Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Rohadt jol nez ki es merész

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Jaaaj ne csak igazi multitaskingot ne, az maradjon meg a gány droidosoknak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

skinnyman
Hat, legtobb iOS ujitas hasznos, mindenkeppen fejlodes, finoman szolva volt is hova, de effektive nem nagyon mutattak megint semmit amit vagy nem csinaltak meg masok sokkal elottuk, vagy nem egyertelmuen masoktol loptak, effektive csak ilyen felzarkozasnak tunik az egesz kb arra a szintre, amit a konkurensek legalabb 1-2 eve mar elertek. Es persze ez is csak nehany szempontbol, gondolom pl tovabbra is baromi zart es korlatozott az OS, nem lehet default appokat allitani, nincs altalanos appok kozti interakcio/kommunikacio, stb, stb.

Pl appok inditasa animacio + multitasking nezet + swipe-olassal visszalepes + quick settings gyanusan Androidbol lopva, bongeszo tab kezelese nagyon egyertelmuen Chrome-bol lopva. Elo hatter (plane azokkal a mozgo korokkel) eleg egyertelmuen Android-bol lopva (phase beam).
Az igazi multitaskingnak (ha jol veszem ki ez mar az?) ideje volt 6 ev utan 😊
Ikonok sztem eleg izlestelenek lettek.

Regards,

GregSB
http://www.apple.com/mac-pro/

Dohányos kuka.

😄D

Csak viccelek, nagyon komoly lesz!

Szerintem a Daft Punk fog fellépni...

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
Megvan hova tûnt a Windows 8-ból az Aero Glass 😊 elköltözött az IOS7-be 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini

Nekem van egy kis G4 Cube utánérzésem... minek egy elvileg professzionális munkaállomást ekkorára összenyomni?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LoDMaSt
Egy fekete csõ. 😄

@ Hellomarci

Most akkor hogy is néz ki a Mac Pro?

Dolgoznak rajta, ez sem idén lesz kész...

Tikal
Mac Prooooo!! 😊

LoDMaSt
Igen jó dolgokat raktak bele. Olyan apróságok, mint a travel time a calendraban pl, picike kis dolog, de mennyire jó már.

@ Hellomarci

Tikal
Lesznek itt jo kis dolgok az uj OS Xben

Tikal
Mavericks? 😊

Reméltem hogy madarak jonnek majd de nem 😄

Mikor lesz GMT szerint?

GregSB
Apple store down... valszeg akkor lesz Mac frissítés.

GregSB
Lesz live video stream a kenoteról

19:00-kor kezdõdik, csak Macen lehet nézni Safariból, vagy iOS eszközrõl.

GregSB
köszi

mousee
Disk Diet appstore-ban most a top progik között van. Egyszerû, gyors, ingyenes.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mondjatok már légyszi olyan programot amivel ki tudom pucolni az ssd-met, meg látom hogy mi foglalja a helyet rajta
közi

GregSB

passatgt
na, van fekete macbook pro:

Tikal
😄

GregSB
Tikal
?

( Az a tweet felhasználó nem az Apple-é ) <#szomoru2>

Fehercsoki
Szerinten nem, dehát amit az apple mond azt imádni kell, nem igaz?

Tikal
Legalább vicces...

GregSB
Nem kifejezetten csk azt az egy psztot kell nézni, hanem az egész accountot meg az eddigi bejegyzéseit 😄

Fehercsoki
Szerintem ez pont ugyanolyan gyenge.

GregSB
Hogy a fenébe ne tudnád. csinálsz róla agyonfilterezett fotókat Instagrammal, és tudod mutogatni, meg megosztani mindenhol!

Egyébként ez trollkodásnak nagyon gyenge, az valahol itt kezdõdik.

😄

Fehercsoki
De az nem jó mert nem tudom mutogatni...

Tikal
Miota van ez a topik járnak be ilyen arcok, igy 2013-ban még mindig ezzel próbálkozni gyenge 😊

GregSB
Nem sokkal olcsóbb. De ha tifelétek ebben mérik a menõséget, akkor tényleg egy Mac Proval jársz a legjobban. Pláne most hogy etiltották EU-ban, most még különlegesebb, menõbb.

Sippie
ne törõdj Tikallal, szerintem ügyesen flamelsz 😄
Tikal
Latom fingod sincs mennyi az ara az uj Galaxy-nak 😊

Fehercsoki
De az meg olcsó, és ezért nem lehetek menõ vele, nekem apple cucc kell!!4

MacPro-t kell venned és beülni vele Starbucksba.

Tikal
😊)

Tikal
Ha ezt egy tárgytól várod el akkor rossz uton jársz... Ha csak flamelni akarsz akkor is😊

GregSB
Már nem, gyorsan változik a világ. Pl szerintem középiskolások, friss egyetemisták körében már menöbb tudsz lenni a Csamcsung valamelyik pingongütõ méretû ketyeréjével. Sokkal elõrébb járnak parasztvakításban már mint az Epül, pl el tudod kápráztatni az osztálytársakat Jedi jellegû suhintásokkal, meg szemgolyó-trekkingel. Csomó olyan fícsörrel amit felnõtt ember egyszer kipróbál aztán soha többet nem használ.

Fehercsoki
Nem lehetek mindenhol menõ ha egy valamit veszek?

GregSB
Nevezd meg elõször a közeget ahol menõ akarsz lenni (életkor, átlagkereset, stb). Így nem tudunk tanácsot adni!

Fehercsoki
Most melyik apple cuccot kell megvenni ahhoz hogy menõ legyek? Vagy mindegy csak minél feltûnõbb és drágább legyen?

GregSB
Nagy a keze, ujjai, kicsi neki a 4" szifon 😊 (már írta régebben)

Tikal
romlik a szemed? 😊

GregSB
Ja persze 😄

Egyébként nem egyértelmû hogy a karóra lesz az. Ha megfigyelitek az interjúban kicsit kétkedik benne.

"Neked meg nekem van karórám, mi megszoktuk. De ha megkérnénk egy csoport 10-20 évest, hogy álljon fel közülük aki hord karórát, nagyon keveset látnánk megmozdulni. Nekik az okostelefon az óra már"

Pontosabban azt mondja, hogy egy ilyen terméknek valami kiemelkedõt kell nyújtania, hogy rávegyen embereket arra hogy hordják.

Ezt lehet két féleképpen is értelmezni: 1. nekik van egy ilyen csúcsszuper termék készülõben, amit mindenki akar majd. 2. Nincs nekik és addig nem is terveznek belépni ide amíg nem érzik azt hogy van nekik.

Dzsininek van igaza: kb mindenrõl úgy nyilatkozott, hogy semmit se lehessen kikövetkeztetni belõle 😊

Dzsini
Ha már 13 colos érintõ, akkor inkább a macbookokat és az OSX-et teszik tapissá.

"olvasáshoz remekül használható"... aha, mikor olvastak õk utoljára könyvet? 😊

Dzsini
á, nem gyöngyökkel gurigáznak, 27"-es Cinema iPad 😊