18351
-
#4638 én azt nem értem, hogy gyártásnál gondolom lefutják a kötelező tesztköröket - egy ilyen hibának ki kell akkor jönnie.
rossz gépet akkor kaphatnál, ha az szállítás közben sérült meg, és nem gyártási hibás.
az meg megint az Apple furcsasága, hogy az iMac-ek jelenleg gyakorlatilag a legerősebb, legjobb ár-érték arányú gépeik, és nincs rendes, munkára való desktop modell, amihez képest prémium termék lenne egy, a monitorral egybeépített változat. -
#4637 Valamit nagyon benéztek ennek az LCD panelnek a gyártásánál. Kínában (vagy koreában?) pár fej lehullot az fix. -
G_ArchAngel #4636 elsore rossz gepet kapni belefer szerintem, de azon elgondolkodik az ember, ha a cseregep is rossz...
aztan behivtak panelcserere, ahol 1 ora varakozas utan kiderul, hogy nincs panel, feleslegesen utaztam, cipeltem a gepet, aztan par nap mulva ujra hivnak, ahol a cserepanel ismet rossz, de ennek tetejeben meg a gepet is rosszul raktak ossze...
szerinted?
azt hiszem nagyon kulturember voltam (es elkeseredett), hogy adtam egy negyedik eselyt...
a masodik utan visszakerhettem volna a penzem, amit ilyenkor az Apple UK megtold 15% fajdalomdijjal - es...?
mit csinalok ezutan? MacPro + monitorra nem lett volna eleg, uj MBP + monitorra igen, de azok most jonnek, szovel gazdasagi harakiri lett volna megvenni egy MBP-t termekfrissites elott...
Hackintosh? Kosz, de nem...
A korrekt megoldas az lett volna, ha a cseregep jo lett volna. -
#4635 Az első csere letesztelve pöpecül működik, és nem kell tovább baszakodni egy milla huf körüli géppel tovább. Szerintem se olyan hűde nagy kérés ez. -
#4634 Mi lett volna a korrekt megoldás számodra? -
#4633 na de azért a mostani imaced eldöcög, arról mond negatívumot:D -
G_ArchAngel #4632 nem, megtartottam, de tolem tobbet senki nem fog jot hallani az Apple-rol...
az OSX csodalatatos, de ami mogotte van, az gyasz... -
#4631 akkor visszakérted a pénzt? -
G_ArchAngel #4630 jo lett, csakhat a bizalmamat eljatszottak... -
#4629 na? -
#4628 mindenképp nézd meg, hogy jó lett e, kibaszni csak nem akarnak veled -
#4627 na remélem most tényleg sikerült nekik megoldani, és lesz egy jó géped:D
tiszta szappanopera -
G_ArchAngel #4626 2 perce hivtak, hogy megint kesz van, leteszteltek, minden jo, menjek be erte...
nem tudom, hogy mit csinaljak, egyreszt nem biztos, hogy akarom ezt a gepet ujra, masreszt anyagilag ez a legjobb valasztasom:( -
#4625 ja beleolvastam topikba is, így tényleg száni:D -
#4624 azért egy magát prémiumnak tartó márkától elvárható lenne, hogy ne megoldásokat kínáljanak, hanem hogy ne (vagy elvétve) legyenek problémák. -
#4623 azért elég korrekt megoldásokat kínálnak a problémára, ha egy kicsit lassan is -
#4622 végigolvastam, nem szép történet :(( ... lehet, hogy én már üvöltöztem volna / csúnyákat mondok... akkor viszont ők hívják a biztonságiakat.
egyelőre akkor az lesz a megoldás, hogy az MBP-t rákötöd egy eizo-ra vagy cinema display-re, és megvárod az új generációs mac pro-kat? -
G_ArchAngel #4621 Itt vegig lehet kovetni, hogyan vesztettem el a hitem az Apple-ben es lettem ujra iMac-telen user... -
#4620 Valós multitask se lesz benne. Vagyis csak a főbb programok tudnak majd a háttérben futni, mint az iPhoneon:
"A másik, ami szemet szúrt sokaknak, hogy nem lesz multitasking sem, helyette az Apple megoldását alkalmazzák, vagyis egyes feladatok futhatnak a háttérben, de többnyire a Microsoft Notification Service lesz a megoldás (lásd Apple Push Notification Service), ha egy nem futó alkalmazás értesítést küldene nekünk."
A vágólap kihagyását pedig ezzel magyarázzák:
"A teljesértékű vágólap hiánya kapcsán a Microsoft annyit árult el, hogy a lehető legegyszerűbb használat érdekében a rendszer a weboldalakon, üzenetekben, dokumentumokban és más szöveges forrásokban is képes lesz egy érintéssel címek térképen történő megjelenítésére, telefonszámok hívására vagy névjegyzékbe történő mentésére, illetve a megérintett kifejezések Bing alapú keresésére, vagyis a legtöbb olyan funkcióra, melyre egy telefonon felhasználói a vágólapot használnák. A hagyományos másolás és beillesztés későbbi bevezetése nem elképzelhetetlen, hiszen a Microsoft a felhasználói visszajelzések alapján fogja továbbfejleszteni a szolgáltatásokat." -
#4619 vicce hírek a múlt hétről rovatunkban ma:
a win7 mobilokban nem lesz copy-paste
de szar volt az iphone, mert kihagyták két évvel ezelőtt, és most, 2010-bene egy új win-platform kihagyja... szerintem poén :) -
#4618 -
(érdemes a többféle feliratozást megnézni) -
#4616 Test patterns built into CalibrationAider:
8 Bit Grayscale Staircase (8 Bit Linear)
8 Bit Grayscale Gradient (8 Bit Linear)
8 Bit Grayscale Staircase and Gradient Combination (8 Bit Linear)
8 Bit RGB and Grayscale Staircase (8 Bit Linear)
Solid Colors
TV Color Bars (EBU) -
#4615 ezek? -
G_ArchAngel #4614 sajnos nem engedi, amig nincs meg a full... -
#4613 ez? - a leírás alapján megfelelő, még az ingyenes változat is. -
G_ArchAngel #4612 nem lehet rosszabb, mint egy fotosmagazin .5-es vastagsagu fenyes papirja:D
amugy nincs meg valakinek az LCD test 1.0.0 osx valtozata?
sehonnan nem indul el a letoltes:(
vagy valami az helyett, amivel hotpixeleket ellenorizhetek majd a panelcsere utan -
#4611 "- budira pedig mindkettot vihetem:)"
azért a vész esetén történő másodlagos felhasználásnál elveszít egy pontot a tablet ;) -
G_ArchAngel #4610 18+ -
G_ArchAngel #4609 minden a tablet mellett szol:
- egy tablet kevesebb e-hulladekot jelent, nem kell fakat kivagni, a nyomda tobb energiat hasznal, mint egy designer csapat
- kis helyen sok magazin fer el, nekem majdnem leszakadnak a polcaim, mert egy igenyesebb fotos vagy divatmagazin 1-2 kg
- belenagyithatok egy tartalomba (kepbe), illetve gyorsabban kereshetek
- budira pedig mindkettot vihetem:) -
#4608 Ezek magazinok. Persze hogy le lehet mindenen játszani ezeket, de te hogy olvasnád szívesebben őket? A gép/laptop előtt ülve az egeret/tapipadot klikkelgetve, vagy a nappali kanapén egy kényelmes pózt felvéve, néha megérintve a képernyőt?
Mondjuk neked lehet mindegy, gondolom -mint én is- sokat dolgozol gép előtt és már megszoktad hogy a gépen fogyasztasz rendszeresen médiát, de próbáld magadat egy átlagos magazin olvasó helyébe képzelni. Nekik ez lesz a jövő. Amellett hogy olvassák kedvenc magazinjukat, tudnak majd a tabletekről netezni, emailezni, csetelni, megosztani a legújabb magazinok tartalmát fészbúkon, stb... -
#4607 *karácsonyra kerül piacra -
#4606 Mondják a videóban, hogy meglejenik majd minden tabletre ez a magazin.
De mivel az iPad most áprilisban-májusban jelenik meg mindenhol világszerte, a többi (HP, Dell stb..) meg jó ha karácsonyra piacra kerül nyilván az iPaddal reklámozzák magukat, mert egy jó fél évig csak azon lesz elérhető... -
#4605 ja...kicsit ironikus, hogy Jobs szidja a flash ahol eri, de csak annak a segitsegevel akarjak eladni az ipadet.. -
#4604 ezek mind nagyon profin renderelt videok, de az itt az ipad kepessegeirol nem sok szo esik...neha van egy kattintas, amikor vege 1 videonak, es jon a kovetkezo, ennyi? En elhiszem hogy jokat lehet belole kihozni de itt csak a szep videokon van a hangsuly, videot meg barmi le tud jatszani, oda nem kell touch -
G_ArchAngel #4603 aztakurvaelet - nekem most adta el magat az iPad... -
#4602 Érdekes, hogy a cikk szerint az Arrandale integrált GPU-ja legalább olyan erős, mint a 9400M. Ezt én eddig másképp hallottam, igaz a különbség nem túl nagy.
Mondjuk személy szerint nekem tökmindegy, mert az előbbi teljesítménye számomra elég. Ráadásul kevesebbet is fogyaszt. -
-
#4600 bővebb infó:)
http://macosrumors.com/2010/03/17/major-mac-updates-imminent/ -
#4599 passz:D