18351
-
#4358 :) hm.
azert ezek a becslesek eleg ferditosek, pl:
bill-eger, nekem eleg jo egerem van a bill-t is kulfoldrol vettem de igy is alig 10K a ketto osszesen.
win - most ne menjunk bele jogi kerdesekbe, de a legtobb embernek ez nem koltseg (max ha kiirja dvd-re)
tap+haz 15+20K ? Reg vettem PC-t, de ugy emlekszem a hazhoz adjak a tap-ot, de meg ugy is 35 az nagyon sok erte -
#4357 amúgy legolcsóbb imac most itthon 330.000 Ft
Monitor IPS(22")~ 80k
Alaplap~ 30k
Cpu~ 30k
Memória~30k
HDD~12k
DVD~5k
bill+egér~20k
táp~15k
ház~20k
win~28k
webkamera~5k
wifi, bt, távirányító~10k
+halk hűtés normális ventikkel, bordákkal:
cpu: 5k
3-4db minőségibb venti: 10k
Összerakva pc-be ez 300.000
:) -
#4356 mármint nem a mac háza, hanem amiben emberek laknak:D -
#4355 kigyulladt a ház, ott van a többi kép is:) -
#4354 Ezzel mi történt?:o -
#4353 Majdnem ilyen retkes volt a Michigan-i egyetem menzájánál kihelyezett pár iMac is :D -
#4352 lol
-
#4351 "alázza' pf, lol
Te egyébként trollkodni jársz ide? Ja nem várj, tudom, te vagy az elfogulatlan, objetív hang. lmao. -
#4350 igen de a lehetoseg mar megvan, a sony mp3lejatszom mar elerte azt a szintet, ido kerdese hogy mas telefonokban is benne lesz -
#4349 szerintem ha nem lennének a rossz tulajdonságai, akkor nem lenne (ilyen) apple, amilyen ma, 2010-ben. -
#4348 sztív a tech világ edisonja és ford-ja egyszemélyben :) -
#4347 Érdekes - de nagyon hihető. -
#4346 android már közelít -
#4345 sztív -
G_ArchAngel #4344 mar csak egy rendes interfesz kellene, mert a hasznalati elmeny a konkurencianal meg nyomokban sem erte el az iPhone-t...
mondjuk ha Te szeretsz mindenre tobbszor kattintani, vagy huzkodni, mig el nem indul vegre, akkor szeretni fogod ezeket is:) -
#4343 Na ja, regen a HTC Touch meg a HD volt konkurens, ha jol remlik, ma a Nexus One ami alazza, persze a jol bevalt Apple marketingpolipot nem konnyu legyozni, HTC a Google-lel, sajat store-ral, nyilt szabvannyal mar odabasz.. -
#4342 mostmar keso banat:) en orulok hogy felveszi a konkurencia a versenyt ez mindenkepp a felhasznalok erdeke. ha nem lenne konkurencia meg ma se lenne copy paste az iphone-ban. -
#4341 világos, de minden terméke ilyen, alu üveggel, úgymond ez a védjegyük mostanában, régebben a fehér szín volt:) -
#4340 ellopta es meg is elozte? lmao:D ilyen nincsen:) Nem az apple talalta fel az aluminiumot. -
#4339 ja, lehet számítani arra, hogy üveg/alu lesz új iphone, most előrelopta a htc:D -
#4338 utálom, amikor dizájnt lopnak (és előreláthatóan most meg is előzték az apple-t :) -
#4337 A polírozott felület karcolódik a hátlapon. Ha mondjuk matt lennne, mint a HTC, vagy az MBP, akkor még ha tényleg sikerülne összebaszni a hátulját, akkor sem látszana annyira rajta. -
#4336 Erre nem vennék mérget. 1st gen iphone-ak alu hátlapja volt, mégis karcolódott. -
#4335 Karcolódik a hátlap mi a szar, de a fémkeret is elég kényes a karcokra. Olyan váz kéne, mint a macbook pro-nak. Azon nem látszik a karc. -
#4334 igy ertem en is. erdekes.. -
#4333 szerintem is korrektebb, sok mindenen latszik az augustusmartin honlapon hogy amatorok csinaltak (a feluletet legalabbis). Az elejen a forgas...a gagyi gradiensek, kicsi olvashatatlan szoveg -
#4332 Adobe Air alapú, menni fog Win7-es, Androidos tableteken, és portolva lesz iPadra is (mint ahogy az új Adobe Airel flash játékokat is lehet portolni iPhonera is). -
#4331 Nem minden monitor volt azert apple ahogy lattam/
Ha jol ertem ez az egesz konkretan egy Flash alapu alkalmazas. -
#4330 Ájfón így is elég masszív, még a műanyag hátlapos is. Nem egy nyikorgó, mocorgó Nokia :) -
#4329 Pont, ami hiányzik az ájfonból. A masszív fémváz. -
#4328 ez egesz szep! -
#4327 Kicsit OFF: Unibody aluminium telót mutatott be a HTC.
Khmmm...
Nem tudom mit fog bemutatni nyáron az Apple a 3GS utódjaként, de most kcsit szentségelnek Cupertínóban szerintem :P -
#4326 hm
nincs:) -
G_ArchAngel #4325 amit en linkeltem az nem jo, de ez sem jobb...
szoval jobbak kerek:) -
G_ArchAngel #4324 a kulalakra gondoltam, a tipografiaval soha nem volt gondom, mert tanultam, elobb, mint lett volna PC-m:) -
#4323 Nyilván dinamikus tartalommal, ügyelve a tipóra, ügyélkezeléssel. :) -
#4322 mindegy mit linkelek, tudtam, hogy ezt fogod mondani:) -
G_ArchAngel #4321 ez jobb? ilyeneket hobbybol, a kezdeti html-es idokben dobtam ossze... -
#4320 Emagazionok hajnala.
Ez lesz mindenre, nem csak iPadra.
Oh BTW érdemes megfigyelni, hogy a Wirednél mindenhol almákat használnak, még a nyomtatott magazin szerkesztőségében is. Ámátőrök :P -
#4319 http://www.fourcornersprint.co.uk/