Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve ha uj toltot kene vennem, akkor hol érdemes leginkább? köszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De boltban vedd rendes garival, mert erõsen fogyóeszköz tapasztalataim alapján.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha viszont csak zene hallgatásra kell általában (BKV-n, utazás közben, stb) akkor nem sok értelme van, pláne egy telefon mellé.
Ha valaki tényleg csak arra akarja használni, hogy pár muzsikát rádobál, és az szól ahogy épp jön, oda aránylag drága, de nagyon megfelelõ eszköz.
Amikor vettem lejátszót, inkább Sonyt vettem nagyjából ugyanannyiért, van kijelzõje is, rádió is van benne, és az is elhúzza elég sokáig egy töltéssel - az én igényeimnek az felelt meg jobban.
Hogy NEKED mi felelne meg, vagy mire van szükséged, azt pedig nehogy már mi döntsük el 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
viszont nekem a régebbi verzió tetszik jobban😊
érdekelne mit gondoltok ti Epölösök az Ipod Shuffle-rõl- megéri-e az árát (mondjuk nem egy nagy összeg, de ha gagyi, annyit sem adok érte), miért jó, +/- tapasztalataitok vannak, ha van telefonom, nem fölösleges mellette egy ilyen is?
every damn day
http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt már korábban megfigyeltem, hogy minden Apple lover videókat és fotókat szerkeszt és szerinte az összes többi Apple vásárló is ezt teszi, DE mindenekelõtt olyan éles pénzügyi éleslátása van nem csupán a tõzsdét, hanem a vállalatirányítást illetõen, hogy Soros meg Carlos Slim sírva könyörög a küszöbén.
- A rajongóké, akiknek a piacon elért részesedés számít.
- A pénzügyi szféráé (cég, befektetõk, viszonteladók, részvényesek), akiknek a haszon.
Mivel beláttam, hogy az életemet egyik sem viszi elõre, ezért engem az sem érdekel, ha Samsungból hidat lehet építeni, míg az Apple megtudná venni majdnem az összes IT céget vagy Magyarországot.
iOS viszont nagyot nõtt, és a WP is nagyobbat nõtt mint tavaly.
Az mondjuk vicces, hogy prominens hírlapok nem tudják normálisan leírni a termékneveket... a forrásként megjelölt businesweek cikkjének címe:
"Ferrari Puts I-Pad in Supercars as It Widens Apple Deal"
"Ferrari is adding iPad minis and Siri voice integration in its four-seater FF in the first show of collaboration
... more integration between the two companies is on the way. Ferrari’s chairman Luca Cordero Di Montezemolo said that his company is in talks with Apple to collaborate more on in-car entertainment. The comment was made at the at the Geneva Motor Show."
Várható volt, az iTunes-vezér Eddy Cue tavaly November óta a Ferrari vezetõség tagja.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem tudom, én nem spekulálok. Több elemzõ mondja azt, hogy az Apple Bear nem Bull, nagyrészt helytálló érvekkel. De bármi lehet... Egyszerûen ennyi pénzzel bármit meg lehet csinálni, kérdés csak az hogy milyen gyorsan lépnek és jó irányba lépnek-e. Nagyjából ezt az elhúzódó várakozást árazza most a piac. Mint tudjuk a bizniszben aki lassan cselekszik, az lemarad.
BTW én ha Apple, lennék... PL: Nanotechnológia kutatás, Aksi-fejlesztés, Gyártósorok, Szenzor-fejlesztése, és persze Szoftver-fejlesztés. Kb ezekbe nyomnám bele a pénzt.
Szerk: Na EZT hívom én Szenzorfejlesztésnek, persze csak ha igaz és jól mûködik.
Armin & Ayu fan

Pedig egyébként a Samsung készülékei szarok szerintem, de más dolog jót gyártani és megint más sokat eladni.
Ha meg nem másolja le akkor minek perelnének? Csak azért mert az is okos óra lesz? Akkor ilyen elven a Pebble gyártója meg a Samut fogja beperelni, mert okos órát készítenek utánuk?
Arról nem is beszélve, hogy mindkét óra kósza pletyka még, de ha gondolod akkor már most kezdj el értelmetlen dolgokon aggódni 😄
Egy eve nem lattam Samsung Galaxy-t ismeroseim kezeben vagy tomegkozlekedesi eszkozokon. Most mar legalabb annyit, mint iPhone-t.
Ha új célokat, irányokat tûztek ki, akkor az sok idõ amíg átállnak rájuk. Szerintem ez mehet most a háttérben, és ezért van ilyen nagy csend, de én is csak találgatni tudok mint mindenki más.
Hardver frissítés talán 10" iPad lesz, arról azért szivárgott ki pár keret, hátlap. iPhone és iPad mini frissítés viszont kizárt, semmit nem láttunk még róluk, pedig ilyenkor már szoktak szivárogni az alaplapok / alkatrészek 😄
Azért én egy kicsit többet várok attól a cégtõl, amelyikre az elmúlt 10 évben az egyedisége, kreatívitása, majd az utóbbi 5 évben az IT világ konzumer részét átformáló termékei miatt néztek fel.
Több pixel és nagyobb órajel édeskevés.