Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Én vagyok béna vagy a friss Chrome-ban tényleg nincs olyan opció már, hogy a csak CMD+Q kétszeri megnyomására zárja be a programot?
A legfrissebb iTunes verzió legyen a gépeden.
Csatlakoztasd az iPadet a gépre.
Tartsd lenyomva a lock és a home gombot. Közben megjelnik majd a "slide to power off" ezt hagyd figyelmen kívül és továbbra is tartsd lenyomva a gombokat amíg az iPad újra nem indul.
Ha megjelenik az apple logo engedd el a csak a lock gombot de a home gombot továbbra is tartsd nyomva.
Ha jól csináltad megjelink a kábel és az iTunes logo és az iTunes kiírja a gépen, hogy recovery módban vagy.
Leokézod majd klikk a Restorera.

Minden adatod törlõdni fog.

Itt van képekkel angolul: recovery



Emberek!! Továbbra is kérem a segítségeteket, az elfelejtett kódjelemmel kapcsolatban. Az utolsó írásom óta folyamatrosan próbálkozom a frissítéssel, ill. készülék visszaállítással, úgy ahogyan az az útmutatóban írva van, de mindíg kapom az üzenetet az iTunestól:"az iPad nem tudott csatlakozni az iTunes-hoz, mivel az iPad kódjellel van ellátva. Adja meg a kódjelet, mielõtt használná az iTunest.” Aztán újracsatlakoztatás után is kapom. Privátban is jöhet valami jó tipp, mert már nagyon idegesítõ ez a játék. Tuti járt már így más is rajtam kívÛl... Elõre is köszi. Természetesen szívesen meghálálnám majd valahogyan ;-)
GregSB
😄DDDDDDD

"Mac user Kim Jong-Eun threatens war against country where Samsung is headquartered. Truly these Apple fanbois will stop at nothing."

mousee

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Andr0
a két kép ugyanazt az ábrát mutatja csak egyik iMac a másik Macbook Pro...<#idiota>

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
passatgt

GregSB
Ja most én se mernék venni semmit. A decemberi változások óta k nagy csendben vannak, szivárgások is minimálisak, kb midenki csak találgat de senki nem tudja pontosan mik fognak jönni a következõ hónapokban.

Még szerencse hogy tavaly decemberben megvettem a Minit :-))

In ádör nyúz:

"Excluding Apple TV, 535,470,000 iOS devices have been sold so far

(Apple TV adds another 17 million.)"

mousee
Dettó ugyanígy vagyok az ipad minivel 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Miert erzem azt, ha ma veszek egy iPad-ot, akkor aprilisban bemutatjak az ujat?
Ha nem, akkor oszig varhatok...?😄

GregSB
😄

passatgt
passatgt

nálam jó

megvolt, maradt a trial, ugyanez a BackBlaze esteben is

passatgt
én nem, de szerintem nem érdemes megnyitni😄

passatgt
akviálni kéne a kóddal amit adnak a vásárlás végén(emailben is benne van)😄

Tikal
Érkezett egy levél a fiókomba, nincs feladója, a documentum pedig kódolt. Látott már ilyet valaki?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CleanSee is trial nalam, a tobbi nem erdekel.

mousee
korrekt, késõ volt, közöm nem volt a valósághoz, sry 😊

passatgt
3 hónapot ad:
Get 3 months of unlimited backup as part of this exclusive offer ($15/value).

passatgt
? blackbaze egyedül ami trial, összes többi sima program korlátlan frissítéssel

mousee
Fakk, most nézem, csak 30 napot adott... szakadjanak ketté....

mousee
Backblaze-re a kapott seriallal:
License: Paid Unlimited

Levélben kapod hozzá a serialt, weboldalon fent rámész hogy szeretnéd megvenni, és kiválasztod hogy prepaid code. Tádáám 😊

Szinte minden trial, aztan fizetni kell erte. Jo nagy atb_szas ez a csomag.

passatgt
passz, de ránézésre elég normális és népszerû szolgáltatásnak tûnik

Ez a Backblaze mennyire koser?
Idegennek pakoljam fel minden cuccom?

passatgt
9 fizetõs program macre ingyen: https://deals.macupdate.com/freebundle/affil/8055

$130 lenne összesen

megvan, azt még meg tudod mondani, hogy cydiabol mit kell most leszedni, hogy az appokat lehessen rá tölteni?

LoDMaSt
http://evasi0n.com/

Persze nyilván attól függ, milyen ios verzió van rajta..

@ Hellomarci

ipad-et hogy a legegyszerûbb most JB-zni?

GregSB
Eric Schmidt véleménye az Applerõl (mai beazédében): "Apple will continue to be a tremendous technology innovator and build beautiful products, regardless of the market share of the products, and that's a great strength — they will continue to be the innovator,"

tyler82
Sziasztok!

6.1.2 ios en eltuntettem a cydiat.
shsh le van mentve 6.1.1 es 6.1.2 is de redsnow nem ismeri fel az ipsw-t
hogyan tudom visszatölteni bármelyiket is??
milyen progit használjak?
most 6.1.2 van rajta. factory unlocked a telo (4S), de nem akarom 6.1.3 at rátenni mert az nem jailbreakolhato.
iTunes kilõve mert már csak a 6.1.3 at írja alá

A smooth sea never made a skillfull sailor

elitehun
Hello!
Frissiteni akarom az iphoneom itunes-al, de a c-n kevés a helyem. A d-re telepitettem, és már egyszer megpróbáltam firssiteni a telót, de akkor a c-re másolta a mentéseket, meg még nem tudom mit, és igy nem tudtam frissiteni mert az betelt...
Elõfordulhat hogy akkor volt valami hiba, és ha megint megpróbálom akkor a d-re fogja tenni a backupot vagy át kell (lehet?) állitani valahol hogy hova mentsen?
Elõre is kösz
GregSB
Lynch has worked for Adobe since 2005 and is credited for inspiring the company's significant push into web publishing through Creative Cloud and its expansion to multiple screens. Lynch's resume could be what caught Apple's eye; Cupertino has long struggled with perfecting its own cloud services. Lynch could be a valuable asset as the company works to evolve iCloud, one of the most touted (and issue-prone) features of iOS.

GregSB
"Kevin Lynch, Adobe CTO, is leaving the company effective March 22 to take a position at Apple.

... Lynch will become the company's new vice president of technology and report to longtime executive Bob Mansfield."

LoDMaSt
Ilyenkor bezzeg nincs itt az a hikomat, aki az Apple ellenes híreken kárörvend.

"Apple up 5.4%, Samsung down 5%, since Galaxy S4 event"

http://tech.fortune.cnn.com/2013/03/18/apple-samsung-galaxy-s4-stock/

@ Hellomarci

GregSB
Mivel most úgyis uborkaszezon van egy kis off:

Samsung egyik vezetõje megerõsítette, hogy okos órán dolgoznak

Már állítólag nagyon-nagyon régóta. Akkor miért nem jelentik már be? Mire várnak? Csak nem arra hogy az Apple lépjen elõször? 😊

Sziasztok! Kérlek segítsetek ha tudtok. Pár napja belépési jelszóval (kódjellel) láttam el az A 1430-as iPadomat, azután pár napig nem használtam, és amikor szerettem volna akkorra meg természetesen elfelejtettem a jelszót, próbáltam már rengeteget, nem tudom használni a gépemet. Nem érdekel már az sem, ha minden adatom letörlõdik, csak tudnám már végre használni, mert nagyon szeretem. Ugye van megoldás?! Olyan jó dolgokat írtok, remélem erre is tudtok valami megoldást! :-(
mousee
Vajh mid2009-es 13-as MBP-re érdemes lenne felpróbálni? 10.8.2-nek nyûgje volt a wifivel, vagy mûködött, vagy nem... bár, inkább nem kockáztatok, 10.6.8 hibátlanul megy, most épp 78 nap uptime van benne 😊

GregSB
Ceding the crown

Nagyon jó írás a médiáról és ahogy mostanában kezeli az Applet.

Ezt a részt külön kiemelem, mert durva:

"By profit share, on the other hand, according to Canaccord Genuity analyst T. Michael Walkley, last year Apple took 69 percent of the handset industry’s profits; Samsung took 34. For just the last quarter, the numbers were 72 percent for Apple, 29 for Samsung. You will note that both the annual and quarterly numbers total more than 100 percent; that is because all other handset makers, combined, are losing money. This is rather astounding — Apple and Samsung have together destroyed the rest of the mobile handset industry."

GregSB
Na akkor mostmár bejelenthetnék végre a 10.9-et 😄

GregSB
Megjelent a 10.8.3

passatgt
Azt a hangerõt használja, ami kikapcsolás elõtt volt.

Régebbi osx-het van egy addon amivel lehet külön állítani hangerõt csak felálláskor: http://www.macupdate.com/app/mac/16425/startupsound.prefpane

10.8-nál passz.

a mac minin lehet állítani a bekapcsolás hang hangerejét valahol ? mert egyszer halk,egyszer hangos...

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

GregSB
Apró frissítés

Apple has quietly updated its online store to allow orders of its 21.5-inch and 27-inch iMacs with VESA adapters, making it compatible with your existing wall or desk mount for an additional $40.

passatgt
Valaki nem tud egy olcsó usb-s dvb-t tunert macbookhoz?
Ebayen midnenhol azt írják, hogy csak Windows-al megy, létezik valami program, amivel mûködhetnek macen?