Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
iOS alapjába véve egy lebutított OS X, még szép hogy tudnak dolgozni rajta.
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Túl sok az eszkimó.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A trendisége nem tudom mennyit esett és hogy ezt hogy lehetne mérni, de a forgalma (revenue) az biztos hogy nem 😊
Több készüléket adtak el mint tavaly ilyenkor, a forgalmuk magasabb volt. A gross marginjük és a nettó profitjuk csökkent az utóbbi 2 negyedévben köszönhetõen a növekedõ alkatrészáraknak és az iPad Mininek, de még a mostani (net profitjuk) is több volt mint a Google-é és Microsofté együttvéve.
De fejlesztõknek nem ez a fontos, õk nem ezeket nézik, hanem azt hogy az Appstore jobban virágzik mint valaha. 2012-ben sokkal több volt az exkluzív igényes alkalmazás az iOS App storeban mint a többi platform szoftver boltjában, és nem hiába, még mindig ebben az appstoreban hajlandó a legtöbb vásárló fizetni alkalmazásokért.
#16422 - A fejlesztõk nem feltétlenül részvényesek (lehetnének azok, lehetnék én is), de ha az Apple trendisége és forgalma tovább esik olyan mértékben, mint eddig, akkor õk is egyre nehezebben fognak megélni, mert szûkül a vásárlópiacuk - tehát közvetve nekik is fontos, hogy merre megy az AAPL.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez is azt mutatja, hogy nagyon erõs fejlesztõi bázis áll iOS mögött. Nem hiába csaptak le ezekre a jegyekre, aki ott van az elsõ kézbõl értesül az iOS7 új API-jairól meg funkcióiról, és konkrétmtanácsokat tud kérni apple mérnököktõl a saját alkalmazásában való implementálásról. Akik ott vannak azok nagy eséllyel elsõként tudnak kijönni új érdekes appokkal iOS7-re, és ez sok esetben bõven visszahozza az $1600-t.
WWDC 2012-re 2 óra alatt.
WWDC 2013-ra ma 2-3 perc alatt fogyott el :-))
$1600 darabja, ugyanott rendezik évek óta, szóval a férõhelyek száma konstans.
Lefordítja mit jelentett amit Cook mondott a részvényeseknek 😄 Magyarul kb annyi, hogy 2013-ban ne számítsunk semmi különösebbre már. Õsszel frissítik a szokásos hardvereiket, és csókolom.
Nagy durranások 2014-ben lesznek, többek közt új termék kategóriát is fognak bemutatni.
iPad kerdes:
van egy USB-s, T-Mobile Dominos stick-em, amit akkor hasznalok, mikor otthon vagyok.
Laptop-on ezzel van 3G netem. Most ha iPad-dal mennek haza, akkor azon tudok ezzel netezni?
Camera connection kit vagy mobile hotspot, amin van USB segitene?
Az is hivatalos, hogy bemutatják majd az új OS X-et és iOS-t.
Armin & Ayu fan
(bár tényleg volt már rá példa, hogy páran komolyan vették õket... általában olyanok, akik utána elég arrogánsan reagáltak, amikor kiderült, hogy ez egy évtizedes viccoldal)
többnyire videófileokkal szokott az lenni, hogy amikor törölni szeretném és berakom a kukába azt írja ki, hogy nem lehet törölni, mert a file használatban van. a videólejátszót bezártam, azon belül is bezártam a videót. nem értem miért van ez mindig, nincs ötletetek? általában, ha egy picit szarakodok vele, hamar magától megengedi kitörölni, de most nem megy, végse elkeseredésemben írok már.. 😊
Nem mintha vennék, de azért örülnék neki ha nem szarnák le a nagyon pro usereket és nem csak iost árulnának pár év múlva

A lényeg, hogy mûködik .)

hogy végleg elfelejthetem a gépemet. Ha van kedved priviben küldd el az email címedet, elég komoly cégnél dolgozom, és alkalomadtán szeretném majd meghálálni ezt. :-)