúcsszuper új innovációt, de még egy ideig nem lesz itt semmi. Ha holnap (tavasszal, nyáron) terveznének bemutatni egy piac-felforgató tévét, karórát, akármit, amiben 100%-ig hisznek, akkor Cook nem mondana ilyeneket. Szerintem.
"We grew by about $48 billion — more than Google, Microsoft, Dell, HP, RIM, Nokia combined,"
"Obviously we're looking at new categories — we don't talk about them, but we're looking at them,"
"It is clear that Android is on a lot of phones," "Success is not making the most," he said. For Apple, market share is only important in getting the critical mass needed to create a powerful ecosystem — which Apple certainly has. "There's a button or two we could press to make the most," he said, but "that would not be good for Apple."
A hirtelen nagyot zuhanó részvényárfolyamról:
"I don't like it either," he said. "Neither does the board or management — where the stock trades now versus a few months ago — but we're focused on the long term."